Günaydın kızlar. Ay rüyamda doğuruyordum. Hem de evdeSancılanıyorum evde, ay evde de bir sürü insan var. Bağırıyorum çıkın dışarı doğuruyorum burada diye bir yandan ıkınarak Çok fenaydı ya
Kar mikrobu kırar derler canım bence iyi olmuş yağsınGünaydın kızlar.
Ankaraya kar yağdı normalde çok severim ama şu durumda hiç iyi olmadı. Havalar ısınsa da biran önce başımızdaki şu musibetten kurtulsak.
Canım hayırlısı neyse o olsun. Haftan kötü değil ki korkma doğacaksa da, doğsun. Sağlıkla kavuşun birbirinize önemli olan o..Kızlar hastanedeyim sancı çıkıyor serum takılacak sancıyı geçirmek için Dr. 1hafta daha kalabilirse bizim için çok iyi olur dedi. Ama bu haftadan itibaren de doğum olursa çokta sıkıntı olmaz dedi. Dua edin inşallah bana.80-90a çıkan sancıları var. 2,400olmus şuan kg su
Sen galiba dün benim anlattığım evdeki kalabalıktan etkilendinGünaydın kızlar. Ay rüyamda doğuruyordum. Hem de evdeSancılanıyorum evde, ay evde de bir sürü insan var. Bağırıyorum çıkın dışarı doğuruyorum burada diye bir yandan ıkınarak Çok fenaydı ya
Amin canm inşallah hepimizinkiHakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım. Sağ salim gelsin en doğru zamanda.
çok stres oldum yahu.kalsın 1hafta daha cadı.yüzünüde göremedim göstermedi yineHadi inşaallah canım bir hafta daha durabilirse iyi olur. Durmazsa da doğur kurtul ayyy
Benim bildiğim en etkili yöntem. Toz zencefilli Karabiber ve limonlu bal yemek canım. Genelde öksürük için bunu öneriyorlar.Gunaydin hanimlar
Doktora gidecekler güzel haberler alin
Ben dun geceden beri öksürükden mahvoldum var mi bildiğiniz çözümü
Ya ben de çok kararsızım o konuda. Eşimi almak isterim ama bebek ile ilgili bir bilgisi yok. Sezeryan olursa mesela gece tuvaletim gelse onu uyandırana kadar altıma işerimKızlar hastanede refakatçi olarak kimi alacaksınız? Malum bir kişi alınıyor. Annem çok yardımcı olur ama eşim de babası sonuçta ziyaretçi saatinde 1 saat mi görsün çocuğunu? Eşimi alsam refakatçi olarak sizce halledebilir mi? Hemşireler yardımcı olur mu?
Kız ben de doğuruyordum ama ıkınmadan sonrasını göremedimBu arada günaydın herkese.. Rüyamda tek başıma doğum yapıyordum. Çok çok kötüydü ama bebeğim o kadar güzeldi ki maşallah doyamıyordum ona..
Canım inşallah hayırlısıyla zamanında gelir bebeğin sağlıklaKızlar hastanedeyim sancı çıkıyor serum takılacak sancıyı geçirmek için Dr. 1hafta daha kalabilirse bizim için çok iyi olur dedi. Ama bu haftadan itibaren de doğum olursa çokta sıkıntı olmaz dedi. Dua edin inşallah bana.80-90a çıkan sancıları var. 2,400olmus şuan kg su
5lik elden gidiahhhHadi inşaallah canım bir hafta daha durabilirse iyi olur. Durmazsa da doğur kurtul ayyy
Canım sen bunlara açıkça söyle. Virüs tehlikesi geçene kadar kimseyle görüşmeyeceğim eve almayacağım diye. Başka türlü anlamayacaklar.Kızlar eş ailesi yüzünden sinir krizi geçirmek serbest mişimdi görümcem aradı bana diyor üzülme tek doğum yapıcam diye biz seni kapıda beklicez dedi. Hangi kapıda dedim, hastane kapısında diyor. İçimden dedim hey allahım sabır ver. Hastane kapısında bekleyip ne yapacaksınız dedim. Evden çıkmayın diyoruz biz size siz kapıda beklicez diyorsunuz dedim. Boşuna beklemeyin, annemlere de söyle dedim. Ne sanıyorlar anlamıyorum, hastane kapısında beklerlerse eve çıkarken onları da alıp geleceğimi mi? Hazırlamış ya zaten bavulunuda. Hey allahım sabır ver ya.
Kesin sen anlatınca etkilendim vallaCanım hayırlısı neyse o olsun. Haftan kötü değil ki korkma doğacaksa da, doğsun. Sağlıkla kavuşun birbirinize önemli olan o..
Sen galiba dün benim anlattığım evdeki kalabalıktan etkilendinhayır olsun rüyan canım.
Öyle yapıcam en son zaten canım. Yapacak birşey bırakmıyorlar bana çünkü.Canım sen bunlara açıkça söyle. Virüs tehlikesi geçene kadar kimseyle görüşmeyeceğim eve almayacağım diye. Başka türlü anlamayacaklar.
HahahahhaaKesin sen anlatınca etkilendim vallaBabam gelmez dedim dün o bile vardı
Bu gidişle sen 10.luğu falan düşün bence
Ben eşim kalsın istiyorum hem doğuma da girecek hem beni rahatlatır hem de ayak işlerinde çok iyidir. Zaten bebek bakımı da çok gerekmiyor hastanede çoğunlukla uyuyor emzirmek için sana verip yatağa yatırması var. Hemşireler de destek olur.Kızlar hastanede refakatçi olarak kimi alacaksınız? Malum bir kişi alınıyor. Annem çok yardımcı olur ama eşim de babası sonuçta ziyaretçi saatinde 1 saat mi görsün çocuğunu? Eşimi alsam refakatçi olarak sizce halledebilir mi? Hemşireler yardımcı olur mu?
İnşallah biraz daha kalır kalmazsa da korkma iyice hastaneler kötüleşmeden doğmuş okur büyümüş zaten epeyKızlar hastanedeyim sancı çıkıyor serum takılacak sancıyı geçirmek için Dr. 1hafta daha kalabilirse bizim için çok iyi olur dedi. Ama bu haftadan itibaren de doğum olursa çokta sıkıntı olmaz dedi. Dua edin inşallah bana.80-90a çıkan sancıları var. 2,400olmus şuan kg su
Ya bu rüyalar nolcak ben de kaç kere sıkıntılı rüyalar gördüm kaygıdan oluyor herhalde..Günaydın kızlar. Ay rüyamda doğuruyordum. Hem de evdeSancılanıyorum evde, ay evde de bir sürü insan var. Bağırıyorum çıkın dışarı doğuruyorum burada diye bir yandan ıkınarak Çok fenaydı ya
Inşallah biraz dhaa durur kuzum bebeginKızlar hastanedeyim sancı çıkıyor serum takılacak sancıyı geçirmek için Dr. 1hafta daha kalabilirse bizim için çok iyi olur dedi. Ama bu haftadan itibaren de doğum olursa çokta sıkıntı olmaz dedi. Dua edin inşallah bana.80-90a çıkan sancıları var. 2,400olmus şuan kg su
Kesin kesinÖyle yapıcam en son zaten canım. Yapacak birşey bırakmıyorlar bana çünkü.
Hahahahhaaal bugün de hastane kapısında beklediklerini görürsün artık elinde valizlerle
Bu gidişle sen 10.luğu falan düşün bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?