Ay sen anlattıkça bana sınır geliyorKızlar eş ailesi yüzünden sinir krizi geçirmek serbest mişimdi görümcem aradı bana diyor üzülme tek doğum yapıcam diye biz seni kapıda beklicez dedi. Hangi kapıda dedim, hastane kapısında diyor. İçimden dedim hey allahım sabır ver. Hastane kapısında bekleyip ne yapacaksınız dedim. Evden çıkmayın diyoruz biz size siz kapıda beklicez diyorsunuz dedim. Boşuna beklemeyin, annemlere de söyle dedim. Ne sanıyorlar anlamıyorum, hastane kapısında beklerlerse eve çıkarken onları da alıp geleceğimi mi? Hazırlamış ya zaten bavulunuda. Hey allahım sabır ver ya.
Kızlar eş ailesi yüzünden sinir krizi geçirmek serbest mişimdi görümcem aradı bana diyor üzülme tek doğum yapıcam diye biz seni kapıda beklicez dedi. Hangi kapıda dedim, hastane kapısında diyor. İçimden dedim hey allahım sabır ver. Hastane kapısında bekleyip ne yapacaksınız dedim. Evden çıkmayın diyoruz biz size siz kapıda beklicez diyorsunuz dedim. Boşuna beklemeyin, annemlere de söyle dedim. Ne sanıyorlar anlamıyorum, hastane kapısında beklerlerse eve çıkarken onları da alıp geleceğimi mi? Hazırlamış ya zaten bavulunuda. Hey allahım sabır ver ya.
Valla anlamıyorlar bacım ya, sinir oldum bende.Ay sen anlattıkça bana sınır geliyoristemioz demenin nesini anlamiyorlar
Of gerçekten bu cahil kafalarla uğraşmak çok zor. Herkes bas bas bağırıyor evde kalın diye ne diye dışarı çıkarlar anlamıyorum. Üstelik sen anneni düşünmüşsün, kayınvalidene ne yani? Bir de göğüslerinin yara olcağını nerden biliyormuş kayınvalide? Saçma sapan konuşup insanı sinir ediyorlar? Sormadın mı göğüslerimin yara olcağını nerden biliyorsun diye?Kendi bildiklerini yapmayı seviyor insanlar. Bende dün kv ye diyorum anneme gelme diyeceğim korkuyorum havaalanlarından diye. İşte ilk doğumun yanında olsaydı falan diyor. Ee dedim hadi hastalık kaparsa. Bir şey olmaz diyor. Bende dedim kardeşim var eşim var sen gelip gidersin bir şey olmaz. İşte senin gögüslerin yara olacak ilgilenmesi lazım ben bırakıp gelicem felaket tellalı gibiydi. Laf anlatmak mümkün değil ya. Kayınbaba desen her gün çarşıya iniyor 70 yaşındaki adam evde tutulamıyor. Sürekli dua ediyormuş o onu koruyacak sanırım. Ay bende dolmuşum ya Allah bize sabır versin.
Herkes özellikle kayv kızın annesi baksın bende seveyim diye bakıyor ondan bu bencillik benimkide oğlum evde çocuklara baksın annen hastanede kalsın diyorValla anlamıyorlar bacım ya, sinir oldum bende.
Of gerçekten bu cahil kafalarla uğraşmak çok zor. Herkes bas bas bağırıyor evde kalın diye ne diye dışarı çıkarlar anlamıyorum. Üstelik sen anneni düşünmüşsün, kayınvalidene ne yani? Bir de göğüslerinin yara olcağını nerden biliyormuş kayınvalide? Saçma sapan konuşup insanı sinir ediyorlar? Sormadın mı göğüslerimin yara olcağını nerden biliyorsun diye?
Oh ne güzel iş ya, ben birşey yapmıyım sadece seveyim diyor öyle mi? Bir de yanında kimin kalacağına ne karışıyor ya? Hey allahım sinir oluyorum valla.Herkes özellikle kayv kızın annesi baksın bende seveyim diye bakıyor ondan bu bencillik benimkide oğlum evde çocuklara baksın annen hastanede kalsın diyor
Benim kayınvalidem daha biz yeni evliyken anneme şey demiş, ben kendi dediğim olmayınca sinirleniyorum kimse benim dediğimin dışına çıkamaz aile içinde gibi birşey demiş.Ayyy şu anlayışsız kendi istedikleri olsun diye göbek çatlatan kv tiplerine ayar oluyorum..
