2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

e nabız san sonucunu görebilirsiniz bence

Yok canım biliyorum onu ama kadın illa alıp onu başka doktora gösterecekmiş, anlamıyor ki.
Allahım ne kadar klasik.. benim de iki gündür sancım oluyor ben her gün anneme getiriyor eşim işe giderken akşam alıyor.. siz gelin zaten yakında sokağa çokta yasağı gelir diyorum abimler gelmek istemiyor diye bu ev kirlenir batar toz olur diye gelmek istemiyor.. ben ise onlar gelir diye 5 kişilik depo yapıyorum eve iki abim konuşmuyor evde de onları yalnız bırakmak istemiyor onlar da bana gelmiyor.. bir o var bir de biliyorum ki gelip bende kalırsa evi kirlenecek diye aklı cıkıyor.. bana diyor yasak olursa sen gel kozla burada kal eee kocam onu yatıracak yerim yok diyor.. ki annemin faturaları ve tüm masraflarını biz ödüyoru yani istemediği kocam ödüyor su an çünkü abimler işsiz.. koz kardeşim ise kayınvalide ile ekti ile aynı binada inen gidip on gün kalmıştı gelmedi demesinler diye.. bana diyor ki sen her gün gelirsin akşam gidersin bir bebek bir kız ve dikişli halim ile neden çünkü benim koca tarafı zaten uzak gelmedi anası demezler.. bu kadar bencillik beni yoruyor yaşlılar ayrı çocuk gibi

F Fatma KTL can
canımmm benim annem yok zaten, görümcem gelecekti, o da virüs nedeni ile gelemiyor, eşim bakacak, arkadaşlarım kalırız diyorlar ama bu karışıklıkta kimseyi hastane ortamında tutmak istemem. Rabbim yardımcımız olsun, sezeryan olacak bi de Benim , inşallah hepimiz kolayca atlatır, sağlıkla kuzularımızı alırız. Ülkemiz de dünyamız da tez zamanda kurtulur bu illetten inşallah. Sağlıkla kalın.

Ya ben anneme soledim gelme iptal ettim diye de. Daha gorumceme diyemedim. Esime sen sole demistim. Bugun de beni aradilr ne eksik alalim diye bu aksam onu da halletmemiz lazim. Off offf. Insllh laf dinlerler

Ya ben anneme soledim gelme iptal ettim diye de. Daha gorumceme diyemedim. Esime sen sole demistim. Bugun de beni aradilr ne eksik alalim diye bu aksam onu da halletmemiz lazim. Off offf. Insllh laf dinlerler
Hazır artmışken gelme deseydin almayacak hastane deseydin.. sonra da kocam kaçak girdi falan dersin yada ben zordaydım öyle izin verdiler dersin

Hazır artmışken gelme deseydin almayacak hastane deseydin.. sonra da kocam kaçak girdi falan dersin yada ben zordaydım öyle izin verdiler dersin
Ben desem dunku bi arkdsin dedgi gibi kotu gelin olurum o yuzden anlasmistik esimle. O dicekti bu olaylr yuzunden gelme diye. Zaten hastanede bu olylr olmasydi da esim tek kalckti yanmda. Gelip de baya kalmyi dusunuo bide. niye kimse kendini saakınmio yaa akil var mantik var. Biz esimzden korkuyorz bu ararlr disardan gelio diye.

