Ah bir bilsem, valiz neSen eşine anlat canm o soylesin . Kp olmaz zaten evin icinde . Annen gelip kalacaksa kv de o gidince yardim gerekirse kalir yaninda . Yoksa da gelir görür giderler valiz ne yahu
Zaten bizde öyle düşünmüştük. İhtiyaç olursa önce benim annem, sonra onun annesi diye. Bunlar direk bizim isteğimizi, benim annemi hiçe sayıp kendilerini öne sürüyor. Keşke sokağa çıkma yasağı gelseAnladım canım zaten sen direk bişey desen aynen dediğin gibi olursun en mantıklısı eşinin konuşması. Eşinde koalanın annesi kalacak ilk etapta sizde gelin görün istediğiniz zaman demeli. Annenden sonra isterse birazda kayınvaliden kalır dönüşümlü bakarlar seni. Her iki tarafında gönlü olur
Zaten bizde öyle düşünmüştük. İhtiyaç olursa önce benim annem, sonra onun annesi diye. Bunlar direk bizim isteğimizi, benim annemi hiçe sayıp kendilerini öne sürüyor. Keşke sokağa çıkma yasağı gelse
Kızlar gittim dönüyorum doktordan şimdi. Maske kolonya Allah ne verdiyse onlemimi aldım eşime de taktırdım hatta. 3100 Gr olmuşuz maşallah. İki hafta sonra gel çatı muayenesi yapicam dedi. Yalnız önümüzdeki hafta izin alabilirmis. Bizim bebek erken gelirse başka doktor elinde doğacakAma olsun dedim vardır bunda da bir hayır. Yeter ki sağlıklı olsun o da ben de.
Kayınvalideme sinir oldum.Telefonda konuşuyorduk az önce bana diyor ki 'valizimizi hazırladık biz' hastaneye ziyaretçi almıyorlar anne dedim bende. Bize sormadan ne valiz hazırlaması ayrıca ya? Ayrıca biz derken yani? Kayınpederimde mi gelip kalmayı düşünüyor anlamadım ben. Lohusa kadının yanında ne işi var ayrıca. Farklı şehirlerde olsak anlıcam. Aynı şehirdeyiz. Ne gerek var? Ayrıca ben eşimle biri kalması gerekirse ilk önce benim annem gelsin kalsın diye konuşmuştum. İlk günler daha sıkıntılı, hem bebeğe alışma açısından hem kuvvet toplama ayaklanma açısından. Hemde kendi annem sonuçta daha rahat ederim diye. O da tabiki kendi annen daha iyi olur demişti. Bu ne düşüncesizlik anlamadım, kendi kendilerine karar vermişler. Akşam eşim gelsin konuşucam, konuşsun ailesiyle.
Ay şaşırdım yahuKayınvalideme sinir oldum.Telefonda konuşuyorduk az önce bana diyor ki 'valizimizi hazırladık biz' hastaneye ziyaretçi almıyorlar anne dedim bende. Bize sormadan ne valiz hazırlaması ayrıca ya? Ayrıca biz derken yani? Kayınpederimde mi gelip kalmayı düşünüyor anlamadım ben. Lohusa kadının yanında ne işi var ayrıca. Farklı şehirlerde olsak anlıcam. Aynı şehirdeyiz. Ne gerek var? Ayrıca ben eşimle biri kalması gerekirse ilk önce benim annem gelsin kalsın diye konuşmuştum. İlk günler daha sıkıntılı, hem bebeğe alışma açısından hem kuvvet toplama ayaklanma açısından. Hemde kendi annem sonuçta daha rahat ederim diye. O da tabiki kendi annen daha iyi olur demişti. Bu ne düşüncesizlik anlamadım, kendi kendilerine karar vermişler. Akşam eşim gelsin konuşucam, konuşsun ailesiyle.
Canım banyodan sonra benimde kasintim baya oluyor☺ şimdi bunun için gitme doktora gitmissin zaten şu dönemde mecbur kalmadikca gitmeyelim doktoraKızlar dün kaşıntıdan öldüm ben. Ayaklarım karnım inanılmaz kaşındı. Duştan sonra oldu. Zaten aşırı bir kurulukta var vücudumda.
