- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Yaa aynen öyle bir acayiplerAynı şehirde olup da bunu yapanı da ilk defa duyuyormne acaiplermiş hakkaten. Brnce de eşin halletsin canım bu meseleyi sen hiç karışıp da kötü olma şu dönemde daha da canın sıkılmasın.
Bana da 10 Nisandan sonra dedi ama bende 37+larda alsın istiyorum virüsten ötürü. 8 haftaya kadar pik yapacakmış. Ne kadar erken doğarsa o kadar iyi gibi tabi bizi zorlamayacak aşamada.Bende gittim doktora kızlar kesin olarak sezeryan oluyorum benim kız asla dönmüyor ☺ 2 nisanda olacak tarih olarak ama sancılarım var daha önce de gelebilir dedi doktor progestan verdi doktor ne kadar tutabbilirsek içerde tutalım dedi3 kilo olmusuz bizd e 9 günde 400 gr almış masallah ama ben baya zorlaniyorum yalan yok şancı şişlik beni baya yoruyor. Çatı muayenesi oldum hiç korkmayın millet bana ne abarttı çatı muayenesini acilmam yok ama dediğim gibi nolacak belli olmaz
Ah canım ne güzel anlayışlıymış seninkinin ailesi. Benimkinin ailesi anca kendilerini düşünüyor işte.Gelip görüp gitsinler zaten hayat değişcek biz bir süre alışamıycaz torun sevgisi başkada gelip kalmasına ihtiyac yok bencede benim kayınpeder şu an hasta zaten zatüre olmuş garibim tam iyileşmeden gelmesin eşime bile gelme bize diyolar kıza bişey bulaşır vicdan azabı çrkeriz
Aaaa aynı benNe kadar çabuk acıkıyorum ya doymuyorum
Acimiyor cnm kendini sıkma bisey olmaz.Masallah bebişe.ya çatı muayenesi yarın bende olucam hem çekiniyorum acı olur mu aklımda milyon soru oluyor seninde dogum pozisyonundaydı dimi
Benim eşimin tarafı gelmeyecek bayramda biz gidicez. Annemler de kendi arabasıyla gelecek öyle sorunum yok ama olsa sokağa cıkma yasagı gelsin isterdimZaten bizde öyle düşünmüştük. İhtiyaç olursa önce benim annem, sonra onun annesi diye. Bunlar direk bizim isteğimizi, benim annemi hiçe sayıp kendilerini öne sürüyor. Keşke sokağa çıkma yasağı gelse
Kızlar koltuk altı kararan oldu mu gebelikte? İlginç olan sadece sol kotluk altım karardıBir de göğsümde var. Yüzümde yok diye şükrediyorum bir taraftan ama bunlar da sütü sürünce geçer mi cidden?
Evet cnm benim karardı. Göğüs uçlarım hatta kol altından göğsüme doğru da geliyor
Valla bende istiyorum, eşimde yanımda kalmış olur hem o da babalığa alışır iyiceBenim eşimin tarafı gelmeyecek bayramda biz gidicez. Annemler de kendi arabasıyla gelecek öyle sorunum yok ama olsa sokağa cıkma yasagı gelsin isterdim
Valla üstesinden gelirsiniz normal doğum olursa zaten hemen ertesi güne ayaklanırsın sezeryan olursa ama birine ihtiyacın olur eş hariciValla bende istiyorum, eşimde yanımda kalmış olur hem o da babalığa alışır iyicegaribim şu an ikimiz nasıl yapıcaz hastanede evde vs diyor
Seninkinin de mangal gibi yüreği varmış maşallahhValla üstesinden gelirsiniz normal doğum olursa zaten hemen ertesi güne ayaklanırsın sezeryan olursa ama birine ihtiyacın olur eş haricibenim eşim çok hevesli yaparız diyo ne sanıyor bilmiyorum da
Sen ne güzel başını hissediyorsun, ben sanki vajinamda elini hissediyorumKızlar bebeğin kafasını vajinamda hissediyorum resmen. Hareket ettikçe ağrı yapıyor. İdrara sıkışınca ayağa kalkamıyrum bebek düşecek sanıyorum
Buğün tüm gün boyunca yatağımdan çıkmadım. Bi tek çocukların yemekleri için kalktım. Allahımmm doğum yakştıkça sabırsızlanıyorum ben..
