Yorma artık kendini de bebeğini de annesi valla ha geldi ha gelecek bizimkiler yeter temizlik falan yapmayibCanım düzeldi hareketleri sağolasın
Bence bu haftalarda aksatmayın gidin derim ben bende bugün gittim mecburen gidiliyor artık sonundayiz çünkü gidilmeli ☺Yarın normalde randevum var. Ama minibusle gidicem. Eşim gitmesek mı diyoriki hafta geçti son randevu üzerinden. Sizce gerekli mi kızlar? Bir hafta daha beklesem mi?
buz uyguladim canim.bugun daha iyiyim.ama pek is de yapamiyorum.bi de bas donmem var .arada bel kasik agrisi dogurucam mi nedir
Doğru söylüyorsun vallaAy aman uzun kısa ne farkeder sağ salim doğsunbiz kısayızda noldu sanki bak dalyan gibi koca almışız
Tamam tamam hafta sonu eşime yaptırcam zatenYorma artık kendini de bebeğini de annesi valla ha geldi ha gelecek bizimkiler yeter temizlik falan yapmayib
Aynen canım korku sardı hepimizi ister istemezAtes yok cok şükür hafif bogaz agrisi ve burun akıntısı. Gece epey bir belirti okuyup durdum insan endişeleniyor
Yok canım neden darılsin? Onu düşünüyorsun sonuçta. Yaşı benim annemden de fazlaymis annenin. En iyisi gelmemeleri.ben de ayni duygulardayim maalesef sürekli gel git halinde duygularim. çocuklara yansitmamaya çalışıyorum ama bazen mümkün olmuyor.
ben de annemi çagirmayacagim. gelme desem darılır mi acaba diye de düşünüyorum. annemler 65 yaş ve üstü zaten riskli grup. babamin tansiyonu var, annem iki sene önce ağır bir bronşit geçirdi. inşallah oğlum biraz erken gelir de kendileri gelmeye niyetlenmezler.
çok geçmiş olsun canim. insallah çabuk geçer rahatsızlığın.
Normaldir canım. Düzenli gelip giden ağrı değilse sıkıntı yapma kasık ağrısını.simdi daha iyiyim ama gece tokezlemeden kaynakli mi bilmiyorum ama belim agrıdi yuruyemedim.sabah da kasik agrisindan yuruyemedim simdi iyiyim.bebis de hareketli.normal mi ya
Gittim geldim canımBence bu haftalarda aksatmayın gidin derim ben bende bugün gittim mecburen gidiliyor artık sonundayiz çünkü gidilmeli ☺
Dogrudur fazla kalabalik iyi olmuyor ama ben doguma girerkende yanimda beni bekleyen ailem olsun isterim,ailen bekledimi peki dogum cikisi,susleme falan yapabildinizmi odaya? Bende özelde yapicam umarim hersey hepimiz icin guzel olurcok sagol canim ozel hastanede dogum yaptığım halde hastane cok sıkı kesinlikle 1 kişiden baska refakatçi yasak sadece aksam 7-8 arasi ziyaretci var oda belirli bir sayi ama size sunu soyleyebilirim insan o kadar rahat oluyorki anneme dedim anne iyiii ki yasaklanmis ziyaretci o kadar rahat oluyorki gelen giden olmadan. asil eve çıkınca ne olur bilmiyorum gelene gelme demeyi nasil başarırız bilmem
Gözün aydın canımKızlar gittim dönüyorum doktordan şimdi. Maske kolonya Allah ne verdiyse onlemimi aldım eşime de taktırdım hatta. 3100 Gr olmuşuz maşallah. İki hafta sonra gel çatı muayenesi yapicam dedi. Yalnız önümüzdeki hafta izin alabilirmis. Bizim bebek erken gelirse başka doktor elinde doğacakAma olsun dedim vardır bunda da bir hayır. Yeter ki sağlıklı olsun o da ben de.