10 gün önce test vermişim ast alt değerlerim normal. Şuan kaşıntı hafifledi. Sizce tekrar test vermem gerekir mi?
Malum hastaneye gitmeyide hiç ama hiç istemiyorum.
Bende aldım çok tavsiye ettiler bana daKızlar birde gümüş kapaklardan almayı düşünen var mı?
@Tikkabilla aldı sadece sanırım. Şimdi bir kaç markanın da fiyatı düşmüş. Kararsız kaldım o konuda.
Yani dus aldim hafifledi cok sık degil ama ara ara var sanki makatimda bir rahatsizlik var anlamiuorum, doktorum ac karna tahlil istedi,bugun gitsem yarin yine mecbur gitmem gerekicek ondan beklemek istedim.
Bizimkiler hala köyde yaşam sürüyormuş gibi davranıp, birlikte oturuyormuş gibi davranmak istedikleri için çok normal kayınpederinde gelmek istemesiKv anladık ta kp ne alaka yahu
Nerde onlarda o düşünce yavrucum? Ki sormalarına gerek bile olmadan demiştim ben 1 hafta eşim evde zaten, idare edemezsek annem gelir diye. Bu lafın üzerine hala biz valiz hazırladık diyor.Maşallah bebişine canım. Olsun sağlıklı gelsinde dediğin gibi her şeye razıyız artık.
Valiz işine girdiğine göre çok uuzn kalmayı düşünüyor sanırım ama insan bir sorar. Napacaksınız planınız ne diye. Ki herkes seçim hakkı olsa öncelik olarak kendi annesini ister sanırım. Eşin halleder bence hiç strese girme boşver canım.
Kalmaz tabi allah aşkına ne işi var lohusanın yanında kayınpederin ya? Benim babamda gelmez. Hastaneye gelse bile rahatsız olmayayım diye oda dışında beklerdi çoğu zaman, eminim. Valla eşim bir konuşsun bakalım, anlamazlarsa çat çat söylerim suratlarına. Boşaltırlar o valizi artık napıyım. Şimdiden lohusa depresyonuna sokmasınlar beniAy şaşırdım yahuBir çok arkadaş yorum yapmış aynı fikirdeyim. Bence açıkça söyle canım eşin halletsin. Kp de gelir tabi ama kalmaz yani çok saçma. Bavul falan konusuna hiç girmeyeyim Ben kendi annemi birkaç gün kadar alırım yanıma kalmalı olarak. Sonra o da git gel yapar. Kendi babam gelmez mesela gel desem de kalmaz. Kv nin evi hemen arkamda zaten. Kalmasını gerektirecek bir durum yok. Bence sen sıkma canını. Eşin halletsin nazikçe.
Masallah valla aklımız erince işte saglıklı yasamı bırakmışız bebişler güzel beslenir umarımCnm bu benim.ikinci oglum ohlum hala 75 90 persentilde.gidiyorm ama ilk oglum ona gore daha minyon.goren aralarinda 2.5 yas olmasina ragmen ikizmi diyor.ilk oglum 37.de normal dogdu 49 cm 3000 grdi.ben de iri dogdum erken ergenlkkmoldu 162.cm.de.kaldi boyum
InsallahMasallah valla aklımız erince işte saglıklı yasamı bırakmışız bebişler güzel beslenir umarım
Aynı şehirde olup da bunu yapanı da ilk defa duyuyormKayınvalideme sinir oldum.Telefonda konuşuyorduk az önce bana diyor ki 'valizimizi hazırladık biz' hastaneye ziyaretçi almıyorlar anne dedim bende. Bize sormadan ne valiz hazırlaması ayrıca ya? Ayrıca biz derken yani? Kayınpederimde mi gelip kalmayı düşünüyor anlamadım ben. Lohusa kadının yanında ne işi var ayrıca. Farklı şehirlerde olsak anlıcam. Aynı şehirdeyiz. Ne gerek var? Ayrıca ben eşimle biri kalması gerekirse ilk önce benim annem gelsin kalsın diye konuşmuştum. İlk günler daha sıkıntılı, hem bebeğe alışma açısından hem kuvvet toplama ayaklanma açısından. Hemde kendi annem sonuçta daha rahat ederim diye. O da tabiki kendi annen daha iyi olur demişti. Bu ne düşüncesizlik anlamadım, kendi kendilerine karar vermişler. Akşam eşim gelsin konuşucam, konuşsun ailesiyle.
