2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın kızlar. Ay rüyamda doğuruyordum. Hem de evde Sancılanıyorum evde, ay evde de bir sürü insan var. Bağırıyorum çıkın dışarı doğuruyorum burada diye bir yandan ıkınarak Çok fenaydı ya

Hahaha herkes rüyasında doğurmaya başladı. Bu gidişle sadece rüyalarda doğuracaaaazzz

Canım hayırlısı neyse o olsun. Haftan kötü değil ki korkma doğacaksa da, doğsun. Sağlıkla kavuşun birbirinize önemli olan o..
Sen galiba dün benim anlattığım evdeki kalabalıktan etkilendin hayır olsun rüyan canım.

Kızlar eş ailesi yüzünden sinir krizi geçirmek serbest mi şimdi görümcem aradı bana diyor üzülme tek doğum yapıcam diye biz seni kapıda beklicez dedi. Hangi kapıda dedim, hastane kapısında diyor. İçimden dedim hey allahım sabır ver. Hastane kapısında bekleyip ne yapacaksınız dedim. Evden çıkmayın diyoruz biz size siz kapıda beklicez diyorsunuz dedim. Boşuna beklemeyin, annemlere de söyle dedim. Ne sanıyorlar anlamıyorum, hastane kapısında beklerlerse eve çıkarken onları da alıp geleceğimi mi? Hazırlamış ya zaten bavulunuda. Hey allahım sabır ver ya.

Gunaydin hanimlar
Doktora gidecekler güzel haberler alin
Ben dun geceden beri öksürükden mahvoldum var mi bildiğiniz çözümü
Benim bildiğim en etkili yöntem. Toz zencefilli Karabiber ve limonlu bal yemek canım. Genelde öksürük için bunu öneriyorlar.
Ya ben de çok kararsızım o konuda. Eşimi almak isterim ama bebek ile ilgili bir bilgisi yok. Sezeryan olursa mesela gece tuvaletim gelse onu uyandırana kadar altıma işerim Uykusu ağır. Annem daha mantıklı geliyor ama bilemedim.
Bu arada günaydın herkese.. Rüyamda tek başıma doğum yapıyordum. Çok çok kötüydü ama bebeğim o kadar güzeldi ki maşallah doyamıyordum ona..
Kız ben de doğuruyordum ama ıkınmadan sonrasını göremedim
Canım inşallah hayırlısıyla zamanında gelir bebeğin sağlıkla
Hadi inşaallah canım bir hafta daha durabilirse iyi olur. Durmazsa da doğur kurtul ayyy
5lik elden gidiahhh

Canım sen bunlara açıkça söyle. Virüs tehlikesi geçene kadar kimseyle görüşmeyeceğim eve almayacağım diye. Başka türlü anlamayacaklar.

Kesin sen anlatınca etkilendim valla Babam gelmez dedim dün o bile vardı

Canım sen bunlara açıkça söyle. Virüs tehlikesi geçene kadar kimseyle görüşmeyeceğim eve almayacağım diye. Başka türlü anlamayacaklar.
Öyle yapıcam en son zaten canım. Yapacak birşey bırakmıyorlar bana çünkü.
Kesin sen anlatınca etkilendim valla Babam gelmez dedim dün o bile vardı
Hahahahhaa al bugün de hastane kapısında beklediklerini görürsün artık elinde valizlerle
agacsizkoalaa ay 5.lik mi kaldıı 6.lık gidiyaahhhh
Bu gidişle sen 10.luğu falan düşün bence

Ben eşim kalsın istiyorum hem doğuma da girecek hem beni rahatlatır hem de ayak işlerinde çok iyidir. Zaten bebek bakımı da çok gerekmiyor hastanede çoğunlukla uyuyor emzirmek için sana verip yatağa yatırması var. Hemşireler de destek olur.
İnşallah biraz daha kalır kalmazsa da korkma iyice hastaneler kötüleşmeden doğmuş okur büyümüş zaten epey
Ya bu rüyalar nolcak ben de kaç kere sıkıntılı rüyalar gördüm kaygıdan oluyor herhalde..

Benim yanımda refakatçi olarak eşim kalacak. Annem memleketten gelemeyecek. Kayınvalidem evde oğlumla kalacak. Ama öyle olmasa bile yine de eşimi isterdim yanımda. Büyük kuzumda da eşimşe annem kalmıştı. Eşime sordum bezini değiştirebilir misin falan dedim.. Amaaan ne olacak hiçbişe yapamazaam video izler öğrenirim diyor.. Seviyorum bu adamı boşa değil..

Bende doktorumu aradım son nst ye gelmesem diye doğum 30 unda kan tahlili için geleyim dedim. Hastaneye mecbur geleceksin başka Bi yerde doğuraöayacağına göre tedbirini al hastane özel olduğu için vaka VS yok dedi. Yalovaya gidiyorum ben burda sıkıntı yok refakatçi VS sorunu yok dedi tahlili de gidince yapalım bi kere gel madem dedi. Anlaştık

Inşallah biraz dhaa durur kuzum bebegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…