2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
En fazla ilk 10 gun zorlancaz. Onda da esimiz olck zaten yanimzda. Kendime de guveniorm cok sukur . Temizligimi zaten yapicm esimle. Yemek desen bi sekilde haloluo o da dert deil.herkesin yannd birileri mi vardi sonucta.

Aynen öyle eskiden hiç sanmıyorum annelerimizin yanında kim varmış ki. Üstelik doğru düzgün imkan bile yokmuş ne bilmediğini internetten açıp bakmak var ne bez var mama var. Demek ki insan her duruma alışıyor. En azından eşlerimiz yanımızda eskiden eşlerden öyle bir destekte yokmuş. İyi olacak inşallah her şey.

Benm de eşim hep dışarda biz çıkmasak nolur ki. O da gelnce hemn banyoya girp kjyafetlerini makneye atıyo ama insan tedrgin oluyo tabi. Eşim için çok tedrginim hep aklım onda.
Benim eşim zabıta ve su an pazarda çalışıyor.. oradan ayrılacak bu ay gıda denetim e gidecek Gani marketlere vs her gün herkesin dokunduğu yerlere ve sokağa çokta yasağı falan olursa onların izinleri kesin iptal çünkü polis ile birlikte cafeler işyerleri kurala uyuyor mu diye denetleyecekler hiçbir şekilde evde kalma ihtimali yok.. kabul etseler ücretsiz izne çıksın birikimden yiyelim diyeceğim ama ohal olursa ücretsiz izin de kabul olmuyor

Benm de eşim hep dışarda biz çıkmasak nolur ki. O da gelnce hemn banyoya girp kjyafetlerini makneye atıyo ama insan tedrgin oluyo tabi. Eşim için çok tedrginim hep aklım onda.

Benimde en çok korktuğum şey eşim. Demek ki hepimiz aynı hissediyoruz. Bizler evdeyiz onlar dışarıda. Her gün çıktığında arkasından bir sürü dua ediyorum. Allah korusun sakınsın.

Benim eşim zabıta ve su an pazarda çalışıyor.. oradan ayrılacak bu ay gıda denetim e gidecek Gani marketlere vs her gün herkesin dokunduğu yerlere ve sokağa çokta yasağı falan olursa onların izinleri kesin iptal çünkü polis ile birlikte cafeler işyerleri kurala uyuyor mu diye denetleyecekler hiçbir şekilde evde kalma ihtimali yok.. kabul etseler ücretsiz izne çıksın birikimden yiyelim diyeceğim ama ohal olursa ücretsiz izin de kabul olmuyor

Benm eşim de polis. Her durumda çalışan grupta malesef. Dua etmekten başka elimden bşy gelmiyo. Öğretmen aslında ama atanamayınca polisliğe başvurdu. Öğretmen olsa şimdi ikimiz de evde okurduk en azndan kafamz biraz daha rahat olurdu ama napalım demekki böyle olması gerekymş dyp kendimi teselli etmem lazm. Allah hepsinin yardmcısı olsun

sana da benim gibi o kadar para alıyor çalışacak tabi diye boş konuşanlar var mı

Kızlar günaydın hepinize şey soracaktım sanki böyle bir konu geçmiştir bir ara burada. Bebeğim hareket ederken bir kıtırtı gibi bir şey oluyor. Kıt diye bir şey hissediyorum elim oradayken. Dışarı ses pek gelmiyor ama ben hissediyorum. Dün de gluk diye bir ses geldi. Anlam veremedim

Slm herkese benimde tansiyon yine yükselmeye başladı alfamet verdi doktor gece içmeme rağmen 15 -10 oldu sabaha karşı birazdan nst için yakın bir kliniğe gideceğim ve doktor ciğer geliştirici verdi ilk dozunu vurduracagım istemiyorum aslında haftamız ilerde diye ama malum gündem hepimizi etkiliyor doktor ne derse onu yapacağım eğer tansiyon normale dönmezse beni e en geç haftaya alır sezeryana

Cidden her şey boş geliyor. Ya zaten beni taniyorsunuz artık, süs falan hiç umrumda olmadı. Ama annem olsun çok istemiştim. Bir de doğum sancisindan korkuyordum o bile geçti neredeyse virüs korkusundan...
Kesinlikle mantıklı. Ben de iptal ettim. Yaparız inşallah birbirimize güç verelim buradan.
Kesinlikle. Sağlıktan ötesi yokmuş cidden.
Öyle canım mecbur gideceğim.
Bana oluyordu canım. Hala da oluyor.
Çok geçmiş olsun inşallah düşer tansiyonun. Aksi durumda da sağlıkla al kucağına.

