Sus kız deme öyleHey allahım sen doğuramycan zaten bu gidişle
Gelsin ay ne bekliyor daha hanfendi. Kızlar hergün soruyor anne kaddeşimiz ne zaman doğacak diye. Bende artık okullar açılmadan doğacal diyorumZorla getirtecen bebeyi
Tobeee . Sen bu durumda nsil gidip gelcekmissin aklim almdiben annem gelsin istiyorum araba ile 7-8 dk aramız ama o gelsin bir daha hiç evden çoıkmasın istiyorum o da sen her gün gel git diyor çıldıracağım
Gelsin ay ne bekliyor daha hanfendi. Kızlar hergün soruyor anne kaddeşimiz ne zaman doğacak diye. Bende artık okullar açılmadan doğacal diyorum
Anladım canım geçmiş olsun devam ederse mutlaka doktora görünBen hemoroid zonklamasini biliuorum bekarligimdada vardi o kalp atisi gibi,bu baska bisey sanki gazim varmi cikartamiyormisum gibi kramp giriuor gibi
Hayırlısı olsun canım seninle günümüz aynı umarım azıcık daha bekler minik ama yinede doğsa da sorun olmaz benceKızlar hastanedeyim sancı çıkıyor serum takılacak sancıyı geçirmek için Dr. 1hafta daha kalabilirse bizim için çok iyi olur dedi. Ama bu haftadan itibaren de doğum olursa çokta sıkıntı olmaz dedi. Dua edin inşallah bana.80-90a çıkan sancıları var. 2,400olmus şuan kg su
Ayy isal falan mı olmuş tövbe o ne öyleYa gerçekten çok umursamazlar çıldırıyrum ya. Bebek var evde üstelik. Temzlikle hiç arası yoktr zaten kendi evi de temz olmaz hiç. Ben dayanamıyrum ama tuvalet banyoya. Allahtan banyolarımız ayrı. Bitek ona seviniyorum. Çıktı banyodan direk grdim heryeri yıkadım. Ben yıkardım diyo elinde telefon internette deo izleyerekallahım şu sıkıntılı günler bi geçseydi. Gerçekten yorulduk hepimiz ya. Senin durumun da fena. Laf da anlamaz ki alınıp kırılır kesin. Ooff of..
Ben de şuan öyleyim canım. Sürekli banyo tuvalet temzlemkten yıldım. Hayr midem de kaldrmıyo. Kendi pislğmz olsa tamam derim ama bulkadarı fazla geliyo ne yalan söylim.
Sadece abdest suyu olsa keşke. Ben çok dikkat ederim böyle şeylere o da hiç etmez nası grçck bakalım bu günler. Aldrmycam takmycam diyorm ama mümkn değlki. Tamam banyolar ayrı ama ortak alan lavabo klozet orda. Biz ebeveyn banyosunu kullanıyruz ama diğer kalan dolap ayna malzemeler orda. Ortak alan yani. Tuvaleti zaten hiç saymıyorum
Hahhh tam da öyle canım. Arkasından yapınca da ye yapıyosun diyo hey allahım. Dinlen sen diyo. Aaayy ne acaip insanlar var o neymiş ya bir bardaktan kırk kişi
Dikkat etmş hali bu canım. Eşim hep söyler hiç çeknmez bu konularda. Ben susrım o halleder. Bu dikkat etmş hali. Canım hiç anlatmıym boşver şimdi midenizi altüst etmenin bi anlamı yok. Güya temz bırakmş ama etraf duvar çöp kutusu kapıya kadar diyim sen anla gerisini
Sabretmeye çalşyrum canım inşallah geçecek. Benm sinirlendiğim diğer nokta temzlk yapmam da mesele. Niye yapyosn kalsın yorulma. Aaaa bak napıyo falan.. E napim orayı ortak biz de kullanıyorz mikrop kapvaz mecbur biri temzlcek dimi. Hayr buna da müsade yok..
