2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynı şehirde olup da bunu yapanı da ilk defa duyuyormne acaiplermiş hakkaten. Brnce de eşin halletsin canım bu meseleyi sen hiç karışıp da kötü olma şu dönemde daha da canın sıkılmasın.
Yaa aynen öyle bir acayipler
Bana da 10 Nisandan sonra dedi ama bende 37+larda alsın istiyorum virüsten ötürü. 8 haftaya kadar pik yapacakmış. Ne kadar erken doğarsa o kadar iyi gibi tabi bizi zorlamayacak aşamada.
Ah canım ne güzel anlayışlıymış seninkinin ailesi. Benimkinin ailesi anca kendilerini düşünüyor işte.
Ne kadar çabuk acıkıyorum ya doymuyorum
Aaaa aynı ben

Masallah bebişe.ya çatı muayenesi yarın bende olucam hem çekiniyorum acı olur mu aklımda milyon soru oluyor seninde dogum pozisyonundaydı dimi
Acimiyor cnm kendini sıkma bisey olmaz.

Benim eşimin tarafı gelmeyecek bayramda biz gidicez. Annemler de kendi arabasıyla gelecek öyle sorunum yok ama olsa sokağa cıkma yasagı gelsin isterdim

Reactions: Kuf
Benim eşimin tarafı gelmeyecek bayramda biz gidicez. Annemler de kendi arabasıyla gelecek öyle sorunum yok ama olsa sokağa cıkma yasagı gelsin isterdim
Valla bende istiyorum, eşimde yanımda kalmış olur hem o da babalığa alışır iyice garibim şu an ikimiz nasıl yapıcaz hastanede evde vs diyor

Kızlar ben de 37 dolunca sezaryen olsam mı işler iyice sarpa sarmadan diyordum banu çiftçinin son paylaşımını okuyup biraz sakinledim, sizlere de tavsiye ederim. cuma da muayenemiz var inşallh doktorum da sakinletecek şeyler söyler yoksa stresten düşüp bayılıcam haber izlerken

Valla bende istiyorum, eşimde yanımda kalmış olur hem o da babalığa alışır iyice garibim şu an ikimiz nasıl yapıcaz hastanede evde vs diyor
Valla üstesinden gelirsiniz normal doğum olursa zaten hemen ertesi güne ayaklanırsın sezeryan olursa ama birine ihtiyacın olur eş harici benim eşim çok hevesli yaparız diyo ne sanıyor bilmiyorum da

Kızlar bebeğin kafasını vajinamda hissediyorum resmen. Hareket ettikçe ağrı yapıyor. İdrara sıkışınca ayağa kalkamıyrum bebek düşecek sanıyorum
Buğün tüm gün boyunca yatağımdan çıkmadım. Bi tek çocukların yemekleri için kalktım. Allahımmm doğum yakştıkça sabırsızlanıyorum ben..

Valla üstesinden gelirsiniz normal doğum olursa zaten hemen ertesi güne ayaklanırsın sezeryan olursa ama birine ihtiyacın olur eş harici benim eşim çok hevesli yaparız diyo ne sanıyor bilmiyorum da
Seninkinin de mangal gibi yüreği varmış maşallahh bakıcaz artık duruma göre
Sen ne güzel başını hissediyorsun, ben sanki vajinamda elini hissediyorum elini sokup aaa burda ne var ne yok diye karıştırıyormuş gibi geliyor

Gözün aydın canımgüzel kilo almş maşallhdoktrun da senn doğumuna yetşr inşallah
Sağ ol canım hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum doktor konusunda da
Masallah tosbige gelecek hafta 38 oluyor 39 u beklesin kuzucuk
Eczanelerde maske marketlerde kolonya kalmamis hic ayy cok saskinim
Sağ ol teyzesi
Sorma ya virüsten önce 3 liraya aldığım maske 25 lira olmuş bu kadar fırsatçı olunur. Marketlerdeki kolonyalari benden başka satın alan yoktu resmen burada şimdi ara ki bulasın.
Heseyin hayirlisi,saglikla alirsin kucagina insallah
Amin canım sağ ol
Canım biri daha yazmıştı yine sen miydin acaba? Ben de cevap vermiştim hatta. O ağrıyı ben iyi bilirim. Bende spastik kolon var belki ondan mütevellit gebelikten önce de olurdu. Gebelikte de oluyor. Ben alışkın olduğum için nefesimle kontrol ediyorum büyük oranda ama insanın canından can gider biliyorum. Çok acı verici cidden. Tuvaletini asla tutma. Gelsin diye bekleme hissettiğin an otur klozete öyle bekle. Bazen de gaz yapar bunu. Kuyruk sokumuna yavaş yavaş masaj yap ağrı gelince. Ani hareket etme.
Aynen kuzum belki hayırlısı budur. Cidden artık şımarıklik yapacak konumda değiliz yeter ki bebek de ben de sağlıklı olalım tek duam bu.
Eşin halleder canım hiç sıkma canını. Ne işi var kp in Allah aşkına? Ben kırkı çıkmadan görmeye bile gelmeyin diyeceğim kp ile kaynima. Kv gelse yeter. Fotoğraf gösterir o da onlara.
Kızlar bebekler anne karnında nefes alıp verebiliyor mu? Enteresan şeyler hissetmeye başladım ne olduğunu çözmeye çalışıyorum
Yok kız ama alıştırma yaparlarmis. Anlat bakalım ne hissediyorsun
Aynen canım amin
Hadi gözün aydın. Yeter ki sağlıkla gelsin kuzum sezaryen normal fark etmez.
Koltuk altı kararması bir bende oldu sanmıştım iyi bari birinde daha olmuş ben çok beyazım belki onunla ilgilidir.

Anlamıyosa anlatcan küçücük can belki akıllarına gelmiyodur eşin derse daha anlayışlı olurlar bence

Kızlar eşim konuştu annesiyle, hastaneye gelemeyeceksiniz ortalık böyle olur ya da daha kötü olursa eve de gelmeyeceksiniz dedi. Biz sizi her gün görüntülü arar gösteririz, yapacak birşey yok sağlığından önemli değil bebeğimin dedi.

Gözün aydın canım babaları kaplan gibi şimdiden kızlarımızın

Bu kızın yorumları beni öldürecek
Peki iş onlar ne dedi?
Kızlar ya bebek nefes alıp verir gibi karnı ufak ufak inep kalkan var mı? Endişelenme miyim? Karnımın alt ve orta tarafı hızlı hızlı inip kalkıyor.
Canım bence içerde kımıldıyordur benimde karnım öyle inip kalkıyor bazen dalgalanma gibi seyler oluyor. Hareket halinde sanırım içerde korkulacak bişey yoktur bence

Spor yapmasakta normal dogum sansımızvar ozaman
.cnm bence onla alakasi son zaman cok yuruyun diyorlar,iliski falan olsun diyorlarr ama yok yani .ikinci cocugumda dogum odasinda plates topu varsi ustune.bacaklarini ac otur zipla.dediler yok banamisin demedi valla en son dr alttannaz mudahale etti oyle acilma basladi cnm kismet.

Öyle inip kalkarken başka bir yerde hareket olmuyor ama. Sadece hızlı hızlı inip kalkıyor tek bir yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…