Ya gerçekten çok umursamazlar çıldırıyrum ya. Bebek var evde üstelik. Temzlikle hiç arası yoktr zaten kendi evi de temz olmaz hiç. Ben dayanamıyrum ama tuvalet banyoya. Allahtan banyolarımız ayrı. Bitek ona seviniyorum. Çıktı banyodan direk grdim heryeri yıkadım. Ben yıkardım diyo elinde telefon internette deo izleyerekallahım şu sıkıntılı günler bi geçseydi. Gerçekten yorulduk hepimiz ya. Senin durumun da fena. Laf da anlamaz ki alınıp kırılır kesin. Ooff of..
Ayy en nefret ettiğim şey banyoya girip her tarafın içine ederler ya tam mikrop. Bu yüzden misafir istemiyorum yada arkasından temizlik yapiyorum iyice kapı kolları prizlere kadar Allah yardımcın olsun valla.
Ben de şuan öyleyim canım. Sürekli banyo tuvalet temzlemkten yıldım. Hayr midem de kaldrmıyo. Kendi pislğmz olsa tamam derim ama bulkadarı fazla geliyo ne yalan söylim.
Ayyy çok iyi anlıyorum benimde en tiksindirin şey o hele abdest alacam diye bütün yerleri mahvediyorlar
Sadece abdest suyu olsa keşke. Ben çok dikkat ederim böyle şeylere o da hiç etmez nası grçck bakalım bu günler. Aldrmycam takmycam diyorm ama mümkn değlki. Tamam banyolar ayrı ama ortak alan lavabo klozet orda. Biz ebeveyn banyosunu kullanıyruz ama diğer kalan dolap ayna malzemeler orda. Ortak alan yani. Tuvaleti zaten hiç saymıyorum
Hahhh tam da öyle canım. Arkasından yapınca da ye yapıyosun diyo hey allahım. Dinlen sen diyo. Aaayy ne acaip insanlar var o neymiş ya bir bardaktan kırk kişi
Dikkat etmş hali bu canım. Eşim hep söyler hiç çeknmez bu konularda. Ben susrım o halleder. Bu dikkat etmş hali. Canım hiç anlatmıym boşver şimdi midenizi altüst etmenin bi anlamı yok. Güya temz bırakmş ama etraf duvar çöp kutusu kapıya kadar diyim sen anla gerisini
Allah yardımcın olsun canım. Zor bir durum ama Sabret inşallah bu süreç de geçecek. Kendini gerginlestirme.
Sabretmeye çalşyrum canım inşallah geçecek. Benm sinirlendiğim diğer nokta temzlk yapmam da mesele. Niye yapyosn kalsın yorulma. Aaaa bak napıyo falan.. E napim orayı ortak biz de kullanıyorz mikrop kapvaz mecbur biri temzlcek dimi. Hayr buna da müsade yok..

Oy oyyy en nefret ettiğim şey. İnsan banyodan çıkarken bir sağına soluna bakar ya. Öyle pis bırakılıp çıkılır mı. Allah ım sabır versin.

Ayyy içim şişti hepinize ayrı ayrı üzülüyorum tabii kendime de. Ama şunu anladım geneli aynı bu yaşlıların kv. lerin...
Hiçbir şeyi önemsemiyorlar.
Sürekli akıl verme, yönlendirme çabası.
Aklımıza nasıl mukayyet olacaksak artık..
Tamam yaşlı insanlar kalp kırmayalım ama bu dönemde hepimiz stresliyiz diye düşünüyorum. Doğumlarımız yaklaştı ortalık bu durumda ve çok hassaslaştık.
Allah sabır versin bizlere.

Canım konuyu pek anlamadım ama sakin ol kim kime ne almış ne vermiş?
Kendi yiğenlerine vercekmişiz para çok ihtiyacları varmış.bişeye para harcamıyorum verecegim sadakayıda sana mı sorucam.eltim inanılmaz para harcıyor sonra paramız yok diye kayınvalide ve bize aglaşıyor.aptal kocamda temel ihtiyaçlarını alamıyolar sanıyor.söylenmeyi sevmiyorumda gercekten zoruma gitti sürüne sürüne 37e kadar calıştım ses etmiyorum diye enayi sanıyolar rabbim sorsun ya

Herkesin alışkanlıkları farklı ama hiç dayanamıyorum pisliğe erkekler hadi çok dikkatli olmuyorda kadın bilhassa hassas olmalı evde çocuk var hamilesin etraf zaten malum tembeller ya ondan kaynaklanıyor.annem gelicek benim doğumdan sonra o çok titiz içim rahat o konuda çalışmaya başlayıncada idare ettiririz bir süre

Konuyu baştan okumadım canım ama kimse kimseyi beslemk zorunda değlki çok muhtaç olmadıkça. O nasl iş öyle ya. Hakkaten zor şeklde çalştk ne emekle kazanyruz paramızı. Bu konular da can sıkıcı malesef

Hey allahım sen doğuramycan zaten bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…