2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bence sokağa çıkma yasağı gelsin gelsin de kim dlnleyecekki

Bence çok geçmeden gelir canım. Sen de bol bol takviye al c vitamini özellikle. Ilık şeyler tüket bol sıvı al. Eşin de hemen bi doktora görünsün tedaviye başlasın hemen geçirsin de bebek gelene kadar toparlanın inşallah. Malesef ki hamileyken bağışıklığmz çok zayıf. Hemen kapıveryorz. Ben de eşimden kapıp baya bi çekmiştim. Sen önünü al hemen daha kötü olmadan.
Temzliğe gelnce günlük rutin işlerini yap yeter. Gerisini sonra halledersin dert değil.
Annenlere gelmeyin derken bu ortamda sizi riske atmak istemhrum. Hrm sizin hem kendmz için grlmesenz daha iyi olur dersen anlarlar bence.ben söyledim gelmcekler. İnş sennkiler de anlayışla karşılar.
Eşinin ailesine de eşin anlatsın durumu artık. Daha sonra gelsinler ya

Ya valla seni çok iyi anlıyorum ondan bende senin yazdıklarını okurken sinirden gülmüştüm sen doğumdan gelene kadar tavana cıkmasa bari pislik

Vileda değil de bütün halıları domalarak fırçaladım
Hahahahahaha iyi yapmışsın. bende bebek dönsün diye dün yerde emekledim biraz eşim dalga geçiyor yürümeyi ne zaman öğrenirsin aşkım diye dedim sus burda senin çocuğun için uğraşıyoruz. Bence kendin için uğraşıyorsun çocuğun keyfi yerinde zaten diyor

Ya valla seni çok iyi anlıyorum ondan bende senin yazdıklarını okurken sinirden gülmüştüm sen doğumdan gelene kadar tavana cıkmasa bari pislik
Şuan istemsiz gülüyorm kayv bana bakıyo niye gülüyo diye. Allahtan kızım var ona gülüyomş gibi yapıp basıyrum kahkayıtemiz delirdik valla sonumuz hayrolsun

Seni yerlerde emeklerken sürünürken düşünemedim suan

Ay inanmıyorum ya. Bence kırılıp alınmasını düşünme canım. Pat diye söyle. Utanır belki yapmaz bir daha. Eşine göstermek için hemen arkasından temizleme bence. Gerçi kendi annesini biliyordur muhtemelen ama ne bileyim. Çekilecek şey değil pis insanlar..

Kızlar corona başlığında baktım millet her şeyi dezenfekte ediyor kendimi pis hissettim, eşimin sabah aldığı makarna paketlerini deterjanlı su ile yıkamıştım, yerleştirirken demin bir baktım bir paket yumuş yumuş hamur olmuş hepsi, su kaçmış içine Dedim benden bu kadar

ayy vallaha şu yasli insanlara dert anlatmak çook zor...

oglum dedem babaannem diye agliyor.. aglayasim geldi ama baaanne dede surekli disarda..nasil gotureyim

Biliyo canım o da farkında ama malesef ki elimzden bşy gelmiyo. Söyler de eşim uyarır sürekli hiç çekinmez. Şu dönem geçene kadar ya sabır diyorum.

Ahahahahaaa heriflerin alay konusu olduk yaa..
Bende herife yaklaşıyorum ya açılma olsun diye aman bir naz bir naz. Sen görürüsün doğumdan sonra peşimde dolanırsın ama dedim

Canım çok haklısın. Eşine söyle bebeğinin rızkını başkasına vermesin. Oraya vereceği parayla bebeğinin bir ihtiyacı görülür yani. Açlardır gerçekten tabiki yardım edilir. Yeğenlere playstation için para vermek ne yani. Senin bebeğin olacak yakın zamanda bir sürü masraf..
Güle güle sağlıkla kullansın bebişin çok güzeller
Canım çok geçmiş olsun. Bol sıvı tüket. Evi sık sık havalandır. Evin sıcaklığı çok yüksek olmasın. Sarımsak sirke tüketin. Doğal antibiyotik. Temizliği de yavaş yavaş yaparsın sıkma canını. Bana bir arkadaş ses kaydı gönderdi bugün. Ne kadar doğru bilmiyorum ama sokağa çıkma yasağı ilan edilecekmiş bugün yarın. Yakınmış diyorlar ama tabi bilgi kirliliği var hemen inanmamak lazım.
Maşallah canım gözün aydın

Biliyo canım o da farkında ama malesef ki elimzden bşy gelmiyo. Söyler de eşim uyarır sürekli hiç çekinmez. Şu dönem geçene kadar ya sabır diyorum.
Dediğin gibi pis bir insansa el vücut hijyeni de yoktur onun şimdi. Elini de sen dezenfekte edemezsin.. Bebeğe dokunacak doğunca. Tehlikeli yani.

Kim öksürüyordu yaa kızlar zencefil çayı çok iyi geliyor. Birde soğan sarımsak zencefili rendeleyip bir bardak kaynamış suyun içine koyun kavanozda soğuyana kadar bekletin. Sonra posasını süzdürüp içine bal ve bir lımon sıkın . Sabah öğle akşam için. Tam bir antibiyotik oluyor.

Ay şükürler ettim valla sizi dinleyince. Benim kv her şeye alerjik pimpirikli. Bazen kızıyorum hastalık hastası gibi davranıyor diye. Pis olunmasındansa pimpirikli olmak daha iyi sanırım.

Dediğin gibi pis bir insansa el vücut hijyeni de yoktur onun şimdi. Elini de sen dezenfekte edemezsin.. Bebeğe dokunacak doğunca. Tehlikeli yani.
Sırf kızımı ben hastanedeyken bırakck kimse yok diye çekyrum canım. Elimi yıkadıkça ona da söylüyrum ellerimizi yıkayalm sürekli malum virüs diyorum. Yıkıuo o da. Sonra kolonya. Eşim de arıyo sürekli aman ha şöyle dikkt edn böyle dkkt edin diye. Böyle böyle üstesinden gelmeye çalşyrum canım napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…