2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın kızlar. Gece boyu yağmur yağdı. Kontrole gidicem bugün bakalım. İnşallah her şey yolundadır. Hevesi zevki bile kalmadı kontrollerin. Annemle plan yapıyorduk gelince şunu şunu yaparız diye. Cidden kaderin önüne geçilmiyor. Daha geçen hafta saçımı boyasam mi fotolarda kötü çıkmasın diye düşünüyordum şu an hiçbir şey yok gözümde evladımı sağlıkla doğurup bir an önce eve kapanmak dışında. Meğer ne boş şeyleri dert ediyormusuz.

Konuşmayalım diyoruz ama ya imkansız cidden. Depremden sonra da bir haftada zor gelmiştim kendime. Hala gözüm avizede bebek tekme attıkça. Allah bu felaketleri bize ders olsun diye yolluyor sanırım... Karnimizdaki masum yavruların yüzü suyu hürmetine gece dua edip yattım. Allah hakkımızda hayırlısını versin kızlar.

canım başın sağolsun. keşke bebeği görseydin acıyla yüzleşmek lazım. ben de 39 uncu haftanın sonunda kaybettim ilk bebeğimi. biraz kendini toparla sonra üniversite hastanelerinden birinde bebeğin ölüm nedenini bulmak için genetik test yaptır. sezeryan olduysan 6 ay hamile kalman yasak. hamile kalırsan kürtajla alıyorlar ilk 6 aylık dönemde. bence toparlanmaya bak.
aynı şeyleri yaşayarak 7. ayda hamile kaldım. bebekle ilgili ve bizle ilgili genetik testler yapıldı bir sorun çıkmadı. yaklaşık 6 ay psikolojik tedavi gördüm (terapiye gidip emdr yaptırdım ). 7.ayda korunmaya çalışırken hamile kaldım şu an çok şükür 30 haftalık olduk ve 37 de sezeryan olcam kısmetse.
acın çok büyük Allah kolaylık versin yeniden hamile kalmak için acele etme

Yarın normalde randevum var. Ama minibusle gidicem. Eşim gitmesek mı diyor iki hafta geçti son randevu üzerinden. Sizce gerekli mi kızlar? Bir hafta daha beklesem mi?
gidebiliyorsan taksiyle git. 1 hafta daha beklersen enfeksiyon daha da yayılmış olacak sonuçta bir çaresi yokki yayılmasını engelleyen?

Günaydın dediğin gibi konuşmayalım diyorz ama malesef mümkn olmuyro kadar zor ki herşy. Dün annemlerle konuştum gelmcekler doğuma. Sadece kyv olck yanımda şükür ki onu çağrmşm yoksa eşimle yapamazdık iki bebekle ki o işe gideck ben tek kalcktım.
Ne kadar boş geliyo dğlmi şimdi herşy. Sağlıkla alalım kucağımıza hemn eve gelelm inşallah. Çok fazla da hastaneye gtmk zorunda kalmazsak ne güzel olur ama ilk 10 gün malesef götrmk de gerekiyr. Allahım yardmcımz olsun. Katlanarak artıyo artık ve sanırım türkiyenin heryernde varlar.

Gunydin kizlar. Ben de kendim karar aldim esimi de ikna ettim gelenleri iptal etme konusunda. Doguma bekar olan gorumcem erknden gelckti yardima. Bide annem gelcekti dogum zamni. Annm tas taslasa en fazla 2 hafta kalabilckti. Gorumcem de 40 im cikana kdr kalckti. Ama bu hastalik olayi cikinca dusundum de sizin de dedginiz gibi riskli olabilir. Annemin yasi 50lerde zaten. Yolda gelirken hastaligi kapabilir. Gorumcem ise bu pazar nisanlnick. O kdr insan arasinda olck. Millet soz dinlemez opusurler falan fistan ordan hoop bnm yanima gelcek. Ben de bunlri soledim esime ikna oldu ama yapabilcej misin dio bana. Ben de kendime guveniorm aslnda. Kismet olursa norml dogum da olsa ya da sezeryan olursa burdaki esimin kuzeninn esi var 2 cocuklu. O bana yardim eder ilk hafta falan. Ilk cocuk olcak . Bole dusunmem mantikli dimii

4 kez çişe kalktım her çişe kalktığımda sanki bebek düşecekmiş gibi hissettim. Rüyam da da suyum geliyormuş. Rahmetli anacığımı da gördüm oooyy bana uykular haram oldu artık...
Bende bugün sabaha kadar tuvalete taşındım. Sağ tarafımda şiddetli ağrı vardı ara ara giren. İshal gibiydim gece üstelik.bebekte çok fazla kasıldı gece boyunca.ve şuanda da kasıklarımın alt tarafında adet sancısı gibi ağrılar var. Yarın kontrolüm var. Eğer bugün öğlene kadar ağrılarım hafiflemezse gitsem mi diye düşünüyorum

Git ayşem bi görün bence ishal de doğum belirtisi ya. Bende de var şuan da kasıklarda ağrı. Dün gece mide ağrısı sırt ağrısı vardı Allahım kafayı yiyecektm heryerim ağrıyordu sabahı zor ettim.

