2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Mart annelerinde Begonya2 yazmış. Hemşireye sormuş sanırım..
İnşaallah normal olurda idare edebilirim.. Sezeryan olursa çok zor olur.
Evet canm hemşireyere sordum
Bilerek sezeryan olsa bilemi diyede sordum evet dedi bizler yardımcı olmaya çalışıyoruz olduğunca dedi

Ama serviste yatarken 1 odada yanında annesi vardı sanki hastanın
Sezeryan da sürekli gelmezlerki almaları lazm birini
Wc kalkma işi olur emzirme işi olur vs vs
Ama işte sorunca yasak dedi direk ikisinede

ara ara regl sancisi gibi sancim oluyor? hic olmazdi.baca vuruyor bel ve kasik.kitliyor beni. yürüyemiyorum o an.ve yururken surekli dengemi kaybediyorum.hatta koltuga dustum ama Allah gobegim denk gelmedi.dogum sinyali mi? bi dr bebek asagi hissediyorum.

Senin minik beni çağırmış blup blup blup diye

Mart annelerinde Begonya2 yazmış. Hemşireye sormuş sanırım..
İnşaallah normal olurda idare edebilirim.. Sezeryan olursa çok zor olur.
Evet malesef sezaryan dahi olsan refakatci almıyorlar. Ben hastanedeydim dogum yapanlar vardi, bazilari sezaryandi hic birinin refakatcisi alinmadi. Cocugu olan babalar cocuklarini göremedi. Ilk 4 saat yuruyemiyo zaten ilk 4 saat bebek hemsiresi geliyo bebegi emzirmen icin kucana veriyo emzirince alip gidiyor. Mama ile besleyenlerinkini getirmiyor kendi doyuruyor. Sondalarin saatini uzatmıslar yurumeye basladiginda degil ertesi gun sondanı çıkariyor.ilk gun sonda ile yurumeye calisiyorsun. Ertesi gun ben bebegimi istiyorum bakarim yuruyorum dersen. Bebegi sana veriyolar ara ara gelip bebek hemsiresi kontrol ediyor.

Kızlar günlerdir sadece okuyorum yazılanları.. Kaçırdıklarım olmuştur.. Bebeklerini sağ salim kucağına alanlara selamlar sevgiler.. Ne mutlu size.. Benim doğum 6 nisan. İstanbuldayım.. Ve biliyorsunuz durum vahim burda.. İnanın doktoruma dedim ki beklemeden alsak mı? Hastaneler full kapasite dolmadan dedim.. Korkma ben hastane bulurum öyle bir durumda dedi. Kafam o kadar dolu ki.. Ne bir hevesim kaldı ne de bir şey.. Tek istediğim bebeğimi kucağıma alıp evime dönmek.. Çok güzel hediyelikler almıştım İnternetten.. Ahşap mumluklar, tohumlu kartlar, cici anahtarlıklar.. Hepsinin parasını ödediğim halde kargolamayım bekletin dedim. Çanta hazırlayacağım nolur nolmaz diye.. Anneciiim bana pijama almış.. Onu gönderecekti ki yıkayıp çantaya atayım hazırda dursun diye.. Sonra da annem gelecekti.. Gelme dedim.. Kargo da yollama dedim.. Dışarı çıkıp pijama almak bana artık saçma geliyor.. Hevesim kalmadı.. Kayınvalidemin hiç giymediği çiçekli, önde düğmeli pijaması var.. Onu giyeceğim mesela.. Bir de büyük oğlumun zamanında aldığım pijamam var.. Yani demem o ki bu virüs benim içimdeki tüm hevesi toz duman etti.. Psikolojim hiç iyi değil..

Nerde bu özel Hastane mi devlet mi

Bir kişi refakatçi alıyorlardı. Artık oda mı kalkmış. Nasıl yani doğum yapıcaz ve yanımızda kimse olmayacak mı kızlar

Benimde olmaya başladı gaz sancısı mı yalancı sancı mı ayırt edemiyorum bel ağrılarını. Kalça kısmını ve kasık bacak birleştiği kıvrımlı yere vuruyor benimde bebek hateket ettikçe bazen. Dediğin gibi kitliyor kramp sanıyordum ama değil sonrasında acı olmuyor çünkü kramptaki gibi. Bende merak ediyorum doğumla mı ilgili bu.

Şu an benim hareketli aynı zamanda kasık diz ağrım var. Bir de biri yazmıştı tuvaletin varmış ama yapamıyormuş gibi makata vurur diye oda oluyor
Benim de karın ve bel ağrım var. Ve evet tuvaletim vardır diye gittim yapamadım. Bir de batıyor alttan alttan. Vaveyla dogumumuz başlamış olabilir mi ya

Bir de midem bulanıyor bu ne alaka anlamadım

Benim de karın ve bel ağrım var. Ve evet tuvaletim vardır diye gittim yapamadım. Bir de batıyor alttan alttan. Vaveyla dogumumuz başlamış olabilir mi ya
Bazen benimde batıyor öyle son bir haftadır . Bilmiyorum ki yavaş yavaş açılıyor olabilir
Benim anlamadığım birşey oluyo bide bebek hareket ettikçe kasıklarıma baskı oluyor ve kramp girer gibi ağrı oluyo kasıklarda. Bunun doğumla bi ilgisi var mı ya çok acıyor.Kramp olsa sonrasında da acı olur

Çatı ağrısı olabilir o canım.

Leğen kemiği ağrısıymış sanırım netten araştırdım. Bebek doğum kanalına doğru ilerlediği için olurmuş.
keşke doğum başlasada doğuruversem ama nerdee
Günlerimiz de yakınmış. İster misin bu gece ikimiz birden doğuma gidelim Hala geçmedi ağrım benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…