MaşallahYa aslında ben de çok istiyorum. Zaten iyice ağırlaştim. Ama daha ufak mi diye düşünüyorum. Gerçi 3 kiloyu geçti ama.
Florya acıbadem ve bakirkoy devletNerde bu özel Hastane mi devlet mi
Amin canımCanım benim hepimiz sağlıkla alalim kucağımiza insallah ay insallah sende çok güzel şeyler duyarsın
Ya boyle bisey olabilirmi iyice sacmalamislar dogum nasil zoeru bir surec refakatcisiz olurmu iyice psikolojim mahfoldu.Nerde bu özel Hastane mi devlet mi
Ben kendi hastanenle gorustum refakatciye izin var denildiFlorya acıbadem ve bakirkoy devlet
ara ara regl sancisi gibi sancim oluyor? hic olmazdi.baca vuruyor bel ve kasik.kitliyor beni. yürüyemiyorum o an.ve yururken surekli dengemi kaybediyorum.hatta koltuga dustum ama Allah gobegim denk gelmedi.dogum sinyali mi? bi dr bebek asagi hissediyorum.
Kızlar, doğum sancıları gelirken bebek hareketli mi olur yoksa sakin mi?
Kızlar günlerdir sadece okuyorum yazılanları.. Kaçırdıklarım olmuştur.. Bebeklerini sağ salim kucağına alanlara selamlar sevgiler.. Ne mutlu size.. Benim doğum 6 nisan. İstanbuldayım.. Ve biliyorsunuz durum vahim burda.. İnanın doktoruma dedim ki beklemeden alsak mı? Hastaneler full kapasite dolmadan dedim.. Korkma ben hastane bulurum öyle bir durumda dedi. Kafam o kadar dolu ki.. Ne bir hevesim kaldı ne de bir şey.. Tek istediğim bebeğimi kucağıma alıp evime dönmek.. Çok güzel hediyelikler almıştım İnternetten.. Ahşap mumluklar, tohumlu kartlar, cici anahtarlıklar.. Hepsinin parasını ödediğim halde kargolamayım bekletin dedim. Çanta hazırlayacağım nolur nolmaz diye.. Anneciiim bana pijama almış.. Onu gönderecekti ki yıkayıp çantaya atayım hazırda dursun diye.. Sonra da annem gelecekti.. Gelme dedim.. Kargo da yollama dedim.. Dışarı çıkıp pijama almak bana artık saçma geliyor.. Hevesim kalmadı.. Kayınvalidemin hiç giymediği çiçekli, önde düğmeli pijaması var.. Onu giyeceğim mesela.. Bir de büyük oğlumun zamanında aldığım pijamam var.. Yani demem o ki bu virüs benim içimdeki tüm hevesi toz duman etti.. Psikolojim hiç iyi değil..
Benim de öyle haftaya alacaklar bebeğimi kısmet olursa memorial bahçelievler de olacak bakalım sağ salim kucağımıza alıp eve gelmekten başka birşey düşünmüyorum düşündükçe tansiyonum çıkıyorYa boyle bisey olabilirmi iyice sacmalamislar dogum nasil zoeru bir surec refakatcisiz olurmu iyice psikolojim mahfoldu.
Daha duracak sanırım canım geçti benimki gece. Sen ne durumdaisn?MaşallahBizim de 10 gün önce 2700 dü. Bence gayet iyi kiloları. Tabi ne kadar anne karnında dururlarsa o kadar iyi diyolar
Günaydın canım. O da kesin değil ki. Sıcak ülkelerde de görülmüş. Virüs mutasyon geçirmiş olabilirGünaydın kızlar.
Ankaraya kar yağdı normalde çok severim ama şu durumda hiç iyi olmadı. Havalar ısınsa da biran önce başımızdaki şu musibetten kurtulsak.
Şu an benim hareketli aynı zamanda kasık diz ağrım var. Bir de biri yazmıştı tuvaletin varmış ama yapamıyormuş gibi makata vurur diye oda oluyor
Bir de midem bulanıyor bu ne alaka anlamadım
Bu saydıklarınız bende kaç gündür var kızlar. Popomun üstüne oturamıyorum makatım çok ağrıyor. Hayırlısıyla bir doğuraydıkBazen benimde batıyor öyle son bir haftadır . Bilmiyorum ki yavaş yavaş açılıyor olabilir
Benim anlamadığım birşey oluyo bide bebek hareket ettikçe kasıklarıma baskı oluyor ve kramp girer gibi ağrı oluyo kasıklarda. Bunun doğumla bi ilgisi var mı ya çok acıyor.Kramp olsa sonrasında da acı olur
Hangi hastane özel mi devlet mi?Iyi geceler kizlae bende kontrole gittim nst ıyi cıktı ağrı gördü ama düzensiz bir sefer olduğu için takılmadı. Bebek 2800 50 cm civarında.
Erkenden alalım dedim ama pek yanaşmadı 38+ Haftada konusuruz dedi. Suan benim Gittiğim hastane yüksek ateşli öksürügu olan hastaları direk ilgili hastanelere sevk ediyorlarmis burada bakmıyorlar yani ama vaka sayisi artınca ve hastanelerde yer olmaz ise mecbur bakacaklar. Hepimizin hakkında hayırlısı insallah..
Ankarada şehir hastanesi corona belirtileri göstermen durumunda başvurulan 2 hastaneden birinde listelerde ondan olabilir. Belki diğerler için en azından refakatçi izni vardır.Ankara Şehir hastanesi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?