2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya bazı bebekler doğum anında stres yaşıyormuş kilosu düşük bebekler falan bunu biliyordum. Birde arkadasım da 36+4de doğurdu ve doğururken baya zorlandı ıkınamadı bebek kanalda kaldı oksijensiz o da küvozde kaldı. Simdi 1 yasına geldi sorunu yok tabiki ama oluyor böyle seylerde. Bence sen sıkıntı yapma sezeryan da kolay geçiyor artık ilk 1-2gün tabiki zorlar ama çabucak ayaklanırsın sen doktoruna güven stres yapma

Kızlar sizde de oluyordur bu his bebek hareket ettikçe bazen sanki cıkacak gibi tam vajinada baskı oluyor. Hatta biraz da canımı acıtıyor o baskı yaptıgı zaman. Normaldir tabi ama ileri ki haftalarda nasıl olacak acaba simdiden böyleyse

Ya ben de vajinismustan dolayı korkuyorum, ya o an kasarsam kendimi çocuk sıkışırsa

Cherrygum'cım bende de altta baskı gibi bazı hisler oldu ama çok kısa sürüyor benzer biçimde acıttı haftalar gectkce bu ve benzeri acılar artabilir diye düşünüorum inş bebekler iyidir içerde

Ahey aheyyy ayşe de doğuracak ben nerelere gidem aheyyyy
İnşaallah doğurursun kızz dökülek hepimiz birden. Habersiz bırakma bizi hiç olmadı watşuptan yaz.

Ya ben de vajinismustan dolayı korkuyorum, ya o an kasarsam kendimi çocuk sıkışırsa
Kız yok 10cm açılacak orası içerde kalmaz mutlaka alırlar ama işte kasarsan doğum süren uzar. Ebeyi dinle o ne derse onu yap o zaman daha kolay doğuruyomuşsun. Arkadasım bana öyle demişti saçma salak ıkınmaya çalışma yoruluyosun ebenin dediklerini dinle daha kolay oluyor diye.
Cherrygum'cım bende de altta baskı gibi bazı hisler oldu ama çok kısa sürüyor benzer biçimde acıttı haftalar gectkce bu ve benzeri acılar artabilir diye düşünüorum inş bebekler iyidir içerde
Evet benimki de anlık yani tam hareket edip oraya vurunca oluyo. Ama keyfi yerinde ki hareket ediyorlar sürekli

Canımmm
Benim eşim yataşta çalışıyor.
Geçen minikoyu sorduk 480 tl demiş patronu bi kurış aşa inmeyince babymall mağazaya gittik. Ordan işbirin yatağını aldık. Aynı minikonun özellikleri varmış. Bizim beşik 70*130 yatak ve alezi ile 400 tlye aldk. Yatağı 340 tl idi. İstersen sende bi bak çok beğendi eşim yatağı zaten işbir birde yataş alacaksın almışken diyor.

Benim arkadaşım da aynı şeyleri yaşadı işte . Hayırlısı bakalım sezeryan dan korkmuyorum zaten, amacım bir an önce hastahaneden Çıkmak çabuk ayaklanmak filandı . Bakalım inşallah sezeryan sonrası ben de kolaylıkla ayaklanırım . İnşallah 10 nisan dan önce sıkıntı yaşamam alttaki dikişlerle

kizlar yenidogan 5. gun muayanesinden sonra bir daha ay basinda cagiriliyor degil mi?

Göğüs kalkanı almadım öneriyormusunuz. Gümüş kapak mi bahsettiğiniz

Kızlar ne tepki verdi canım ya bende kızlarımı düşünüyorum kısmanırlar mı acaba.
Maşaallah paşaya yarasın et olsun sağlıkla büyüsün.

Aynı şeyleri ben de düşündüm ama yine de şu dönemde normal yapsam da bir an önce çıksam diyordum hastahaneden . Hayırlısı bakalım artık
Tikkabilla canım o doğum esnasında öyle bir ıkınma hissi geliyor ki herşeyi unutup ıkınmaya odaklanıyorsun rahat ol.

Kızlar işte vajinismus yaşamayan bilemez o kasma olayını.. Orası ne kadar açık olursa olsun bildiğin beton duvara dönüşüyor. Ne kadar dışarıdan bir güç iterse itsin açılmıyor. Umarım doğumda zorluk yaşamam.

Millet yıkıyormuş napim Ya Çinde hasta olanlar hep marketlerde falan paketlere tükürüyorlarmış başkalarına da bulaşsın diye, videosu da varmış. Ne olur ne olmaz her şeyi yıkadım ben de :)
Sen de bnm kafadansin ben de market esyalrini yikiorm bu aralar

Sizin baya sancı var desenize vakitli gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…