2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Öyle baksana rahatına düşkün, aşağı doğru yer kalmayınca hanımefendi yan dönüp yayılmış. Biz ne düşünürsek düşünelim bebekler belirliyor doğum şeklini
Ben tokatlı olmasına değil de heyecanlı ve düşüncesiz olmasına bağlamıştım durumu neyse ki halloldu. Bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz daha.

Herkese günaydın dün gece haberlerin stresinden kaynaklı sanırım kasık ağrılarım oldu, 1 saat falan düzenli geldi geçmedi. Bir an acaba mı dedim? Sonra dedim yat uyu ya, eğer doğum sancısı ise zaten uyandırır seni yattım, uyudum çok şükür değilmiş. Bebişim hala içimde

Benim mecburi eşim kalacak. Annem, kayınvalidem ikiside yaşlı risk altında hastaneye sokmak istemiyorum onları. Görümcem desen bekar, bebek bakımından anlamaz eşim daha yardımcı olur. Ablam var bir tek ama ablamında ikiz çocukları var ilgilenmesi gereken ee okullarda tatil. Zaten biz eşim kalacak diye konuşmuştuk en başından. Onunda çocuğu sonuçta, alışsın sorumluluk alsın.

Ben de sanırım eşimi alacağım, o seçeneğe daha yatkınım. Ben yaparım diyor kendisi ama annen olsa daha iyi ilgilenir diyor. Dedim hemşireler vs olacak sonuçta bir sıkıntı durumunda ilgilenirler diye düşünüyorum.

Ben eşimi alcam canım. Kayv de evde kızıma bakacak. Halledlr canım o kadar da zor bşy değl çok da uzun kalmayız zaten inşallah.

Evet bak orda çok haklisin doğursak erkenden bile.kontrolu aşısı derken yine hastaneye gitmek zorundayız Rabbim bizleri ulkemizi dunyayi hu dertten kurtarsin artık insallah
İnş canım ben özel hastane takipliyim bugün kontrolumuz vardı hala dogum kanalı kapalı çok şükür bebegim normal haftasına ulaşmış gecen hafta korkutmuştu bizi.refakatçi ve eşe izin veriliyormuş.hastanede çok boştu gerek olmadıkça tercih etmiyolarmış çok şükür içüm ferahladı

Tikkabilla benim de doğumda eşim olacak yanimda. evde kalan iki cocugumu bir arkadaşa bırakmayı düşünüyordum. sabah altıdan beri uykum kaçtı. akşama eşimi eve göndermeyi düşünmeye başladım. normal olursa yalniz kalabilirim gibi gelmeye başladı. hem kizlar da evlerinin düzeninden uzak kalmazlar, onlar için bir travma olmasini da istemiyorum.

gerçi bunlar hep planlar. bir sürü planim gerçekleşemedi bu hamilelik sürecinde. bakalım ne olacak modundayim biraz bu yüzden.

Bence en doğrusu o. Acil bir durum olursa zaten dediğin gibi hemşireler var. Yardımcı olurlar. Baba-bebek bağlanması açısından daha önemli babanın bakımı bence.

Bana en iyi gelen sirke ile gargara ve atom çayı terletiyor sonra geçiyor.birde buhar makinesi ile ortamı yumuşatmak geçmiş olsun
Teşekkür ederim sirke ile dün bir kac kez gargara yaptım acaba o mu sökülmeyi sağladı afedersin balgamlı öksürük yapti diyorum

Teşekkür ederim sirke ile dün bir kac kez gargara yaptım acaba o mu sökülmeyi sağladı afedersin balgamlı öksürük yapti diyorum
Annem teryagını kızdırıyor pekmezle bir kaşık yiyor o balgamı alıyomuş doğal bişey onuda dene istersen.ayva kabugu elma kabuguda bogaza iyi geliyor

Kızlar hastanedeyim sancı çıkıyor serum takılacak sancıyı geçirmek için Dr. 1hafta daha kalabilirse bizim için çok iyi olur dedi. Ama bu haftadan itibaren de doğum olursa çokta sıkıntı olmaz dedi. Dua edin inşallah bana.80-90a çıkan sancıları var. 2,400olmus şuan kg su

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım. Sağ salim gelsin en doğru zamanda.

Hadi inşaallah canım bir hafta daha durabilirse iyi olur. Durmazsa da doğur kurtul ayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…