gözün aydin canim. sağlıkla büyüsün insallah minnak.Kızlar biz kuzuşumla taburcu oluyoruz birazdançok şükür sağsağlim götüreceğiz inşallah evimize. Darısı sizlerin başına
Kızlar biz kuzuşumla taburcu oluyoruz birazdançok şükür sağsağlim götüreceğiz inşallah evimize. Darısı sizlerin başına
Onun bu dünyada kısmeti yokmuş canım sen ne yapsan da gidişatın önüne geçemezdin. Öyle bir yer varki kaderin önüne geçemiyoruz. İnşallah ilerde hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alırız.Tamam canım beklemek zorundayım Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah biz de genetık teste gircez ben cok görmek istedim oğlumu bir kere getirin dokunayım yüzünü göreyim dedim ama göstermediler cok agladım bir kere göreyim diye ama göstrrmdıler nasıp boyleymş rabbim bizlere sabr versın
Ultrasonda 7 ile carpılıyor benimde 50-51 dedi her hafta 1 cme yakın olur dedi 56cme kadar dogan varmış inş uzun boylu olurlar ilk olunca azıcık canlı olsun istiyorum malum durumlar tek basımıza bakıcaz gibi duruyor sanki o güç vericek gibi geliyorBenim kız iki hafta önce 47cm cıkmıstı acaba cok mu uzun ya suan ne kadar bilmiyorum bugun 35+1 haftalığım 2 hafta önce 47cmdiacaba normal mi?
Çocuk liloyu anneden boyu babadan alıyomuş diyolar genetik çalışmalarBenim gibi kısa bi anadan nası uzun oldu anlamadım ya 158 boylaseninki normalmiydi o zaman ben anlayamadım smdi uzun demişti doktorda ama fazla uzun sanki
Yaa aynı sayılırız seninle benimde öyleydi gerçi karnımı yırtmaya bacaklarını dayanmaya başlayınca anlamıştım bacakların uzun oldugunubende de çok 0-3 Ay var öyle giydiririm o zaman hastane cıkısı bi tane almıştım iyi ki de öyle yapmısım
Gözün aydın kuzum ohh darısı başımıza inş.Kızlar biz kuzuşumla taburcu oluyoruz birazdançok şükür sağsağlim götüreceğiz inşallah evimize. Darısı sizlerin başına
Aynen öyle cnm inşallahOnun bu dünyada kısmeti yokmuş canım sen ne yapsan da gidişatın önüne geçemezdin. Öyle bir yer varki kaderin önüne geçemiyoruz. İnşallah ilerde hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alırız.
Maşallah güzel doğmıslar ama anneye çekmişler demek155 boyla 52 cm doğmuştu benim kizlar ama sonradan genetiğe uydular
Ultrasonda 7 ile carpılıyor benimde 50-51 dedi her hafta 1 cme yakın olur dedi 56cme kadar dogan varmış inş uzun boylu olurlar ilk olunca azıcık canlı olsun istiyorum malum durumlar tek basımıza bakıcaz gibi duruyor sanki o güç vericek gibi geliyor
Sizin bebekte uzunmus o zaman valla kilosu daha önemli benim için boy değil de zayıf olmasın istiyorum bende tek bakıcam gibi duruyor. En azından ele avuca gelsin diyorum senin gibiÇocuk liloyu anneden boyu babadan alıyomuş diyolar genetik çalışmalar
Benim oglumda 54 cm dogmustuUltrasonda 7 ile carpılıyor benimde 50-51 dedi her hafta 1 cme yakın olur dedi 56cme kadar dogan varmış inş uzun boylu olurlar ilk olunca azıcık canlı olsun istiyorum malum durumlar tek basımıza bakıcaz gibi duruyor sanki o güç vericek gibi geliyor
Allah sabir versin cnmAynen öyle cnm inşallah
simdi daha iyiyim ama gece tokezlemeden kaynakli mi bilmiyorum ama belim agrıdi yuruyemedim.sabah da kasik agrisindan yuruyemedim simdi iyiyim.bebis de hareketli.normal mi yaHaklısın canım gidicem.
