2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

hadi hayirlisi Ayse

hicc dert etme kocaman oldular artik
Alah saglikla hayirla kuccaginiza almak nasip etsin.bebek asagi inmis miydi.yoksa aniden mi oldu? gunlerimiz yakin ya ondan soruyorum..
dualarimiz senle

Kayv gece tuvaleti mahvetmş şimdi de banyoyu mahvetmkle meşgul. Ne varsa o boğazında gark gark bir saattr iyice midem kalktı ya. Sabh kalktığım gibi tuvaleti çamaşır suyuna bopdum. Çıksın banyoya da yapmam lazım. Ooff of artısı olduğu kadar eksisi de çok. Evi asla temz tutamyrum. Ben temzlmeye başladıktan sonra söylüyo aaa kızım ben temzlerdim sen niye yapıyon diye. Tam da hijyene dikkat etmemz gerekn bi dönemdeoofff of kızıma bakablseydm aynı anda hiç çağrmazdım ama mecburum. Bi yandan da dayanmyrm. Şimdi diceksnz derdn temzlk mi diye. Ben dip buacak temzlkten bahsetmyrum normal banyo tuvalet temzliği. Mikrop kapcaz ya.nedr bu kayv lerden çektiğimiz allahım....

Birde şu son dönemler iyice hassaslaştık ya ne deseler batıyor hele birde doğum sonrası bebeğe müdahalelerde daha nasıl sinir kat sayısının arttığını görmeniz lazım

Valla agacsizkoalaa anlsttıkça Tokatlıların karakteristik özellikleri gibi geliyor ben de dedim bana annem 35 senedir laf edemiyor ben annemi dinlemem ki söyler söyler he der geçerim diye anlamıştır herhalde onu da takmayacağım... onlara göre oğullarının evine geline sormadan müsait mi bakmadan gidebilirler çünkü oğullarının.. benim avantajım benim evimde zaten eşyalarım vardı eşim geldi sonradan o yüzden tek çöpleri yok nikaha da gelmediler hatta biliyorsunuz bir kere onlar istedi diye boşandık tekrar evlendik o yüzden takıları da yok bana geçen bişi olmadığı için ben açıkça orası benim evim her parçasını çalışıp didinerek aldım diyorum bişi denemiyor yani o evde biraz paraları olsa önlerini tutamazdım.. şimdi de orası kalabalık tokata gelin doğuma diyorlar ki Niksar da bir akrabalarında corona cıktı kendileri bile panikledi ben oraya nasıl gidicem acaba

Haklısınız bende rahatsız oluyorum budurumdan evde ne kadar az kişi o kadar iyi nu dönemde. Benimde geçen hafta kayınpederim vefat etti eşim annemi de getireceğim diyor. Buyursun gelsin ama ben eşimden bile korkuyorum cenazede o kadar kişi ile tokalaştı halen de devam ediyor. Gelir gelmez duşa atacağım ama kayınvalidemi nasıl yaparım bilmiyorum zor günler geçseydi hayırlısı ile

Hangi hastane özel mi devlet mi?
Canim ben özele gidiyorum. Umarım vakalar artmazsa doğumu yapıp cikariz. Bana kalsa hemen al diyeceğim ama doktor istemiyor bebek 10 gün daha dursun 38. Haftada konuşuruz dedi
Ben ve eşim olacak ablam belki gelir birde. Annem yasli olduğu için istemiyorum oda laf anlamiyor
canim hayırlısı olsun inşallah sancıların azalır..

Canim zaten stresiyiz birde bunlar yokmu insanı deli ediyorlar, benim annemde yaşlı 65 i aşkın tamda doğumuma 1 ay kala diş yaptırmaya başladı hergunde doktor bunu çağırıyor kontrole gidiyor otobüslerle dikiş mikis atılmış gidip onları aldıracakmış ablam arabayla götürecekti gidip aldıralım dahada gitme ara ver varsın diş olmasın ağzında acelesi yok diye ama kadın inatçı anlamıyor birde grip olmus burnu akıyormuş, bu arada da evde tadilat işine başlamış adamlar gelip gidiyormus buda başlarında duruyor böyle saçma sapan şeyler. Telefonda dedim evden çıkmaman lazim dikkat etmek lazim bişey olmaz sen dikkat et diyip duruyor. En son kızdım ama kalbinide kurmak istemiyorum yaza gorusuruz artik dedim, ben gelicemki bebeğimi zgörmeyediye kahkaha attı gelde delirme artik hakkımızda hayırlısı bebelerimiz sağlıklı olsunda..

