- 23 Aralık 2016
- 94
- 270
- 43
- 36
Perşembede benim randevum var son haftalar çok önemli anlık birşey olmasından korkuyorum bebeğin durumu takip edilmesi acil durumda alınmalı o yüzden önemli herşey olabilir Allah korusunYarın normalde randevum var. Ama minibusle gidicem. Eşim gitmesek mı diyoriki hafta geçti son randevu üzerinden. Sizce gerekli mi kızlar? Bir hafta daha beklesem mi?
Boyu 48 cmMaşallah size saglıcakla büyüt inş.boyu ne kadar ay minnaklar geliyor sabırsızlarhoş yarın sokaga cıkma yasagıda gelebilirmiş iyi vakitte evine dönücek
Evet ilk çocuk canım ameliyat rahattı pek bişey anlamadım ama yürüme kısmı tahmin ettiğimden daha zor valla ama geçecekIlk cocuk muydu canim senin sezeryan zor muydukucağına almana sağlıklı olmanıza çok sevindim inan ki insallah darisi bizlere olsun
Sağol canım inşallah darısı başınızaAllah Anali Babali buyutsun,cok sevindimbebekte sende iyisin şükür, darisi hepimizin başina hastane ortami nasil peki dedikleri gibi sıkı yonetim varmi ailen yanimdamiydi?
KAç haftalıksın canım ertele istersen 36dan küçükse gitme bence tabi bir şikayetin yoksaYarın normalde randevum var. Ama minibusle gidicem. Eşim gitmesek mı diyoriki hafta geçti son randevu üzerinden. Sizce gerekli mi kızlar? Bir hafta daha beklesem mi?
Minik oğlumu kucağıma aldım çok şükürsezeryan güzeldi ama ilk yürüyüş canımı aldı gerçekten bebek de çok zayıf doğmadı 2850 doğdu allaha şükür ben daha minik bekliyodum Allahım hepinizi sağlıkla kavuştursun inşallah bebişlerinize
Allah anali babalı büyutsun canım ❤❤kizlar hepnizden Allah razi olsun tek tek ayri ayri cevap yazamadim .cok sukur dogum oldu kizim 3350 gram olarak dunyaya geldi cok fazla dikişim var ama buna şükür kucagimiza aldik kizimizi . sagligi yerinde fakat yuzunde morluklarla dogdu doktor normal dedi ama yinede kafama takildi emerken olusan bi morarma degil normalde cilt renginde bi morluk var acaba leke mi dedim ama doktor gececegini soyledi ins oyledir . Rabbim hepnize bu duyguyu yaşatsın öpüyorum hepinizi
Daha gitmem zaten, alacağımız herşeyi aldıkartık çıkarsam bir açık havada yürüyüşe çıkarım.
Evet ben de duymuştum aynı şekilde benim de rengi koyulaştıGöğüslerin kararmasıyla ilgili bir şey duymuştum. Bebekler ilk zamanlar siyah beyaz gördüğü için memeyi kolay bulması adına koyulaşıyormuş göğüs uçları. Diğer kısımları bilmiyorum ama hormonlardandır. Geçer doğumdan sonra.
cok sagol canim ozel hastanede dogum yaptığım halde hastane cok sıkı kesinlikle 1 kişiden baska refakatçi yasak sadece aksam 7-8 arasi ziyaretci var oda belirli bir sayi ama size sunu soyleyebilirim insan o kadar rahat oluyorki anneme dedim anne iyiii ki yasaklanmis ziyaretci o kadar rahat oluyorki gelen giden olmadan. asil eve çıkınca ne olur bilmiyorum gelene gelme demeyi nasil başarırız bilmemAllah Anali Babali buyutsun,cok sevindimbebekte sende iyisin şükür, darisi hepimizin başina hastane ortami nasil peki dedikleri gibi sıkı yonetim varmi ailen yanimdamiydi?
