2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

olduğunuz bölgeye göre değişir. ama yine de dikkati olmakta fayda var. ben 15 gündür çıkmıyorum çünkü enfekte olma ihtimali olan umre dönüşü yapan insanların kaldığ yurt bize 1km mesafede.

kafa yenmiyor yani, bunalıyorsun ama yavrum herşeyden önemli.

sevgiler.

Senle günümüz aynı bebek 3 kilonun üstünde ama yine de almadı bir hafta bekle dedi
Canim sat tarihi doğrumu onu doktor belirledi sanki bana 1 hafta sonrasi gibi geliyor normalde ama ölçümler hep 06.07 yı gosteriyor. 9 gün önce 2600 idi bakalim kaç oldu 38. Haftaya 10 gün daha var ayrıca bir gidip konuşacağım bugün

Dün bende baya kötü oldum, Allah sanır versin. Bebeklerimizi korusun Yarabbim sağlıkla kucaklarimiza alıp sağlıkla büyütelim ınsallah Allah'a emanet edelim. Bu kötü günlerde çabuk geçsin gitsin

Kızlar dün kaşıntıdan öldüm ben. Ayaklarım karnım inanılmaz kaşındı. Duştan sonra oldu. Zaten aşırı bir kurulukta var vücudumda.
10 gün önce test vermişim ast alt değerlerim normal. Şuan kaşıntı hafifledi. Sizce tekrar test vermem gerekir mi?
Malum hastaneye gitmeyide hiç ama hiç istemiyorum.

Yaaa ne tatlı anlatmışsnkıtırtı rklem yerlerinden geliyomş canım. Gluk da su yuttuğunda

Yok ben sadece hastane için kastetmiştim, normal doğumda akşamına çıkıyorlar bazen ama sezeryanda bir gece kalınıyor ya,refakatçi olarak eşim duracak,bi bebeği verir bi tuvalete yardım eder,alt açma işine hemşireler yardım edebiliyor zaten yenidoğan da sürekli yapmıyor

Aynen canım dün aldığımız kötü haber beni de baya etkiledi. Durdum düşündüm sonra, bebeğim karnımda sağlıklı ve hareket ediyor. Yakında kavuşucaz. Kafaya takmıştım ben ailem yanımda olamayacak mı, fotoğraf çekinemeyecek miyiz vs diye. Sonra bunları düşününce boşver dedim kendi kendime önemli olan sağlıkla kucağına al, kokusunu içine çek başka şeyin önemi yok. O yüzden o kıpırtıya tutunuyorum, kendimi üzmüyorum. Başka şeylerle oyalanıyorum.
Evet sizin için riskli tabi öyle bir durumda evden dışarı çıkmazdım bende. En iyisini siz bilirsiniz kendinize göre.
Sevgiler.

Benim sat 6 Temmuz başta geç döllenme vardı 18 temmuzdan hesapladı ilk üç ay normal 6 temmuzu yakalayınca geri çekti 6 temmuza.. 37+4 e ikna edebildim ben ancak 37+2 deki kontrole de hazır gitmeyi planlıyorum ve de aç alırsa diye şansımı denicem.. daha geç doğum yapıp hastanelerin riskinden korkuyorum .. özel hastanelerde maske çoğunda yasaklanmış bizde şükür o durum yok hastalar korkuyormuş maskeden.. hastanelerde kagıt havlu eldiven maske sıkıntısı da var doktorum bu son eldiven kutum insallah bütün gelecek dedi saha tedirgin oldum

Evde bakılacak başka çocuğunuz yoksa ilk bebekse eşinle sen rahatça başarabilirsiniz, ben de eşimle gideceğim,yapacağı tek şey emzirirken bebeği vermek tuvalete giderken yardımcı olmak.
Yok ilk cocugum insllh ben de dedim sen varsin halledrz her seyi. Zaten ben emzirip yatirip kaldrcm. Yardima gelen bi temzlk yapck bide yemek. E onu da hallederiz ne var ki dedim . Yani gozumuzde cok buyutmemek lazm bana gore. Insllh norml saglikli bi dogum olursa yaparz.

Kızlar birde gümüş kapaklardan almayı düşünen var mı?
Tikkabilla aldı sadece sanırım. Şimdi bir kaç markanın da fiyatı düşmüş. Kararsız kaldım o konuda.

Kizlar dun gece hic uyuyamadim burnum akiyor bogazim yaniyor iki gun temizlikle yordum kendimi ondan oldu soguk algınlığı gibi . Disari da cikmadim hic esime diyorum doktora gitsem karantinaya alirlar beni korona sanar ama hic halim yok oğluma gecmesin diye odadan cikmiyorum maskeyle yatiyorum suan . Bağışıklığımi iyice düşürecek hastalik . Haftaya saliya kadar iyilessem bari doktor randevum var

Evet benim de yüzümü güldüren tek şey karnimdaki minik. Doğduğunu, sevdiğimi hayal ediyorum bol bol
Amin canım binlerce kez. Bir musibet bin nasihattan evlaymis cidden.

Tamam canım beklemek zorundayım Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah biz de genetık teste gircez ben cok görmek istedim oğlumu bir kere getirin dokunayım yüzünü göreyim dedim ama göstermediler cok agladım bir kere göreyim diye ama göstrrmdıler nasıp boyleymş rabbim bizlere sabr versın

Cok iyi düşünmüşsün halledilmicek hiçbirşey yok annelige zaten hemen adapte oluyor insan esinde yardimci olur tamamdır

Kızlar birde gümüş kapaklardan almayı düşünen var mı?
Tikkabilla aldı sadece sanırım. Şimdi bir kaç markanın da fiyatı düşmüş. Kararsız kaldım o konuda.
Ben doğumdan sonraki duruma göre karar vericem sanırım canım. İhtiyaç duyarsam ya gümüş kapak ya da göğüs kalkanı alırım. Bazı annelerde yara olmuyor hiç. Belki de ihtiyaç duymayiz.

Geçmiş olsun aman dikkat et. Ateşini ölç sen yine de.

Bende senin gibi olmustum degerler iyi cikinca alerji ilaci vermisti doktor . Birkac kullanmada gecmisti . Duştan sonra nemlendir vücudunu bide stres yapmamaya calis o da kasinti yapiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…