Bende gece uyuyamadim sabahda kontrolum vardi zoe gittim, benimde geceleri agrim oluyor zorluyor son haftalar,bebek asagiya donmemis yan dönmus,oda agri yapar dedi panik yapma dedi,sezeryan buyuk ihtimal,ortamin boyle olmasida bizi ve bebekleri huzursuz ediuor hakkimizda hayirlisi,insallah bebeklerimizi sag salim kucagimiza alirizKızlar selam dün gece hiç uyayamadım gene artık uyku yok biliyorum az daha sabır diyorum ama karnım çok sertti bazen affedersiniz gaz oluncuda oluyor .. Rahatsızlanıyorum o zaman da ezan okunuyordu hayla ayaktaydım eşim garibim gitmişti en uca kıyamıyorum da onadaşuan biraz daha iyiyim ama şimdidde uykum geliyor kollarım sanki tutmuyor kalçam agrıyor doktora yazdım ama oda 5 dkka bir sancın olursa haberleşelim dedi yalancı sancılar olabşlir dedi . çok korkuyorum bu olaylar beni gerdi galiba yanımda kimse yok herkes çalışıyor annemler istanbulda inşallah dışıraya çıkma yasağı falan çıkmaz onlar gelemezse çok üzülücekler biliyorum ay bilmiyorum
Bende gece uyuyamadim sabahda kontrolum vardi zoe gittim, benimde geceleri agrim oluyor zorluyor son haftalar,bebek asagiya donmemis yan dönmus,oda agri yapar dedi panik yapma dedi,sezeryan buyuk ihtimal,ortamin boyle olmasida bizi ve bebekleri huzursuz ediuor hakkimizda hayirlisi,insallah bebeklerimizi sag salim kucagimiza aliriz
Anladım canım geçmiş olsun devam ederse mutlaka doktora görün
Hayırlısı olsun canım seninle günümüz aynı umarım azıcık daha bekler minik ama yinede doğsa da sorun olmaz bence
Ayy isal falan mı olmuş tövbe o ne öyleya benim kayınvalidem de temizlik konusunda cok kötü sırf o yüzden ne evime gelsin ne ben evine gideyim istiyorum. Seni anlıyorum keşke çağırmasaydın böyle oldugunu bildiğim için ben gelmesini hiç istemiyorum. En ama en rahatsız oldugum konu tuvalet banyo temizliği onların evinde peçeteyle tutup açıyorum kapıyı girmeden de heryeri domestos cif ne bulursam yıkayıp öyle duş alıyorum
Ooh be içimiz açılsın birazBunca olumsuzluğun içinde ki bugünün polyanası da ben olayım kızım için verdiğim hastane çıkışı zıbınlarımız geldi bugün hiç bir şeye hevesim kalmamışken nasıl heyecanlandım Rabbim sağlıkla kucağımıza alıp kullanmayı nasip etsin
O kadar sinirim bozuk ki napacağımı şaşırdım. Eşim hasta olmuş öksürüp duruyor banada bulaştırdı sanırım tüm vücudum ağrıyor ve çok halsizim. Şu durumda doğum yapsam zaten yanımıza kimse gelemeyecek bizde hastayız bebeğe bulaştırırsak hastaneye gitmek de ayrı bi dert ooof
Temizlediğim heryer tekrardan batıyo ne temizleyecek gücüm kaldı ne başka bişey
Annemler ve ablamlar şehir dışında gelmeyin nasıl diyicem bilmiyorum. Hadi onlara desem eşimin ailesi burda onlar illa gelmek isteyecekler.
şu sokağa çıkma yasağı gelse hiç fena olmayacak.O zaman bişey dememe kalmadan kimse gelemez. Gelir mi sizce sokağa çıkma yasağı ya
çok güzeller bayıldım canim. güle güle kullansin Ayşe kuzusu...Bunca olumsuzluğun içinde ki bugünün polyanası da ben olayım kızım için verdiğim hastane çıkışı zıbınlarımız geldi bugün hiç bir şeye hevesim kalmamışken nasıl heyecanlandım Rabbim sağlıkla kucağımıza alıp kullanmayı nasip etsin
Annen biraz bencillik yapıyor gibi geldi bana canım. Evi kirlenecek diye gelmemek ne demek o kadar yakın mesafede? Gerçekten yaşlılar çocuk gibi oluyor.Allahım ne kadar klasik.. benim de iki gündür sancım oluyor ben her gün anneme getiriyor eşim işe giderken akşam alıyor.. siz gelin zaten yakında sokağa çokta yasağı gelir diyorum abimler gelmek istemiyor diye bu ev kirlenir batar toz olur diye gelmek istemiyor.. ben ise onlar gelir diye 5 kişilik depo yapıyorum eve iki abim konuşmuyor evde de onları yalnız bırakmak istemiyor onlar da bana gelmiyor.. bir o var bir de biliyorum ki gelip bende kalırsa evi kirlenecek diye aklı cıkıyor.. bana diyor yasak olursa sen gel kozla burada kal eee kocam onu yatıracak yerim yok diyor.. ki annemin faturaları ve tüm masraflarını biz ödüyoru yani istemediği kocam ödüyor su an çünkü abimler işsiz.. koz kardeşim ise kayınvalide ile ekti ile aynı binada inen gidip on gün kalmıştı gelmedi demesinler diye.. bana diyor ki sen her gün gelirsin akşam gidersin bir bebek bir kız ve dikişli halim ile neden çünkü benim koca tarafı zaten uzak gelmedi anası demezler.. bu kadar bencillik beni yoruyor yaşlılar ayrı çocuk gibi
Çok içten bir amiiiiiinnnn dedimAyyy içim şişti hepinize ayrı ayrı üzülüyorum tabii kendime de. Ama şunu anladım geneli aynı bu yaşlıların kv. lerin...