Sağ ol canımGözün aydın canımgüzel kilo almş maşallh doktrun da senn doğumuna yetşr inşallah
Sağ ol teyzesiMasallah tosbige gelecek hafta 38 oluyor 39 u beklesin kuzucuk
Eczanelerde maske marketlerde kolonya kalmamis hic ayy cok saskinim
Amin canım sağ olHeseyin hayirlisi,saglikla alirsin kucagina insallah
Canım biri daha yazmıştı yine sen miydin acaba? Ben de cevap vermiştim hatta. O ağrıyı ben iyi bilirim. Bende spastik kolon var belki ondan mütevellit gebelikten önce de olurdu. Gebelikte de oluyor. Ben alışkın olduğum için nefesimle kontrol ediyorum büyük oranda ama insanın canından can gider biliyorum. Çok acı verici cidden. Tuvaletini asla tutma. Gelsin diye bekleme hissettiğin an otur klozete öyle bekle. Bazen de gaz yapar bunu. Kuyruk sokumuna yavaş yavaş masaj yap ağrı gelince. Ani hareket etme.Kızlar dün geceden beri pek iyi degilim gece makatima tekrar agri girdi uykudan uyandim iki buklum kaldim resmen makatima siddetli zonklamayla kramp gibi ifade edemedigim bisey girdi sabaha kadar ara ara girdi eşimin kolunda lavoboya gittim kac defasabah uyandim yataktan kalkarken tekrar girdi yuruyemedim resmen agliycaktim nasil birsey bu sanki gazim var tuvaletim varmis gibi siddetli bisey,eşimde annemi aradi cagirdi,doktoruma yazdim yarinda kontrolum var,dedim bu ne agrisi gelmem gerekirmi bugunden sinir etti beni acilse durumun hastaneye gel whatsaptan yazma diyo,yani benim ilk gebeligim soruyorum bu ne agrisi korkmammi gerekiyor geleyimmi doktorumda tuhaf anlamiuorum sinir oldum, bebegimin hareketleride sertlesti,zaten virus muhabbetine keyfim yok hayirlisi artik hakkimizda,bu yuzden olumsuzmu etkileniyoruz kasiliyoruz anlamiyorum,benim gibi makatinda agrilari olan varmi krampmiss gazmis zonklama gibi?
Aynen kuzum belki hayırlısı budur. Cidden artık şımarıklik yapacak konumda değiliz yeter ki bebek de ben de sağlıklı olalım tek duam bu.Maşallah yavrunaiyi yapmışsın önlemlerini al tabi. Sağlıkla gelsinde belki hayırlısı budur erken gelse bile.
Bir kaç kere bende makat bölgemde ağrı hissettim sanki ishal olmuşumda çıkmak için zorluyormuş gibi, baskı gibi. Ay yazınca da çok iğrenç oldu ama başka türlü tarif edemedim. Seninki kadar şiddetli olmadı ama benimki hiç. Doktorunda cins midir nedir, ölür sanki adam akıllı cevap verse.
Eşin halleder canım hiç sıkma canını. Ne işi var kp in Allah aşkına? Ben kırkı çıkmadan görmeye bile gelmeyin diyeceğim kp ile kaynima. Kv gelse yeter. Fotoğraf gösterir o da onlara.Kayınvalideme sinir oldum.Telefonda konuşuyorduk az önce bana diyor ki 'valizimizi hazırladık biz' hastaneye ziyaretçi almıyorlar anne dedim bende. Bize sormadan ne valiz hazırlaması ayrıca ya? Ayrıca biz derken yani? Kayınpederimde mi gelip kalmayı düşünüyor anlamadım ben. Lohusa kadının yanında ne işi var ayrıca. Farklı şehirlerde olsak anlıcam. Aynı şehirdeyiz. Ne gerek var? Ayrıca ben eşimle biri kalması gerekirse ilk önce benim annem gelsin kalsın diye konuşmuştum. İlk günler daha sıkıntılı, hem bebeğe alışma açısından hem kuvvet toplama ayaklanma açısından. Hemde kendi annem sonuçta daha rahat ederim diye. O da tabiki kendi annen daha iyi olur demişti. Bu ne düşüncesizlik anlamadım, kendi kendilerine karar vermişler. Akşam eşim gelsin konuşucam, konuşsun ailesiyle.
