2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
1 haftadir meme olustu makatimda olabilrmi acaba ay ama bu kramp gibi bisey gaz krampi gibi zonklamayla giriyor.
Sen malesef hemoroid olmussun o zonklama hissi hatta böyle zonk zonk orası atıyo gibi oluyo bu his ağrı falan hemoroid den kaynaklı. Yaşadığım için iyi biliyorum gece agrıyla uyanırdım ama yok böyle bişey müdahale de edemiyorsun çok kötü.

Kızlar 191 hastaya çıkmış, 1 kişi daha ölmüş. Çok hızlı artıyor. Daha doğrusu allah bilir daha fazla ama yavaş yavaş söylüyorlar bize.
Bence daha 1 kişi dediklerinde 1 kişi değildi. 1 hasta binlerce kişiye bulaştırabiliyor çünkü. Ne yapacağız bilmiyorum

Kızlar 191 hastaya çıkmış, 1 kişi daha ölmüş. Çok hızlı artıyor. Daha doğrusu allah bilir daha fazla ama yavaş yavaş söylüyorlar bize.

1er gün arayla artış çok fazla ama zaten beklenen bir şey sanırım. Hatta onlar kaç hafta sonra sayı kaça ulaşacak hepsini hesaplamışlardır. Gerçekten çok üzücü ya. Allah sabır versin hepimize. 2020 yılına girdik gözümüzü açamadık acılardan.

Bence daha 1 kişi dediklerinde 1 kişi değildi. 1 hasta binlerce kişiye bulaştırabiliyor çünkü. Ne yapacağız bilmiyorum
Aynen öyle. Valla herkes çok gergin, çok tedirgin.
Kesin canım. Valla nasıl bir sene bende anlamadım hiç birşey. Resmen bela, üzüntü peşimizi bırakmadı. Allahım bundan sonrasını hayra çıkarsın inşallah.

Evet cok hızli yukseliyor ne olucak boyle nasil bir dönem nasil bir yila girdk

Doğumu erkene çekme konusunu bugün ben de sordum doktora. Sicak baktı bayagi. Hatta tetiklemek için elinden geleni yaptı ama ben de sıfır sancı çıktı. Ben daha seyrek gitmeyi planlarken pazartesi çağırdı. O zaman 37+2 olacağım. Bir tarafım gelsin de evimize kapanalim diyor. Bir tarafım kalsın iyice gelişimini tamamlasın diyor. Kararsız kaldım. Hayırlısi olsun hakkımızda. Allah im bir yol göstersin. Gelecekse de kendisi gelsin diyorum.

Bu bir ihtimal evet. Bir ihtimal de yeni yeni test edip öğreniyorlar. Vallahi bilim kurgu filmi içinde gibiyiz. Analigi daha dogurmadan böyle derinden hissedeceğimi hiç düşünmezdim. Ona bir şey olacak diye aklım çıkıyor aklım. Allah evlatlarimizi, bizleri, ailelerimizi korusun.

Ben hemoroid zonklamasini biliuorum bekarligimdada vardi o kalp atisi gibi,bu baska bisey sanki gazim varmi cikartamiyormisum gibi kramp giriuor gibi

Evet cok hızli yukseliyor ne olucak boyle nasil bir dönem nasil bir yila girdk

Valla hayır olsun kızlar bu günleri aratmasın diğer gelecek günler.

Yarin benimde kontrolum var 36h+4g haftadayim bakalim ne diyecek doktor

Sanmıyorum yeni öğrendiklerini canım ya. İnşallah bundan sonra yeni öğrendikleri vaka olmaz. Evet benimde aklım hep yavrumda, ailemde, sevdiklerimde. Allahım hepimizi korusun, sakınsın.

Sanmıyorum yeni öğrendiklerini canım ya. İnşallah bundan sonra yeni öğrendikleri vaka olmaz. Evet benimde aklım hep yavrumda, ailemde, sevdiklerimde. Allahım hepimizi korusun, sakınsın.
Yeni öğrendiler derken gelen vakaları test etmelerinden bahsediyorum canım. Burada bir konuda yazmışlardı, yurtdışından gelenler hastaneye basvurunca test ediyorlarmis ama belirtiyle gelen fakat yurtdışı öyküsü olmayanlari ısrar etmeyince test etmemisler.

Bunu duymamıştım ben canım. İnşallah çok artmaz ya.

Bunu duymamıştım ben canım. İnşallah çok artmaz ya.
İnşallah ama durum artacağını gösteriyor. İnsanlar bilinçsiz. Ergenlikte benmerkezcilik vardır hani, işte hayali seyirci vs. Biri de bana bir şey olmaz düşüncesidir. Hah işte tüm Türkiye ergen gibi davranıyor belli bir kesim hariç. Hele genclerdeki bizi etkilemiyormus nasılsa rahatlığı beni dehşete düşürüyor. Annesi babası yok mu bu insanların? İlk bebeğim ama daha vaka sayısı 18 iken annemi arayıp gelmeyin dedim. Çünkü bir şekilde bakarım bebeğime ama onları nasıl tehlikeye atardım ki?

Kızlar test yapılmaya aslında yeni yeni başlandığı için vaka sayısında şu aralar hızlı artış olağan.. Önceden sadece yurtdışı teması olanlar teste alınıyordu. Şimdi laboratuvarlar da arttı, test sayısı çoğaldı. E tabi vakalar da artmış oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…