Bence çok geçmeden gelir canım. Sen de bol bol takviye al c vitamini özellikle. Ilık şeyler tüket bol sıvı al. Eşin de hemen bi doktora görünsün tedaviye başlasın hemen geçirsin de bebek gelene kadar toparlanın inşallah. Malesef ki hamileyken bağışıklığmz çok zayıf. Hemen kapıveryorz. Ben de eşimden kapıp baya bi çekmiştim. Sen önünü al hemen daha kötü olmadan.O kadar sinirim bozuk ki napacağımı şaşırdım. Eşim hasta olmuş öksürüp duruyor banada bulaştırdı sanırım tüm vücudum ağrıyor ve çok halsizim. Şu durumda doğum yapsam zaten yanımıza kimse gelemeyecek bizde hastayız bebeğe bulaştırırsak hastaneye gitmek de ayrı bi dert ooof
Temizlediğim heryer tekrardan batıyo ne temizleyecek gücüm kaldı ne başka bişey
Annemler ve ablamlar şehir dışında gelmeyin nasıl diyicem bilmiyorum. Hadi onlara desem eşimin ailesi burda onlar illa gelmek isteyecekler.
şu sokağa çıkma yasağı gelse hiç fena olmayacak.O zaman bişey dememe kalmadan kimse gelemez. Gelir mi sizce sokağa çıkma yasağı ya
Ya valla seni çok iyi anlıyorum ondan bende senin yazdıklarını okurken sinirden gülmüştümAllah seni napmasın kız öyle bi yazmışsınki gülme ktizine girdim sinirden. Delirmezsek iyi valla bu aralar Çağırmasaydım da kızım rezil olcaktı kimse yok ona bakacak. Biz hastanedeyken o bakar en azından diye düşündüm.
HahahahahahaVileda değil de bütün halıları domalarak fırçaladım
Şuan istemsiz gülüyorm kayv bana bakıyo niye gülüyo diye. Allahtan kızım var ona gülüyomş gibi yapıp basıyrum kahkayıYa valla seni çok iyi anlıyorum ondan bende senin yazdıklarını okurken sinirden gülmüştümsen doğumdan gelene kadar tavana cıkmasa bari pislik
Hee evet haklı kızmakta tabi.Sanırım eşi yeğenlerinin PlayStation I için çok da gerekli olmayan 300 TL harcamış sadaka verdim diye konuyu aklamış bir de kayınvalideler sürekli ağlayarak para harcatıyorlar
Senin marifetlerini gülüyorum deseydinŞuan istemsiz gülüyorm kayv bana bakıyo niye gülüyo diye. Allahtan kızım var ona gülüyomş gibi yapıp basıyrum kahkayıtemiz delirdik valla sonumuz hayrolsun
Seni yerlerde emeklerken sürünürken düşünemedim suanHahahahahahaiyi yapmışsın. bende bebek dönsün diye dün yerde emekledim biraz eşim dalga geçiyor yürümeyi ne zaman öğrenirsin aşkım diye dedim sus burda senin çocuğun için uğraşıyoruz. Bence kendin için uğraşıyorsun çocuğun keyfi yerinde zaten diyor
Ay inanmıyorum ya. Bence kırılıp alınmasını düşünme canım. Pat diye söyle. Utanır belki yapmaz bir daha. Eşine göstermek için hemen arkasından temizleme bence. Gerçi kendi annesini biliyordur muhtemelen ama ne bileyim. Çekilecek şey değil pis insanlar..Ya gerçekten çok umursamazlar çıldırıyrum ya. Bebek var evde üstelik. Temzlikle hiç arası yoktr zaten kendi evi de temz olmaz hiç. Ben dayanamıyrum ama tuvalet banyoya. Allahtan banyolarımız ayrı. Bitek ona seviniyorum. Çıktı banyodan direk grdim heryeri yıkadım. Ben yıkardım diyo elinde telefon internette deo izleyerekallahım şu sıkıntılı günler bi geçseydi. Gerçekten yorulduk hepimiz ya. Senin durumun da fena. Laf da anlamaz ki alınıp kırılır kesin. Ooff of..
