2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yok canım biliyorum onu ama kadın illa alıp onu başka doktora gösterecekmiş, anlamıyor ki.
Ayy aynı kafalar iste canim dikkat etmiyorlar, Allah korusun ailemizi
Bende böyle şeylere sınır oluyorum benim eşimde çok saf ama ben baya aklına girdim bu konularda benden gizli veya bana sormada nda vermez kimseye para flan. Valla bu zamanda evi arabası arsası olan adamlar param yok diye ağlıyor.

Kız makarna paketini niye yıkıyorsun

Hay Allah canım zor gerçekten Allah aklına mukayyet olsun ne diyeyim

Ay çok güldüm ya, yazık oldu makarnaya.

Benim kız iki hafta önce 47cm cıkmıstı acaba cok mu uzun ya suan ne kadar bilmiyorum bugun 35+1 haftalığım 2 hafta önce 47cmdi acaba normal mi?
Bacak boyuna göre doğumdan önce son baktırdığımda fl si 71 falandı benim 7yle çarpınca 50 civarı yapıyordu ama daha kısa doğdu

Ay şükürler ettim valla sizi dinleyince. Benim kv her şeye alerjik pimpirikli. Bazen kızıyorum hastalık hastası gibi davranıyor diye. Pis olunmasındansa pimpirikli olmak daha iyi sanırım.
Keske benim ki de temiz olsa ahh ne cok isterimki. Benim de yazmadığım çok sey var buraya bayram olunca memlekete gitmek istemiyorum evlerinde kalkıcam diye sırf düşün o derece yani pis ya kadın. Eşime de dedim ben kalamıyorum diye hele simdi bebek oldu hiç kalamam. Annemin boş bir evi daha var orda kalıyoruz bu seferde arkamızdan laf ediyorlarmış kayınvalidesinde kalmıyor annesinin evinde kalıyo sizi begenmiyo diye of of napayım sürekli onların evini temizleyemem ki bende

Bacak boyuna göre doğumdan önce son baktırdığımda fl si 71 falandı benim 7yle çarpınca 50 civarı yapıyordu ama daha kısa doğdu
Ben en son 2martta gittim kontrole o zaman flsi 6.56ymıs suan ne kadar bilmiyorum. Kaç cm doğdu peki cok fark var mı?

Teşekkür ederim. Amin hepimizin isteği o şu sıralar bebeklerimizi sağ sağlim eve getirip bu zor günleri bi an önce geride bırakmak

Ben az önce ablamla konuştum. Endişeli olduğumu belirttim. Kv demlerin gelmesini istemediğimi söyledim. İlk çocuğum tek başıma napıcam falan dedim umarım anlamıştır. Ama hala dışardan gelince ellerimizi yıkıyoruz çok dikkat ediyoruz falan diyo gelmek istiyo yani.
Birde öyle rahat konuşması varki sanki ben abartıyormuşum gibi sinirim zıpladı yine
kendi yeni doğum yaptığında bebek 3-4 aylıkken ben nezleyim diye bana gelme demişti

Umarım gelir bi an önce bi yerde vaka sayısı 400 olduğunda yasak gelir yazıyordu.
Aslında o kadar dirençliydi vücudum hep hafif atlattım üşütünce falan ama başkasından kapınca çok daha ağır geçiyor bu grip
Eşim doktora gitti korono falan deilmiş şükür. Evi havalandırdım çarşafları değiştirdim. Gelirkende portakal al dedim. Ilık duş alıcaz ikimizde birkaç güne geçse bari
Temizliği dediğin gibi rutin işleri yapıyorum zaten kimse gelmeyecek , gelen de ertesi güne batırıyor evi
Dün kv dem eşimi aramış niye gelmiyosunuz arabada da mu virüs var diyo Allah ım beni arayıp niye gelmiyosunuz dese keşke bütün sinirimi ondan çıkartırım. Aşırı gerginim bugün yaaa

Sağol canım benim.Dediklerinin hepsini yapıyorum inan havalandırdım evi kaloriferler uzun zamandır kısıkta zaten.Sarımsağı da çok tüketiyoruz bu aralar.Umarım arkadaşının dediği doğrudur ya

Seni yerlerde emeklerken sürünürken düşünemedim suan
Benim de aklıma gelmezdi bu hallere düşeceğim
Ahahahahaaa heriflerin alay konusu olduk yaa..
Bende herife yaklaşıyorum ya açılma olsun diye aman bir naz bir naz. Sen görürüsün doğumdan sonra peşimde dolanırsın ama dedim
Benim ki hiç yanaşmıyor bacım. İşe gidip geliyormuş ortalık virüs kaynıyormuş, ben neler düşünüyormuşum resmen evde 1 metre kuralını uyguluyor
Amin canım
Bende bir kaç kere gittiğimde tuvalet falan pisti. Eşime söyledim. Kardeşine söyledi ben mi temizlicem, çalışıyorum ben diyor. 1-2 kere daha aynısı oldu, yine söylettim. Artık dikkat ediyorlar sağolsunlar.

Gerçekten zordur ya Benimki titiz allahtan. Sürekli derdi temizlikAnnem de öyle. Her gün evini dezenfekte edip duruyor. Ona çekmişim herhalde

Kızlar sabah 10.30da gittim daha yeni geldim eve. 3tane dil altı verdiler 2 tane 1000lik serum takıldı ama sancılar geçmedi. Dr bugün yarın artabilir sancıların hazırlıklı ol gece Gündüz dedi. Şimdi evde dinleniyorum. Bakalım kasılmalar düzene biner inşaallah

Millet yıkıyormuş napim Ya Çinde hasta olanlar hep marketlerde falan paketlere tükürüyorlarmış başkalarına da bulaşsın diye, videosu da varmış. Ne olur ne olmaz her şeyi yıkadım ben de :)
Elledikten sonra ellerini dezenfekte et yeter. Mundar oldu makarna

Aaayyy bu kayv bazen virüsten beter oluyrsen kendne dikkat et kuzum boşver

agacsizkoalaa
canım yatastan miniko yatak almıstın dıye hatırlıyorum. alezi var mı memnun musun? bambiden de magic bambi modeli var 339 tl ye gelıyor sıparıs verecektım bır turlu veremedım, yakınlarda yatas magazasında mınıkodan stoklarda varmıs 420 tl ye dusuyor sen kaca aldın ? malum sımdı alayım dıyorum nolur nolmaz yasak flan gelırse alamam yada kargo gelmez flan napsam bılemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…