2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sen eşine anlat canm o soylesin . Kp olmaz zaten evin icinde . Annen gelip kalacaksa kv de o gidince yardim gerekirse kalir yaninda . Yoksa da gelir görür giderler valiz ne yahu
Ah bir bilsem, valiz ne kendilerinin düşünmesi lazım zaten kayınpederin lohusa kadının evinde ne işi var diye? Aynen öyle, söylicem eşime akşam bir gelsin bakalım.

Zaten bizde öyle düşünmüştük. İhtiyaç olursa önce benim annem, sonra onun annesi diye. Bunlar direk bizim isteğimizi, benim annemi hiçe sayıp kendilerini öne sürüyor. Keşke sokağa çıkma yasağı gelse

Maşallah bebişine canım. Olsun sağlıklı gelsinde dediğin gibi her şeye razıyız artık.

Valiz işine girdiğine göre çok uuzn kalmayı düşünüyor sanırım ama insan bir sorar. Napacaksınız planınız ne diye. Ki herkes seçim hakkı olsa öncelik olarak kendi annesini ister sanırım. Eşin halleder bence hiç strese girme boşver canım.

Ay şaşırdım yahu Bir çok arkadaş yorum yapmış aynı fikirdeyim. Bence açıkça söyle canım eşin halletsin. Kp de gelir tabi ama kalmaz yani çok saçma. Bavul falan konusuna hiç girmeyeyim Ben kendi annemi birkaç gün kadar alırım yanıma kalmalı olarak. Sonra o da git gel yapar. Kendi babam gelmez mesela gel desem de kalmaz. Kv nin evi hemen arkamda zaten. Kalmasını gerektirecek bir durum yok. Bence sen sıkma canını. Eşin halletsin nazikçe.

Canım banyodan sonra benimde kasintim baya oluyor☺ şimdi bunun için gitme doktora gitmissin zaten şu dönemde mecbur kalmadikca gitmeyelim doktora

Yani dus aldim hafifledi cok sık degil ama ara ara var sanki makatimda bir rahatsizlik var anlamiuorum, doktorum ac karna tahlil istedi,bugun gitsem yarin yine mecbur gitmem gerekicek ondan beklemek istedim.

Anladim cnm ,bazen surec hızlıda ilerleyebiliyor keske gel bugun bakalim bari deseymis hergun doguma gitmiyoruzki anlayip gidelim doktorlarda tuaf nst yapilirdi dogum sancisi olunca düzenli araliklarla oluyor siklasirsa yinedr iciniz rahat olsun diye gidin

Kv anladık ta kp ne alaka yahu
Bizimkiler hala köyde yaşam sürüyormuş gibi davranıp, birlikte oturuyormuş gibi davranmak istedikleri için çok normal kayınpederinde gelmek istemesi
Nerde onlarda o düşünce yavrucum? Ki sormalarına gerek bile olmadan demiştim ben 1 hafta eşim evde zaten, idare edemezsek annem gelir diye. Bu lafın üzerine hala biz valiz hazırladık diyor.
Kalmaz tabi allah aşkına ne işi var lohusanın yanında kayınpederin ya? Benim babamda gelmez. Hastaneye gelse bile rahatsız olmayayım diye oda dışında beklerdi çoğu zaman, eminim. Valla eşim bir konuşsun bakalım, anlamazlarsa çat çat söylerim suratlarına. Boşaltırlar o valizi artık napıyım. Şimdiden lohusa depresyonuna sokmasınlar beni

Masallah valla aklımız erince işte saglıklı yasamı bırakmışız bebişler güzel beslenir umarım

Aynı şehirde olup da bunu yapanı da ilk defa duyuyormne acaiplermiş hakkaten. Brnce de eşin halletsin canım bu meseleyi sen hiç karışıp da kötü olma şu dönemde daha da canın sıkılmasın.

Valla dusun benimki beni bagrittirdi eşimin kolunda yuruyebildim iki buklum kaldim, doktoruma gercekten bende sinir oldum aydinlatsa bisey olur sanki cinsler beni bulur zaten
Canım bence geciktrmeden doktora görün. Doktorun da o dediğini yazacağına cevabını vereblrmiş. Dikkatli ol kendini hiç yorma.

Yani dus aldim hafifledi cok sık degil ama ara ara var sanki makatimda bir rahatsizlik var anlamiuorum, doktorum ac karna tahlil istedi,bugun gitsem yarin yine mecbur gitmem gerekicek ondan beklemek istedim.
Canım hemoroid den kaynaklı da olabilir

Bende gittim doktora kızlar kesin olarak sezeryan oluyorum benim kız asla dönmüyor ☺ 2 nisanda olacak tarih olarak ama sancılarım var daha önce de gelebilir dedi doktor progestan verdi doktor ne kadar tutabbilirsek içerde tutalım dedi 3 kilo olmusuz bizd e 9 günde 400 gr almış masallah ama ben baya zorlaniyorum yalan yok şancı şişlik beni baya yoruyor. Çatı muayenesi oldum hiç korkmayın millet bana ne abarttı çatı muayenesini acilmam yok ama dediğim gibi nolacak belli olmaz

Gelip görüp gitsinler zaten hayat değişcek biz bir süre alışamıycaz torun sevgisi başkada gelip kalmasına ihtiyac yok bencede benim kayınpeder şu an hasta zaten zatüre olmuş garibim tam iyileşmeden gelmesin eşime bile gelme bize diyolar kıza bişey bulaşır vicdan azabı çrkeriz

Masallah bebişe.ya çatı muayenesi yarın bende olucam hem çekiniyorum acı olur mu aklımda milyon soru oluyor seninde dogum pozisyonundaydı dimi

Mesajın başını atlamışım kesin sezeryansa niye çatı muayenesi oluyor ya dönerse diye mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…