2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim doktor en fazla iki kişi gelsin dedi. Ama sabit olarka tek kişi şartı getirirlerse arkadaşım kalır sanırım. Eşim çocuğa dokunamaz çünkü
Sabır turnusolu gibiler kız
Ya sorma bu yaşlılar niye böyle ki? Allah sabır versin. Yüzüne de söylenmez ki şimdi.
Alma kız eve Cidden bebeğin sağlığı için gerekirse alma zor biliyorum ama görüntülü konuşun. Benim doktor kimseyi kabul etme eve dedi.

benim eşim kalacak refakatçi olarak.. herşey normal olsaydı teyzem kalacaktı da 1 kişi zorunluluğu gelince mecbur eşim kalacak.. 2. çocuk birde ilk çocuktan alışık bakmaya,gaz çıkarmaya alt değiştirmeye..

Ben de bugün kontrole gittim bebeğimiz iyi çok şükür . Haftada iki kere nst ye gireceğiz artık . Doğumla ilgili de artık dayanamadım sordum ne düşünüyorsunuz diye . Normal doğumdan korkuyorum evet ama herkes korkuyor , istediğim biraz cesaretti . Doktor da direkt hiç normal doğum lafı bile etmeden kesinlikle sezeryan dedi . Tüp bebek olduğu için sezeryan yaparız dedi . 10 nisana kadar bir aksilik olmazsa sezeryan için bekleyeceğiz .

Valla kvde kendi temizler bi tek kızı yok bi de bekar abisi var eşimin ondan da tiksiniyorum ya of niye böyleyim ben gözüm görüyo ama kapayamam ki temizlese keske ben cok laf atıyorum ama anlayan olmuyo
Gerçekten zordur ya Benimki titiz allahtan. Sürekli derdi temizlikAnnem de öyle. Her gün evini dezenfekte edip duruyor. Ona çekmişim herhalde
Valla annem hastalık derecesinde önceden beri temizdir bende alıştım. Annem hergün evi süpürür koltuklar halılar evi hergün siler tuvalet banyo yıkar. Rutin bu sekilde bende öyle alıştım smdi hamileyim diye hergün yapamıyorum. Dışarıdan geldiğim üstüme asla eve oturmam eşimde alıştırdım hemen soyunur dökünür öyle otururuz. Pis kıyafetimi asla yatagın üstüne falan koymam dışardan geldiğim kıyafetleri falan aldıgım herseyi yıkar öyle kullanırım vs vs. Liste böyle uzar gidergönlüme göre bi kv bulamadım

Canım dikkat et kendine, takip et bakalım. İnşallah hayırlı zamanda sağlıkla gelir.
Evet canım miniko aldım ben. Alezi var. Yatak ölçüsüne göre değişiyor fiyatlar. Ben 70*140 aldığım için 509'a aldım. Bambiye hiç bakmadık biz sanırım, o yüzden bir önerim olamayacak onunla ilgili. Miniko güzel ama beğendim ben, çift taraflı yaşına göre değiştiriyorsun.
He valla aynen öyle

İnsan 1 kerw gördükten sonra eskisi gibi olmuyor canım zaten

C cecenn halın geldi mi yavrum?

Geldi canımcım çok tatlış bir şey çok beğendik eşimle.

Canım inşallah hayırlısı olur. Bugün yarın senden de haber gelir o zaman. Çok heyecanlı. Umarım kolay ve güzel olur her şey.