Canım bence geciktrmeden doktora görün. Doktorun da o dediğini yazacağına cevabını vereblrmiş. Dikkatli ol kendini hiç yorma.Valla dusun benimki beni bagrittirdi eşimin kolunda yuruyebildim iki buklum kaldim, doktoruma gercekten bende sinir oldum aydinlatsa bisey olur sanki cinsler beni bulur zaten
Canım hemoroid den kaynaklı da olabilirYani dus aldim hafifledi cok sık degil ama ara ara var sanki makatimda bir rahatsizlik var anlamiuorum, doktorum ac karna tahlil istedi,bugun gitsem yarin yine mecbur gitmem gerekicek ondan beklemek istedim.
Gelip görüp gitsinler zaten hayat değişcek biz bir süre alışamıycaz torun sevgisi başkada gelip kalmasına ihtiyac yok bencede benim kayınpeder şu an hasta zaten zatüre olmuş garibim tam iyileşmeden gelmesin eşime bile gelme bize diyolar kıza bişey bulaşır vicdan azabı çrkerizKayınvalideme sinir oldum.Telefonda konuşuyorduk az önce bana diyor ki 'valizimizi hazırladık biz' hastaneye ziyaretçi almıyorlar anne dedim bende. Bize sormadan ne valiz hazırlaması ayrıca ya? Ayrıca biz derken yani? Kayınpederimde mi gelip kalmayı düşünüyor anlamadım ben. Lohusa kadının yanında ne işi var ayrıca. Farklı şehirlerde olsak anlıcam. Aynı şehirdeyiz. Ne gerek var? Ayrıca ben eşimle biri kalması gerekirse ilk önce benim annem gelsin kalsın diye konuşmuştum. İlk günler daha sıkıntılı, hem bebeğe alışma açısından hem kuvvet toplama ayaklanma açısından. Hemde kendi annem sonuçta daha rahat ederim diye. O da tabiki kendi annen daha iyi olur demişti. Bu ne düşüncesizlik anlamadım, kendi kendilerine karar vermişler. Akşam eşim gelsin konuşucam, konuşsun ailesiyle.
Masallah bebişe.ya çatı muayenesi yarın bende olucam hem çekiniyorum acı olur mu aklımda milyon soru oluyor seninde dogum pozisyonundaydı dimiBende gittim doktora kızlar kesin olarak sezeryan oluyorum benim kız asla dönmüyor ☺ 2 nisanda olacak tarih olarak ama sancılarım var daha önce de gelebilir dedi doktor progestan verdi doktor ne kadar tutabbilirsek içerde tutalım dedi3 kilo olmusuz bizd e 9 günde 400 gr almış masallah ama ben baya zorlaniyorum yalan yok şancı şişlik beni baya yoruyor. Çatı muayenesi oldum hiç korkmayın millet bana ne abarttı çatı muayenesini acilmam yok ama dediğim gibi nolacak belli olmaz
Mesajın başını atlamışım kesin sezeryansa niye çatı muayenesi oluyor ya dönerse diye miBende gittim doktora kızlar kesin olarak sezeryan oluyorum benim kız asla dönmüyor ☺ 2 nisanda olacak tarih olarak ama sancılarım var daha önce de gelebilir dedi doktor progestan verdi doktor ne kadar tutabbilirsek içerde tutalım dedi3 kilo olmusuz bizd e 9 günde 400 gr almış masallah ama ben baya zorlaniyorum yalan yok şancı şişlik beni baya yoruyor. Çatı muayenesi oldum hiç korkmayın millet bana ne abarttı çatı muayenesini acilmam yok ama dediğim gibi nolacak belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?