Benim doktor en fazla iki kişi gelsin dedi. Ama sabit olarka tek kişi şartı getirirlerse arkadaşım kalır sanırım. Eşim çocuğa dokunamaz çünküKızlar hastanede refakatçi olarak kimi alacaksınız? Malum bir kişi alınıyor. Annem çok yardımcı olur ama eşim de babası sonuçta ziyaretçi saatinde 1 saat mi görsün çocuğunu? Eşimi alsam refakatçi olarak sizce halledebilir mi? Hemşireler yardımcı olur mu?
Sabır turnusolu gibiler kızKızlar eş ailesi yüzünden sinir krizi geçirmek serbest mişimdi görümcem aradı bana diyor üzülme tek doğum yapıcam diye biz seni kapıda beklicez dedi. Hangi kapıda dedim, hastane kapısında diyor. İçimden dedim hey allahım sabır ver. Hastane kapısında bekleyip ne yapacaksınız dedim. Evden çıkmayın diyoruz biz size siz kapıda beklicez diyorsunuz dedim. Boşuna beklemeyin, annemlere de söyle dedim. Ne sanıyorlar anlamıyorum, hastane kapısında beklerlerse eve çıkarken onları da alıp geleceğimi mi? Hazırlamış ya zaten bavulunuda. Hey allahım sabır ver ya.
Ya sorma bu yaşlılar niye böyle ki? Allah sabır versin. Yüzüne de söylenmez ki şimdi.Kayv gece tuvaleti mahvetmş şimdi de banyoyu mahvetmkle meşgul. Ne varsa o boğazında gark gark bir saattr iyice midem kalktı ya. Sabh kalktığım gibi tuvaleti çamaşır suyuna bopdum. Çıksın banyoya da yapmam lazım. Ooff of artısı olduğu kadar eksisi de çok. Evi asla temz tutamyrum. Ben temzlmeye başladıktan sonra söylüyo aaa kızım ben temzlerdim sen niye yapıyon diye. Tam da hijyene dikkat etmemz gerekn bi dönemdeoofff of kızıma bakablseydm aynı anda hiç çağrmazdım ama mecburum. Bi yandan da dayanmyrm. Şimdi diceksnz derdn temzlk mi diye. Ben dip buacak temzlkten bahsetmyrum normal banyo tuvalet temzliği. Mikrop kapcaz ya.nedr bu kayv lerden çektiğimiz allahım....
Alma kız eveCanim ben özele gidiyorum. Umarım vakalar artmazsa doğumu yapıp cikariz. Bana kalsa hemen al diyeceğim ama doktor istemiyor bebek 10 gün daha dursun 38. Haftada konuşuruz dedi
Ben ve eşim olacak ablam belki gelir birde. Annem yasli olduğu için istemiyorum oda laf anlamiyor
canim hayırlısı olsun inşallah sancıların azalır..
Canim zaten stresiyiz birde bunlar yokmu insanı deli ediyorlar, benim annemde yaşlı 65 i aşkın tamda doğumuma 1 ay kala diş yaptırmaya başladı hergunde doktor bunu çağırıyor kontrole gidiyor otobüslerle dikiş mikis atılmış gidip onları aldıracakmış ablam arabayla götürecekti gidip aldıralım dahada gitme ara ver varsın diş olmasın ağzında acelesi yok diye ama kadın inatçı anlamıyor birde grip olmus burnu akıyormuş, bu arada da evde tadilat işine başlamış adamlar gelip gidiyormus buda başlarında duruyor böyle saçma sapan şeyler. Telefonda dedim evden çıkmaman lazim dikkat etmek lazim bişey olmaz sen dikkat et diyip duruyor. En son kızdım ama kalbinide kurmak istemiyorum yaza gorusuruz artik dedim, ben gelicemki bebeğimi zgörmeyediye kahkaha attıgelde delirme artik hakkımızda hayırlısı bebelerimiz sağlıklı olsunda..
benim eşim kalacak refakatçi olarak.. herşey normal olsaydı teyzem kalacaktı da 1 kişi zorunluluğu gelince mecbur eşim kalacak.. 2. çocuk birde ilk çocuktan alışık bakmaya,gaz çıkarmaya alt değiştirmeye..Kızlar hastanede refakatçi olarak kimi alacaksınız? Malum bir kişi alınıyor. Annem çok yardımcı olur ama eşim de babası sonuçta ziyaretçi saatinde 1 saat mi görsün çocuğunu? Eşimi alsam refakatçi olarak sizce halledebilir mi? Hemşireler yardımcı olur mu?