BKGK Canim zaten stresiyiz birde bunlar yokmu insanı deli ediyorlar, benim annemde yaşlı 65 i aşkın tamda doğumuma 1 ay kala diş yaptırmaya başladı hergunde doktor bunu çağırıyor kontrole gidiyor otobüslerle dikiş mikis atılmış gidip onları aldıracakmış ablam arabayla götürecekti gidip aldıralım dahada gitme ara ver varsın diş olmasın ağzında acelesi yok diye ama kadın inatçı anlamıyor birde grip olmus burnu akıyormuş, bu arada da evde tadilat işine başlamış adamlar gelip gidiyormus buda başlarında duruyor böyle saçma sapan şeyler. Telefonda dedim evden çıkmaman lazim dikkat etmek lazim bişey olmaz sen dikkat et diyip duruyor. En son kızdım ama kalbinide kurmak istemiyorum yaza gorusuruz artik dedim, ben gelicemki bebeğimi görmeyediye kahkaha attı gelde delirme artik hakkımızda hayırlısı genellerimiz sağlıklı olsunda..
[/QUOTE]
Kimse durumun ciddiyetin de değil hele bu yaş grubu. İşimiz zor vallahi

Ayy en nefret ettiğim şey banyoya girip her tarafın içine ederler ya tam mikrop. Bu yüzden misafir istemiyorum yada arkasından temizlik yapiyorum iyice kapı kolları prizlere kadar Allah yardımcın olsun valla.
Kimse durumun ciddiyetin de değil hele bu yaş grubu. İşimiz zor vallahi
[/QUOTE]
Aynen öyle, inan bu yaştan sonra kalbi de kırılsın istemiyorum çünkü babamı kaybettigimizden beri bana bebek yap yap deyip duruyor bir özlemle ama kendide dikkat etmiyor ki, son gunlerimdeyim mesela yanımda kimse yok eşimde yoğun çalışıyor. Gerçi benim kimseye ihtiyacım yok insanların zamanındanda almak istemem ama allah korusun hem insan korkuyor hem de bekliyor yinede..

Ayyy çok iyi anlıyorum benimde en tiksindirin şey o hele abdest alacam diye bütün yerleri mahvediyorlar

Eşime gıcık oldum sadaka verdim dedim manyak yiğenlerinin çok ihtiyacı varmış 300tlye gene playstationın bişeyini almış paylaşmış 10 yasındaki çocuk bence onların ihtiyacı yok dedim kayınvalidem aglaşıyor bu safta inanıyor iyice içimdeki şeytan çıktı ücretsiz alıyım görsün anası babası az harcasın parası olsun neyse kavga etmeyelim diye sesimi çıkarmadım o görür kimin ihtiyacı var artık.

En önemli şey temizlik eskilerin bir garip temizlik anlayışı kayınvalidemlerde bir bardak koyuyor gelen gecen içiyor ben hiç görmemiştim böyle şey.biraz katlancan çocugun için gene arkasından yap doktor uyatdı falan de şimdi niye yapıyosun diyede söylenir

Canım çamaşır suyu kullanırken dikkat et soluma. Hijyen çok önemli. Kv ne söyle açık açık. Biraz dikkat etsin. Destek olacağına köstek olmasın. Tuvaleti kirli mi bırakıyor ne yapıyor tam olarak?

Allah yardımcın olsun canım. Zor bir durum ama Sabret inşallah bu süreç de geçecek. Kendini gerginlestirme.

Canım konuyu pek anlamadım ama sakin ol kim kime ne almış ne vermiş?

Birde şu son dönemler iyice hassaslaştık ya ne deseler batıyor hele birde doğum sonrası bebeğe müdahalelerde daha nasıl sinir kat sayısının arttığını görmeniz lazım
Ay valla benim içimden lohusalıkta kaplan çıkacak sanırım
Ay seninkilerde mi Niksarlı biz ilk evlendiğimizde habersiz geldiler bir iki kere yani habersiz dediğim şu arıyorlar evde misiniz evet dersek iyi 10 dkya sizdeyiz ki evlerimizin arası arabayla 40 dk falan evden çıkarken arama zahmetinede girmiyorlar. Sonra eşim sert çıktı oğlumuzun evine randevuyla mı gelcez diyorlar. Evet randevuyla geleceksiniz, sonuçta ikimizde çalışan insanlarız dedi. 3.demesinden sonra bıraktılar habersiz gelmeyi şükür.
Ah benim annemde aynı. Mr çekilmiş diyor sonucumu almaya gidicem hemde Bakırköy dr. Sadi konuk'a. Baharın karantinada kaldığı hastaneye. Dedim bırak kalsın sonuç bu kaybolacak değil almasan da olur, şimdi aradım bu seferde pazara gitmiş. Allah bilir hastaneyede gitmiştir, bana söylemez.
Kayınvalide kayınpeder anne ve babalar tek yürek

*bize birşey olmaz
*mukadderat
*biz günde 5 vakit abdest alıyoruz
*bir sizin mi çocuğunuz oluyor
*abartıtorsunuz
Vallahi aynı klasik 60 yaş üstü savunması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…