Ayy aynı kafalar iste canim dikkat etmiyorlar, Allah korusun ailemiziYok canım biliyorum onu ama kadın illa alıp onu başka doktora gösterecekmiş, anlamıyor ki.
Bende böyle şeylere sınır oluyorum benim eşimde çok saf ama ben baya aklına girdim bu konularda benden gizli veya bana sormada nda vermez kimseye para flan. Valla bu zamanda evi arabası arsası olan adamlar param yok diye ağlıyor.Kendi yiğenlerine vercekmişiz para çok ihtiyacları varmış.bişeye para harcamıyorum verecegim sadakayıda sana mı sorucam.eltim inanılmaz para harcıyor sonra paramız yok diye kayınvalide ve bize aglaşıyor.aptal kocamda temel ihtiyaçlarını alamıyolar sanıyor.söylenmeyi sevmiyorumda gercekten zoruma gitti sürüne sürüne 37e kadar calıştım ses etmiyorum diye enayi sanıyolar rabbim sorsun ya
Kız makarna paketini niye yıkıyorsunKızlar corona başlığında baktım millet her şeyi dezenfekte ediyor kendimi pis hissettim, eşimin sabah aldığı makarna paketlerini deterjanlı su ile yıkamıştım, yerleştirirken demin bir baktım bir paket yumuş yumuş hamur olmuş hepsi, su kaçmış içineDedim benden bu kadar
Hay Allah canım zor gerçekten Allah aklına mukayyet olsun ne diyeyimSırf kızımı ben hastanedeyken bırakck kimse yok diye çekyrum canım. Elimi yıkadıkça ona da söylüyrum ellerimizi yıkayalm sürekli malum virüs diyorum. Yıkıuo o da. Sonra kolonya. Eşim de arıyo sürekli aman ha şöyle dikkt edn böyle dkkt edin diye. Böyle böyle üstesinden gelmeye çalşyrum canım napim
Yaa almazlar mı ki neden ama zaten hep benim yanımda olcak içerde ne değişiyor?Doğuma almazlar sanırım son durumlardan sonra eşini
Kızlar corona başlığında baktım millet her şeyi dezenfekte ediyor kendimi pis hissettim, eşimin sabah aldığı makarna paketlerini deterjanlı su ile yıkamıştım, yerleştirirken demin bir baktım bir paket yumuş yumuş hamur olmuş hepsi, su kaçmış içineDedim benden bu kadar
Bacak boyuna göre doğumdan önce son baktırdığımda fl si 71 falandı benim 7yle çarpınca 50 civarı yapıyordu ama daha kısa doğduBenim kız iki hafta önce 47cm cıkmıstı acaba cok mu uzun ya suan ne kadar bilmiyorum bugun 35+1 haftalığım 2 hafta önce 47cmdiacaba normal mi?
Keske benim ki de temiz olsa ahh ne cok isterimki. Benim de yazmadığım çok sey var buraya bayram olunca memlekete gitmek istemiyorum evlerinde kalkıcam diye sırf düşün o derece yani pis ya kadın. Eşime de dedim ben kalamıyorum diye hele simdi bebek oldu hiç kalamam. Annemin boş bir evi daha var orda kalıyoruz bu seferde arkamızdan laf ediyorlarmış kayınvalidesinde kalmıyor annesinin evinde kalıyo sizi begenmiyo diyeAy şükürler ettim valla sizi dinleyince. Benim kv her şeye alerjik pimpirikli. Bazen kızıyorum hastalık hastası gibi davranıyor diye. Pis olunmasındansa pimpirikli olmak daha iyi sanırım.
Ben en son 2martta gittim kontrole o zaman flsi 6.56ymıs suan ne kadar bilmiyorum. Kaç cm doğdu peki cok fark var mı?Bacak boyuna göre doğumdan önce son baktırdığımda fl si 71 falandı benim 7yle çarpınca 50 civarı yapıyordu ama daha kısa doğdu
Teşekkür ederim. Amin hepimizin isteği o şu sıralar bebeklerimizi sağ sağlim eve getirip bu zor günleri bi an önce geride bırakmakÖncelikle çok geçmiş olsun.
normal şartlarda şu an bile sokağa çıkma yasağı gerekli fakat bizim politikacılarımız hala sermayeyi memnun etme derdinde oldukları için halk sağlığını düşünen yok. lanet olsun.
şu yavrularımızı doğurup evimize bi gelebilseydik hayırlısıyla.
Ben az önce ablamla konuştum. Endişeli olduğumu belirttim. Kv demlerin gelmesini istemediğimi söyledim. İlk çocuğum tek başıma napıcam falan dedim umarım anlamıştır. Ama hala dışardan gelince ellerimizi yıkıyoruz çok dikkat ediyoruz falan diyo gelmek istiyo yani.geçmis olsun canim. insallah kisa zamanda iyilesirsiniz. büyüklerin de kendileri düşünmesi lazim ama maalesef öyle yapmıyorlar. ben de nasıl söyleyeyim diye düşünüyorum. dün ablamla konuştum. korkuyorum yolda bir şey olur diye dedim ama. az daha vakit geçsin diye bekliyorum.
Umarım gelir bi an önce bi yerde vaka sayısı 400 olduğunda yasak gelir yazıyordu.Bence çok geçmeden gelir canım. Sen de bol bol takviye al c vitamini özellikle. Ilık şeyler tüket bol sıvı al. Eşin de hemen bi doktora görünsün tedaviye başlasın hemen geçirsin de bebek gelene kadar toparlanın inşallah. Malesef ki hamileyken bağışıklığmz çok zayıf. Hemen kapıveryorz. Ben de eşimden kapıp baya bi çekmiştim. Sen önünü al hemen daha kötü olmadan.
