2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya aslında ben de çok istiyorum. Zaten iyice ağırlaştim. Ama daha ufak mi diye düşünüyorum. Gerçi 3 kiloyu geçti ama.
Maşallah Bizim de 10 gün önce 2700 dü. Bence gayet iyi kiloları. Tabi ne kadar anne karnında dururlarsa o kadar iyi diyolar

Reactions: Kuf
Gününüzz aydın olsun canlar.
İnş. topikteki herkes evladını kucagına hayırlısıyla alır ve bu zor süreci sağlıkla sıhhatle tamamlarız. Uzun bı gece olmus yine sabah okudum yazdıklarınızı. Gundemde uzucu gelismeler var. Ciddi bi vaka artışı gözleniyor bu da normal aslında virüs kuluçka döneminde oldukça artışlar olqcak. Benim demek istediğim şu küçük virüs zaten bize bi ders verdi. Onun şimdi çıkması birden yayılması vs. kötü de olsa herşey bizim için. İnsanların böyle zamanlarda birbirine mesafeli olması yardımlaşmasına engel değil. Herkesin anlayışlı davranması ve çevresinyle ilişkilerinde daha bilinçli olması gerek. Sosyal mesafeleri bana yeniden dusundurdu bu durum bi yerde bizim hayatımızın en hassas donemimizdeki en büyük endişe kaynagı olmuş vaziyette. Kolay degil ama bunca endiseye ragmen icimizdeki umudu kaybetmememizin can sıkıcı şeyler duysak da moralimizi bozmamamızın bize faydası var. Neticede hepimizin bir bebeği olcak Allah'ın izniyle ama şu streslerin şu üzuntulerin bize verdigi zarar geri gelmiyor maalesef UZUN oldu kusura bakmayın içimi dökmek istedim bir taraftan Psikolojik olarak hastane lafı bile beni geriyo ama hijyen tedbirleri haricinde yapılacak başka ne var bilemiyorum onun için gereken neyse dogrusunu yapmayı istiyorum. Ülkemizin de gercekten bilinclenmis bi toplum dayanısmasıyla su hastalıktan kurtulmasını umit ediyorumm.

Doğum sinyali olabilir. Doğum sancısıni ayırt etmenin en kolay yolu ritmik gelmesi ve şiddetini gittikçe arttırması. Yani 1 saatten fazla 10 dk bir sancı varsa sonrasında giderek aralar yakinlasiyor ve ağrı fazlalasiyorsa doğum başlamış demektir.

Diğer tüm ağrılar. Regl sancısı gibi devamlı olanlar. Üst bacak ağrıları, bel çatı ağrıları hazırlık ağrıları oluyor. Bizim oralarda ayak ağrısı diyorlar onlara.
Kızlar, doğum sancıları gelirken bebek hareketli mi olur yoksa sakin mi?

Benim tam sancı sırasında hareketsiz sancı aralarında hareketli oluyorlardı.

Cancağızım hepimiz aşağı yukarı aynı haldeyiz. Ama psikolojimizin sağlam olması lazım. Bunun için de kendimizi zorlayarak da olsa bazı şeyleri yapmalıyız. Farketmesek de bu tür şeyler insanı mutlu ediyor.

Allah yardımcımız olsun

Ya boyle bisey olabilirmi iyice sacmalamislar dogum nasil zoeru bir surec refakatcisiz olurmu iyice psikolojim mahfoldu.
Benim de öyle haftaya alacaklar bebeğimi kısmet olursa memorial bahçelievler de olacak bakalım sağ salim kucağımıza alıp eve gelmekten başka birşey düşünmüyorum düşündükçe tansiyonum çıkıyor

Günaydın kızlar.
Ankaraya kar yağdı normalde çok severim ama şu durumda hiç iyi olmadı. Havalar ısınsa da biran önce başımızdaki şu musibetten kurtulsak.
Günaydın canım. O da kesin değil ki. Sıcak ülkelerde de görülmüş. Virüs mutasyon geçirmiş olabilir

Şu an benim hareketli aynı zamanda kasık diz ağrım var. Bir de biri yazmıştı tuvaletin varmış ama yapamıyormuş gibi makata vurur diye oda oluyor
Bir de midem bulanıyor bu ne alaka anlamadım
Bu saydıklarınız bende kaç gündür var kızlar. Popomun üstüne oturamıyorum makatım çok ağrıyor. Hayırlısıyla bir doğuraydık

Günaydın kızlar bizimde birazdan kontrolümüz var bakalım ne durumdayız. İki gündür kendimi iyi hissetmiyorum.bugun sabah ishalim daha da fazlalaştı.karnımda ağrı var.kasıklarımda da geceden beri ağrı.off hepsi stresten mi acaba diyorum. Hayırlısı.nst gösterecek bakalım. Dr gün verecek bugün ayrıca..

Günaydın kızçeler Zaten böyle bir şey var yapacak birşey elden gelen birşey de yok o yüzden sakin olmakta fayda var hiç üzmeyelim kendimizi Allah büyüktür bu arada bulun görüş günü bakalım doktor ne dicek öğleden sonra yazarım yine tüm hamişler seviliyorsunuz Allah a emanet olun inşallah

Bu arada bu hafta da bitmek üzere Perşembe oldu biz 2 doğumla mı kaldık daha fazla bekliyordum artık haftaya mı patlarız teker teker

Hangi hastane özel mi devlet mi?
Ankara Şehir hastanesi canım
Ankarada şehir hastanesi corona belirtileri göstermen durumunda başvurulan 2 hastaneden birinde listelerde ondan olabilir. Belki diğerler için en azından refakatçi izni vardır.

Kızlar hastanede refakatçi olarak kimi alacaksınız? Malum bir kişi alınıyor. Annem çok yardımcı olur ama eşim de babası sonuçta ziyaretçi saatinde 1 saat mi görsün çocuğunu? Eşimi alsam refakatçi olarak sizce halledebilir mi? Hemşireler yardımcı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…