Valla kvde kendi temizler bi tek kızı yok bi de bekar abisi var eşimin ondan da tiksiniyorum ya of niye böyleyim benBenim de aklıma gelmezdi bu hallere düşeceğim
Benim ki hiç yanaşmıyor bacım. İşe gidip geliyormuş ortalık virüs kaynıyormuş, ben neler düşünüyormuşumresmen evde 1 metre kuralını uyguluyor
Amin canım
Bende bir kaç kere gittiğimde tuvalet falan pisti. Eşime söyledim. Kardeşine söyledi ben mi temizlicem, çalışıyorum ben diyor.1-2 kere daha aynısı oldu, yine söylettim. Artık dikkat ediyorlar sağolsunlar.
Valla annem hastalık derecesinde önceden beri temizdir bende alıştım. Annem hergün evi süpürür koltuklar halılar evi hergün siler tuvalet banyo yıkar. Rutin bu sekilde bende öyle alıştım smdi hamileyim diye hergün yapamıyorum. Dışarıdan geldiğim üstüme asla eve oturmam eşimde alıştırdım hemen soyunur dökünür öyle otururuz. Pis kıyafetimi asla yatagın üstüne falan koymam dışardan geldiğim kıyafetleri falan aldıgım herseyi yıkar öyle kullanırım vs vs. Liste böyle uzar giderGerçekten zordur yaBenimki titiz allahtan. Sürekli derdi temizlik Annem de öyle. Her gün evini dezenfekte edip duruyor. Ona çekmişim herhalde
Canım dikkat et kendine, takip et bakalım. İnşallah hayırlı zamanda sağlıkla gelir.Kızlar sabah 10.30da gittim daha yeni geldim eve. 3tane dil altı verdiler 2 tane 1000lik serum takıldı ama sancılar geçmedi. Dr bugün yarın artabilir sancıların hazırlıklı ol gece Gündüz dedi. Şimdi evde dinleniyorum. Bakalım kasılmalar düzene biner inşaallah
Evet canım miniko aldım ben. Alezi var. Yatak ölçüsüne göre değişiyor fiyatlar. Ben 70*140 aldığım için 509'a aldım. Bambiye hiç bakmadık biz sanırım, o yüzden bir önerim olamayacak onunla ilgili. Miniko güzel ama beğendim ben, çift taraflı yaşına göre değiştiriyorsun.agacsizkoalaa
canım yatastan miniko yatak almıstın dıye hatırlıyorum. alezi var mı memnun musun? bambiden de magic bambi modeli var 339 tl ye gelıyor sıparıs verecektım bır turlu veremedım, yakınlarda yatas magazasında mınıkodan stoklarda varmıs 420 tl ye dusuyor sen kaca aldın ? malum sımdı alayım dıyorum nolur nolmaz yasak flan gelırse alamam yada kargo gelmez flan napsam bılemedım
He valla aynen öyleBenim doktor en fazla iki kişi gelsin dedi. Ama sabit olarka tek kişi şartı getirirlerse arkadaşım kalır sanırım. Eşim çocuğa dokunamaz çünkü
Sabır turnusolu gibiler kız
Ya sorma bu yaşlılar niye böyle ki? Allah sabır versin. Yüzüne de söylenmez ki şimdi.
Alma kız eveCidden bebeğin sağlığı için gerekirse alma zor biliyorum ama görüntülü konuşun. Benim doktor kimseyi kabul etme eve dedi.
