Ates yok cok şükür hafif bogaz agrisi ve burun akıntısı. Gece epey bir belirti okuyup durdum insan endişeleniyorGeçmiş olsun aman dikkat et. Ateşini ölç sen yine de.
Bence bir kaç gün takip et canım vücudunu nemlendirip. Çünkü daha yeni tahlil vermişsin. Bazen alerjik bir şey olabiliyor.Kızlar dün kaşıntıdan öldüm ben. Ayaklarım karnım inanılmaz kaşındı. Duştan sonra oldu. Zaten aşırı bir kurulukta var vücudumda.
10 gün önce test vermişim ast alt değerlerim normal. Şuan kaşıntı hafifledi. Sizce tekrar test vermem gerekir mi?
Malum hastaneye gitmeyide hiç ama hiç istemiyorum.
Aynen bende öyleEvet benim de yüzümü güldüren tek şey karnimdaki minik. Doğduğunu, sevdiğimi hayal ediyorum bol bol
Amin canım binlerce kez. Bir musibet bin nasihattan evlaymis cidden.
Canım hava sıcaklığı bu aralar çok dengesizleşti. Bir terledik bir üşüdük. Bende de var aynı durum. Dün bütün gün yattım kafamı kaldıramadım. Acayip bir baş ağrısı vardı. Bugün biraz daha iyiyim. Sabahları boğaz yanması burun tıkanıklığı oluyor. Bir de burnumdan kan geliyor akıntıya beraber. Zencefilli Tarçınlı çay biraz iyi geldi bana. Bugün de balzamik sirkeli ve sarımsaklı bir tarifin var onu yapacağım. Boğaz için ve mikroplar için sirke sarımsak birebir.Kizlar dun gece hic uyuyamadim burnum akiyor bogazim yaniyor iki gun temizlikle yordum kendimi ondan oldu soguk algınlığı gibi . Disari da cikmadim hic esime diyorum doktora gitsem karantinaya alirlar beni korona sanarama hic halim yok oğluma gecmesin diye odadan cikmiyorum maskeyle yatiyorum suan . Bağışıklığımi iyice düşürecek hastalik . Haftaya saliya kadar iyilessem bari doktor randevum var
Geçmiş olsun canım, bol bol takviye al. Sıcak şeyler iç, mandalina portakal falan ye.Kizlar dun gece hic uyuyamadim burnum akiyor bogazim yaniyor iki gun temizlikle yordum kendimi ondan oldu soguk algınlığı gibi . Disari da cikmadim hic esime diyorum doktora gitsem karantinaya alirlar beni korona sanarama hic halim yok oğluma gecmesin diye odadan cikmiyorum maskeyle yatiyorum suan . Bağışıklığımi iyice düşürecek hastalik . Haftaya saliya kadar iyilessem bari doktor randevum var
Tam da zamani yani bu hasta olmamizinCanım hava sıcaklığı bu aralar çok dengesizleşti. Bir terledik bir üşüdük. Bende de var aynı durum. Dün bütün gün yattım kafamı kaldıramadım. Acayip bir baş ağrısı vardı. Bugün biraz daha iyiyim. Sabahları boğaz yanması burun tıkanıklığı oluyor. Bir de burnumdan kan geliyor akıntıya beraber. Zencefilli Tarçınlı çay biraz iyi geldi bana. Bugün de balzamik sirkeli ve sarımsaklı bir tarifin var onu yapacağım. Boğaz için ve mikroplar için sirke sarımsak birebir.
Tesekkur ederim Aynen canm vitamin sart su evrede dua edin hemen gecsin minik oğluma bulaşmasından korkuyorum zaten bağışıklığı da düşük ilerletir hemen Allah korusunGeçmiş olsun canım, bol bol takviye al. Sıcak şeyler iç, mandalina portakal falan ye.
