2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gözün aydın canım babaları kaplan gibi şimdiden kızlarımızın
Sağol canım, öyle olmasa anası kaplan gibi olacaktı mecbur böyle olması daha iyi oldu.
Ee napayım ama öyle hissediyorum
Valla kayınvalidem nasıl yani göremeyecek miyiz falan dedi. Hastaneye gelsek uzaktanda göstermiyorlar mı dedi. (sanki gözü görecek) eve gelelim bari dedi. Zorladı durdu,ama eşim evden çıkmak yok size de dedi. Gerekirse gelmeyeceksiniz dedi.

Masallah bebişe.ya çatı muayenesi yarın bende olucam hem çekiniyorum acı olur mu aklımda milyon soru oluyor seninde dogum pozisyonundaydı dimi
Benimkinin başı yukarıda canim aşağı inmiyor çatı muayenesi hiç gözümü korkutmasin 2 parmakla azcik bakınıyor içine ama çok daha beterleriyle çocuk yaptık gözün korkmasin☺

Öyle inip kalkarken başka bir yerde hareket olmuyor ama. Sadece hızlı hızlı inip kalkıyor tek bir yer.
Kadın inanamamış demek nası yani diye sormuş ya gelsinler görsünler ama suan karısık durum eşin arabayla alır onları size getirir orda görürler sonra evlerine giderler bir süre böyle idare edersiniz.

Bana da 10 Nisandan sonra dedi ama bende 37+larda alsın istiyorum virüsten ötürü. 8 haftaya kadar pik yapacakmış. Ne kadar erken doğarsa o kadar iyi gibi tabi bizi zorlamayacak aşamada.
Ya bilemiyorum benimkininde kilosu falan iyi masallah ama doktorum öle deyince bi şey diyemedim☺ benim kız bize hiç tercih birakmiyo ki bakarsin erken gelir

Ay kuzum doğur hafi seni beklioz biz bak

Kadın inanamamış demek nası yani diye sormuş ya gelsinler görsünler ama suan karısık durum eşin arabayla alır onları size getirir orda görürler sonra evlerine giderler bir süre böyle idare edersiniz.
Yapcak bir şey artık duruma doğumdan sonra bakıcaz

Ya bilemiyorum benimkininde kilosu falan iyi masallah ama doktorum öle deyince bi şey diyemedim☺ benim kız bize hiç tercih birakmiyo ki bakarsin erken gelir
Bugün banu çiftçi açıklama yapmış paylaştığı fotoğrafta. Virüsten korkup erken doğurmak için sezeryana yönelmeyin vs diye. Bir kaç arkadaşımada doktorları istersen erken alalım diye teklif etmiş. Doktorlarda görüş ayrılığına düştü.

Zaten hiçbir konuda fikir birliği yokki. Ama Banu Çifçi nin fikirleri hoşuma gidiyor benim. İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun.

Kızlar ya bebek nefes alıp verir gibi karnı ufak ufak inep kalkan var mı? Endişelenme miyim? Karnımın alt ve orta tarafı hızlı hızlı inip kalkıyor.
Endişelenmene gerek yok canım bende de oluyo. Yine de için rahat etmyosa bi sor doktoruna telefonla ulaşablyosan.

Zaten hiçbir konuda fikir birliği yokki. Ama Banu Çifçi nin fikirleri hoşuma gidiyor benim. İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun.
İnşallah bu konuda bende ciddi şekilde düşünüyorum. Çok fazla sağlıkçı arkadaşım var onlarla da konuşuyoruz. Durum haberlerde verilenlerden daha ciddi, daha fazla hasta var diyorlar. Nisan ayında pik yapacak diyen bile oldu. 1 hafta erkene çekmek istesem çeker mi diye düşünüyorum. 28'inde gittiğimde doktorla bir konuşucam bakalım ne diyecek. He tabi bebek dönmez ve sezeryan olacağım kesinleşirse. Dönmüşse normal doğumu beklerim her türlü. Off kafamda deli sorular.

Dogrudur fazla kalabalik iyi olmuyor ama ben doguma girerkende yanimda beni bekleyen ailem olsun isterim,ailen bekledimi peki dogum cikisi,susleme falan yapabildinizmi odaya? Bende özelde yapicam umarim hersey hepimiz icin guzel olur
dogumhanenin cikisinda sadece esim bekledi annemde icerde yanimdaydi susleme icin bi kısıtlama yok ama gelen giden zaten olmadigi icin bi heveste kalmiyor insanda ama kimsenin gelmemesi benim daha cok hosuma gitti rahatça bekle ilgilendim kalabaliksix sessiz oldu ne guzel

Jadesi Saglikla kucagina alirsin insallah, bende yarin kontrole gidicem bakalim bana ne diyecek

Aynen canımcım hepimiz aynı endişeleri paylaşıyoruz. Bugün babam doktora gitmiş devlet hastanesine dedeme ilaç yazdırmak için. Hemşire hastanede karantina olduğunu söylemiş. Çok fazla gelmeyin, işiniz bittiyse hemen çıkın demiş. Böyle böyle duyumlar her yerden geliyor insanın kulağına.

Bende alt tarafimda kasiklarimda elimi ayagimi pir pir biseyler hissediyorum,harektleride cok sertlesti

Allah hakkimizda hayirlisini versin,dogum zaten stresli ama bu ayri bir stres yok ziyaretci kisitlamasi yok karantina yok tek refakatci yani içim şisti resmen neler bekliyor bizi bakalim merak ediyorum.

Aynen canım. Keşke şu rapor işini yapsanızda gitmek zorunda kalmasa babanda. Tabi kronik mi hastalığı bilmiyorum da.
Bende alt tarafimda kasiklarimda elimi ayagimi pir pir biseyler hissediyorum,harektleride cok sertlesti
Evet canım ya çok sertleşti hareketleri. Can acıtıyor bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…