- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Öyle baksana rahatına düşkün, aşağı doğru yer kalmayınca hanımefendi yan dönüp yayılmış. Biz ne düşünürsek düşünelim bebekler belirliyor doğum şekliniAhhh ne döneme denk geldi kuzularimizbenim doktorum normal doğumu çok destekliyor hiç erken alma taraftari da değil ama benim hanım kız ne derse o şimdiden başladık simartmaya yani senin minnakta ne derse o olacak bakalım acele etme bekle bence de her şey olacagina varır
Ben tokatlı olmasına değil de heyecanlı ve düşüncesiz olmasına bağlamıştım durumuBen de aldım baya iyi yorumlar var ama silverette aldım pahalıydı
Tokatlı iştebenimki de bana sormadan yatılı misafir çağırmıştı düğün için lohusa halimle allahtan düğünler iptal
Öyle düşünme kısmet meselesi istersen ve çalışırsan er geç olur
Hangi hastane o ya
Benim mecburi eşim kalacak. Annem, kayınvalidem ikiside yaşlı risk altında hastaneye sokmak istemiyorum onları. Görümcem desen bekar, bebek bakımından anlamaz eşim daha yardımcı olur. Ablam var bir tek ama ablamında ikiz çocukları var ilgilenmesi gereken ee okullarda tatil. Zaten biz eşim kalacak diye konuşmuştuk en başından. Onunda çocuğu sonuçta, alışsın sorumluluk alsın.Kızlar hastanede refakatçi olarak kimi alacaksınız? Malum bir kişi alınıyor. Annem çok yardımcı olur ama eşim de babası sonuçta ziyaretçi saatinde 1 saat mi görsün çocuğunu? Eşimi alsam refakatçi olarak sizce halledebilir mi? Hemşireler yardımcı olur mu?
Nisan annesi olmak için çabalıyoruz hiç niyeti yok benimkinin, bütün belirtilerim kesildiBu arada bu hafta da bitmek üzere Perşembe oldu biz 2 doğumla mı kaldık daha fazla bekliyordum artık haftaya mı patlarız teker teker
Ben de sanırım eşimi alacağım, o seçeneğe daha yatkınım. Ben yaparım diyor kendisi ama annen olsa daha iyi ilgilenir diyor. Dedim hemşireler vs olacak sonuçta bir sıkıntı durumunda ilgilenirler diye düşünüyorum.Benim mecburi eşim kalacak. Annem, kayınvalidem ikiside yaşlı risk altında hastaneye sokmak istemiyorum onları. Görümcem desen bekar, bebek bakımından anlamaz eşim daha yardımcı olur. Ablam var bir tek ama ablamında ikiz çocukları var ilgilenmesi gereken ee okullarda tatil. Zaten biz eşim kalacak diye konuşmuştuk en başından. Onunda çocuğu sonuçta, alışsın sorumluluk alsın.
Ben eşimi alcam canım. Kayv de evde kızıma bakacak. Halledlr canım o kadar da zor bşy değl çok da uzun kalmayız zaten inşallah.Kızlar hastanede refakatçi olarak kimi alacaksınız? Malum bir kişi alınıyor. Annem çok yardımcı olur ama eşim de babası sonuçta ziyaretçi saatinde 1 saat mi görsün çocuğunu? Eşimi alsam refakatçi olarak sizce halledebilir mi? Hemşireler yardımcı olur mu?
İnş canım ben özel hastane takipliyim bugün kontrolumuz vardı hala dogum kanalı kapalı çok şükür bebegim normal haftasına ulaşmış gecen hafta korkutmuştu bizi.refakatçi ve eşe izin veriliyormuş.hastanede çok boştu gerek olmadıkça tercih etmiyolarmış çok şükür içüm ferahladıEvet bak orda çok haklisin doğursak erkenden bile.kontrolu aşısı derken yine hastaneye gitmek zorundayız Rabbim bizleri ulkemizi dunyayi hu dertten kurtarsin artık insallah
Bana en iyi gelen sirke ile gargara ve atom çayı terletiyor sonra geçiyor.birde buhar makinesi ile ortamı yumuşatmak geçmiş olsunGunaydin hanimlar
Doktora gidecekler güzel haberler alin
Ben dun geceden beri öksürükden mahvoldum var mi bildiğiniz çözümü
Bence en doğrusu o. Acil bir durum olursa zaten dediğin gibi hemşireler var. Yardımcı olurlar. Baba-bebek bağlanması açısından daha önemli babanın bakımı bence.Ben de sanırım eşimi alacağım, o seçeneğe daha yatkınım. Ben yaparım diyor kendisi ama annen olsa daha iyi ilgilenir diyor. Dedim hemşireler vs olacak sonuçta bir sıkıntı durumunda ilgilenirler diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim sirke ile dün bir kac kez gargara yaptım acaba o mu sökülmeyi sağladı afedersin balgamlı öksürük yapti diyorumBana en iyi gelen sirke ile gargara ve atom çayı terletiyor sonra geçiyor.birde buhar makinesi ile ortamı yumuşatmak geçmiş olsun
Annem teryagını kızdırıyor pekmezle bir kaşık yiyor o balgamı alıyomuş doğal bişey onuda dene istersen.ayva kabugu elma kabuguda bogaza iyi geliyorTeşekkür ederim sirke ile dün bir kac kez gargara yaptım acaba o mu sökülmeyi sağladı afedersin balgamlı öksürük yapti diyorum
Balın içine zencefil rendeleyip günde 1 tatlı kaşığı yemek de öksürüğe ve balgam atmaya çok iyi geliyor.Teşekkür ederim sirke ile dün bir kac kez gargara yaptım acaba o mu sökülmeyi sağladı afedersin balgamlı öksürük yapti diyorum
Sirke ve tuz ile gargara iyi geliyor diyorlar ama denemek lazımTeşekkür ederim sirke ile dün bir kac kez gargara yaptım acaba o mu sökülmeyi sağladı afedersin balgamlı öksürük yapti diyorum
Kızlar hastanedeyim sancı çıkıyor serum takılacak sancıyı geçirmek için Dr. 1hafta daha kalabilirse bizim için çok iyi olur dedi. Ama bu haftadan itibaren de doğum olursa çokta sıkıntı olmaz dedi. Dua edin inşallah bana.80-90a çıkan sancıları var. 2,400olmus şuan kg su
Kızlar hastanedeyim sancı çıkıyor serum takılacak sancıyı geçirmek için Dr. 1hafta daha kalabilirse bizim için çok iyi olur dedi. Ama bu haftadan itibaren de doğum olursa çokta sıkıntı olmaz dedi. Dua edin inşallah bana.80-90a çıkan sancıları var. 2,400olmus şuan kg su
Yok canım hıçkırığı biliyorum günde 3 kere falan hıçkırıyor zaten. Bu değişik birşey.Canim hickirik olmasın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?