Amin canim umarim hersey yolundadir Allah saglikla buyutmeyi almayi nasip etsinSağol canım inşallah darısı başınızaameliyathanenin önünde beklediler ama odaya çıkarınca pek izin verilmedi 1 refakatçi dışında herkes çıkarıldı sadece akşam 8-9 arası ziyaret var onda tek tek geldi ailem malesef
Amin,hassas donemdeyiz bebek tasiuoruz bizim isimiz daha zorBen gebzede oturuyorum canim evim gebzenin dışında sayılır ama markete flan indiğinde halka karışıyorsun buranın insanı biraz tuhaf saldırıyorlardı resmen ve acayip kalabalıktı. O yüzden çekindim böyle eşime de çok kızdım onda da maske yoktu ve beni o kalabalığa dusunemeden soktu diye. Maskesiz eldivensiz çıkma canim gerekirse hiç çıkmamak lazim..
Iste belli olmuyor tatlım ya 1 metre mesafe koyun diyorlar oda mümkün olmuyor ben ilk defa marketi böyle kalabalık gördüm. Hakkımızda hayırlısı Allah'a emanetiz artik.
Bebek olmasa bu kadar korkmam belki ama iste bebislerimiz var Allah yardımcımız olsun Allah korusun
Masallah tosbige gelecek hafta 38 oluyor 39 u beklesin kuzucukKızlar gittim dönüyorum doktordan şimdi. Maske kolonya Allah ne verdiyse onlemimi aldım eşime de taktırdım hatta. 3100 Gr olmuşuz maşallah. İki hafta sonra gel çatı muayenesi yapicam dedi. Yalnız önümüzdeki hafta izin alabilirmis. Bizim bebek erken gelirse başka doktor elinde doğacakAma olsun dedim vardır bunda da bir hayır. Yeter ki sağlıklı olsun o da ben de.
Masallah benim merak ettiğim öyle mi devam etti.ben ergenliğe kadar çok iriymişim annem kendin güzel beslenmedin sonradan diyor haklıda süt,sebze çok sevmiyodumBenim oglumda 54 cm dogmustu
Heseyin hayirlisi,saglikla alirsin kucagina insallahKızlar gittim dönüyorum doktordan şimdi. Maske kolonya Allah ne verdiyse onlemimi aldım eşime de taktırdım hatta. 3100 Gr olmuşuz maşallah. İki hafta sonra gel çatı muayenesi yapicam dedi. Yalnız önümüzdeki hafta izin alabilirmis. Bizim bebek erken gelirse başka doktor elinde doğacakAma olsun dedim vardır bunda da bir hayır. Yeter ki sağlıklı olsun o da ben de.
Insallah gecer pek hos goruntu degilGöğüslerin kararmasıyla ilgili bir şey duymuştum. Bebekler ilk zamanlar siyah beyaz gördüğü için memeyi kolay bulması adına koyulaşıyormuş göğüs uçları. Diğer kısımları bilmiyorum ama hormonlardandır. Geçer doğumdan sonra.
Spor yapmıs mıydınız hamıleyken,saglıkla buyutunEvet 38 de normal 3500 kg di
Kiloda öndeb gidiyordu son 2 haftadır diyet mi yapıyor anlamadımMaşallah güzel doğmıslar ama anneye çekmişler demekaman olsun sağlıklı olsunlarda büyüyünce topuklu giyer hallederler bi şekilde
Sizin bebekte uzunmus o zaman valla kilosu daha önemli benim için boy değil de zayıf olmasın istiyorum bende tek bakıcam gibi duruyor. En azından ele avuca gelsin diyorum senin gibi
Yok cnm sporyapmadim hic.amin insallah.Spor yapmıs mıydınız hamıleyken,saglıkla buyutun
Cnm bu benim.ikinci oglum ohlum hala 75 90 persentilde.gidiyorm ama ilk oglum ona gore daha minyon.goren aralarinda 2.5 yas olmasina ragmen ikizmi diyor.ilk oglum 37.de normal dogdu 49 cm 3000 grdi.ben de iri dogdum erken ergenlkkmoldu 162.cm.de.kaldi boyumMasallah benim merak ettiğim öyle mi devam etti.ben ergenliğe kadar çok iriymişim annem kendin güzel beslenmedin sonradan diyor haklıda süt,sebze çok sevmiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?