Canım keremden bir şey olmaz sanırım ama onun acısı biraz sürer. Benimde olmuştu ilk zamanlar maalesef ayakkabı bile giyemedim 3 gün falan sonrası da uzun sürdü. Umarım senin geçer hemen buz uygula ihmal etme.

Aminn canım aminn.
İnsan böyle zamanlarda anlıyor her şeyin değerini kıymetini. Madem bunları yaşıyoruz inşallah her birimize ibret olur. Alınacak dersler alınır. Onun dışında zaten hep bir imtihan halindeyiz. Dün bebeğini kaybeden arkadaşı da okuyunca iyice hevesim kaçtı benimde ama şöyle düşündüm biz bizim sanıyoruz bize ait sanıyoruz ama değil. Sadece aracıyız. Neyse çok uzatmayayım ama bol bol dua ediyorum hepimiz için. Bu günlerde geçsin. Sevdiklerimiz ve bizler sağlıklı olalım yeter.

Seninde başın sağ olsun canım. Sağ salim al kucağına güzel yavrunu inşallah

Alınabilecek en doğru kararı almışsın. Bende iptal ettim annemin gelişini. Hayatta bizi zorlayan şeyler aslında ne kadar güçlü olduğumuzu da gösteriyor bir yandan. Bunun üstesinden gelip mecbur kalınca neler yapabildiğimizi daha iyi anlayacağız bak göreceksin. Sonra da kendimizle gurur duyacağız.

olmazsa öğlene kadar geçmezse arayım Dr.u anlatayım durumu. Heryer virüs kaynıyor ya. Adanada da var koronovirüslüler. Neye güvenip nasıl yapıcaz bilmiyorum.allaha tevekkül edeceğiz ama.yinede insan tedirgin

Hep stresten bu haldeyiz var ya bebekler de haklı hissedp kasılıyolar. Biraz daha sakin olmaya mutlu olmaya çalşmalıyız elimizden geldiğince. Ben de senin gibiym zorla uyuyrum artık kasılmalardan. Bakalım nereye kadar dayancaz.

Başarablrsin tabi kuzum en iyisini yapmışsın. Kafan daha rahat olur hatta herşey de kısa zamanda yoluna girer inşallah

Senle günümüz aynı bebek 3 kilonun üstünde ama yine de almadı bir hafta bekle dedi

Gideyim en iyisi maskeyle eldivenle Ya cidden gidip gelip duşumu alıp daha da evden çıkmam.
Git belki farketmediğin bir durum vardır sonra en az bir gafta dolmadan cıkmszsın şimdi gitmesen bir kaç gün sonra gitmen gerekecek

En fazla ilk 10 gun zorlancaz. Onda da esimiz olck zaten yanimzda. Kendime de guveniorm cok sukur . Temizligimi zaten yapicm esimle. Yemek desen bi sekilde haloluo o da dert deil.herkesin yannd birileri mi vardi sonucta.

Ben annemi abimlerle beraber bize taşımayı düşünüyorum yoksa her seferinde dikiş için topuk kanı için giderken diğer kızımı ona getir al geri zor olacak eve gelsinler sonra da izole yaşayalım.. annem de rahat edemem dersinde her yer virüs rahatı düşünüyor beni dellendiriyor.. kayınvalidem köyden gelemiyor bize bir de sormadan misafir çağırmıştı düğün iptal onlar da gelemiyor annemi getirme sebebim diğer kuzu evden çıkarmak zorunda kalmamak.. millet ne derse arkadan da konuşsa bişi yapamam gelmesinler

Geçen durum yaptım whatsappa...
Asya bebek doğunca evimize ziyaretçi kabul etmeyeceğiz diye..
Herkes anlayışla karşıladı..
Bende yazdım ama biraz ayarlı oldu çünkü kızımın ameliyatında kabul etmedim diye çok dedikodu yaptılar şimdiden tıktım lafı ağızlarına bazen şart önceden yazmak

Evet stres mahvetti.akşam saati eşim işten eve gelince ayrı bir geriliyorıum panik oluyorum. İşi gereği insanlarla muhattap halinde yüzyüze. Allah muhafaza virüs bulaşmış olsa hepimize buluşacak.onun kaygısı çok bende.

Benm de eşim hep dışarda biz çıkmasak nolur ki. O da gelnce hemn banyoya girp kjyafetlerini makneye atıyo ama insan tedrgin oluyo tabi. Eşim için çok tedrginim hep aklım onda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…