Aynen canım valla tek istediğim o benimde.
Bende öyle yapıyorum tek doktor için çıkıyorum evden. Başka bi yere gitmiyorum doğru düzgün.
Yürüyüş için sıkıntı yok dedi doktorum şükür. Ona da çıkmazsam kafayı yerim sürekli evde.
Senin doğumun baya yakın bence 1 2 güne gelecek hissediyorum ben.
Evet konuşmayalım, moralimiz bozulmasın dedikçe sayı artıyor, önlemler artıyor illa ki konu gene virüse dönüyor. Çok zor bir zamana denk geldik, rabbim daha beterinden korusun.
Canim sat tarihi doğrumu onu doktor belirledi sanki bana 1 hafta sonrasi gibi geliyor normalde ama ölçümler hep 06.07 yı gosteriyor. 9 gün önce 2600 idi bakalim kaç oldu 38. Haftaya 10 gün daha var ayrıca bir gidip konuşacağım bugünSenle günümüz aynı bebek 3 kilonun üstünde ama yine de almadı bir hafta bekle dedi
Dün bende baya kötü oldum, Allah sanır versin. Bebeklerimizi korusun Yarabbim sağlıkla kucaklarimiza alıp sağlıkla büyütelim ınsallah Allah'a emanet edelim. Bu kötü günlerde çabuk geçsin gitsinBen de senin gibiyim canım gerçekten. İçimde bir heyecan var. Dün arkadaşın buradan bebeğini kaybettiğini paylaşması beni çok etkiledi. Aklımdan atamıyorum çok üzüldüm. Allah hiçbirimizi bebeğiyle sınamasın. Bir yanım stres oldu. Korkuyorum yolunda gitmeyen birşey olursa diye. Bir yanım heyecanlı. Değişik bir ruh halindeyim dünden beri. İyi düşünelim iyi olsun inşallah herşey
Yaaa ne tatlı anlatmışsnKızlar günaydın hepinizeşey soracaktım sanki böyle bir konu geçmiştir bir ara burada. Bebeğim hareket ederken bir kıtırtı gibi bir şey oluyor. Kıt diye bir şey hissediyorum elim oradayken. Dışarı ses pek gelmiyor ama ben hissediyorum. Dün de gluk diye bir ses geldi. Anlam veremedim
Yok ben sadece hastane için kastetmiştim, normal doğumda akşamına çıkıyorlar bazen ama sezeryanda bir gece kalınıyor ya,refakatçi olarak eşim duracak,bi bebeği verir bi tuvalete yardım eder,alt açma işine hemşireler yardım edebiliyor zaten yenidoğan da sürekli yapmıyorValla canım bi tek onunla kalmamalı. Eğer eşinle yanlız kalacaksan mümkün olduğu kadar evin işini de yaptır. Bi süpürge tutabilir karnınız acıkırsa bi atştırmalık tava içi yapabilir. Yoksa yetişemezsin tek başına.
Olmaz olur mu ortalık beyinsiz kaynıyo. HACDAN gelip polisin yüzüne tükürüp sen de hasta ol ben hastaysam diyenler gibi.sana da benim gibi o kadar para alıyor çalışacak tabi diye boş konuşanlar var mı
Aynen canım dün aldığımız kötü haber beni de baya etkiledi. Durdum düşündüm sonra, bebeğim karnımda sağlıklı ve hareket ediyor. Yakında kavuşucaz. Kafaya takmıştım ben ailem yanımda olamayacak mı, fotoğraf çekinemeyecek miyiz vs diye. Sonra bunları düşününce boşver dedim kendi kendime önemli olan sağlıkla kucağına al, kokusunu içine çek başka şeyin önemi yok. O yüzden o kıpırtıya tutunuyorum, kendimi üzmüyorum. Başka şeylerle oyalanıyorum.Ben de senin gibiyim canım gerçekten. İçimde bir heyecan var. Dün arkadaşın buradan bebeğini kaybettiğini paylaşması beni çok etkiledi. Aklımdan atamıyorum çok üzüldüm. Allah hiçbirimizi bebeğiyle sınamasın. Bir yanım stres oldu. Korkuyorum yolunda gitmeyen birşey olursa diye. Bir yanım heyecanlı. Değişik bir ruh halindeyim dünden beri. İyi düşünelim iyi olsun inşallah herşey
Evet sizin için riskli tabi öyle bir durumda evden dışarı çıkmazdım bende. En iyisini siz bilirsiniz kendinize göre.olduğunuz bölgeye göre değişir. ama yine de dikkati olmakta fayda var. ben 15 gündür çıkmıyorum çünkü enfekte olma ihtimali olan umre dönüşü yapan insanların kaldığ yurt bize 1km mesafede.
kafa yenmiyor yani, bunalıyorsun ama yavrum herşeyden önemli.
sevgiler.
Benim sat 6 Temmuz başta geç döllenme vardı 18 temmuzdan hesapladı ilk üç ay normal 6 temmuzu yakalayınca geri çekti 6 temmuza.. 37+4 e ikna edebildim ben ancakCanim sat tarihi doğrumu onu doktor belirledi sanki bana 1 hafta sonrasi gibi geliyor normalde ama ölçümler hep 06.07 yı gosteriyor. 9 gün önce 2600 idi bakalim kaç oldu 38. Haftaya 10 gün daha var ayrıca bir gidip konuşacağım bugün
Yok ilk cocugum insllhEvde bakılacak başka çocuğunuz yoksa ilk bebekse eşinle sen rahatça başarabilirsiniz, ben de eşimle gideceğim,yapacağı tek şey emzirirken bebeği vermek tuvalete giderken yardımcı olmak.
Ya kocamannış gününü brklese çok uzun olcakmışBoyu 48 cm
Aynen canım valla tek istediğim o benimde.
