2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yarın normalde randevum var. Ama minibusle gidicem. Eşim gitmesek mı diyor iki hafta geçti son randevu üzerinden. Sizce gerekli mi kızlar? Bir hafta daha beklesem mi?
Bence bu haftalarda aksatmayın gidin derim ben bende bugün gittim mecburen gidiliyor artık sonundayiz çünkü gidilmeli ☺

Reactions: Kuf
buz uyguladim canim.bugun daha iyiyim.ama pek is de yapamiyorum.bi de bas donmem var .arada bel kasik agrisi dogurucam mi nedir

Dikkat et canım dinlenmene bak. Zaten gelen giden yok temizlikte biraz daha beklesin. Bebişte az daha beklesin çok acele etmesin.

Ates yok cok şükür hafif bogaz agrisi ve burun akıntısı. Gece epey bir belirti okuyup durdum insan endişeleniyor
Aynen canım korku sardı hepimizi ister istemez
Yok canım neden darılsin? Onu düşünüyorsun sonuçta. Yaşı benim annemden de fazlaymis annenin. En iyisi gelmemeleri.

simdi daha iyiyim ama gece tokezlemeden kaynakli mi bilmiyorum ama belim agrıdi yuruyemedim.sabah da kasik agrisindan yuruyemedim simdi iyiyim.bebis de hareketli.normal mi ya
Normaldir canım. Düzenli gelip giden ağrı değilse sıkıntı yapma kasık ağrısını.
Bence bu haftalarda aksatmayın gidin derim ben bende bugün gittim mecburen gidiliyor artık sonundayiz çünkü gidilmeli ☺
Gittim geldim canım

Kızlar gittim dönüyorum doktordan şimdi. Maske kolonya Allah ne verdiyse onlemimi aldım eşime de taktırdım hatta. 3100 Gr olmuşuz maşallah. İki hafta sonra gel çatı muayenesi yapicam dedi. Yalnız önümüzdeki hafta izin alabilirmis. Bizim bebek erken gelirse başka doktor elinde doğacak Ama olsun dedim vardır bunda da bir hayır. Yeter ki sağlıklı olsun o da ben de.

Dogrudur fazla kalabalik iyi olmuyor ama ben doguma girerkende yanimda beni bekleyen ailem olsun isterim,ailen bekledimi peki dogum cikisi,susleme falan yapabildinizmi odaya? Bende özelde yapicam umarim hersey hepimiz icin guzel olur

Gözün aydın canımgüzel kilo almş maşallhdoktrun da senn doğumuna yetşr inşallah

Amin canim umarim hersey yolundadir Allah saglikla buyutmeyi almayi nasip etsin umarim benimde sevdiklerim yanimda olabilir..

Amin,hassas donemdeyiz bebek tasiuoruz bizim isimiz daha zor

Masallah tosbige gelecek hafta 38 oluyor 39 u beklesin kuzucuk
Eczanelerde maske marketlerde kolonya kalmamis hic ayy cok saskinim

Heseyin hayirlisi,saglikla alirsin kucagina insallah

Reactions: Kuf
Kiloda öndeb gidiyordu son 2 haftadır diyet mi yapıyor anlamadımyarın kontrolumuz var catı muayemiz olucak belki haftaya dogum günü verir.eşim ben sürekli ölçümlerine vs bakıyorum araştırıyorum diye kadın doğumcu olcan diye dalga geçiyor

Masallah benim merak ettiğim öyle mi devam etti.ben ergenliğe kadar çok iriymişim annem kendin güzel beslenmedin sonradan diyor haklıda süt,sebze çok sevmiyodum
Cnm bu benim.ikinci oglum ohlum hala 75 90 persentilde.gidiyorm ama ilk oglum ona gore daha minyon.goren aralarinda 2.5 yas olmasina ragmen ikizmi diyor.ilk oglum 37.de normal dogdu 49 cm 3000 grdi.ben de iri dogdum erken ergenlkkmoldu 162.cm.de.kaldi boyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…