- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Sağol canım, öyle olmasa anası kaplan gibi olacaktı mecburGözün aydın canım babaları kaplan gibi şimdiden kızlarımızın
Ee napayım ama öyle hissediyorumBu kızın yorumları beni öldürecek
Peki iş onlar ne dedi?
Canım bence içerde kımıldıyordur benimde karnım öyle inip kalkıyor bazen dalgalanma gibi seyler oluyor. Hareket halinde sanırım içerde korkulacak bişey yoktur bence
Canım hiç bir fikrim yok, malesefKızlar ya bebek nefes alıp verir gibi karnı ufak ufak inep kalkan var mı? Endişelenme miyim? Karnımın alt ve orta tarafı hızlı hızlı inip kalkıyor.
Benimkinin başı yukarıda canim aşağı inmiyorMasallah bebişe.ya çatı muayenesi yarın bende olucam hem çekiniyorum acı olur mu aklımda milyon soru oluyor seninde dogum pozisyonundaydı dimi
Yok canim sancim cıktı açılma var mı diye baktı ona göre doğuma alacakti ama yoktu şükür biraz daha benle kalacak.bebegimMesajın başını atlamışım kesin sezeryansa niye çatı muayenesi oluyor ya dönerse diye mi
Öyle inip kalkarken başka bir yerde hareket olmuyor ama. Sadece hızlı hızlı inip kalkıyor tek bir yer.
Kadın inanamamış demek nası yani diye sormuşYani sırtı dönük olabilir eller ayaklar içeriye dönük olabilir o nedenle hareket hissetmiyor olabilirsin sadece inip kalkabilir. Banada oluyor ama sonra hareket ediyor dimi hareket takibi yap bakalım endişe etme
Sağol canım, öyle olmasa anası kaplan gibi olacaktı mecburböyle olması daha iyi oldu.
Ee napayım ama öyle hissediyorum
Valla kayınvalidem nasıl yani göremeyecek miyiz falan dedi. Hastaneye gelsek uzaktanda göstermiyorlar mı dedi. (sanki gözü görecek)eve gelelim bari dedi. Zorladı durdu,ama eşim evden çıkmak yok size de dedi. Gerekirse gelmeyeceksiniz dedi.
Ya bilemiyorum benimkininde kilosu falan iyi masallah ama doktorum öle deyince bi şey diyemedim☺ benim kız bize hiç tercih birakmiyo ki bakarsin erken gelirBana da 10 Nisandan sonra dedi ama bende 37+larda alsın istiyorum virüsten ötürü. 8 haftaya kadar pik yapacakmış. Ne kadar erken doğarsa o kadar iyi gibi tabi bizi zorlamayacak aşamada.
Ay kuzum doğur hafi seni beklioz biz bakKızlar bebeğin kafasını vajinamda hissediyorum resmen. Hareket ettikçe ağrı yapıyor. İdrara sıkışınca ayağa kalkamıyrum bebek düşecek sanıyorum
Buğün tüm gün boyunca yatağımdan çıkmadım. Bi tek çocukların yemekleri için kalktım. Allahımmm doğum yakştıkça sabırsızlanıyorum ben..
Yapcak bir şey artık duruma doğumdan sonra bakıcazKadın inanamamış demek nası yani diye sormuşya gelsinler görsünler ama suan karısık durum eşin arabayla alır onları size getirir orda görürler sonra evlerine giderler bir süre böyle idare edersiniz.
Bugün banu çiftçi açıklama yapmış paylaştığı fotoğrafta. Virüsten korkup erken doğurmak için sezeryana yönelmeyin vs diye. Bir kaç arkadaşımada doktorları istersen erken alalım diye teklif etmiş. Doktorlarda görüş ayrılığına düştü.Ya bilemiyorum benimkininde kilosu falan iyi masallah ama doktorum öle deyince bi şey diyemedim☺ benim kız bize hiç tercih birakmiyo ki bakarsin erken gelir
Bugün banu çiftçi açıklama yapmış paylaştığı fotoğrafta. Virüsten korkup erken doğurmak için sezeryana yönelmeyin vs diye. Bir kaç arkadaşımada doktorları istersen erken alalım diye teklif etmiş. Doktorlarda görüş ayrılığına düştü.
Endişelenmene gerek yok canım bende de oluyo. Yine de için rahat etmyosa bi sor doktoruna telefonla ulaşablyosan.Kızlar ya bebek nefes alıp verir gibi karnı ufak ufak inep kalkan var mı? Endişelenme miyim? Karnımın alt ve orta tarafı hızlı hızlı inip kalkıyor.