Temzliğe gelnce günlük rutin işlerini yap yeter. Gerisini sonra halledersin dert değil.
Annenlere gelmeyin derken bu ortamda sizi riske atmak istemhrum. Hrm sizin hem kendmz için grlmesenz daha iyi olur dersen anlarlar bence.ben söyledim gelmcekler. İnş sennkiler de anlayışla karşılar.
Eşinin ailesine de eşin anlatsın durumu artık. Daha sonra gelsinler ya
Sağol canım benim.Dediklerinin hepsini yapıyorum inan havalandırdım evi kaloriferler uzun zamandır kısıkta zaten.Sarımsağı da çok tüketiyoruz bu aralar.Umarım arkadaşının dediği doğrudur yaCanım çok haklısın. Eşine söyle bebeğinin rızkını başkasına vermesin. Oraya vereceği parayla bebeğinin bir ihtiyacı görülür yani. Açlardır gerçekten tabiki yardım edilir. Yeğenlere playstation için para vermek ne yani. Senin bebeğin olacak yakın zamanda bir sürü masraf..
Güle güle sağlıkla kullansın bebişin çok güzeller
Canım çok geçmiş olsun. Bol sıvı tüket. Evi sık sık havalandır. Evin sıcaklığı çok yüksek olmasın. Sarımsak sirke tüketin. Doğal antibiyotik. Temizliği de yavaş yavaş yaparsın sıkma canını. Bana bir arkadaş ses kaydı gönderdi bugün. Ne kadar doğru bilmiyorum ama sokağa çıkma yasağı ilan edilecekmiş bugün yarın. Yakınmış diyorlar ama tabi bilgi kirliliği var hemen inanmamak lazım.
Maşallah canım gözün aydın
Millet yıkıyormuş napimKız makarna paketini niye yıkıyorsun
Benim de aklıma gelmezdi bu hallere düşeceğimSeni yerlerde emeklerken sürünürken düşünemedim suan
Benim ki hiç yanaşmıyor bacım. İşe gidip geliyormuş ortalık virüs kaynıyormuş, ben neler düşünüyormuşumAhahahahaaa heriflerin alay konusu olduk yaa..
Bende herife yaklaşıyorum ya açılma olsun diye aman bir naz bir naz. Sen görürüsün doğumdan sonra peşimde dolanırsın ama dedim
Amin canımAyy aynı kafalar iste canim dikkat etmiyorlar, Allah korusun ailemizi
Bende böyle şeylere sınır oluyorum benim eşimde çok saf ama ben baya aklına girdim bu konularda benden gizli veya bana sormada nda vermez kimseye para flan. Valla bu zamanda evi arabası arsası olan adamlar param yok diye ağlıyor.
Bende bir kaç kere gittiğimde tuvalet falan pisti. Eşime söyledim. Kardeşine söyledi ben mi temizlicem, çalışıyorum ben diyor.Keske benim ki de temiz olsa ahh ne cok isterimki. Benim de yazmadığım çok sey var buraya bayram olunca memlekete gitmek istemiyorum evlerinde kalkıcam diye sırf düşün o derece yani pis ya kadın. Eşime de dedim ben kalamıyorum diye hele simdi bebek oldu hiç kalamam. Annemin boş bir evi daha var orda kalıyoruz bu seferde arkamızdan laf ediyorlarmış kayınvalidesinde kalmıyor annesinin evinde kalıyo sizi begenmiyo diyeof of napayım sürekli onların evini temizleyemem ki bende
Gerçekten zordur yaKeske benim ki de temiz olsa ahh ne cok isterimki. Benim de yazmadığım çok sey var buraya bayram olunca memlekete gitmek istemiyorum evlerinde kalkıcam diye sırf düşün o derece yani pis ya kadın. Eşime de dedim ben kalamıyorum diye hele simdi bebek oldu hiç kalamam. Annemin boş bir evi daha var orda kalıyoruz bu seferde arkamızdan laf ediyorlarmış kayınvalidesinde kalmıyor annesinin evinde kalıyo sizi begenmiyo diyeof of napayım sürekli onların evini temizleyemem ki bende
Elledikten sonra ellerini dezenfekte et yeter. Mundar oldu makarnaMillet yıkıyormuş napimYa Çinde hasta olanlar hep marketlerde falan paketlere tükürüyorlarmış başkalarına da bulaşsın diye, videosu da varmış. Ne olur ne olmaz her şeyi yıkadım ben de :)
Aaayyy bu kayv bazen virüsten beter oluyrUmarım gelir bi an önce bi yerde vaka sayısı 400 olduğunda yasak gelir yazıyordu.
Aslında o kadar dirençliydi vücudum hep hafif atlattım üşütünce falan ama başkasından kapınca çok daha ağır geçiyor bu grip
Eşim doktora gitti korono falan deilmiş şükür. Evi havalandırdım çarşafları değiştirdim. Gelirkende portakal al dedim. Ilık duş alıcaz ikimizde birkaç güne geçse bari
Temizliği dediğin gibi rutin işleri yapıyorum zaten kimse gelmeyecek , gelen de ertesi güne batırıyor evi
Dün kv dem eşimi aramış niye gelmiyosunuz arabada da mu virüs var diyoAllah ım beni arayıp niye gelmiyosunuz dese keşke bütün sinirimi ondan çıkartırım. Aşırı gerginim bugün yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?