- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Malesef, artık her gece bekler olduk açıklamayı zatenKızlar Bakanın açıklamasını dinlediniz mi?
Göğüs ucum katardı doktor normal olduğunu söylediKızlar koltuk altı kararan oldu mu gebelikte? İlginç olan sadece sol kotluk altım karardıBir de göğsümde var. Yüzümde yok diye şükrediyorum bir taraftan ama bunlar da sütü sürünce geçer mi cidden?
Bende çıktım canım markete insanlara hep uzak durdum maskemde yoktu benim. Kasada beklemedim mesela, market dışına çıkıp açık havada bekledim.Bende bugün markete gittim eşimle stok yapalım dedi panik yaptı beni düşünemesen çıktım çok kalabalıktı ya salak ben ne isim var orada ya maskem vardi ama ınsallah birşey olmaz
Benimde gögus uclarim karardi, genital bölgemde karardi ilginc yani nasil bir hormon salgiliyor vucudumuzAnne sütü sürünce geçiyor muymuş ya? Benim koltuk altım bölgesel olarak karardı sadece ama çok hafif. Göğüslerim fena ama kopkoyu
Bizde eşimle sabah gittik alisverise ne olur ne olmaz dedi eşim cok kalabalik degildi sabah erken gittigimiz icin ama bende maske takmadimBende bugün markete gittim eşimle stok yapalım dedi panik yaptı beni düşünemesen çıktım çok kalabalıktı ya salak ben ne isim var orada ya maskem vardi ama ınsallah birşey olmaz
Hasta sayisi yukselmis, 1 kiside ölmus, ortalik karisiyor Allah sonumuzu hayir etsin, bizde bebek tasiyoruz hepimizi rabbim korusunKızlar Bakanın açıklamasını dinlediniz mi?
Örtü çok iyi oluyor. Makineye atıp yıkıyorum tertemiz oluyor. Bazı insanlar örtü sevmez ama ben de örtüsüz rahat edemeyenlerdenim. Bunu tavsiye ederim canım çok güzel tutunuyor koltuğa.Oldu canm tesekkurler bakayım ben ..temizlik yapiyoruz kisa surede ayni olmasin diye örtü alayim daha da temizleyemem diyorum .
Yok canım bende olmadı kararma. Gögüslerimin yanları kırmızı kırmızı oldu sadece. Denemek lazım unutulmazsa biraz süt sürmekten zarar gelmez heralde.
Anne sütü sürünce geçiyor muymuş ya? Benim koltuk altım bölgesel olarak karardı sadece ama çok hafif. Göğüslerim fena ama kopkoyu
Bende olmadı canım.. İlk aylarda elimin üzerinde kocaman egzama gibi bir şey çıkmıştı. Önce lekeydi sonra bildiğin yanık izi gibi oldu kocaman.. Kendi kendine geçti aylar sonra.. Benim memelerimde de olmadı kararma ama sonradan geçiyor diye duydum olanlarınki de..
Göğüslerde genelde oluyor demek ki o zaman. Kızlar ablamın burnu kapkara olmustu lekeden. Sütünü süre süre geçirdi aklınızda bulunsun. Ben de koltuk altıma sürerim artık.Göğüs ucum katardı doktor normal olduğunu söyledi
Göğüslerin kararmasıyla ilgili bir şey duymuştum. Bebekler ilk zamanlar siyah beyaz gördüğü için memeyi kolay bulması adına koyulaşıyormuş göğüs uçları. Diğer kısımları bilmiyorum ama hormonlardandır. Geçer doğumdan sonra.Benimde gögus uclarim karardi, genital bölgemde karardi ilginc yani nasil bir hormon salgiliyor vucudumuz
Bekleme bence canım, son haftalara geldik artık nolur nolmaz. Eldiven tak, maske tak önlemini al git. Beni artık her hafta çağırdı mesela, cumarteside ben gidicem bakalım.Yarın normalde randevum var. Ama minibusle gidicem. Eşim gitmesek mı diyoriki hafta geçti son randevu üzerinden. Sizce gerekli mi kızlar? Bir hafta daha beklesem mi?