Benim eşim zabıta ve su an pazarda çalışıyor.. oradan ayrılacak bu ay gıda denetim e gidecek Gani marketlere vs her gün herkesin dokunduğu yerlere ve sokağa çokta yasağı falan olursa onların izinleri kesin iptal çünkü polis ile birlikte cafeler işyerleri kurala uyuyor mu diye denetleyecekler hiçbir şekilde evde kalma ihtimali yok.. kabul etseler ücretsiz izne çıksın birikimden yiyelim diyeceğim ama ohal olursa ücretsiz izin de kabul olmuyor
Sağlık çalışanları gibi sizin eşleriniz gibi bu dönemde ekstra çalışanlara Allah kolaylık versin. Allah razı olsunBenm eşim de polis. Her durumda çalışan grupta malesef. Dua etmekten başka elimden bşy gelmiyo. Öğretmen aslında ama atanamayınca polisliğe başvurdu. Öğretmen olsa şimdi ikimiz de evde okurduk en azndan kafamz biraz daha rahat olurdu ama napalım demekki böyle olması gerekymş dyp kendimi teselli etmem lazm. Allah hepsinin yardmcısı olsun
Benim kız iki hafta önce 47cm cıkmıstı acaba cok mu uzun ya suan ne kadar bilmiyorum bugun 35+1 haftalığım 2 hafta önce 47cmdiYa kocamannış gününü brklese çok uzun olcakmış
Ay ben gargara yapma özürlüyüm resmen. Kusacak gibi oluyorum denerkenTam da zamani yani bu hasta olmamizin
Nemlendir evi canm kan ortam kurulugundan olabilir bas agrisindan da olabilir . Hemen atlatiriz insallah .
Az once sirkeyle gargara yapayim dedim baya yakti boğazımı faydasi olur inşallah
Olabildiğince uzak dur oğluşundan kuzum. Ne kadar mümkün tabi bilmiyorum ama, inşallah bulaşmaz.Tesekkur ederim Aynen canm vitamin sart su evrede dua edin hemen gecsin minik oğluma bulaşmasından korkuyorum zaten bağışıklığı da düşük ilerletir hemen Allah korusun
Oh maşallahBenim kız iki hafta önce 47cm cıkmıstı acaba cok mu uzun ya suan ne kadar bilmiyorum bugun 35+1 haftalığım 2 hafta önce 47cmdiacaba normal mi?
Canım benim meme uçlarım düz olduğu için yara olmaya meyilli.. Ondan dolayı çok düşünmeden aldım ama hiçbir markanın yorumlarında işe yaramıyor diye okumadım, alanlar epey memnun.Kızlar birde gümüş kapaklardan almayı düşünen var mı?
Tikkabilla aldı sadece sanırım. Şimdi bir kaç markanın da fiyatı düşmüş. Kararsız kaldım o konuda.
Canım temizlik sonrası bemim her zaman boğaz ağrısı ve burun akıntısı olur, alerjik.. Demin toz aldım mesela hemen boğazım burnum başladı.Kizlar dun gece hic uyuyamadim burnum akiyor bogazim yaniyor iki gun temizlikle yordum kendimi ondan oldu soguk algınlığı gibi . Disari da cikmadim hic esime diyorum doktora gitsem karantinaya alirlar beni korona sanarama hic halim yok oğluma gecmesin diye odadan cikmiyorum maskeyle yatiyorum suan . Bağışıklığımi iyice düşürecek hastalik . Haftaya saliya kadar iyilessem bari doktor randevum var
Benim kız iki hafta önce 47cm cıkmıstı acaba cok mu uzun ya suan ne kadar bilmiyorum bugun 35+1 haftalığım 2 hafta önce 47cmdiacaba normal mi?
Ayy insallah kisa sureli olur canmCanım benim meme uçlarım düz olduğu için yara olmaya meyilli.. Ondan dolayı çok düşünmeden aldım ama hiçbir markanın yorumlarında işe yaramıyor diye okumadım, alanlar epey memnun.
Canım temizlik sonrası bemim her zaman boğaz ağrısı ve burun akıntısı olur, alerjik.. Demin toz aldım mesela hemen boğazım burnum başladı.
