- 19 Mayıs 2015
- 1.837
- 3.274
- 333
- 39
Ay valla benim içimden lohusalıkta kaplan çıkacak sanırım
Ay seninkilerde mi Niksarlıbiz ilk evlendiğimizde habersiz geldiler bir iki kere yani habersiz dediğim şu arıyorlar evde misiniz evet dersek iyi 10 dkya sizdeyiz ki evlerimizin arası arabayla 40 dk falan evden çıkarken arama zahmetinede girmiyorlar. Sonra eşim sert çıktı oğlumuzun evine randevuyla mı gelcez diyorlar. Evet randevuyla geleceksiniz, sonuçta ikimizde çalışan insanlarız dedi. 3.demesinden sonra bıraktılar habersiz gelmeyi şükür.
Ah benim annemde aynı. Mr çekilmiş diyor sonucumu almaya gidicem hemde Bakırköy dr. Sadi konuk'a. Baharın karantinada kaldığı hastaneye. Dedim bırak kalsın sonuç bu kaybolacak değil almasan da olur, şimdi aradım bu seferde pazara gitmiş. Allah bilir hastaneyede gitmiştir, bana söylemez.
Vallahi aynıklasik 60 yaş üstü savunması
Sanırım eşi yeğenlerinin PlayStation I için çok da gerekli olmayan 300 TL harcamış sadaka verdim diye konuyu aklamış bir de kayınvalideler sürekli ağlayarak para harcatıyorlarCanım konuyu pek anlamadım ama sakin olkim kime ne almış ne vermiş?
Yok canım biliyorum onu ama kadın illa alıp onu başka doktora gösterecekmiş, anlamıyor ki.e nabız san sonucunu görebilirsiniz bence
Allahım ne kadar klasik.. benim de iki gündür sancım oluyor ben her gün anneme getiriyor eşim işe giderken akşam alıyor.. siz gelin zaten yakında sokağa çokta yasağı gelir diyorum abimler gelmek istemiyor diye bu ev kirlenir batar toz olur diye gelmek istemiyor.. ben ise onlar gelir diye 5 kişilik depo yapıyorum eve iki abim konuşmuyor evde de onları yalnız bırakmak istemiyor onlar da bana gelmiyor.. bir o var bir de biliyorum ki gelip bende kalırsa evi kirlenecek diye aklı cıkıyor.. bana diyor yasak olursa sen gel kozla burada kal eee kocam onu yatıracak yerim yok diyor.. ki annemin faturaları ve tüm masraflarını biz ödüyoru yani istemediği kocam ödüyor su an çünkü abimler işsiz.. koz kardeşim ise kayınvalide ile ekti ile aynı binada inen gidip on gün kalmıştı gelmedi demesinler diye.. bana diyor ki sen her gün gelirsin akşam gidersin bir bebek bir kız ve dikişli halim ile neden çünkü benim koca tarafı zaten uzak gelmedi anası demezler.. bu kadar bencillik beni yoruyor yaşlılar ayrı çocuk gibiYok canım biliyorum onu ama kadın illa alıp onu başka doktora gösterecekmiş, anlamıyor ki.
canımmm benim annem yok zaten, görümcem gelecekti, o da virüs nedeni ile gelemiyor, eşim bakacak, arkadaşlarım kalırız diyorlar ama bu karışıklıkta kimseyi hastane ortamında tutmak istemem. Rabbim yardımcımız olsun, sezeryan olacak bi de Benim , inşallah hepimiz kolayca atlatır, sağlıkla kuzularımızı alırız. Ülkemiz de dünyamız da tez zamanda kurtulur bu illetten inşallah. Sağlıkla kalın.Kızlar hastanede refakatçi olarak kimi alacaksınız? Malum bir kişi alınıyor. Annem çok yardımcı olur ama eşim de babası sonuçta ziyaretçi saatinde 1 saat mi görsün çocuğunu? Eşimi alsam refakatçi olarak sizce halledebilir mi? Hemşireler yardımcı olur mu?
Ya ben anneme soledim gelme iptal ettim diye de. Daha gorumceme diyemedim. Esime sen sole demistim. Bugun de beni aradilr ne eksik alalim diyeF Fatma KTL can
canımmm benim annem yok zaten, görümcem gelecekti, o da virüs nedeni ile gelemiyor, eşim bakacak, arkadaşlarım kalırız diyorlar ama bu karışıklıkta kimseyi hastane ortamında tutmak istemem. Rabbim yardımcımız olsun, sezeryan olacak bi de Benim , inşallah hepimiz kolayca atlatır, sağlıkla kuzularımızı alırız. Ülkemiz de dünyamız da tez zamanda kurtulur bu illetten inşallah. Sağlıkla kalın.
