2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bunca olumsuzluğun içinde ki bugünün polyanası da ben olayım kızım için verdiğim hastane çıkışı zıbınlarımız geldi bugün hiç bir şeye hevesim kalmamışken nasıl heyecanlandım Rabbim sağlıkla kucağımıza alıp kullanmayı nasip etsin

Eklentiler

• 20200319_142116.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 56
O kadar sinirim bozuk ki napacağımı şaşırdım. Eşim hasta olmuş öksürüp duruyor banada bulaştırdı sanırım tüm vücudum ağrıyor ve çok halsizim. Şu durumda doğum yapsam zaten yanımıza kimse gelemeyecek bizde hastayız bebeğe bulaştırırsak hastaneye gitmek de ayrı bi dert ooof
Temizlediğim heryer tekrardan batıyo ne temizleyecek gücüm kaldı ne başka bişey
Annemler ve ablamlar şehir dışında gelmeyin nasıl diyicem bilmiyorum. Hadi onlara desem eşimin ailesi burda onlar illa gelmek isteyecekler.
şu sokağa çıkma yasağı gelse hiç fena olmayacak.O zaman bişey dememe kalmadan kimse gelemez. Gelir mi sizce sokağa çıkma yasağı ya

Kızlar selam dün gece hiç uyayamadım gene artık uyku yok biliyorum az daha sabır diyorum ama karnım çok sertti bazen affedersiniz gaz oluncuda oluyor .. Rahatsızlanıyorum o zaman da ezan okunuyordu hayla ayaktaydım eşim garibim gitmişti en uca kıyamıyorum da onada şuan biraz daha iyiyim ama şimdidde uykum geliyor kollarım sanki tutmuyor kalçam agrıyor doktora yazdım ama oda 5 dkka bir sancın olursa haberleşelim dedi yalancı sancılar olabşlir dedi . çok korkuyorum bu olaylar beni gerdi galiba yanımda kimse yok herkes çalışıyor annemler istanbulda inşallah dışıraya çıkma yasağı falan çıkmaz onlar gelemezse çok üzülücekler biliyorum ay bilmiyorum

Gelsin ay ne bekliyor daha hanfendi. Kızlar hergün soruyor anne kaddeşimiz ne zaman doğacak diye. Bende artık okullar açılmadan doğacal diyorum
blki farkinda kiz disarinin ne qaa pislik doldgununun. Icerisi daha korunakli valla.

Kızlar merhaba, bende kontrolden ciktim Nst de sanci cikmadi, ultrasonda bakti doktor bebek sağa dönmus asagiya inmemis, suyu iyi, makattaki agrilami soylemistim bebegin pozisyonumdan kaynakli dedi,panik yapacak bir durum yok dedi, kilosu 2800 gr boyuda 47-50 cm arasi gelisimi cok iyi dedi,sezeryan olucak buyuk ihtimal, bir hafta sonra cagirdi gunu ve saati belirleyecek anesteziyel gorusturucek hakkimizda hayirlisi bakalim

Ben hemoroid zonklamasini biliuorum bekarligimdada vardi o kalp atisi gibi,bu baska bisey sanki gazim varmi cikartamiyormisum gibi kramp giriuor gibi
Anladım canım geçmiş olsun devam ederse mutlaka doktora görün
Hayırlısı olsun canım seninle günümüz aynı umarım azıcık daha bekler minik ama yinede doğsa da sorun olmaz bence
Ayy isal falan mı olmuş tövbe o ne öyle ya benim kayınvalidem de temizlik konusunda cok kötü sırf o yüzden ne evime gelsin ne ben evine gideyim istiyorum. Seni anlıyorum keşke çağırmasaydın böyle oldugunu bildiğim için ben gelmesini hiç istemiyorum. En ama en rahatsız oldugum konu tuvalet banyo temizliği onların evinde peçeteyle tutup açıyorum kapıyı girmeden de heryeri domestos cif ne bulursam yıkayıp öyle duş alıyorum

Bende gece uyuyamadim sabahda kontrolum vardi zoe gittim, benimde geceleri agrim oluyor zorluyor son haftalar,bebek asagiya donmemis yan dönmus,oda agri yapar dedi panik yapma dedi,sezeryan buyuk ihtimal,ortamin boyle olmasida bizi ve bebekleri huzursuz ediuor hakkimizda hayirlisi,insallah bebeklerimizi sag salim kucagimiza aliriz

Ah tatlım aynen tamam o kadar şeye rağmen zorlanmadım ama son haftalar çok zorluymuş maşallah bizim kız hiç durmuyor bazen öyle bir vuruyor ki nefesim kesiliyor . bizimkide 1 ay önceden beri baş aşağı o da çok zorluyor bazen o kadar rahimime baskı yapıyor ki kitlenip kalıyorum . aynen canım bence bebeklerimizde bu durumu hissediyor gibiler Allahım tez zamanda ferahlıklar versin ülkemize bzilere sağ salim kucağıma alsam yavrularımızı hepimiz daha rahatlıycaz ...

Allah seni napmasın kız öyle bi yazmışsınki gülme ktizine girdim sinirden. Delirmezsek iyi valla bu aralarÇağırmasaydım da kızım rezil olcaktı kimse yok ona bakacak. Biz hastanedeyken o bakar en azından diye düşündüm.

Ooh be içimiz açılsın birazsağlıkla giysin prenses Ayşe

Öncelikle çok geçmiş olsun.

normal şartlarda şu an bile sokağa çıkma yasağı gerekli fakat bizim politikacılarımız hala sermayeyi memnun etme derdinde oldukları için halk sağlığını düşünen yok. lanet olsun.

şu yavrularımızı doğurup evimize bi gelebilseydik hayırlısıyla.

çok güzeller bayıldım canim. güle güle kullansin Ayşe kuzusu...

Annen biraz bencillik yapıyor gibi geldi bana canım. Evi kirlenecek diye gelmemek ne demek o kadar yakın mesafede? Gerçekten yaşlılar çocuk gibi oluyor.
Çok içten bir amiiiiiinnnn dedim
Oooo vileda yaparken kalçayı sallaya sallaya yap bari ya da direk elle sil o daha etkiliymiş
Ay çok tatlı, gözümüz gönlümüz açıldı sağlıkla giysin bebişin
Keşke gelse ya. Bende laf anlamayıp gelecekler diye çok korkuyorum. Eşime dedim açmam kapıyı
Gel sarılalım arkadaşım benim bebekte yan zorla kestirecek anasını bu minikler ben eşime diyorum bu kız sana çekmiş babası kılıklı bana faydası dokunmasında ne olursa olsun

geçmis olsun canim. insallah kisa zamanda iyilesirsiniz. büyüklerin de kendileri düşünmesi lazim ama maalesef öyle yapmıyorlar. ben de nasıl söyleyeyim diye düşünüyorum. dün ablamla konuştum. korkuyorum yolda bir şey olur diye dedim ama. az daha vakit geçsin diye bekliyorum.

Vileda değil de bütün halıları domalarak fırçaladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…