2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Onun bu dünyada kısmeti yokmuş canım sen ne yapsan da gidişatın önüne geçemezdin. Öyle bir yer varki kaderin önüne geçemiyoruz. İnşallah ilerde hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alırız.

Benim kız iki hafta önce 47cm cıkmıstı acaba cok mu uzun ya suan ne kadar bilmiyorum bugun 35+1 haftalığım 2 hafta önce 47cmdi acaba normal mi?
Ultrasonda 7 ile carpılıyor benimde 50-51 dedi her hafta 1 cme yakın olur dedi 56cme kadar dogan varmış inş uzun boylu olurlar ilk olunca azıcık canlı olsun istiyorum malum durumlar tek basımıza bakıcaz gibi duruyor sanki o güç vericek gibi geliyor

Çocuk liloyu anneden boyu babadan alıyomuş diyolar genetik çalışmalar

Kızlar çin ilaç bulundu diye açıklama yapmış 4 günde geçiyormuş.bursada olan arkadaslar varsa suryapı strabucksta,yüksek ihtisas ve hayat hastanelerinde vakaya rastlanmış

155 boyla 52 cm doğmuştu benim kizlar ama sonradan genetiğe uydular
Maşallah güzel doğmıslar ama anneye çekmişler demek aman olsun sağlıklı olsunlarda büyüyünce topuklu giyer hallederler bi şekilde
Çocuk liloyu anneden boyu babadan alıyomuş diyolar genetik çalışmalar
Sizin bebekte uzunmus o zaman valla kilosu daha önemli benim için boy değil de zayıf olmasın istiyorum bende tek bakıcam gibi duruyor. En azından ele avuca gelsin diyorum senin gibi

Benim oglumda 54 cm dogmustu

Kızlar nasılsınız son durumlar ister istemez hepimizin endişelenmesine sebep oluyor az bir zaman kalmasına rağmen yeterince heyecanlı ve ne olucağından bir haberim birde bu vüris çıktı . sabahtan kalktığım dan beri evin her yerini sirkeli su ile sildim zaten bu haftadan itibaren doğuma kadar dışaraya çıkmamaya karar verdim bir kontrolden kontrole temkinli olmakta fayda var . Her ne kadar bize bişey olmaz havasına girmemeliyiz . artık uyumak mümkün değil sabaha karşı iki bacağıma kramp girdi dua ede ede dönmeye çalıştım ağırlaştığım için bazı şeyleri yapamıyorum malasef . her iki gögüsümden süt arada olsa akıyor sanırım arada bir ateş yapıyor sıkılıyorum terliyorum böle olan var mı aranızda bilmiyorum ama tez zamanda sağlıkla yavruma kavuşayım başka birşey istemiyorum .

simdi daha iyiyim ama gece tokezlemeden kaynakli mi bilmiyorum ama belim agrıdi yuruyemedim.sabah da kasik agrisindan yuruyemedim simdi iyiyim.bebis de hareketli.normal mi ya

Reactions: Kuf
Aynen USG ölçümlerine çok takılmamak lazım benimkiler de 50 cm doğdular ama şu an yaşıtlarından farkları yok hatta küçük bile kalıyorlar biz de orta boyluyuz eşimle, benim kadar olsalar şükürlük:)

buz uyguladim canim.bugun daha iyiyim.ama pek is de yapamiyorum.bi de bas donmem var .arada bel kasik agrisi dogurucam mi nedir

Valla ben özellikle sordum, boyu kısa mı diye. Hayır ölçümleri haftasıyla birebir uyumlu, gelişimi çok güzel dedi. Bilemedim o yüzden.
Bende 51 cm doğmuşum. Ama uzamayı 155te bırakmışım allahtan eşim 178, biraz ondan alsa 160'ı geçer herhalde

Ay aman uzun kısa ne farkeder sağ salim doğsun biz kısayızda noldu sanki bak dalyan gibi koca almışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…