Ben de şuan öyleyim canım. Sürekli banyo tuvalet temzlemkten yıldım. Hayr midem de kaldrmıyo. Kendi pislğmz olsa tamam derim ama bulkadarı fazla geliyo ne yalan söylim.
Sadece abdest suyu olsa keşke. Ben çok dikkat ederim böyle şeylere o da hiç etmez nası grçck bakalım bu günler. Aldrmycam takmycam diyorm ama mümkn değlki. Tamam banyolar ayrı ama ortak alan lavabo klozet orda. Biz ebeveyn banyosunu kullanıyruz ama diğer kalan dolap ayna malzemeler orda. Ortak alan yani. Tuvaleti zaten hiç saymıyorum
Hahhh tam da öyle canım. Arkasından yapınca da ye yapıyosun diyo hey allahım. Dinlen sen diyo. Aaayy ne acaip insanlar var o neymiş ya bir bardaktan kırk kişi
Dikkat etmş hali bu canım. Eşim hep söyler hiç çeknmez bu konularda. Ben susrım o halleder. Bu dikkat etmş hali. Canım hiç anlatmıym boşver şimdi midenizi altüst etmenin bi anlamı yok. Güya temz bırakmş ama etraf duvar çöp kutusu kapıya kadar diyim sen anla gerisini
Sabretmeye çalşyrum canım inşallah geçecek. Benm sinirlendiğim diğer nokta temzlk yapmam da mesele. Niye yapyosn kalsın yorulma. Aaaa bak napıyo falan.. E napim orayı ortak biz de kullanıyorz mikrop kapvaz mecbur biri temzlcek dimi. Hayr buna da müsade yok..
Rahatsizim kizlar hic mecalim yok iyi oldugum anda duzenlerim pc denLepistesb yapabiliyor sanırım onu ilk mesajı düzenlicek sanırım...
Biliyo canım o da farkında ama malesef ki elimzden bşy gelmiyo. Söyler de eşim uyarır sürekli hiç çekinmez. Şu dönem geçene kadar ya sabır diyorum.Ay inanmıyorum ya. Bence kırılıp alınmasını düşünme canım. Pat diye söyle. Utanır belki yapmaz bir daha. Eşine göstermek için hemen arkasından temizleme bence. Gerçi kendi annesini biliyordur muhtemelen ama ne bileyim. Çekilecek şey değil pis insanlar..
Ahahahahaaa heriflerin alay konusu olduk yaa..Hahahahahahaiyi yapmışsın. bende bebek dönsün diye dün yerde emekledim biraz eşim dalga geçiyor yürümeyi ne zaman öğrenirsin aşkım diye dedim sus burda senin çocuğun için uğraşıyoruz. Bence kendin için uğraşıyorsun çocuğun keyfi yerinde zaten diyor
Canım çok haklısın. Eşine söyle bebeğinin rızkını başkasına vermesin. Oraya vereceği parayla bebeğinin bir ihtiyacı görülür yani. Açlardır gerçekten tabiki yardım edilir. Yeğenlere playstation için para vermek ne yani. Senin bebeğin olacak yakın zamanda bir sürü masraf..Kendi yiğenlerine vercekmişiz para çok ihtiyacları varmış.bişeye para harcamıyorum verecegim sadakayıda sana mı sorucam.eltim inanılmaz para harcıyor sonra paramız yok diye kayınvalide ve bize aglaşıyor.aptal kocamda temel ihtiyaçlarını alamıyolar sanıyor.söylenmeyi sevmiyorumda gercekten zoruma gitti sürüne sürüne 37e kadar calıştım ses etmiyorum diye enayi sanıyolar rabbim sorsun ya
Güle güle sağlıkla kullansın bebişin çok güzellerBunca olumsuzluğun içinde ki bugünün polyanası da ben olayım kızım için verdiğim hastane çıkışı zıbınlarımız geldi bugün hiç bir şeye hevesim kalmamışken nasıl heyecanlandım Rabbim sağlıkla kucağımıza alıp kullanmayı nasip etsin
Canım çok geçmiş olsun. Bol sıvı tüket. Evi sık sık havalandır. Evin sıcaklığı çok yüksek olmasın. Sarımsak sirke tüketin. Doğal antibiyotik. Temizliği de yavaş yavaş yaparsın sıkma canını. Bana bir arkadaş ses kaydı gönderdi bugün. Ne kadar doğru bilmiyorum ama sokağa çıkma yasağı ilan edilecekmiş bugün yarın. Yakınmış diyorlar ama tabi bilgi kirliliği var hemen inanmamak lazım.O kadar sinirim bozuk ki napacağımı şaşırdım. Eşim hasta olmuş öksürüp duruyor banada bulaştırdı sanırım tüm vücudum ağrıyor ve çok halsizim. Şu durumda doğum yapsam zaten yanımıza kimse gelemeyecek bizde hastayız bebeğe bulaştırırsak hastaneye gitmek de ayrı bi dert ooof
Temizlediğim heryer tekrardan batıyo ne temizleyecek gücüm kaldı ne başka bişey
Annemler ve ablamlar şehir dışında gelmeyin nasıl diyicem bilmiyorum. Hadi onlara desem eşimin ailesi burda onlar illa gelmek isteyecekler.