Canım benm de aynıydı serum biraz iyi geliyo. Kendini yormamaya bak. Dinlenmek iyi geliyo. Kayv geldi ben biraz daha rahatladım. İnşallah sennki de azalır.Kızlar hastanedeyim sancı çıkıyor serum takılacak sancıyı geçirmek için Dr. 1hafta daha kalabilirse bizim için çok iyi olur dedi. Ama bu haftadan itibaren de doğum olursa çokta sıkıntı olmaz dedi. Dua edin inşallah bana.80-90a çıkan sancıları var. 2,400olmus şuan kg su
Kızlar eş ailesi yüzünden sinir krizi geçirmek serbest mişimdi görümcem aradı bana diyor üzülme tek doğum yapıcam diye biz seni kapıda beklicez dedi. Hangi kapıda dedim, hastane kapısında diyor. İçimden dedim hey allahım sabır ver. Hastane kapısında bekleyip ne yapacaksınız dedim. Evden çıkmayın diyoruz biz size siz kapıda beklicez diyorsunuz dedim. Boşuna beklemeyin, annemlere de söyle dedim. Ne sanıyorlar anlamıyorum, hastane kapısında beklerlerse eve çıkarken onları da alıp geleceğimi mi? Hazırlamış ya zaten bavulunuda. Hey allahım sabır ver ya.
Amin canm inşallah hepimizinki
Çocuk 1 haftalık olana dek ses çıkarma sen onlaraKızlar eş ailesi yüzünden sinir krizi geçirmek serbest mişimdi görümcem aradı bana diyor üzülme tek doğum yapıcam diye biz seni kapıda beklicez dedi. Hangi kapıda dedim, hastane kapısında diyor. İçimden dedim hey allahım sabır ver. Hastane kapısında bekleyip ne yapacaksınız dedim. Evden çıkmayın diyoruz biz size siz kapıda beklicez diyorsunuz dedim. Boşuna beklemeyin, annemlere de söyle dedim. Ne sanıyorlar anlamıyorum, hastane kapısında beklerlerse eve çıkarken onları da alıp geleceğimi mi? Hazırlamış ya zaten bavulunuda. Hey allahım sabır ver ya.
Valla anlamıyorlar bacım ya, sinir oldum bende.
Of gerçekten bu cahil kafalarla uğraşmak çok zor. Herkes bas bas bağırıyor evde kalın diye ne diye dışarı çıkarlar anlamıyorum. Üstelik sen anneni düşünmüşsün, kayınvalidene ne yani? Bir de göğüslerinin yara olcağını nerden biliyormuş kayınvalide? Saçma sapan konuşup insanı sinir ediyorlar? Sormadın mı göğüslerimin yara olcağını nerden biliyorsun diye?
Öyle valla çok ısrarcılarNe kadar da ısrarcı tipler. ne yapacaklarmış hastane kapisinda acep? tezahürat mi yapacaklarmış? hayret bir şey. açık açık da söylemişsin ama anlaşmazlığa vuruyorlar galiba.
Aysecim eskiden vaktinde gelsin diyordum ama artık herkese hayırlı zamanda sağlıkla gelsin diye dua ediyorum. insallah en hayirli zamanda sağlıkla gelsin senin bebegin de.
bebeklerimizi dogurup sağlıkla kucagimiza alıp, gelmeyi nasip etsin Rabbim. sorunsuz sıkıntısız büyütelim inşallah.
Hahahah eşimle aynısını konuştuk şimdi.Çocuk 1 haftalık olana dek ses çıkarma sen onlaraSonra dersin çocuk doğdu diye..
Evet işte herkesin aklı fazla geliyor, bize akıl vermeye kalkıyor. Ah ah allahım kimseye muhtaç etmesin bizi.Kendi kızının göğüsleri çok fena olmuş. Heralde herkes öyle olacak sanıyor. Ama yanında olmasına rağmen geçirebilmiş mi yok..