Normal diyorlar canım, bebeğin eklemlerinden geliyor olabilirmiş.

O da doğru. Öf bi hayırlısıyla dogursaydik.
Aynen canım valla tek istediğim o benimde.
Bende öyle yapıyorum tek doktor için çıkıyorum evden. Başka bi yere gitmiyorum doğru düzgün.
Ona bile çıkmayın, gerekirse balkonunuza çıkın.
Yürüyüş için sıkıntı yok dedi doktorum şükür. Ona da çıkmazsam kafayı yerim sürekli evde.
4 kez çişe kalktım her çişe kalktığımda sanki bebek düşecekmiş gibi hissettim. Rüyam da da suyum geliyormuş. Rahmetli anacığımı da gördüm oooyy bana uykular haram oldu artık...
Senin doğumun baya yakın bence 1 2 güne gelecek hissediyorum ben.
Evet konuşmayalım, moralimiz bozulmasın dedikçe sayı artıyor, önlemler artıyor illa ki konu gene virüse dönüyor. Çok zor bir zamana denk geldik, rabbim daha beterinden korusun.

Evde bakılacak başka çocuğunuz yoksa ilk bebekse eşinle sen rahatça başarabilirsiniz, ben de eşimle gideceğim,yapacağı tek şey emzirirken bebeği vermek tuvalete giderken yardımcı olmak.

Günaydın kızlar herkese cumartesi sabahı doktora giderken hastane çantamı ve ana kucağını arabaya koymaya karar verdim artık. Zaten süsleri vs almıcam muhtemelen kimse gelemeyeceği için. Bundan sonra acil bir durum olursa bavul indirmekle uğraşmayayım en azından. Herşey kötü gidiyor baktığınızda ama benim içimde yine bir kıpırtı var, bebeğime kavuşacak olmanın, onu koklayıp öpebilcek olmanın umudu, mutluluğu var. Bu içimizi karartan günlerde ben hep buna tutunuyorum. Sizde öyle yapın, bebeğimizle aynı bedende olduğumuz son günler. Kendinize ve yavrunuza odaklanın. Biraz olsun içiniz ferahlıyor o minik elleri düşündükçe.

Normal diyorlar canım, bebeğin eklemlerinden geliyor olabilirmiş.
Anladım kızlar sağolun.

Evde bakılacak başka çocuğunuz yoksa ilk bebekse eşinle sen rahatça başarabilirsiniz, ben de eşimle gideceğim,yapacağı tek şey emzirirken bebeği vermek tuvalete giderken yardımcı olmak.
Valla canım bi tek onunla kalmamalı. Eğer eşinle yanlız kalacaksan mümkün olduğu kadar evin işini de yaptır. Bi süpürge tutabilir karnınız acıkırsa bi atştırmalık tava içi yapabilir. Yoksa yetişemezsin tek başına.

Ben de senin gibiyim canım gerçekten. İçimde bir heyecan var. Dün arkadaşın buradan bebeğini kaybettiğini paylaşması beni çok etkiledi. Aklımdan atamıyorum çok üzüldüm. Allah hiçbirimizi bebeğiyle sınamasın. Bir yanım stres oldu. Korkuyorum yolunda gitmeyen birşey olursa diye. Bir yanım heyecanlı. Değişik bir ruh halindeyim dünden beri. İyi düşünelim iyi olsun inşallah herşey

Günaydın kızlar hayat bizi daha nelerle sınayacak daha ne olabilir ki dünyada diye düşünürken daha kötüsü oluyor sanki. Ben isyan etmiyorum demekki bunları yaşayıp görmemiz lazımmış umarım en az zararla atlatırız bu günleri. Cocuklarımıza anlatırız bak sen doğdugun sene dünyada salgın hastalık bile vardı diye inşallah sağ salim kavuşmak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…