2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Normal mi doğum yaptınız? Allsh analı babalı büyütsün. Darısı bizlere inşallah

Ah ne güzel. Bende normal istiyorum başarabilirim umarım ilk bebeğiniz miydi. Rabbim güç veriyor elbet. Tekrardan gözünüz Aydın

Allah Anali Babali buyutsun,cok sevindimbebekte sende iyisin şükür, darisi hepimizin başina hastane ortami nasil peki dedikleri gibi sıkı yonetim varmi ailen yanimdamiydi?

Gözün aydın canım.. Sağlıkla büyüsün kuzucuk
Beşiğimizde hazır☺ Hayırlısı ile yatırmak nasip olur inşallah hanımlar hepimize

Çok güzelmis. Mışıl mışıl uyusun inşallah.

Çok geçmiş olsun. Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün minik.

Morluk geçici bir şeydir sıkma canını. Benim büyük kızımın alnında kırmızı bir iz vardı büyüdükçe açıldı rengi. Şimdi hiç yok.

Kızlar koltuk altı kararan oldu mu gebelikte? İlginç olan sadece sol kotluk altım karardı Bir de göğsümde var. Yüzümde yok diye şükrediyorum bir taraftan ama bunlar da sütü sürünce geçer mi cidden?

Oldu canm tesekkurler bakayım ben ..temizlik yapiyoruz kisa surede ayni olmasin diye örtü alayim daha da temizleyemem diyorum .

Reactions: Kuf
Gözün aydın Allah analı babalı buyutsun darısı başımıza ınsallah sağlıkla ❤

Tamam bakalım geçmiş olsun o zaman en güzelini demişsin ben de öyle düşünüyorum

Yok canım bende olmadı kararma. Gögüslerimin yanları kırmızı kırmızı oldu sadece. Denemek lazım unutulmazsa biraz süt sürmekten zarar gelmez heralde.

Anne sütü sürünce geçiyor muymuş ya? Benim koltuk altım bölgesel olarak karardı sadece ama çok hafif. Göğüslerim fena ama kopkoyu

Allah analı babalı büyütsün sütün bebişin uykusu bol olsun

Bende olmadı canım.. İlk aylarda elimin üzerinde kocaman egzama gibi bir şey çıkmıştı. Önce lekeydi sonra bildiğin yanık izi gibi oldu kocaman.. Kendi kendine geçti aylar sonra.. Benim memelerimde de olmadı kararma ama sonradan geçiyor diye duydum olanlarınki de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…