İnsan 1 kerw gördükten sonra eskisi gibi olmuyor canım zatenValla kvde kendi temizler bi tek kızı yok bi de bekar abisi var eşimin ondan da tiksiniyorum ya of niye böyleyim bengözüm görüyo ama kapayamam ki temizlese keske ben cok laf atıyorum ama anlayan olmuyo
Valla annem hastalık derecesinde önceden beri temizdir bende alıştım. Annem hergün evi süpürür koltuklar halılar evi hergün siler tuvalet banyo yıkar. Rutin bu sekilde bende öyle alıştım smdi hamileyim diye hergün yapamıyorum. Dışarıdan geldiğim üstüme asla eve oturmam eşimde alıştırdım hemen soyunur dökünür öyle otururuz. Pis kıyafetimi asla yatagın üstüne falan koymam dışardan geldiğim kıyafetleri falan aldıgım herseyi yıkar öyle kullanırım vs vs. Liste böyle uzar gidergönlüme göre bi kv bulamadım
Dimi bu gözler bunları görmese keşke diyor kendi kendineİnsan 1 kerw gördükten sonra eskisi gibi olmuyor canım zaten
Kızlar sabah 10.30da gittim daha yeni geldim eve. 3tane dil altı verdiler 2 tane 1000lik serum takıldı ama sancılar geçmedi. Dr bugün yarın artabilir sancıların hazırlıklı ol gece Gündüz dedi. Şimdi evde dinleniyorum. Bakalım kasılmalar düzene biner inşaallah
Neden tüp bebek olunca direk sezeryan dedi anlayamadım. Sonucta sağlıklı bi bebek tüp de olsa normalde olsaBen de bugün kontrole gittim bebeğimiz iyi çok şükür . Haftada iki kere nst ye gireceğiz artık . Doğumla ilgili de artık dayanamadım sordum ne düşünüyorsunuz diye . Normal doğumdan korkuyorum evet ama herkes korkuyor , istediğim biraz cesaretti . Doktor da direkt hiç normal doğum lafı bile etmeden kesinlikle sezeryan dedi . Tüp bebek olduğu için sezeryan yaparız dedi . 10 nisana kadar bir aksilik olmazsa sezeryan için bekleyeceğiz .
Benim ikinci oluyor bu, ilki de sanırım bir buçuk ay önce falandı. Kandiriyo minik beyBenimkide normale döndü. Geceleri olup geçiyor zaten hep
Canım sadece kv gelsin o da yardıma. Doktor misafir kabul etmeyin dedi de.O kadar sinirim bozuk ki napacağımı şaşırdım. Eşim hasta olmuş öksürüp duruyor banada bulaştırdı sanırım tüm vücudum ağrıyor ve çok halsizim. Şu durumda doğum yapsam zaten yanımıza kimse gelemeyecek bizde hastayız bebeğe bulaştırırsak hastaneye gitmek de ayrı bi dert ooof
Temizlediğim heryer tekrardan batıyo ne temizleyecek gücüm kaldı ne başka bişey
Annemler ve ablamlar şehir dışında gelmeyin nasıl diyicem bilmiyorum. Hadi onlara desem eşimin ailesi burda onlar illa gelmek isteyecekler.
şu sokağa çıkma yasağı gelse hiç fena olmayacak.O zaman bişey dememe kalmadan kimse gelemez. Gelir mi sizce sokağa çıkma yasağı ya
Ben kolonyalı mendille siliyorum öyle yap sen deKızlar corona başlığında baktım millet her şeyi dezenfekte ediyor kendimi pis hissettim, eşimin sabah aldığı makarna paketlerini deterjanlı su ile yıkamıştım, yerleştirirken demin bir baktım bir paket yumuş yumuş hamur olmuş hepsi, su kaçmış içineDedim benden bu kadar
Ayy ne güzel gözün aydın canım evinize kavuşmuşsunuzSelam kızlar çok takip edemiyorum @baharumutduru2018 veCocoChanelmademoiselle dan haber var mı?
Biz 3 günlük olduksürekli uyumak istemesi dışında bir sıkımtımız yok şükür. Sürekli beslemeye çalışıyoruz. Sütüm geldi sağıp veriyorum. Önce şırıngayla verdik sşimdi biberonla saat başı beslemeye çalışıyoruz yoksa bıraksam uyuycak beyfendi dün göbeğini ıslatmadan hızlı bir banyo yaptırdık rahatladı.