37'deyim canım gidicem ne olur ne olmaz. Sonra iki hafta çıkmam evden.
Krem bir şey yapmaz canım inşallah. Çok büyüdüler zaten her şeyleri belli artık. Şişlik için çarpar carpmaz keşke biz koysaydin. Yine de yangınını alır eğer hala aciyorsa. Elinle oynattığında yerinden ziplatmiyorsa kırık çıkık değildir. Şişlik de buzla geçer inşallah. Çiğnenmiş ekmek de koyabilirsin.
Ben de bugün gidip sonra beklerim sanırım canım. Bi baksin konuşayım hem doktorlar. Allah sonumuzu hayır etsin ya çok zor...
Aynen USG ölçümlerine çok takılmamak lazım benimkiler de 50 cm doğdular ama şu an yaşıtlarından farkları yok hatta küçük bile kalıyorlar biz de orta boyluyuz eşimle, benim kadar olsalar şükürlük:)155 boyla 52 cm doğmuştu benim kizlar ama sonradan genetiğe uydular
Canım keremden bir şey olmaz sanırım ama onun acısı biraz sürer. Benimde olmuştu ilk zamanlar maalesef ayakkabı bile giyemedim 3 gün falan sonrası da uzun sürdü. Umarım senin geçer hemen buz uygula ihmal etme.
Aminn canım aminn.
İnsan böyle zamanlarda anlıyor her şeyin değerini kıymetini. Madem bunları yaşıyoruz inşallah her birimize ibret olur. Alınacak dersler alınır. Onun dışında zaten hep bir imtihan halindeyiz. Dün bebeğini kaybeden arkadaşı da okuyunca iyice hevesim kaçtı benimde ama şöyle düşündüm biz bizim sanıyoruz bize ait sanıyoruz ama değil. Sadece aracıyız. Neyse çok uzatmayayım ama bol bol dua ediyorum hepimiz için. Bu günlerde geçsin. Sevdiklerimiz ve bizler sağlıklı olalım yeter.
Seninde başın sağ olsun canım. Sağ salim al kucağına güzel yavrunu inşallah
Alınabilecek en doğru kararı almışsın. Bende iptal ettim annemin gelişini. Hayatta bizi zorlayan şeyler aslında ne kadar güçlü olduğumuzu da gösteriyor bir yandan. Bunun üstesinden gelip mecbur kalınca neler yapabildiğimizi daha iyi anlayacağız bak göreceksin. Sonra da kendimizle gurur duyacağız.
Peki normal mi doğurdunuz?Benim oglumda 54 cm dogmustu
Evet 38 de normal 3500 kg diPeki normal mi doğurdunuz?
Kızlar birde gümüş kapaklardan almayı düşünen var mı?
@Tikkabilla aldı sadece sanırım. Şimdi bir kaç markanın da fiyatı düşmüş. Kararsız kaldım o konuda.
Valla ben özellikle sordum, boyu kısa mı diye. Hayır ölçümleri haftasıyla birebir uyumlu, gelişimi çok güzel dedi. Bilemedim o yüzden.Benim gibi kısa bi anadan nası uzun oldu anlamadım ya 158 boylaseninki normalmiydi o zaman ben anlayamadım smdi uzun demişti doktorda ama fazla uzun sanki
Yaa aynı sayılırız seninle benimde öyleydi gerçi karnımı yırtmaya bacaklarını dayanmaya başlayınca anlamıştım bacakların uzun oldugunubende de çok 0-3 Ay var öyle giydiririm o zaman hastane cıkısı bi tane almıştım iyi ki de öyle yapmısım
Bende 51 cm doğmuşum.155 boyla 52 cm doğmuştu benim kizlar ama sonradan genetiğe uydular
Ay aman uzun kısa ne farkeder sağ salim doğsunValla ben özellikle sordum, boyu kısa mı diye. Hayır ölçümleri haftasıyla birebir uyumlu, gelişimi çok güzel dedi. Bilemedim o yüzden.
Bende 51 cm doğmuşum.Ama uzamayı 155te bırakmışım allahtan eşim 178, biraz ondan alsa 160'ı geçer herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?