Bende öyle yapıyorum tek doktor için çıkıyorum evden. Başka bi yere gitmiyorum doğru düzgün.
Yürüyüş için sıkıntı yok dedi doktorum şükür. Ona da çıkmazsam kafayı yerim sürekli evde.
Senin doğumun baya yakın bence 1 2 güne gelecek hissediyorum ben.
Evet konuşmayalım, moralimiz bozulmasın dedikçe sayı artıyor, önlemler artıyor illa ki konu gene virüse dönüyor. Çok zor bir zamana denk geldik, rabbim daha beterinden korusun.
Evet benim de yüzümü güldüren tek şey karnimdaki minik. Doğduğunu, sevdiğimi hayal ediyorum bol bolGünaydın kızlar herkesecumartesi sabahı doktora giderken hastane çantamı ve ana kucağını arabaya koymaya karar verdim artık. Zaten süsleri vs almıcam muhtemelen kimse gelemeyeceği için. Bundan sonra acil bir durum olursa bavul indirmekle uğraşmayayım en azından. Herşey kötü gidiyor baktığınızda ama benim içimde yine bir kıpırtı var, bebeğime kavuşacak olmanın, onu koklayıp öpebilcek olmanın umudu, mutluluğu var. Bu içimizi karartan günlerde ben hep buna tutunuyorum. Sizde öyle yapın, bebeğimizle aynı bedende olduğumuz son günler. Kendinize ve yavrunuza odaklanın. Biraz olsun içiniz ferahlıyor o minik elleri düşündükçe.
Amin canım binlerce kez. Bir musibet bin nasihattan evlaymis cidden.Günaydın kızlarhayat bizi daha nelerle sınayacak daha ne olabilir ki dünyada diye düşünürken daha kötüsü oluyor sanki. Ben isyan etmiyorum demekki bunları yaşayıp görmemiz lazımmış umarım en az zararla atlatırız bu günleri. Cocuklarımıza anlatırız bak sen doğdugun sene dünyada salgın hastalık bile vardı diye inşallah sağ salim kavuşmak nasip olsun
Tamam canım beklemek zorundayım Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah biz de genetık teste gircez ben cok görmek istedim oğlumu bir kere getirin dokunayım yüzünü göreyim dedim ama göstermediler cok agladım bir kere göreyim diye ama göstrrmdıler nasıp boyleymş rabbim bizlere sabr versıncanım başın sağolsun. keşke bebeği görseydin acıyla yüzleşmek lazım. ben de 39 uncu haftanın sonunda kaybettim ilk bebeğimi. biraz kendini toparla sonra üniversite hastanelerinden birinde bebeğin ölüm nedenini bulmak için genetik test yaptır. sezeryan olduysan 6 ay hamile kalman yasak. hamile kalırsan kürtajla alıyorlar ilk 6 aylık dönemde. bence toparlanmaya bak.
aynı şeyleri yaşayarak 7. ayda hamile kaldım. bebekle ilgili ve bizle ilgili genetik testler yapıldı bir sorun çıkmadı. yaklaşık 6 ay psikolojik tedavi gördüm (terapiye gidip emdr yaptırdım ). 7.ayda korunmaya çalışırken hamile kaldım şu an çok şükür 30 haftalık olduk ve 37 de sezeryan olcam kısmetse.
acın çok büyük Allah kolaylık versin yeniden hamile kalmak için acele etme
Cok iyi düşünmüşsün halledilmicek hiçbirşey yok annelige zaten hemen adapte oluyor insan esinde yardimci olur tamamdırYok ilk cocugum insllhben de dedim sen varsin halledrz her seyi. Zaten ben emzirip yatirip kaldrcm. Yardima gelen bi temzlk yapck bide yemek. E onu da hallederiz ne var ki dedim . Yani gozumuzde cok buyutmemek lazm bana gore. Insllh norml saglikli bi dogum olursa yaparz.
Ben doğumdan sonraki duruma göre karar vericem sanırım canım. İhtiyaç duyarsam ya gümüş kapak ya da göğüs kalkanı alırım. Bazı annelerde yara olmuyor hiç. Belki de ihtiyaç duymayiz.Kızlar birde gümüş kapaklardan almayı düşünen var mı?
Tikkabilla aldı sadece sanırım. Şimdi bir kaç markanın da fiyatı düşmüş. Kararsız kaldım o konuda.
Ne değişik şeyler ya insan hayret ediyorYaaa ne tatlı anlatmışsnkıtırtı rklem yerlerinden geliyomş canım. Gluk da su yuttuğunda
Geçmiş olsun aman dikkat et. Ateşini ölç sen yine de.Kizlar dun gece hic uyuyamadim burnum akiyor bogazim yaniyor iki gun temizlikle yordum kendimi ondan oldu soguk algınlığı gibi . Disari da cikmadim hic esime diyorum doktora gitsem karantinaya alirlar beni korona sanarama hic halim yok oğluma gecmesin diye odadan cikmiyorum maskeyle yatiyorum suan . Bağışıklığımi iyice düşürecek hastalik . Haftaya saliya kadar iyilessem bari doktor randevum var
Bende senin gibi olmustum degerler iyi cikinca alerji ilaci vermisti doktor . Birkac kullanmada gecmisti . Duştan sonra nemlendir vücudunu bide stres yapmamaya calis o da kasinti yapiyor .Kızlar dün kaşıntıdan öldüm ben. Ayaklarım karnım inanılmaz kaşındı. Duştan sonra oldu. Zaten aşırı bir kurulukta var vücudumda.
10 gün önce test vermişim ast alt değerlerim normal. Şuan kaşıntı hafifledi. Sizce tekrar test vermem gerekir mi?
Malum hastaneye gitmeyide hiç ama hiç istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?