cok tsk ederim canim ikinciydi benim. sen yeterki iste başarırsın insAh ne güzel. Bende normal istiyorum başarabilirim umarım ilk bebeğiniz miydi. Rabbim güç veriyor elbet. Tekrardan gözünüz Aydın
evet canim doguma yozgattan geldim erciyes hast bihter hanim o kadar memnundumki Allah ondan razi olsun kesinlikle tavsiye ederim ebelerin güleryüzü bile en buyuk destekcim olduBeniM dün
Hayırlı olsun canım Dogumunuz inşallah hemen toparlanırsınız yanılmıyorsam kayserıdeydınız hangi hastanede dogum yaptınız acaba
Canım 2 hafta gecmiş bencede buna bir git ben 35+4 de gittim doktor herseye baktı bundan sonra suyun gelirse sancıların olursa dogumu durdurmayız dogurturuz dedi onun dısında virus ten dolayı 38 de gel bidaha tabi bi sorun olmazsa o zamana kadar örneğin bebek hareketini hissetmezsen gelirsin dedi onun dısında bişey olmazsa doguma gitmeyi istiyorum artıkYarın normalde randevum var. Ama minibusle gidicem. Eşim gitmesek mı diyoriki hafta geçti son randevu üzerinden. Sizce gerekli mi kızlar? Bir hafta daha beklesem mi?
Gözün aydıncok sagol canim ozel hastanede dogum yaptığım halde hastane cok sıkı kesinlikle 1 kişiden baska refakatçi yasak sadece aksam 7-8 arasi ziyaretci var oda belirli bir sayi ama size sunu soyleyebilirim insan o kadar rahat oluyorki anneme dedim anne iyiii ki yasaklanmis ziyaretci o kadar rahat oluyorki gelen giden olmadan. asil eve çıkınca ne olur bilmiyorum gelene gelme demeyi nasil başarırız bilmem
Haklısın canım gidicem.Perşembede benim randevum var son haftalar çok önemli anlık birşey olmasından korkuyorum bebeğin durumu takip edilmesi acil durumda alınmalı o yüzden önemli herşey olabilir Allah korusun
37'deyim canım gidicem ne olur ne olmaz. Sonra iki hafta çıkmam evden.KAç haftalıksın canım ertele istersen 36dan küçükse gitme bence tabi bir şikayetin yoksa
Krem bir şey yapmaz canım inşallah. Çok büyüdüler zaten her şeyleri belli artık. Şişlik için çarpar carpmaz keşke biz koysaydin. Yine de yangınını alır eğer hala aciyorsa. Elinle oynattığında yerinden ziplatmiyorsa kırık çıkık değildir. Şişlik de buzla geçer inşallah. Çiğnenmiş ekmek de koyabilirsin.ya ayağimin kucuk parmaklarini kapıya vurdum.aniden gozum karardi.aslinda kapiya vurmasam düşebilirdim ama canim coook yaniyor..☹ bilmeden hirudoid jel surdum.gebelik kategori C mis.1 saat sonra yikadim.simdi tam uyumaya yururken bi daha çarptım
krem de suremedim.uyuyamiyorum da.sisti hafif .gunduz oynatiyordu. ama simdi sis old icin az oynuyor
krem bisi yapar mi? bi de bu agri nasil gecer.doktora gitnek istemiyorun
Ben de bugün gidip sonra beklerim sanırım canım. Bi baksin konuşayım hem doktorlar. Allah sonumuzu hayır etsin ya çok zor...Canım 2 hafta gecmiş bencede buna bir git ben 35+4 de gittim doktor herseye baktı bundan sonra suyun gelirse sancıların olursa dogumu durdurmayız dogurturuz dedi onun dısında virus ten dolayı 38 de gel bidaha tabi bi sorun olmazsa o zamana kadar örneğin bebek hareketini hissetmezsen gelirsin dedi onun dısında bişey olmazsa doguma gitmeyi istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?