2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay sen anlattıkça bana sınır geliyor istemioz demenin nesini anlamiyorlar

Kendi bildiklerini yapmayı seviyor insanlar. Bende dün kv ye diyorum anneme gelme diyeceğim korkuyorum havaalanlarından diye. İşte ilk doğumun yanında olsaydı falan diyor. Ee dedim hadi hastalık kaparsa. Bir şey olmaz diyor. Bende dedim kardeşim var eşim var sen gelip gidersin bir şey olmaz. İşte senin gögüslerin yara olacak ilgilenmesi lazım ben bırakıp gelicem felaket tellalı gibiydi. Laf anlatmak mümkün değil ya. Kayınbaba desen her gün çarşıya iniyor 70 yaşındaki adam evde tutulamıyor. Sürekli dua ediyormuş o onu koruyacak sanırım. Ay bende dolmuşum ya Allah bize sabır versin.

Ay sen anlattıkça bana sınır geliyor istemioz demenin nesini anlamiyorlar
Valla anlamıyorlar bacım ya, sinir oldum bende.
Of gerçekten bu cahil kafalarla uğraşmak çok zor. Herkes bas bas bağırıyor evde kalın diye ne diye dışarı çıkarlar anlamıyorum. Üstelik sen anneni düşünmüşsün, kayınvalidene ne yani? Bir de göğüslerinin yara olcağını nerden biliyormuş kayınvalide? Saçma sapan konuşup insanı sinir ediyorlar? Sormadın mı göğüslerimin yara olcağını nerden biliyorsun diye?

Herkes özellikle kayv kızın annesi baksın bende seveyim diye bakıyor ondan bu bencillik benimkide oğlum evde çocuklara baksın annen hastanede kalsın diyor

Herkes özellikle kayv kızın annesi baksın bende seveyim diye bakıyor ondan bu bencillik benimkide oğlum evde çocuklara baksın annen hastanede kalsın diyor
Oh ne güzel iş ya, ben birşey yapmıyım sadece seveyim diyor öyle mi? Bir de yanında kimin kalacağına ne karışıyor ya? Hey allahım sinir oluyorum valla.

Ayyy şu anlayışsız kendi istedikleri olsun diye göbek çatlatan kv tiplerine ayar oluyorum..
Benim kayınvalidem daha biz yeni evliyken anneme şey demiş, ben kendi dediğim olmayınca sinirleniyorum kimse benim dediğimin dışına çıkamaz aile içinde gibi birşey demiş. Annemde valla ben koalaya 25 senedir sözümü geçiremiyorum, dikbaşlı bir kız kimseyi dinlemez ben sözümü geçiremedim geçirebilen olursa buyursun geçirsin demiş. Bir zaman sonra anladı kayınvalide de bana diş geçiremeyeceğini vazgeçti.

Canım benm de aynıydı serum biraz iyi geliyo. Kendini yormamaya bak. Dinlenmek iyi geliyo. Kayv geldi ben biraz daha rahatladım. İnşallah sennki de azalır.

Ne kadar da ısrarcı tipler. ne yapacaklarmış hastane kapisinda acep? tezahürat mi yapacaklarmış? hayret bir şey. açık açık da söylemişsin ama anlaşmazlığa vuruyorlar galiba.
Amin canm inşallah hepimizinki

Aysecim eskiden vaktinde gelsin diyordum ama artık herkese hayırlı zamanda sağlıkla gelsin diye dua ediyorum. insallah en hayirli zamanda sağlıkla gelsin senin bebegin de.

bebeklerimizi dogurup sağlıkla kucagimiza alıp, gelmeyi nasip etsin Rabbim. sorunsuz sıkıntısız büyütelim inşallah.

Çocuk 1 haftalık olana dek ses çıkarma sen onlara Sonra dersin çocuk doğdu diye..

Kendi kızının göğüsleri çok fena olmuş. Heralde herkes öyle olacak sanıyor. Ama yanında olmasına rağmen geçirebilmiş mi yok..
O kız o acıyı çekmiş bir şekilde geçene kadar.
Aman ne bileyim kuzum ya bizim hiç aklımız yok gibi davranıyorlar ama şu dönem o dönem değil. Herkes gergin inşallah anlarlar bunu...

Öyle valla çok ısrarcılar ya açık açık söyledik daha ne kadar diyebiliriz ki
Çocuk 1 haftalık olana dek ses çıkarma sen onlara Sonra dersin çocuk doğdu diye..
Hahahah eşimle aynısını konuştuk şimdi. Ona yazdım kardeşin böyle böyle dedi diye. Diyor ki kimseye haber vermeyelim eve çıkardıktan sonra görüntülü ararız yoksa bunlar rahat bırakmayacak bizi
Evet işte herkesin aklı fazla geliyor, bize akıl vermeye kalkıyor. Ah ah allahım kimseye muhtaç etmesin bizi.

tesekkur ederim canim.benim hazirlik agrisi demekki.. ritmik degil ama bayagi çoktu..

oglumda boyle bisi hatirlamoyorum ben de ondan buraya yazdim

hatta oglumda hic sancilanmadan doguma gittim.yani sanci varmis ama hissetmiyordum.ondan simdi de korkuyorum dogum basladi da anlamiyor olabilir miyim diye?

Allah hayirli zamanda saglikla nasip etsin yavrularimizi..

5 olmadı mı zaten ya
Baharumut
Babybird
Miskokulum
Ogretmen61
Luges doğum yapmadı mı başka varmıydı

Doğuma almazlar sanırım son durumlardan sonra eşini

Annem teryagını kızdırıyor pekmezle bir kaşık yiyor o balgamı alıyomuş doğal bişey onuda dene istersen.ayva kabugu elma kabuguda bogaza iyi geliyor
Tamam canm bi deneyeyim
Balın içine zencefil rendeleyip günde 1 tatlı kaşığı yemek de öksürüğe ve balgam atmaya çok iyi geliyor.
Annemde oyle soyledi balla zencefil karıştır diyor toz zencefil var evde artik şifa hangisinde olursa tek tek deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…