Hiçbir şeyi önemsemiyorlar.
Sürekli akıl verme, yönlendirme çabası.
Aklımıza nasıl mukayyet olacaksak artık..
Tamam yaşlı insanlar kalp kırmayalım ama bu dönemde hepimiz stresliyiz diye düşünüyorum. Doğumlarımız yaklaştı ortalık bu durumda ve çok hassaslaştık.
Allah sabır versin bizlere.
Oooo vileda yaparken kalçayı sallaya sallaya yap bariKızlar karar verdim günlük temizlik yapacam kafam dağılsın yaa düşündükçe kafayı yiycem. Sıpanın geleceği yok başka şeylere odaklanmam lazım. Buğün dip köşe temizliğe giriştim inşaallah doğurrum
Ay çok tatlı, gözümüz gönlümüz açıldıBunca olumsuzluğun içinde ki bugünün polyanası da ben olayım kızım için verdiğim hastane çıkışı zıbınlarımız geldi bugün hiç bir şeye hevesim kalmamışken nasıl heyecanlandım Rabbim sağlıkla kucağımıza alıp kullanmayı nasip etsin
Keşke gelse ya. Bende laf anlamayıp gelecekler diye çok korkuyorum. Eşime dedim açmam kapıyıO kadar sinirim bozuk ki napacağımı şaşırdım. Eşim hasta olmuş öksürüp duruyor banada bulaştırdı sanırım tüm vücudum ağrıyor ve çok halsizim. Şu durumda doğum yapsam zaten yanımıza kimse gelemeyecek bizde hastayız bebeğe bulaştırırsak hastaneye gitmek de ayrı bi dert ooof
Annemler ve ablamlar şehir dışında gelmeyin nasıl diyicem bilmiyorum. Hadi onlara desem eşimin ailesi burda onlar illa gelmek isteyecekler.
şu sokağa çıkma yasağı gelse hiç fena olmayacak.O zaman bişey dememe kalmadan kimse gelemez. Gelir mi sizce sokağa çıkma yasağı ya
Gel sarılalım arkadaşımBende gece uyuyamadim sabahda kontrolum vardi zoe gittim, benimde geceleri agrim oluyor zorluyor son haftalar,bebek asagiya donmemis yan dönmus,oda agri yapar dedi panik yapma dedi,sezeryan buyuk ihtimal,ortamin boyle olmasida bizi ve bebekleri huzursuz ediuor hakkimizda hayirlisi,insallah bebeklerimizi sag salim kucagimiza aliriz
geçmis olsun canim. insallah kisa zamanda iyilesirsiniz. büyüklerin de kendileri düşünmesi lazim ama maalesef öyle yapmıyorlar. ben de nasıl söyleyeyim diye düşünüyorum. dün ablamla konuştum. korkuyorum yolda bir şey olur diye dedim ama. az daha vakit geçsin diye bekliyorum.O kadar sinirim bozuk ki napacağımı şaşırdım. Eşim hasta olmuş öksürüp duruyor banada bulaştırdı sanırım tüm vücudum ağrıyor ve çok halsizim. Şu durumda doğum yapsam zaten yanımıza kimse gelemeyecek bizde hastayız bebeğe bulaştırırsak hastaneye gitmek de ayrı bi dert ooof
Annen biraz bencillik yapıyor gibi geldi bana canım. Evi kirlenecek diye gelmemek ne demek o kadar yakın mesafede? Gerçekten yaşlılar çocuk gibi oluyor.
Çok içten bir amiiiiiinnnn dedim
Oooo vileda yaparken kalçayı sallaya sallaya yap bariya da direk elle sil o daha etkiliymiş
Ay çok tatlı, gözümüz gönlümüz açıldısağlıkla giysin bebişin
Keşke gelse ya. Bende laf anlamayıp gelecekler diye çok korkuyorum. Eşime dedim açmam kapıyı
Gel sarılalım arkadaşımbenim bebekte yan zorla kestirecek anasını bu minikler ben eşime diyorum bu kız sana çekmiş babası kılıklı bana faydası dokunmasında ne olursa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?