Ben gebzede oturuyorum canim evim gebzenin dışında sayılır ama markete flan indiğinde halka karışıyorsun buranın insanı biraz tuhaf saldırıyorlardı resmen ve acayip kalabalıktı. O yüzden çekindim böyle eşime de çok kızdım onda da maske yoktu ve beni o kalabalığa dusunemeden soktu diye. Maskesiz eldivensiz çıkma canim gerekirse hiç çıkmamak lazim..Bende çıktım canım markete insanlara hep uzak durdum maskemde yoktu benim. Kasada beklemedim mesela, market dışına çıkıp açık havada bekledim.
Iste belli olmuyor tatlım ya 1 metre mesafe koyun diyorlar oda mümkün olmuyor ben ilk defa marketi böyle kalabalık gördüm. Hakkımızda hayırlısı Allah'a emanetiz artik.Bizde eşimle sabah gittik alisverise ne olur ne olmaz dedi eşim cok kalabalik degildi sabah erken gittigimiz icin ama bende maske takmadim
Daha gitmem zaten, alacağımız herşeyi aldıkBen gebzede oturuyorum canim evim gebzenin dışında sayılır ama markete flan indiğinde halka karışıyorsun buranın insanı biraz tuhaf saldırıyorlardı resmen ve acayip kalabalıktı. O yüzden çekindim böyle eşime de çok kızdım onda da maske yoktu ve beni o kalabalığa dusunemeden soktu diye. Maskesiz eldivensiz çıkma canim gerekirse hiç çıkmamak lazim..
Iste belli olmuyor tatlım ya 1 metre mesafe koyun diyorlar oda mümkün olmuyor ben ilk defa marketi böyle kalabalık gördüm. Hakkımızda hayırlısı Allah'a emanetiz artik.
Bebek olmasa bu kadar korkmam belki ama iste bebislerimiz var Allah yardımcımız olsun Allah korusun
O da doğru. Öf bi hayırlısıyla dogursaydik.Bekleme bence canım, son haftalara geldik artık nolur nolmaz. Eldiven tak, maske tak önlemini al git. Beni artık her hafta çağırdı mesela, cumarteside ben gidicem bakalım.
Yıkama talimatı vardır etikette canım. Ben normalde yorganları 30 derecede yıkarım makinede.Kızlar bebek icin yün yorgan ve pamuk yorgan aldım ama bunları nasıl yıkayacağım ablam uzerine nevresim ser yikama bozulur diyor siz nasıl yaptınız
canim ihmal etme son haftalar önemli bende yarın akşam gitmeyi dusunuyorum zamanın yaklaşıyor sezeryan isteyeceğim tarih versin hemen gidip ameliyati olup çıkmak istediğimi soylicem bakalim ne diyecek 10 gün sonra 38. Haftaya giriyorum problem olmaz diye dusunuyorumYarın normalde randevum var. Ama minibusle gidicem. Eşim gitmesek mı diyoriki hafta geçti son randevu üzerinden. Sizce gerekli mi kızlar? Bir hafta daha beklesem mi?
Ben bir doktora giderim bir aksilik olmaz ise Daha da hiç biryere çıkmam bu saatten sonra, benim kocada o kadar korktuki eve geldigimizden beri tuzlu su ve sirke ile gargara yapıyorDaha gitmem zaten, alacağımız herşeyi aldıkartık çıkarsam bir açık havada yürüyüşe çıkarım.
Gideyim en iyisi maskeyle eldivenlecanim ihmal etme son haftalar önemli bende yarın akşam gitmeyi dusunuyorum zamanın yaklaşıyor sezeryan isteyeceğim tarih versin hemen gidip ameliyati olup çıkmak istediğimi soylicem bakalim ne diyecek 10 gün sonra 38. Haftaya giriyorum problem olmaz diye dusunuyorum
Ben bir doktora giderim bir aksilik olmaz ise Daha da hiç biryere çıkmam bu saatten sonra, benim kocada o kadar korktuki eve geldigimizden beri tuzlu su ve sirke ile gargara yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?