2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
U
Yok canim sancim cıktı açılma var mı diye baktı ona göre doğuma alacakti ama yoktu şükür biraz daha benle kalacak.bebegim
Vaktinde gelsinler vaka sayıları arttıkça şeytan diyor sezeryan iste doktordan gene aşısı kontrolu evden çıkılcak hepimizi korusun rabbim

Kızlaaar benim doğum yapacağım hastane ne refakatçı ne ziyaretçi alıyormuş. Ziyaretçiyi geçtim de refakatçının olmaması zor olacak yaa

Ya ne saçma canım. Tamam önlem önlem de bir kişi bile olmadan nasıl olacak.

Kızlaaar benim doğum yapacağım hastane ne refakatçı ne ziyaretçi alıyormuş. Ziyaretçiyi geçtim de refakatçının olmaması zor olacak yaa
Aa kesin mi bu? Ama refakatçi şart yani yeni doğum yapmış kadına.

Mart annelerinde @L O L yazmış. Hemşireye sormuş sanırım..
İnşaallah normal olurda idare edebilirim.. Sezeryan olursa çok zor olur.
Eğer refakatçi almiyorlarsa hemşireler ilgilenir canım hepten yalnız bırakmazlar korkma.

Ahhh ne döneme denk geldi kuzularimiz benim doktorum normal doğumu çok destekliyor hiç erken alma taraftari da değil ama benim hanım kız ne derse o şimdiden başladık simartmaya yani senin minnakta ne derse o olacak bakalım acele etme bekle bence de her şey olacagina varır

Sayının hergün büyüyerek artması surpriz degil . 1 kisi tani konmadan önce kac kişinin bulunduğu alanda bulunuyor . Uçakta hava alanında toplu taşımada meydanlarda .. bircok kisiye mutlaka bulaştirmis oluyor .
Cok bastan ulkeye giris çıkışlar yasaklanacak . Mecburi giris çıkışta karantina zorunlu olacak .. ama iste artik ülke icinde hasta insanlar bilmeden dolaşıyor bulastırıyor .
Simdi de alinacak tek onlem sokağa cikma yasagi bazi istisnalar haric . Bunda da baska sorunlar özellikle ekonomik sorunlar çıkar diye simdi adim atilmiyor ama yayildikca gec kalacaklar .
Biraz karamsar konustum ama bazi seylerin öngörüsü zor degil . Rabbim hepimizi korusun saglik versin

Vaktinde gelsinler vaka sayıları arttıkça şeytan diyor sezeryan iste doktordan gene aşısı kontrolu evden çıkılcak hepimizi korusun rabbim
Evet bak orda çok haklisin doğursak erkenden bile.kontrolu aşısı derken yine hastaneye gitmek zorundayız Rabbim bizleri ulkemizi dunyayi hu dertten kurtarsin artık insallah

Iyi geceler kizlae bende kontrole gittim nst ıyi cıktı ağrı gördü ama düzensiz bir sefer olduğu için takılmadı. Bebek 2800 50 cm civarında.
Erkenden alalım dedim ama pek yanaşmadı 38+ Haftada konusuruz dedi. Suan benim Gittiğim hastane yüksek ateşli öksürügu olan hastaları direk ilgili hastanelere sevk ediyorlarmis burada bakmıyorlar yani ama vaka sayisi artınca ve hastanelerde yer olmaz ise mecbur bakacaklar. Hepimizin hakkında hayırlısı insallah..

Kızlar birde gümüş kapaklardan almayı düşünen var mı?
@Tikkabilla aldı sadece sanırım. Şimdi bir kaç markanın da fiyatı düşmüş. Kararsız kaldım o konuda.
Ben de aldım baya iyi yorumlar var ama silverette aldım pahalıydı
Tokatlı işte benimki de bana sormadan yatılı misafir çağırmıştı düğün için lohusa halimle allahtan düğünler iptal
Kızlar yaa 3. Senem ve hala atanamadım ilk mat mezunuyum çok canım sıkıldı ek atama ile de atanamam
Öyle düşünme kısmet meselesi istersen ve çalışırsan er geç olur
Hangi hastane o ya

Ankara Şehir hastanesi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…