İnşallahZaten hiçbir konuda fikir birliği yokki. Ama Banu Çifçi nin fikirleri hoşuma gidiyor benim. İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun.
dogumhanenin cikisinda sadece esim bekledi annemde icerde yanimdaydi susleme icin bi kısıtlama yok ama gelen giden zaten olmadigi icin bi heveste kalmiyor insanda ama kimsenin gelmemesi benim daha cok hosuma gitti rahatça bekle ilgilendim kalabaliksix sessiz oldu ne guzelDogrudur fazla kalabalik iyi olmuyor ama ben doguma girerkende yanimda beni bekleyen ailem olsun isterim,ailen bekledimi peki dogum cikisi,susleme falan yapabildinizmi odaya? Bende özelde yapicam umarim hersey hepimiz icin guzel olur
Sağ ol canımhayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum doktor konusunda da
Sağ ol teyzesi
Sorma ya virüsten önce 3 liraya aldığım maske 25 lira olmuş bu kadar fırsatçı olunur. Marketlerdeki kolonyalari benden başka satın alan yoktu resmen buradaşimdi ara ki bulasın.
Amin canım sağ ol
Canım biri daha yazmıştı yine sen miydin acaba? Ben de cevap vermiştim hatta. O ağrıyı ben iyi bilirim. Bende spastik kolon var belki ondan mütevellit gebelikten önce de olurdu. Gebelikte de oluyor. Ben alışkın olduğum için nefesimle kontrol ediyorum büyük oranda ama insanın canından can gider biliyorum. Çok acı verici cidden. Tuvaletini asla tutma. Gelsin diye bekleme hissettiğin an otur klozete öyle bekle. Bazen de gaz yapar bunu. Kuyruk sokumuna yavaş yavaş masaj yap ağrı gelince. Ani hareket etme.
Aynen kuzum belki hayırlısı budur. Cidden artık şımarıklik yapacak konumda değiliz yeter ki bebek de ben de sağlıklı olalım tek duam bu.
Eşin halleder canım hiç sıkma canını. Ne işi var kp in Allah aşkına? Ben kırkı çıkmadan görmeye bile gelmeyin diyeceğim kp ile kaynima. Kv gelse yeter. Fotoğraf gösterir o da onlara.
Yok kızama alıştırma yaparlarmis. Anlat bakalım ne hissediyorsun
Aynen canım amin
Hadi gözün aydın. Yeter ki sağlıkla gelsin kuzum sezaryen normal fark etmez.
Koltuk altı kararması bir bende oldu sanmıştım iyi bari birinde daha olmuşben çok beyazım belki onunla ilgilidir.
İnşallahbu konuda bende ciddi şekilde düşünüyorum. Çok fazla sağlıkçı arkadaşım var onlarla da konuşuyoruz. Durum haberlerde verilenlerden daha ciddi, daha fazla hasta var diyorlar. Nisan ayında pik yapacak diyen bile oldu. 1 hafta erkene çekmek istesem çeker mi diye düşünüyorum. 28'inde gittiğimde doktorla bir konuşucam bakalım ne diyecek. He tabi bebek dönmez ve sezeryan olacağım kesinleşirse. Dönmüşse normal doğumu beklerim her türlü. Off kafamda deli sorular.
Bende alt tarafimda kasiklarimda elimi ayagimi pir pir biseyler hissediyorum,harektleride cok sertlestiSeninkinin de mangal gibi yüreği varmış maşallahhbakıcaz artık duruma göre
Sen ne güzel başını hissediyorsun, ben sanki vajinamda elini hissediyorumelini sokup aaa burda ne var ne yok diye karıştırıyormuş gibi geliyor
1 haftadir meme olustu makatimda olabilrmi acabaCanım hemoroid den kaynaklı da olabilir
Allah hakkimizda hayirlisini versin,dogum zaten stresli ama bu ayri bir stres yok ziyaretci kisitlamasi yok karantina yok tek refakatci yani içim şisti resmen neler bekliyor bizi bakalim merak ediyorum.Aynen canımcım hepimiz aynı endişeleri paylaşıyoruz. Bugün babam doktora gitmiş devlet hastanesine dedeme ilaç yazdırmak için. Hemşire hastanede karantina olduğunu söylemiş. Çok fazla gelmeyin, işiniz bittiyse hemen çıkın demiş. Böyle böyle duyumlar her yerden geliyor insanın kulağına.
Aynen canım. Keşke şu rapor işini yapsanızda gitmek zorunda kalmasa babanda. Tabi kronik mi hastalığı bilmiyorum da.Aynen canımcım hepimiz aynı endişeleri paylaşıyoruz. Bugün babam doktora gitmiş devlet hastanesine dedeme ilaç yazdırmak için. Hemşire hastanede karantina olduğunu söylemiş. Çok fazla gelmeyin, işiniz bittiyse hemen çıkın demiş. Böyle böyle duyumlar her yerden geliyor insanın kulağına.
Evet canım ya çok sertleşti hareketleri. Can acıtıyor bazen.Bende alt tarafimda kasiklarimda elimi ayagimi pir pir biseyler hissediyorum,harektleride cok sertlesti
Bende oluyor çokta denk geliyorum sanırım kalp atımı.Kızlar ya bebek nefes alıp verir gibi karnı ufak ufak inep kalkan var mı? Endişelenme miyim? Karnımın alt ve orta tarafı hızlı hızlı inip kalkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?