2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yarın normalde randevum var. Ama minibusle gidicem. Eşim gitmesek mı diyor iki hafta geçti son randevu üzerinden. Sizce gerekli mi kızlar? Bir hafta daha beklesem mi?
Perşembede benim randevum var son haftalar çok önemli anlık birşey olmasından korkuyorum bebeğin durumu takip edilmesi acil durumda alınmalı o yüzden önemli herşey olabilir Allah korusun

Allah Anali Babali buyutsun,cok sevindimbebekte sende iyisin şükür, darisi hepimizin başina hastane ortami nasil peki dedikleri gibi sıkı yonetim varmi ailen yanimdamiydi?
Sağol canım inşallah darısı başınıza ameliyathanenin önünde beklediler ama odaya çıkarınca pek izin verilmedi 1 refakatçi dışında herkes çıkarıldı sadece akşam 8-9 arası ziyaret var onda tek tek geldi ailem malesef

Yarın normalde randevum var. Ama minibusle gidicem. Eşim gitmesek mı diyor iki hafta geçti son randevu üzerinden. Sizce gerekli mi kızlar? Bir hafta daha beklesem mi?
KAç haftalıksın canım ertele istersen 36dan küçükse gitme bence tabi bir şikayetin yoksa

Reactions: Kuf

Allah anali babalı büyutsün insAllah ❤❤❤

Allah anali babalı büyutsun canım ❤❤

ya ayağimin kucuk parmaklarini kapıya vurdum.aniden gozum karardi.aslinda kapiya vurmasam düşebilirdim ama canim coook yaniyor..☹ bilmeden hirudoid jel surdum.gebelik kategori C mis.1 saat sonra yikadim.simdi tam uyumaya yururken bi daha çarptım
krem de suremedim.uyuyamiyorum da.sisti hafif .gunduz oynatiyordu. ama simdi sis old icin az oynuyor
krem bisi yapar mi? bi de bu agri nasil gecer.doktora gitnek istemiyorun

Vaka sayısı 98 olmuş bir de ölü var.
Eşim özel sektörde çalışıyor, mecbur işe gidiyor. Ben evde karantinadayım ve sanırım çıldırmak üzereyim. Ne yapacağız bilmiyorum. Gerçekten
Uyku tutmuyor kafayı yemek üzereyim

Evet ben de duymuştum aynı şekilde benim de rengi koyulaştı

Allah Anali Babali buyutsun,cok sevindimbebekte sende iyisin şükür, darisi hepimizin başina hastane ortami nasil peki dedikleri gibi sıkı yonetim varmi ailen yanimdamiydi?
cok sagol canim ozel hastanede dogum yaptığım halde hastane cok sıkı kesinlikle 1 kişiden baska refakatçi yasak sadece aksam 7-8 arasi ziyaretci var oda belirli bir sayi ama size sunu soyleyebilirim insan o kadar rahat oluyorki anneme dedim anne iyiii ki yasaklanmis ziyaretci o kadar rahat oluyorki gelen giden olmadan. asil eve çıkınca ne olur bilmiyorum gelene gelme demeyi nasil başarırız bilmem

BeniM dün
Hayırlı olsun canım Dogumunuz inşallah hemen toparlanırsınız yanılmıyorsam kayserıdeydınız hangi hastanede dogum yaptınız acaba
evet canim doguma yozgattan geldim erciyes hast bihter hanim o kadar memnundumki Allah ondan razi olsun kesinlikle tavsiye ederim ebelerin güleryüzü bile en buyuk destekcim oldu

Canım 2 hafta gecmiş bencede buna bir git ben 35+4 de gittim doktor herseye baktı bundan sonra suyun gelirse sancıların olursa dogumu durdurmayız dogurturuz dedi onun dısında virus ten dolayı 38 de gel bidaha tabi bi sorun olmazsa o zamana kadar örneğin bebek hareketini hissetmezsen gelirsin dedi onun dısında bişey olmazsa doguma gitmeyi istiyorum artık

Gözün aydın Durum gittikçe ciddileşiyor şu durumda eve gelmek isteyen olursa aklından şüphe ederim. Hem bizim hem karşı tarafın iyiliği için ben asla kabul etmem kimseyi. Kendi ailelerimizi bile eve almamayı düşünüyorum doğum yaptığım zaman ki duruma göre

Perşembede benim randevum var son haftalar çok önemli anlık birşey olmasından korkuyorum bebeğin durumu takip edilmesi acil durumda alınmalı o yüzden önemli herşey olabilir Allah korusun
Haklısın canım gidicem.
KAç haftalıksın canım ertele istersen 36dan küçükse gitme bence tabi bir şikayetin yoksa
37'deyim canım gidicem ne olur ne olmaz. Sonra iki hafta çıkmam evden.
Krem bir şey yapmaz canım inşallah. Çok büyüdüler zaten her şeyleri belli artık. Şişlik için çarpar carpmaz keşke biz koysaydin. Yine de yangınını alır eğer hala aciyorsa. Elinle oynattığında yerinden ziplatmiyorsa kırık çıkık değildir. Şişlik de buzla geçer inşallah. Çiğnenmiş ekmek de koyabilirsin.
Ben de bugün gidip sonra beklerim sanırım canım. Bi baksin konuşayım hem doktorlar. Allah sonumuzu hayır etsin ya çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…