- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Görülebilir bence. Sırtı solda benimkinin hep solda oluyor o hareket. Sırtını dayarsa arkasından görülür Yani. Kalp atımı Büyük ihtimalEvet Kalp atışına da benziyor hareket. Nefes alıp verme diye düşündüm ben. Kalbinin atması dışarıdan görünmez herhalde
Rabbim kolaylık versin neden ek atama ile olmuyorKızlar yaa 3. Senem ve hala atanamadım ilk mat mezunuyum çok canım sıkıldı ek atama ile de atanamam
Vaktinde gelsinler vaka sayıları arttıkça şeytan diyor sezeryan iste doktordan gene aşısı kontrolu evden çıkılcak hepimizi korusun rabbimU
Yok canim sancim cıktı açılma var mı diye baktı ona göre doğuma alacakti ama yoktu şükür biraz daha benle kalacak.bebegim
Refakatçi neden alınmıyor ya sezeryan olursan napcakmışsınKızlaaar benim doğum yapacağım hastane ne refakatçı ne ziyaretçi alıyormuş. Ziyaretçiyi geçtim de refakatçının olmaması zor olacak yaa
Kızlaaar benim doğum yapacağım hastane ne refakatçı ne ziyaretçi alıyormuş. Ziyaretçiyi geçtim de refakatçının olmaması zor olacak yaa
Aa kesin mi bu? Ama refakatçi şart yani yeni doğum yapmış kadına.Kızlaaar benim doğum yapacağım hastane ne refakatçı ne ziyaretçi alıyormuş. Ziyaretçiyi geçtim de refakatçının olmaması zor olacak yaa
Refakatçi neden alınmıyor ya sezeryan olursan napcakmışsın
Ya ne saçma canım. Tamam önlem önlem de bir kişi bile olmadan nasıl olacak.
Mart annelerinde @L O L yazmış. Hemşireye sormuş sanırım..Aa kesin mi bu? Ama refakatçi şart yani yeni doğum yapmış kadına.
Eğer refakatçi almiyorlarsa hemşireler ilgilenir canım hepten yalnız bırakmazlar korkma.Mart annelerinde @L O L yazmış. Hemşireye sormuş sanırım..
İnşaallah normal olurda idare edebilirim.. Sezeryan olursa çok zor olur.
Ahhh ne döneme denk geldi kuzularimizBugün banu çiftçi açıklama yapmış paylaştığı fotoğrafta. Virüsten korkup erken doğurmak için sezeryana yönelmeyin vs diye. Bir kaç arkadaşımada doktorları istersen erken alalım diye teklif etmiş. Doktorlarda görüş ayrılığına düştü.
Canım benim hepimiz sağlıkla alalim kucağımiza insallah ay insallah sende çok güzel şeyler duyarsın
Canim hickirik olmasın ?Evet Kalp atışına da benziyor hareket. Nefes alıp verme diye düşündüm ben. Kalbinin atması dışarıdan görünmez herhalde
Evet bak orda çok haklisin doğursak erkenden bile.kontrolu aşısı derken yine hastaneye gitmek zorundayız Rabbim bizleri ulkemizi dunyayi hu dertten kurtarsin artık insallahVaktinde gelsinler vaka sayıları arttıkça şeytan diyor sezeryan iste doktordan gene aşısı kontrolu evden çıkılcak hepimizi korusun rabbim
Ben de aldım baya iyi yorumlar var ama silverette aldım pahalıydıKızlar birde gümüş kapaklardan almayı düşünen var mı?
@Tikkabilla aldı sadece sanırım. Şimdi bir kaç markanın da fiyatı düşmüş. Kararsız kaldım o konuda.
Tokatlı işteYa tabi ki gelip görecekler, en doğal hakları. Torunları sonuçta. Valiz hazırlamak nedir ama yani? Gelir görür ihtiyacın var mı kızım kalayım mı? Der. Eyvallah yani. Bize sormadan etmeden böyle birşey yapmak ne demek? Ki kendi kızıda var ilerde doğum yaptığında o da ilk zamanlarda annesini isteyecek yanına, bu hep böyledir. Hiç mi düşünmüyor bu kızın annesi de gelecek o kadar kişiye ne gerek var evde diye? Offf valla bunaldım ya
Öyle düşünme kısmet meselesi istersen ve çalışırsan er geç olurKızlar yaa 3. Senem ve hala atanamadım ilk mat mezunuyum çok canım sıkıldı ek atama ile de atanamam
Hangi hastane o yaKızlaaar benim doğum yapacağım hastane ne refakatçı ne ziyaretçi alıyormuş. Ziyaretçiyi geçtim de refakatçının olmaması zor olacak yaa
Ankara Şehir hastanesi canımBen de aldım baya iyi yorumlar var ama silverette aldım pahalıydı
Tokatlı iştebenimki de bana sormadan yatılı misafir çağırmıştı düğün için lohusa halimle allahtan düğünler iptal
Öyle düşünme kısmet meselesi istersen ve çalışırsan er geç olur
Hangi hastane o ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?