Hazır artmışken gelme deseydin almayacak hastane deseydin.. sonra da kocam kaçak girdi falan dersin yada ben zordaydım öyle izin verdiler dersinYa ben anneme soledim gelme iptal ettim diye de. Daha gorumceme diyemedim. Esime sen sole demistim. Bugun de beni aradilr ne eksik alalim diyebu aksam onu da halletmemiz lazim. Off offf. Insllh laf dinlerler
Ben desem dunku bi arkdsin dedgi gibi kotu gelin olurumHazır artmışken gelme deseydin almayacak hastane deseydin.. sonra da kocam kaçak girdi falan dersin yada ben zordaydım öyle izin verdiler dersin
Benimkide normale döndü. Geceleri olup geçiyor zaten hepDaha duracak sanırım canım geçti benimki gece. Sen ne durumdaisn?
Ya gerçekten çok umursamazlar çıldırıyrum ya. Bebek var evde üstelik. Temzlikle hiç arası yoktr zaten kendi evi de temz olmaz hiç. Ben dayanamıyrum ama tuvalet banyoya. Allahtan banyolarımız ayrı. Bitek ona seviniyorum. Çıktı banyodan direk grdim heryeri yıkadım. Ben yıkardım diyo elinde telefon internette deo izleyerekHaklısınız bende rahatsız oluyorum budurumdan evde ne kadar az kişi o kadar iyi nu dönemde. Benimde geçen hafta kayınpederim vefat etti eşim annemi de getireceğim diyor. Buyursun gelsin ama ben eşimden bile korkuyorum cenazede o kadar kişi ile tokalaştı halen de devam ediyor. Gelir gelmez duşa atacağım ama kayınvalidemi nasıl yaparım bilmiyorumzor günler geçseydi hayırlısı ile
Ben de şuan öyleyim canım. Sürekli banyo tuvalet temzlemkten yıldım. Hayr midem de kaldrmıyo. Kendi pislğmz olsa tamam derim ama bulkadarı fazla geliyo ne yalan söylim.Ayy en nefret ettiğim şey banyoya girip her tarafın içine ederler ya tam mikrop. Bu yüzden misafir istemiyorum yada arkasından temizlik yapiyorum iyice kapı kolları prizlere kadar Allah yardımcın olsun valla.
Sadece abdest suyu olsa keşke. Ben çok dikkat ederim böyle şeylere o da hiç etmez nası grçck bakalım bu günler. Aldrmycam takmycam diyorm ama mümkn değlki. Tamam banyolar ayrı ama ortak alan lavabo klozet orda. Biz ebeveyn banyosunu kullanıyruz ama diğer kalan dolap ayna malzemeler orda. Ortak alan yani. Tuvaleti zaten hiç saymıyorumAyyy çok iyi anlıyorum benimde en tiksindirin şey o hele abdest alacam diye bütün yerleri mahvediyorlar
Hahhh tam da öyle canım. Arkasından yapınca da ye yapıyosun diyo hey allahım. Dinlen sen diyo. Aaayy ne acaip insanlar var o neymiş ya bir bardaktan kırk kişiEn önemli şey temizlik eskilerin bir garip temizlik anlayışı kayınvalidemlerde bir bardak koyuyor gelen gecen içiyor ben hiç görmemiştim böyle şey.biraz katlancan çocugun için gene arkasından yap doktor uyatdı falan de şimdi niye yapıyosun diyede söylenir
Dikkat etmş hali bu canım. Eşim hep söyler hiç çeknmez bu konularda. Ben susrım o halleder. Bu dikkat etmş hali. Canım hiç anlatmıym boşver şimdi midenizi altüst etmenin bi anlamı yok. Güya temz bırakmş ama etraf duvar çöp kutusu kapıya kadar diyim sen anla gerisiniCanım çamaşır suyu kullanırken dikkat et soluma. Hijyen çok önemli. Kv ne söyle açık açık. Biraz dikkat etsin. Destek olacağına köstek olmasın. Tuvaleti kirli mi bırakıyor ne yapıyor tam olarak?
Sabretmeye çalşyrum canım inşallah geçecek. Benm sinirlendiğim diğer nokta temzlk yapmam da mesele. Niye yapyosn kalsın yorulma. Aaaa bak napıyo falan.. E napim orayı ortak biz de kullanıyorz mikrop kapvaz mecbur biri temzlcek dimi. Hayr buna da müsade yok..Allah yardımcın olsun canım. Zor bir durum ama Sabret inşallah bu süreç de geçecek. Kendini gerginlestirme.
Kayv gece tuvaleti mahvetmş şimdi de banyoyu mahvetmkle meşgul. Ne varsa o boğazında gark gark bir saattr iyice midem kalktı ya. Sabh kalktığım gibi tuvaleti çamaşır suyuna bopdum. Çıksın banyoya da yapmam lazım. Ooff of artısı olduğu kadar eksisi de çok. Evi asla temz tutamyrum. Ben temzlmeye başladıktan sonra söylüyo aaa kızım ben temzlerdim sen niye yapıyon diye. Tam da hijyene dikkat etmemz gerekn bi dönemdeoofff of kızıma bakablseydm aynı anda hiç çağrmazdım ama mecburum. Bi yandan da dayanmyrm. Şimdi diceksnz derdn temzlk mi diye. Ben dip buacak temzlkten bahsetmyrum normal banyo tuvalet temzliği. Mikrop kapcaz ya.nedr bu kayv lerden çektiğimiz allahım....