Benim gibi kısa bi anadan nası uzun oldu anlamadım ya 158 boylaOlabildiğince uzak dur oğluşundan kuzum. Ne kadar mümkün tabi bilmiyorum ama, inşallah bulaşmaz.
Oh maşallahgünümüz aynı benim kız 42 cm
Yaa aynı sayılırız seninle benimde öyleydi gerçi karnımı yırtmaya bacaklarını dayanmaya başlayınca anlamıştım bacakların uzun oldugunuBen de bugün 35+1im. 10 gün önce 46 cm idi. Doktor boyu doğduğunda 50’nin üzerinde olacak dedi(hatta 52 cm dedi) Hastane çıkışı 1 tane aldım o yüzden diğer aldığım kıyafetler 0-3 ay (56 cm) Bizimkinin uzun olacağı detaylı ultrason zamanından beri belli, hep boyu önde gidiyor. Gayet normal yani☺
Günaydın kızlar. Gece boyu yağmur yağdı. Kontrole gidicem bugün bakalım. İnşallah her şey yolundadır. Hevesi zevki bile kalmadı kontrollerin. Annemle plan yapıyorduk gelince şunu şunu yaparız diye. Cidden kaderin önüne geçilmiyor. Daha geçen hafta saçımı boyasam mi fotolarda kötü çıkmasın diye düşünüyordum şu an hiçbir şey yok gözümde evladımı sağlıkla doğurup bir an önce eve kapanmak dışında. Meğer ne boş şeyleri dert ediyormusuz.
Konuşmayalım diyoruz ama ya imkansız cidden. Depremden sonra da bir haftada zor gelmiştim kendime. Hala gözüm avizede bebek tekme attıkça. Allah bu felaketleri bize ders olsun diye yolluyor sanırım... Karnimizdaki masum yavruların yüzü suyu hürmetine gece dua edip yattım. Allah hakkımızda hayırlısını versin kızlar.
Günaydındediğin gibi konuşmayalım diyorz ama malesef mümkn olmuyr o kadar zor ki herşy. Dün annemlerle konuştum gelmcekler doğuma. Sadece kyv olck yanımda şükür ki onu çağrmşm yoksa eşimle yapamazdık iki bebekle ki o işe gideck ben tek kalcktım.
Ne kadar boş geliyo dğlmi şimdi herşy. Sağlıkla alalım kucağımıza hemn eve gelelm inşallah. Çok fazla da hastaneye gtmk zorunda kalmazsak ne güzel olur ama ilk 10 gün malesef götrmk de gerekiyr. Allahım yardmcımz olsun. Katlanarak artıyo artık ve sanırım türkiyenin heryernde varlar.
çok geçmiş olsun canim. insallah çabuk geçer rahatsızlığın.Kizlar dun gece hic uyuyamadim burnum akiyor bogazim yaniyor iki gun temizlikle yordum kendimi ondan oldu soguk algınlığı gibi . Disari da cikmadim hic esime diyorum doktora gitsem karantinaya alirlar beni korona sanarama hic halim yok oğluma gecmesin diye odadan cikmiyorum maskeyle yatiyorum suan . Bağışıklığımi iyice düşürecek hastalik . Haftaya saliya kadar iyilessem bari doktor randevum var
155 boyla 52 cm doğmuştu benim kizlar ama sonradan genetiğe uydularBenim gibi kısa bi anadan nası uzun oldu anlamadım ya 158 boylaseninki normalmiydi o zaman ben anlayamadım smdi uzun demişti doktorda ama fazla uzun sanki
Yaa aynı sayılırız seninle benimde öyleydi gerçi karnımı yırtmaya bacaklarını dayanmaya başlayınca anlamıştım bacakların uzun oldugunubende de çok 0-3 Ay var öyle giydiririm o zaman hastane cıkısı bi tane almıştım iyi ki de öyle yapmısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?