Yok kızKızlar bebekler anne karnında nefes alıp verebiliyor mu? Enteresan şeyler hissetmeye başladım ne olduğunu çözmeye çalışıyorum
Aynen canım aminMaşallah bebişine canım. Olsun sağlıklı gelsinde dediğin gibi her şeye razıyız artık.
Valiz işine girdiğine göre çok uuzn kalmayı düşünüyor sanırım ama insan bir sorar. Napacaksınız planınız ne diye. Ki herkes seçim hakkı olsa öncelik olarak kendi annesini ister sanırım. Eşin halleder bence hiç strese girme boşver canım.
Hadi gözün aydın. Yeter ki sağlıkla gelsin kuzum sezaryen normal fark etmez.Bende gittim doktora kızlar kesin olarak sezeryan oluyorum benim kız asla dönmüyor ☺ 2 nisanda olacak tarih olarak ama sancılarım var daha önce de gelebilir dedi doktor progestan verdi doktor ne kadar tutabbilirsek içerde tutalım dedi3 kilo olmusuz bizd e 9 günde 400 gr almış masallah ama ben baya zorlaniyorum yalan yok şancı şişlik beni baya yoruyor. Çatı muayenesi oldum hiç korkmayın millet bana ne abarttı çatı muayenesini acilmam yok ama dediğim gibi nolacak belli olmaz
Anlamıyosa anlatcan küçücük can belki akıllarına gelmiyodur eşin derse daha anlayışlı olurlar benceYaa aynen öyle bir acayipler
Bana da 10 Nisandan sonra dedi ama bende 37+larda alsın istiyorum virüsten ötürü. 8 haftaya kadar pik yapacakmış. Ne kadar erken doğarsa o kadar iyi gibi tabi bizi zorlamayacak aşamada.
Ah canım ne güzel anlayışlıymış seninkinin ailesi. Benimkinin ailesi anca kendilerini düşünüyor işte.
Aaaa aynı ben
Hadi inş ilk kez alttan muayene yapcak doktor şükürAcimiyor cnm kendini sıkma bisey olmaz.
Gözün aydın canım babaları kaplan gibi şimdiden kızlarımızınKızlar eşim konuştu annesiyle, hastaneye gelemeyeceksiniz ortalık böyle olur ya da daha kötü olursa eve de gelmeyeceksiniz dedi. Biz sizi her gün görüntülü arar gösteririz, yapacak birşey yok sağlığından önemli değil bebeğimin dedi.
Bu kızın yorumları beni öldürecekSeninkinin de mangal gibi yüreği varmış maşallahhbakıcaz artık duruma göre
Sen ne güzel başını hissediyorsun, ben sanki vajinamda elini hissediyorumelini sokup aaa burda ne var ne yok diye karıştırıyormuş gibi geliyor
Peki iş onlar ne dedi?Kızlar eşim konuştu annesiyle, hastaneye gelemeyeceksiniz ortalık böyle olur ya da daha kötü olursa eve de gelmeyeceksiniz dedi. Biz sizi her gün görüntülü arar gösteririz, yapacak birşey yok sağlığından önemli değil bebeğimin dedi.
Canım bence içerde kımıldıyordur benimde karnım öyle inip kalkıyor bazen dalgalanma gibi seyler oluyor. Hareket halinde sanırım içerde korkulacak bişey yoktur benceKızlar ya bebek nefes alıp verir gibi karnı ufak ufak inep kalkan var mı? Endişelenme miyim? Karnımın alt ve orta tarafı hızlı hızlı inip kalkıyor.
Spor yapmasakta normal dogum sansımızvar ozamanYok cnm sporyapmadim hic.amin insallah.
.cnm bence onla alakasi son zaman cok yuruyun diyorlar,iliski falan olsun diyorlarr ama yok yani .ikinci cocugumda dogum odasinda plates topu varsi ustune.bacaklarini ac otur zipla.dediler yok banamisin demedi valla en son dr alttannaz mudahale etti oyle acilma basladi cnm kismet.Spor yapmasakta normal dogum sansımızvar ozaman
Öyle inip kalkarken başka bir yerde hareket olmuyor ama. Sadece hızlı hızlı inip kalkıyor tek bir yer.Bu kızın yorumları beni öldürecek
Peki iş onlar ne dedi?
Canım bence içerde kımıldıyordur benimde karnım öyle inip kalkıyor bazen dalgalanma gibi seyler oluyor. Hareket halinde sanırım içerde korkulacak bişey yoktur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?