Kendi yiğenlerine vercekmişiz para çok ihtiyacları varmış.bişeye para harcamıyorum verecegim sadakayıda sana mı sorucam.eltim inanılmaz para harcıyor sonra paramız yok diye kayınvalide ve bize aglaşıyor.aptal kocamda temel ihtiyaçlarını alamıyolar sanıyor.söylenmeyi sevmiyorumda gercekten zoruma gitti sürüne sürüne 37e kadar calıştım ses etmiyorum diye enayi sanıyolar rabbim sorsun yaCanım konuyu pek anlamadım ama sakin olkim kime ne almış ne vermiş?
Ooyy oyy hiç sormaOy oyyy en nefret ettiğim şey. İnsan banyodan çıkarken bir sağına soluna bakar ya. Öyle pis bırakılıp çıkılır mı. Allah ım sabır versin.
Herkesin alışkanlıkları farklı ama hiç dayanamıyorum pisliğe erkekler hadi çok dikkatli olmuyorda kadın bilhassa hassas olmalı evde çocuk var hamilesin etraf zaten malum tembeller ya ondan kaynaklanıyor.annem gelicek benim doğumdan sonra o çok titiz içim rahat o konuda çalışmaya başlayıncada idare ettiririz bir süreYa gerçekten çok umursamazlar çıldırıyrum ya. Bebek var evde üstelik. Temzlikle hiç arası yoktr zaten kendi evi de temz olmaz hiç. Ben dayanamıyrum ama tuvalet banyoya. Allahtan banyolarımız ayrı. Bitek ona seviniyorum. Çıktı banyodan direk grdim heryeri yıkadım. Ben yıkardım diyo elinde telefon internette deo izleyerekallahım şu sıkıntılı günler bi geçseydi. Gerçekten yorulduk hepimiz ya. Senin durumun da fena. Laf da anlamaz ki alınıp kırılır kesin. Ooff of..
Ben de şuan öyleyim canım. Sürekli banyo tuvalet temzlemkten yıldım. Hayr midem de kaldrmıyo. Kendi pislğmz olsa tamam derim ama bulkadarı fazla geliyo ne yalan söylim.
Sadece abdest suyu olsa keşke. Ben çok dikkat ederim böyle şeylere o da hiç etmez nası grçck bakalım bu günler. Aldrmycam takmycam diyorm ama mümkn değlki. Tamam banyolar ayrı ama ortak alan lavabo klozet orda. Biz ebeveyn banyosunu kullanıyruz ama diğer kalan dolap ayna malzemeler orda. Ortak alan yani. Tuvaleti zaten hiç saymıyorum
Hahhh tam da öyle canım. Arkasından yapınca da ye yapıyosun diyo hey allahım. Dinlen sen diyo. Aaayy ne acaip insanlar var o neymiş ya bir bardaktan kırk kişi
Dikkat etmş hali bu canım. Eşim hep söyler hiç çeknmez bu konularda. Ben susrım o halleder. Bu dikkat etmş hali. Canım hiç anlatmıym boşver şimdi midenizi altüst etmenin bi anlamı yok. Güya temz bırakmş ama etraf duvar çöp kutusu kapıya kadar diyim sen anla gerisini
Sabretmeye çalşyrum canım inşallah geçecek. Benm sinirlendiğim diğer nokta temzlk yapmam da mesele. Niye yapyosn kalsın yorulma. Aaaa bak napıyo falan.. E napim orayı ortak biz de kullanıyorz mikrop kapvaz mecbur biri temzlcek dimi. Hayr buna da müsade yok..
Konuyu baştan okumadım canım ama kimse kimseyi beslemk zorunda değlki çok muhtaç olmadıkça. O nasl iş öyle ya. Hakkaten zor şeklde çalştk ne emekle kazanyruz paramızı. Bu konular da can sıkıcı malesefKendi yiğenlerine vercekmişiz para çok ihtiyacları varmış.bişeye para harcamıyorum verecegim sadakayıda sana mı sorucam.eltim inanılmaz para harcıyor sonra paramız yok diye kayınvalide ve bize aglaşıyor.aptal kocamda temel ihtiyaçlarını alamıyolar sanıyor.söylenmeyi sevmiyorumda gercekten zoruma gitti sürüne sürüne 37e kadar calıştım ses etmiyorum diye enayi sanıyolar rabbim sorsun ya
Ayy Allah sabır versin benimde kendi annem öyle biliyo musun doğumda gelirlerse çıldırırım artık.Ooyy oyy hiç sormaamin canım hepimizn başında ayrı dert var. Bol booll sabır diliyorm hepimize
Hey allahım sen doğuramycan zaten bu gidişleKızlar karar verdim günlük temizlik yapacam kafam dağılsın yaa düşündükçe kafayı yiycem. Sıpanın geleceği yok başka şeylere odaklanmam lazım. Buğün dip köşe temizliğe giriştim inşaallah doğurrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?