2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bence bir kaç gün takip et canım vücudunu nemlendirip. Çünkü daha yeni tahlil vermişsin. Bazen alerjik bir şey olabiliyor.
Evet benim de yüzümü güldüren tek şey karnimdaki minik. Doğduğunu, sevdiğimi hayal ediyorum bol bol

Amin canım binlerce kez. Bir musibet bin nasihattan evlaymis cidden.
Aynen bende öyle öyle olunca günler daha çabuk geçiyor, daha dayanılabilir oluyor.

Canım hava sıcaklığı bu aralar çok dengesizleşti. Bir terledik bir üşüdük. Bende de var aynı durum. Dün bütün gün yattım kafamı kaldıramadım. Acayip bir baş ağrısı vardı. Bugün biraz daha iyiyim. Sabahları boğaz yanması burun tıkanıklığı oluyor. Bir de burnumdan kan geliyor akıntıya beraber. Zencefilli Tarçınlı çay biraz iyi geldi bana. Bugün de balzamik sirkeli ve sarımsaklı bir tarifin var onu yapacağım. Boğaz için ve mikroplar için sirke sarımsak birebir.

Geçmiş olsun canım, bol bol takviye al. Sıcak şeyler iç, mandalina portakal falan ye.

Tam da zamani yani bu hasta olmamizin
Nemlendir evi canm kan ortam kurulugundan olabilir bas agrisindan da olabilir . Hemen atlatiriz insallah .
Az once sirkeyle gargara yapayim dedim baya yakti boğazımı faydasi olur inşallah

Sağlık çalışanları gibi sizin eşleriniz gibi bu dönemde ekstra çalışanlara Allah kolaylık versin. Allah razı olsun

Tam da zamani yani bu hasta olmamizin
Nemlendir evi canm kan ortam kurulugundan olabilir bas agrisindan da olabilir . Hemen atlatiriz insallah .
Az once sirkeyle gargara yapayim dedim baya yakti boğazımı faydasi olur inşallah
Ay ben gargara yapma özürlüyüm resmen. Kusacak gibi oluyorum denerken Onun için direkt sirkeli sarımsaklı birşeyler yiyiyorum boğazıma falan iyi gelsin diye.

Kızlar bende dünden beri çok kötü oldum tansiyonum çıktı halsizlik isteksizlik kırgınlık ama herşeyi unutturacak minik mucizelerimizi taşıyoruz içimizde onların bi pıtpıtları yetiyor onlar için iyi olmalıyız moralimizi yüksek tutmalıyız çok zor bir dönemden geçiyoruz hareketlerimiz kısıtlı vücut olarak gittikçe ağırlaşıyoruz en sevdiğim şey olan kitap okumak bile gelmiyor içimden..dün kalktım buz gibi suyla abdest aldım dua ettim kızımın niyetine hatim başlamıştım onu kudum biraz dışarı çıkamayınca balkon camlarını açtım temiz hava çektim içime gökyüzünü izledim dışarda çiçek açmış ağaçlara baktım inş.bizimde çiçeklenmiş açacak güzel günler gelecekdua edelim bolca duası en makbul olanlardanız şuanda

Tesekkur ederim Aynen canm vitamin sart su evrede dua edin hemen gecsin minik oğluma bulaşmasından korkuyorum zaten bağışıklığı da düşük ilerletir hemen Allah korusun
Olabildiğince uzak dur oğluşundan kuzum. Ne kadar mümkün tabi bilmiyorum ama, inşallah bulaşmaz.
Benim kız iki hafta önce 47cm cıkmıstı acaba cok mu uzun ya suan ne kadar bilmiyorum bugun 35+1 haftalığım 2 hafta önce 47cmdi acaba normal mi?
Oh maşallah günümüz aynı benim kız 42 cm

Kızlar birde gümüş kapaklardan almayı düşünen var mı?
Tikkabilla aldı sadece sanırım. Şimdi bir kaç markanın da fiyatı düşmüş. Kararsız kaldım o konuda.
Canım benim meme uçlarım düz olduğu için yara olmaya meyilli.. Ondan dolayı çok düşünmeden aldım ama hiçbir markanın yorumlarında işe yaramıyor diye okumadım, alanlar epey memnun.
Canım temizlik sonrası bemim her zaman boğaz ağrısı ve burun akıntısı olur, alerjik.. Demin toz aldım mesela hemen boğazım burnum başladı.

Benim kız iki hafta önce 47cm cıkmıstı acaba cok mu uzun ya suan ne kadar bilmiyorum bugun 35+1 haftalığım 2 hafta önce 47cmdi acaba normal mi?

Ben de bugün 35+1im. 10 gün önce 46 cm idi. Doktor boyu doğduğunda 50’nin üzerinde olacak dedi(hatta 52 cm dedi ) Hastane çıkışı 1 tane aldım o yüzden diğer aldığım kıyafetler 0-3 ay (56 cm) Bizimkinin uzun olacağı detaylı ultrason zamanından beri belli, hep boyu önde gidiyor. Gayet normal yani

Ayy insallah kisa sureli olur canm

Olabildiğince uzak dur oğluşundan kuzum. Ne kadar mümkün tabi bilmiyorum ama, inşallah bulaşmaz.

Oh maşallah günümüz aynı benim kız 42 cm
Benim gibi kısa bi anadan nası uzun oldu anlamadım ya 158 boyla seninki normalmiydi o zaman ben anlayamadım smdi uzun demişti doktorda ama fazla uzun sanki
Yaa aynı sayılırız seninle benimde öyleydi gerçi karnımı yırtmaya bacaklarını dayanmaya başlayınca anlamıştım bacakların uzun oldugunu bende de çok 0-3 Ay var öyle giydiririm o zaman hastane cıkısı bi tane almıştım iyi ki de öyle yapmısım

ben de ayni duygulardayim maalesef sürekli gel git halinde duygularim. çocuklara yansitmamaya çalışıyorum ama bazen mümkün olmuyor.
ben de annemi çagirmayacagim. gelme desem darılır mi acaba diye de düşünüyorum. annemler 65 yaş ve üstü zaten riskli grup. babamin tansiyonu var, annem iki sene önce ağır bir bronşit geçirdi. inşallah oğlum biraz erken gelir de kendileri gelmeye niyetlenmezler.
çok geçmiş olsun canim. insallah çabuk geçer rahatsızlığın.

155 boyla 52 cm doğmuştu benim kizlar ama sonradan genetiğe uydular

Kızlar biz kuzuşumla taburcu oluyoruz birazdan çok şükür sağsağlim götüreceğiz inşallah evimize. Darısı sizlerin başına
Oh hadi gozun aydin canm bebis kokusu dolacak evinize misler gibi saglicakla büyüt bebegini
D dilzar imm teşekkür ederim Rabbim bizlere ve yavrularımıza saglik versin

merhaba arkadaşlar ben de bugün kontrole gittim. pazartesi çağırmıştı ben bilerek geciktiriyordum. hatta cumartesi gidecektim. eşim dün gece gidelim belki erken olmasi için bir şeyler yapar diye ikna etti. gece yarısı randevu aldik.

30. haftada zirveyi vuran sancılarımdan eser yok. yaramaz oğlum bizimle oyun oynuyor sanki. alttan muayeneyle biraz kurcaladi. ve pzt tekrar çağırdı. aman vaktinde gelsin derken şimdi gelsin diye bekliyorum.

bakalım hayırla sağlıkla gelsin bebeklerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…