E bebekten penye fermuarlı kundak almıştım onu kullanıyorum çok iyi oldu. Tavsiye ediyorum baya kullanışlı bir şey. Bir de aventin göğüs kalkanı çok iyi yara vs olmadı. Çok işe yarıyor biriken süt de ziyan olmuyor. Süt çaylarımı falan almıştım iyiki hazır etmişim. Bebeğin çekmecelerini yerleştirmemiştim. Sabah onları yaptım. Yıkanacaklar var ama ağrılarım tam geçmedi biraz toparlanıp yapacam inşallah. Bizden havadisler bu kadar. Çok özledim hamileliği şimdidentüpleri de kestirdim. Son hamileliğimi doya doya yaşayım derken kısa sürdü ama güzel bitti şükür
Aynen inadına hep oralara bakıyorsunDimi bu gözler bunları görmese keşke diyor kendi kendinesonra hatta inadıya gözün hep oralara gidiyor
İyi beğenmene çok sevindim kuzum, güle güle kullanGeldi canımcım çok tatlış bir şey çok beğendik eşimle.
Canım inşallah hayırlısı olur. Bugün yarın senden de haber gelir o zaman. Çok heyecanlı. Umarım kolay ve güzel olur her şey.
Ya ne tatlı telaş maşallahSelam kızlar çok takip edemiyorum @baharumutduru2018 veCocoChanelmademoiselle dan haber var mı?
Biz 3 günlük olduksürekli uyumak istemesi dışında bir sıkımtımız yok şükür. Sürekli beslemeye çalışıyoruz. Sütüm geldi sağıp veriyorum. Önce şırıngayla verdik sşimdi biberonla saat başı beslemeye çalışıyoruz yoksa bıraksam uyuycak beyfendi dün göbeğini ıslatmadan hızlı bir banyo yaptırdık rahatladı.
E bebekten penye fermuarlı kundak almıştım onu kullanıyorum çok iyi oldu. Tavsiye ediyorum baya kullanışlı bir şey. Bir de aventin göğüs kalkanı çok iyi yara vs olmadı. Çok işe yarıyor biriken süt de ziyan olmuyor. Süt çaylarımı falan almıştım iyiki hazır etmişim. Bebeğin çekmecelerini yerleştirmemiştim. Sabah onları yaptım. Yıkanacaklar var ama ağrılarım tam geçmedi biraz toparlanıp yapacam inşallah. Bizden havadisler bu kadar. Çok özledim hamileliği şimdidentüpleri de kestirdim. Son hamileliğimi doya doya yaşayım derken kısa sürdü ama güzel bitti şükür
Geçmiş olsun Ayşe elinden geleni yapıyo dr.un bence evde dinlenirken Youtube'dan nefes çalışmaları aç istersen bı dene. Şahsen çok iyi hissediyorum nefesime odaklanmak, gevşemek bana hep iyi gelir. Kasılmaları da hissettikçe olumlu yönde düşün. Bebeğine vücudunun yol vermeye devam edecegini kasılmaların deniz dalgaları gibi gelip gidecegini hayal ederek karsila. Duzrne girerse hersey iyiye gidicektir inşallah pozitif enerjiyle sağlık sıhhatle doğsun bebişin canımKızlar sabah 10.30da gittim daha yeni geldim eve. 3tane dil altı verdiler 2 tane 1000lik serum takıldı ama sancılar geçmedi. Dr bugün yarın artabilir sancıların hazırlıklı ol gece Gündüz dedi. Şimdi evde dinleniyorum. Bakalım kasılmalar düzene biner inşaallah
Masallah minik bebene. Sormanın zararı olmaz tabi ki hrkesin aklına geliyo bi'sü soruBen de bugün kontrole gittim bebeğimiz iyi çok şükür . Haftada iki kere nst ye gireceğiz artık . Doğumla ilgili de artık dayanamadım sordum ne düşünüyorsunuz diye . Normal doğumdan korkuyorum evet ama herkes korkuyor , istediğim biraz cesaretti . Doktor da direkt hiç normal doğum lafı bile etmeden kesinlikle sezeryan dedi . Tüp bebek olduğu için sezeryan yaparız dedi . 10 nisana kadar bir aksilik olmazsa sezeryan için bekleyeceğiz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?