O kız o acıyı çekmiş bir şekilde geçene kadar.
Aman ne bileyim kuzum ya bizim hiç aklımız yok gibi davranıyorlar ama şu dönem o dönem değil. Herkes gergin inşallah anlarlar bunu...
Doğum sinyali olabilir. Doğum sancısıni ayırt etmenin en kolay yolu ritmik gelmesi ve şiddetini gittikçe arttırması. Yani 1 saatten fazla 10 dk bir sancı varsa sonrasında giderek aralar yakinlasiyor ve ağrı fazlalasiyorsa doğum başlamış demektir.
Diğer tüm ağrılar. Regl sancısı gibi devamlı olanlar. Üst bacak ağrıları, bel çatı ağrıları hazırlık ağrıları oluyor. Bizim oralarda ayak ağrısı diyorlar onlara.
Benim tam sancı sırasında hareketsiz sancı aralarında hareketli oluyorlardı.
Cancağızım hepimiz aşağı yukarı aynı haldeyiz. Ama psikolojimizin sağlam olması lazım. Bunun için de kendimizi zorlayarak da olsa bazı şeyleri yapmalıyız. Farketmesek de bu tür şeyler insanı mutlu ediyor.
Allah yardımcımız olsun
oglumda boyle bisi hatirlamoyorum ben de ondan buraya yazdimBenimde olmaya başladı gaz sancısı mı yalancı sancı mı ayırt edemiyorum bel ağrılarını. Kalça kısmını ve kasık bacak birleştiği kıvrımlı yere vuruyor benimde bebek hateket ettikçe bazen. Dediğin gibi kitliyor kramp sanıyordum ama değil sonrasında acı olmuyor çünkü kramptaki gibi. Bende merak ediyorum doğumla mı ilgili bu.
5 olmadı mı zaten yaBenim bildiğim en etkili yöntem. Toz zencefilli Karabiber ve limonlu bal yemek canım. Genelde öksürük için bunu öneriyorlar.
Ya ben de çok kararsızım o konuda. Eşimi almak isterim ama bebek ile ilgili bir bilgisi yok. Sezeryan olursa mesela gece tuvaletim gelse onu uyandırana kadar altıma işerimUykusu ağır. Annem daha mantıklı geliyor ama bilemedim.
Kız ben de doğuruyordum ama ıkınmadan sonrasını göremedim
Canım inşallah hayırlısıyla zamanında gelir bebeğin sağlıkla
5lik elden gidiahhh
Doğuma almazlar sanırım son durumlardan sonra eşiniBen eşim kalsın istiyorum hem doğuma da girecek hem beni rahatlatır hem de ayak işlerinde çok iyidir. Zaten bebek bakımı da çok gerekmiyor hastanede çoğunlukla uyuyor emzirmek için sana verip yatağa yatırması var. Hemşireler de destek olur.
İnşallah biraz daha kalır kalmazsa da korkma iyice hastaneler kötüleşmeden doğmuş okur büyümüş zaten epey
Ya bu rüyalar nolcak ben de kaç kere sıkıntılı rüyalar gördüm kaygıdan oluyor herhalde..
İşte ben bu sıralamayı ilk sayfaya yazalım diyorum :)5 olmadı mı zaten ya
Baharumut
Babybird
Miskokulum
Ogretmen61
Luges doğum yapmadı mı başka varmıydı
Bilemedim olabilir5 olmadı mı zaten ya
Baharumut
Babybird
Miskokulum
Ogretmen61
Luges doğum yapmadı mı başka varmıydı
Tamam canm bi deneyeyimAnnem teryagını kızdırıyor pekmezle bir kaşık yiyor o balgamı alıyomuş doğal bişey onuda dene istersen.ayva kabugu elma kabuguda bogaza iyi geliyor
Annemde oyle soyledi balla zencefil karıştır diyor toz zencefil var evde artik şifa hangisinde olursa tek tek deneyeyimBalın içine zencefil rendeleyip günde 1 tatlı kaşığı yemek de öksürüğe ve balgam atmaya çok iyi geliyor.
İşte ben bu sıralamayı ilk sayfaya yazalım diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?