Neden tüp bebek olunca direk sezeryan dedi anlayamadım. Sonucta sağlıklı bi bebek tüp de olsa normalde olsa tabi doktorunun da vardır bi bildiği

Benimkide normale döndü. Geceleri olup geçiyor zaten hep
Benim ikinci oluyor bu, ilki de sanırım bir buçuk ay önce falandı. Kandiriyo minik bey
Canım sadece kv gelsin o da yardıma. Doktor misafir kabul etmeyin dedi de.
Ben kolonyalı mendille siliyorum öyle yap sen de

Selam kızlar çok takip edemiyorum @baharumutduru2018 ve CocoChanelmademoiselle dan haber var mı?
Biz 3 günlük olduk sürekli uyumak istemesi dışında bir sıkımtımız yok şükür. Sürekli beslemeye çalışıyoruz. Sütüm geldi sağıp veriyorum. Önce şırıngayla verdik sşimdi biberonla saat başı beslemeye çalışıyoruz yoksa bıraksam uyuycak beyfendi dün göbeğini ıslatmadan hızlı bir banyo yaptırdık rahatladı.
E bebekten penye fermuarlı kundak almıştım onu kullanıyorum çok iyi oldu. Tavsiye ediyorum baya kullanışlı bir şey. Bir de aventin göğüs kalkanı çok iyi yara vs olmadı. Çok işe yarıyor biriken süt de ziyan olmuyor. Süt çaylarımı falan almıştım iyiki hazır etmişim. Bebeğin çekmecelerini yerleştirmemiştim. Sabah onları yaptım. Yıkanacaklar var ama ağrılarım tam geçmedi biraz toparlanıp yapacam inşallah. Bizden havadisler bu kadar. Çok özledim hamileliği şimdiden tüpleri de kestirdim. Son hamileliğimi doya doya yaşayım derken kısa sürdü ama güzel bitti şükür

Ayy ne güzel gözün aydın canım evinize kavuşmuşsunuz inşallah bizlerde sağ salim doğurup evimize getiririz sende dinlen canım bol bol simdi

Dimi bu gözler bunları görmese keşke diyor kendi kendine sonra hatta inadıya gözün hep oralara gidiyor
Aynen inadına hep oralara bakıyorsun
Geldi canımcım çok tatlış bir şey çok beğendik eşimle.

Canım inşallah hayırlısı olur. Bugün yarın senden de haber gelir o zaman. Çok heyecanlı. Umarım kolay ve güzel olur her şey.
İyi beğenmene çok sevindim kuzum, güle güle kullan
Ya ne tatlı telaş maşallah çok özendim şu an. İnşallah bizde sağlıkla o günleri görürüz

Geçmiş olsun Ayşe elinden geleni yapıyo dr.un bence evde dinlenirken Youtube'dan nefes çalışmaları aç istersen bı dene. Şahsen çok iyi hissediyorum nefesime odaklanmak, gevşemek bana hep iyi gelir. Kasılmaları da hissettikçe olumlu yönde düşün. Bebeğine vücudunun yol vermeye devam edecegini kasılmaların deniz dalgaları gibi gelip gidecegini hayal ederek karsila. Duzrne girerse hersey iyiye gidicektir inşallah pozitif enerjiyle sağlık sıhhatle doğsun bebişin canım
Masallah minik bebene. Sormanın zararı olmaz tabi ki hrkesin aklına geliyo bi'sü soru Eminim guzel geçecektir sezeryan da normal doğum da hangisi olursa olsun canım gayet net soylemis dr.un Allah zamanında ve saglıklı dogdugunu da gostersin insallah..

Cherrygum Normal doğum esnasında belki bir sıkıntı olabilir herhalde ondan . Riske atmak istemedi sanırım . Bir arkadaşım normal doğum diye ısrar etmişti doğum esnasında , bebek oksijensiz kaldı ve 36 haftalıkken bir hafta küvözde kalmıştı . Hani ben de o yüzden ısrar etmedim doktorun da vardır bir bildiği . Ama yine de direkt sezeryan deyince de pek güzel şeyler hissetmedim . Doktoruma güvenmek zorundayım sanırım bu saatten sonra

hayalinizle
Masallah minik bebene. Sormanın zararı olmaz tabi ki hrkesin aklına geliyo bi'sü soru Eminim guzel geçecektir sezeryan da normal doğum da hangisi olursa olsun canım gayet net soylemis dr.un Allah zamanında ve saglıklı dogdugunu da gostersin insallah..
[/QUOTE]
Amin inşallah cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…