şu sokağa çıkma yasağı gelse hiç fena olmayacak.O zaman bişey dememe kalmadan kimse gelemez. Gelir mi sizce sokağa çıkma yasağı ya
Maşallah canım gözün aydınKızlar merhaba, bende kontrolden ciktim Nst de sanci cikmadi, ultrasonda bakti doktor bebek sağa dönmus asagiya inmemis, suyu iyi, makattaki agrilami soylemistim bebegin pozisyonumdan kaynakli dedi,panik yapacak bir durum yok dedi, kilosu 2800 gr boyuda 47-50 cm arasi gelisimi cok iyi dedi,sezeryan olucak buyuk ihtimal, bir hafta sonra cagirdi gunu ve saati belirleyecek anesteziyel gorusturucek hakkimizda hayirlisi bakalim
Aman sağlığın daha önemli canım dinlen sen yorma kendni.Rahatsizim kizlar hic mecalim yok iyi oldugum anda duzenlerim pc den
Dediğin gibi pis bir insansa el vücut hijyeni de yoktur onun şimdi. Elini de sen dezenfekte edemezsin.. Bebeğe dokunacak doğunca. Tehlikeli yani.Biliyo canım o da farkında ama malesef ki elimzden bşy gelmiyo. Söyler de eşim uyarır sürekli hiç çekinmez. Şu dönem geçene kadar ya sabır diyorum.
Ay şükürler ettim valla sizi dinleyince. Benim kv her şeye alerjik pimpirikli. Bazen kızıyorum hastalık hastası gibi davranıyor diye. Pis olunmasındansa pimpirikli olmak daha iyi sanırım.Anladım canım geçmiş olsun devam ederse mutlaka doktora görün
Hayırlısı olsun canım seninle günümüz aynı umarım azıcık daha bekler minik ama yinede doğsa da sorun olmaz bence
Ayy isal falan mı olmuş tövbe o ne öyleya benim kayınvalidem de temizlik konusunda cok kötü sırf o yüzden ne evime gelsin ne ben evine gideyim istiyorum. Seni anlıyorum keşke çağırmasaydın böyle oldugunu bildiğim için ben gelmesini hiç istemiyorum. En ama en rahatsız oldugum konu tuvalet banyo temizliği onların evinde peçeteyle tutup açıyorum kapıyı girmeden de heryeri domestos cif ne bulursam yıkayıp öyle duş alıyorum
Sırf kızımı ben hastanedeyken bırakck kimse yok diye çekyrum canım. Elimi yıkadıkça ona da söylüyrum ellerimizi yıkayalm sürekli malum virüs diyorum. Yıkıuo o da. Sonra kolonya. Eşim de arıyo sürekli aman ha şöyle dikkt edn böyle dkkt edin diye. Böyle böyle üstesinden gelmeye çalşyrum canım napimDediğin gibi pis bir insansa el vücut hijyeni de yoktur onun şimdi. Elini de sen dezenfekte edemezsin.. Bebeğe dokunacak doğunca. Tehlikeli yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?