Evet canm hemşireyere sordumMart annelerindeBegonya2 yazmış. Hemşireye sormuş sanırım..
İnşaallah normal olurda idare edebilirim.. Sezeryan olursa çok zor olur.
Senin minik beni çağırmış blup blup blup diyeKızlar siz konuşurken garip geliyordu bende hiç olmuyor diyordum az önce yatınca blup blup blup sesler geldi çok şaşırdım ve komik geldi iyi ki sizden görmüşüm yoksa gece gece bide buna stres yapardım bu ne diye
Evet malesef sezaryan dahi olsan refakatci almıyorlar. Ben hastanedeydim dogum yapanlar vardi, bazilari sezaryandi hic birinin refakatcisi alinmadi. Cocugu olan babalar cocuklarini göremedi. Ilk 4 saat yuruyemiyo zaten ilk 4 saat bebek hemsiresi geliyo bebegi emzirmen icin kucana veriyo emzirince alip gidiyor. Mama ile besleyenlerinkini getirmiyor kendi doyuruyor. Sondalarin saatini uzatmıslar yurumeye basladiginda degil ertesi gun sondanı çıkariyor.ilk gun sonda ile yurumeye calisiyorsun. Ertesi gun ben bebegimi istiyorum bakarim yuruyorum dersen. Bebegi sana veriyolar ara ara gelip bebek hemsiresi kontrol ediyor.Mart annelerindeBegonya2 yazmış. Hemşireye sormuş sanırım..
İnşaallah normal olurda idare edebilirim.. Sezeryan olursa çok zor olur.
Nerde bu özel Hastane mi devlet miEvet malesef sezaryan dahi olsan refakatci almıyorlar. Ben hastanedeydim dogum yapanlar vardi, bazilari sezaryandi hic birinin refakatcisi alinmadi. Cocugu olan babalar cocuklarini göremedi. Ilk 4 saat yuruyemiyo zaten ilk 4 saat bebek hemsiresi geliyo bebegi emzirmen icin kucana veriyo emzirince alip gidiyor. Mama ile besleyenlerinkini getirmiyor kendi doyuruyor. Sondalarin saatini uzatmıslar yurumeye basladiginda degil ertesi gun sondanı çıkariyor.ilk gun sonda ile yurumeye calisiyorsun. Ertesi gun ben bebegimi istiyorum bakarim yuruyorum dersen. Bebegi sana veriyolar ara ara gelip bebek hemsiresi kontrol ediyor.
Bakırköy şadi konuktaydı o en son orasıdır sanırım devlet yaniNerde bu özel Hastane mi devlet mi
Benimde olmaya başladı gaz sancısı mı yalancı sancı mı ayırt edemiyorum bel ağrılarını. Kalça kısmını ve kasık bacak birleştiği kıvrımlı yere vuruyor benimde bebek hateket ettikçe bazen. Dediğin gibi kitliyor kramp sanıyordum ama değil sonrasında acı olmuyor çünkü kramptaki gibi. Bende merak ediyorum doğumla mı ilgili bu.ara ara regl sancisi gibi sancim oluyor? hic olmazdi.baca vuruyor bel ve kasik.kitliyor beni. yürüyemiyorum o an.ve yururken surekli dengemi kaybediyorum.hatta koltuga dustum ama Allah gobegim denk gelmedi.dogum sinyali mi? bi dr bebek asagi hissediyorum.
Şu an benim hareketli aynı zamanda kasık diz ağrım var. Bir de biri yazmıştı tuvaletin varmış ama yapamıyormuş gibi makata vurur diye oda oluyorKızlar, doğum sancıları gelirken bebek hareketli mi olur yoksa sakin mi?
Benim de karın ve bel ağrım var. Ve evet tuvaletim vardır diye gittim yapamadım. Bir de batıyor alttan alttan. Vaveyla dogumumuz başlamış olabilir mi yaŞu an benim hareketli aynı zamanda kasık diz ağrım var. Bir de biri yazmıştı tuvaletin varmış ama yapamıyormuş gibi makata vurur diye oda oluyor
Bazen benimde batıyor öyle son bir haftadır . Bilmiyorum ki yavaş yavaş açılıyor olabilirBenim de karın ve bel ağrım var. Ve evet tuvaletim vardır diye gittim yapamadım. Bir de batıyor alttan alttan. Vaveyla dogumumuz başlamış olabilir mi ya
Bilmiyorum ki canım yaBir de midem bulanıyor bu ne alaka anlamadım
Çatı ağrısı olabilir o canım.Bazen benimde batıyor öyle son bir haftadır . Bilmiyorum ki yavaş yavaş açılıyor olabilir
Benim anlamadığım birşey oluyo bide bebek hareket ettikçe kasıklarıma baskı oluyor ve kramp girer gibi ağrı oluyo kasıklarda. Bunun doğumla bi ilgisi var mı ya çok acıyor.Kramp olsa sonrasında da acı olur
Leğen kemiği ağrısıymış sanırım netten araştırdım. Bebek doğum kanalına doğru ilerlediği için olurmuş.Çatı ağrısı olabilir o canım.
Günlerimiz de yakınmış. İster misin bu gece ikimiz birden doğuma gidelimLeğen kemiği ağrısıymış sanırım netten araştırdım. Bebek doğum kanalına doğru ilerlediği için olurmuş.
keşke doğum başlasada doğuruversem ama nerdee
İnan çok isterimGünlerimiz de yakınmış. İster misin bu gece ikimiz birden doğuma gidelimHala geçmedi ağrım benim de
Ya aslında ben de çok istiyorum. Zaten iyice ağırlaştim. Ama daha ufak mi diye düşünüyorum. Gerçi 3 kiloyu geçti ama.İnan çok isterimVakalar iyice artmadan bi an önce doğurup bebeğimi eve getirmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?