- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
70 130 beşiğimin ölçüsü 300 ödedim.Ne kadar ödedin canım peki?
Normal mi doğum yaptınız? Allsh analı babalı büyütsün. Darısı bizlere inşallahkizlar hepnizden Allah razi olsun tek tek ayri ayri cevap yazamadim .cok sukur dogum oldu kizim 3350 gram olarak dunyaya geldi cok fazla dikişim var ama buna şükür kucagimiza aldik kizimizi . sagligi yerinde fakat yuzunde morluklarla dogdu doktor normal dedi ama yinede kafama takildi emerken olusan bi morarma degil normalde cilt renginde bi morluk var acaba leke mi dedim ama doktor gececegini soyledi ins oyledir . Rabbim hepnize bu duyguyu yaşatsın öpüyorum hepinizi
Iyi sevindim senin adinaSağolun kızlarbir dondurmayla işi çözdük bizim kız yine sağa geçti ve hareket etmeye başladı
Ah ne güzel. Bende normal istiyorum başarabilirim umarım ilk bebeğiniz miydi. Rabbim güç veriyor elbet. Tekrardan gözünüz Aydınyok canim epidural takilmadi suni sanci verdi doktor tabiki normal dogum zor bi surec ama biz dogamiz geregi bu acinin üstesinden geliriz yeterki inanalim cok detay vermiyecegim suni sancinin verdiği aciyi zaten duymussunuzdur ama kucağınıza bebegi alinca hepsi unutuluyor korkmayin yeterki inanin basarabileceginize ❤
Oldu mu canım.simdi?Canm link bos cikiyor eksik mi acaba tekrar gonderir misin
Allah Anali Babali buyutsun,cok sevindimMinik oğlumu kucağıma aldım çok şükürsezeryan güzeldi ama ilk yürüyüş canımı aldı gerçekten bebek de çok zayıf doğmadı 2850 doğdu allaha şükür ben daha minik bekliyodum Allahım hepinizi sağlıkla kavuştursun inşallah bebişlerinize
Minik oğlumu kucağıma aldım çok şükürsezeryan güzeldi ama ilk yürüyüş canımı aldı gerçekten bebek de çok zayıf doğmadı 2850 doğdu allaha şükür ben daha minik bekliyodum Allahım hepinizi sağlıkla kavuştursun inşallah bebişlerinize
Beşiğimizde hazır☺ Hayırlısı ile yatırmak nasip olur inşallah hanımlar hepimize
kizlar hepnizden Allah razi olsun tek tek ayri ayri cevap yazamadim .cok sukur dogum oldu kizim 3350 gram olarak dunyaya geldi cok fazla dikişim var ama buna şükür kucagimiza aldik kizimizi . sagligi yerinde fakat yuzunde morluklarla dogdu doktor normal dedi ama yinede kafama takildi emerken olusan bi morarma degil normalde cilt renginde bi morluk var acaba leke mi dedim ama doktor gececegini soyledi ins oyledir . Rabbim hepnize bu duyguyu yaşatsın öpüyorum hepinizi
Canım düzeldi hareketleri sağolasınBence dinlen kuzum bi eğer geçmezse gidersin az bi haraket etsek ağrı çekiyoruz bana normal geliyor yarın olmazsa bi gidersin panik yapma bence
Oldu canm tesekkurler bakayım ben ..temizlik yapiyoruz kisa surede ayni olmasin diye örtü alayim daha da temizleyemem diyorum .Oldu mu canım.simdi?
Lüks Koltuk Çekyat Örtüsü - Çift Taraflı Kullanım-Kaymaz 75,00 TL yerine 53,90 TL
Yastık & Kırlent Modelleri ve Fiyatları - n11
Yastık & Kırlent ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Yastık & Kırlent çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Gözün aydın Allah analı babalı buyutsun darısı başımıza ınsallah sağlıkla ❤kizlar hepnizden Allah razi olsun tek tek ayri ayri cevap yazamadim .cok sukur dogum oldu kizim 3350 gram olarak dunyaya geldi cok fazla dikişim var ama buna şükür kucagimiza aldik kizimizi . sagligi yerinde fakat yuzunde morluklarla dogdu doktor normal dedi ama yinede kafama takildi emerken olusan bi morarma degil normalde cilt renginde bi morluk var acaba leke mi dedim ama doktor gececegini soyledi ins oyledir . Rabbim hepnize bu duyguyu yaşatsın öpüyorum hepinizi
yok canim epidural takilmadi suni sanci verdi doktor tabiki normal dogum zor bi surec ama biz dogamiz geregi bu acinin üstesinden geliriz yeterki inanalim cok detay vermiyecegim suni sancinin verdiği aciyi zaten duymussunuzdur ama kucağınıza bebegi alinca hepsi unutuluyor korkmayin yeterki inanin basarabileceginize ❤
Kızlar koltuk altı kararan oldu mu gebelikte? İlginç olan sadece sol kotluk altım karardıBir de göğsümde var. Yüzümde yok diye şükrediyorum bir taraftan ama bunlar da sütü sürünce geçer mi cidden?
Anne sütü sürünce geçiyor muymuş ya? Benim koltuk altım bölgesel olarak karardı sadece ama çok hafif. Göğüslerim fena ama kopkoyuKızlar koltuk altı kararan oldu mu gebelikte? İlginç olan sadece sol kotluk altım karardıBir de göğsümde var. Yüzümde yok diye şükrediyorum bir taraftan ama bunlar da sütü sürünce geçer mi cidden?
Allah analı babalı büyütsün sütün bebişin uykusu bol olsunkizlar hepnizden Allah razi olsun tek tek ayri ayri cevap yazamadim .cok sukur dogum oldu kizim 3350 gram olarak dunyaya geldi cok fazla dikişim var ama buna şükür kucagimiza aldik kizimizi . sagligi yerinde fakat yuzunde morluklarla dogdu doktor normal dedi ama yinede kafama takildi emerken olusan bi morarma degil normalde cilt renginde bi morluk var acaba leke mi dedim ama doktor gececegini soyledi ins oyledir . Rabbim hepnize bu duyguyu yaşatsın öpüyorum hepinizi
Allah yardımcımız olsun durum ciddi maalesefKızlar Bakanın açıklamasını dinlediniz mi?
Bende olmadı canım.. İlk aylarda elimin üzerinde kocaman egzama gibi bir şey çıkmıştı. Önce lekeydi sonra bildiğin yanık izi gibi oldu kocaman.. Kendi kendine geçti aylar sonra.. Benim memelerimde de olmadı kararma ama sonradan geçiyor diye duydum olanlarınki de..Kızlar koltuk altı kararan oldu mu gebelikte? İlginç olan sadece sol kotluk altım karardıBir de göğsümde var. Yüzümde yok diye şükrediyorum bir taraftan ama bunlar da sütü sürünce geçer mi cidden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?