Ya bazı bebekler doğum anında stres yaşıyormuş kilosu düşük bebekler falan bunu biliyordum. Birde arkadasım da 36+4de doğurdu ve doğururken baya zorlandı ıkınamadı bebek kanalda kaldı oksijensiz o da küvozde kaldı. Simdi 1 yasına geldi sorunu yok tabiki ama oluyor böyle seylerde. Bence sen sıkıntı yapma sezeryan da kolay geçiyor artık ilk 1-2gün tabiki zorlar ama çabucak ayaklanırsın sen doktoruna güven stres yapmaCherrygum Normal doğum esnasında belki bir sıkıntı olabilir herhalde ondan . Riske atmak istemedi sanırım . Bir arkadaşım normal doğum diye ısrar etmişti doğum esnasında , bebek oksijensiz kaldı ve 36 haftalıkken bir hafta küvözde kalmıştı . Hani ben de o yüzden ısrar etmedim doktorun da vardır bir bildiği . Ama yine de direkt sezeryan deyince de pek güzel şeyler hissetmedim . Doktoruma güvenmek zorundayım sanırım bu saatten sonra
Çok mantıklıBen kolonyalı mendille siliyorum öyle yap sen de
Ya ben de vajinismustan dolayı korkuyorum, ya o an kasarsam kendimi çocuk sıkışırsaCherrygum Normal doğum esnasında belki bir sıkıntı olabilir herhalde ondan . Riske atmak istemedi sanırım . Bir arkadaşım normal doğum diye ısrar etmişti doğum esnasında , bebek oksijensiz kaldı ve 36 haftalıkken bir hafta küvözde kalmıştı . Hani ben de o yüzden ısrar etmedim doktorun da vardır bir bildiği . Ama yine de direkt sezeryan deyince de pek güzel şeyler hissetmedim . Doktoruma güvenmek zorundayım sanırım bu saatten sonra
Cherrygum'cım bende de altta baskı gibi bazı hisler oldu ama çok kısa sürüyor benzer biçimde acıttı haftalar gectkce bu ve benzeri acılar artabilir diye düşünüorum inş bebekler iyidir içerdeKızlar sizde de oluyordur bu his bebek hareket ettikçe bazen sanki cıkacak gibi tam vajinada baskı oluyor. Hatta biraz da canımı acıtıyor o baskı yaptıgı zaman. Normaldir tabi ama ileri ki haftalarda nasıl olacak acaba simdiden böyleyse
Aynı şeyleri ben de düşündüm ama yine de şu dönemde normal yapsam da bir an önce çıksam diyordum hastahaneden . Hayırlısı bakalım artıkYa ben de vajinismustan dolayı korkuyorum, ya o an kasarsam kendimi çocuk sıkışırsa
Ahey aheyyy ayşe de doğuracak ben nerelere gidem aheyyyyKızlar sabah 10.30da gittim daha yeni geldim eve. 3tane dil altı verdiler 2 tane 1000lik serum takıldı ama sancılar geçmedi. Dr bugün yarın artabilir sancıların hazırlıklı ol gece Gündüz dedi. Şimdi evde dinleniyorum. Bakalım kasılmalar düzene biner inşaallah
Kız yok 10cm açılacak orası içerde kalmaz mutlaka alırlar ama işte kasarsan doğum süren uzar. Ebeyi dinle o ne derse onu yap o zaman daha kolay doğuruyomuşsun. Arkadasım bana öyle demişti saçma salak ıkınmaya çalışma yoruluyosun ebenin dediklerini dinle daha kolay oluyor diye.Ya ben de vajinismustan dolayı korkuyorum, ya o an kasarsam kendimi çocuk sıkışırsa
Evet benimki de anlık yani tam hareket edip oraya vurunca oluyo. Ama keyfi yerinde ki hareket ediyorlar sürekliCherrygum'cım bende de altta baskı gibi bazı hisler oldu ama çok kısa sürüyor benzer biçimde acıttı haftalar gectkce bu ve benzeri acılar artabilir diye düşünüorum inş bebekler iyidir içerde
Canımmm@agacsizkoalaa
canım yatastan miniko yatak almıstın dıye hatırlıyorum. alezi var mı memnun musun? bambiden de magic bambi modeli var 339 tl ye gelıyor sıparıs verecektım bır turlu veremedım, yakınlarda yatas magazasında mınıkodan stoklarda varmıs 420 tl ye dusuyor sen kaca aldın ? malum sımdı alayım dıyorum nolur nolmaz yasak flan gelırse alamam yada kargo gelmez flan napsam bılemedım
Benim arkadaşım da aynı şeyleri yaşadı işte . Hayırlısı bakalım sezeryan dan korkmuyorum zaten, amacım bir an önce hastahaneden Çıkmak çabuk ayaklanmak filandı . Bakalım inşallah sezeryan sonrası ben de kolaylıkla ayaklanırım . İnşallah 10 nisan dan önce sıkıntı yaşamam alttaki dikişlerleYa bazı bebekler doğum anında stres yaşıyormuş kilosu düşük bebekler falan bunu biliyordum. Birde arkadasım da 36+4de doğurdu ve doğururken baya zorlandı ıkınamadı bebek kanalda kaldı oksijensiz o da küvozde kaldı. Simdi 1 yasına geldi sorunu yok tabiki ama oluyor böyle seylerde. Bence sen sıkıntı yapma sezeryan da kolay geçiyor artık ilk 1-2gün tabiki zorlar ama çabucak ayaklanırsın sen doktoruna güven stres yapma
Göğüs kalkanı almadım öneriyormusunuz. Gümüş kapak mi bahsettiğinizSelam kızlar çok takip edemiyorum @baharumutduru2018 ve @CocoChanelmademoiselle dan haber var mı?
Biz 3 günlük olduksürekli uyumak istemesi dışında bir sıkımtımız yok şükür. Sürekli beslemeye çalışıyoruz. Sütüm geldi sağıp veriyorum. Önce şırıngayla verdik sşimdi biberonla saat başı beslemeye çalışıyoruz yoksa bıraksam uyuycak beyfendi dün göbeğini ıslatmadan hızlı bir banyo yaptırdık rahatladı.
E bebekten penye fermuarlı kundak almıştım onu kullanıyorum çok iyi oldu. Tavsiye ediyorum baya kullanışlı bir şey. Bir de aventin göğüs kalkanı çok iyi yara vs olmadı. Çok işe yarıyor biriken süt de ziyan olmuyor. Süt çaylarımı falan almıştım iyiki hazır etmişim. Bebeğin çekmecelerini yerleştirmemiştim. Sabah onları yaptım. Yıkanacaklar var ama ağrılarım tam geçmedi biraz toparlanıp yapacam inşallah. Bizden havadisler bu kadar. Çok özledim hamileliği şimdidentüpleri de kestirdim. Son hamileliğimi doya doya yaşayım derken kısa sürdü ama güzel bitti şükür
Kızlar ne tepki verdi canım ya bende kızlarımı düşünüyorum kısmanırlar mı acaba.Selam kızlar çok takip edemiyorum @baharumutduru2018 ve @CocoChanelmademoiselle dan haber var mı?
Biz 3 günlük olduksürekli uyumak istemesi dışında bir sıkımtımız yok şükür. Sürekli beslemeye çalışıyoruz. Sütüm geldi sağıp veriyorum. Önce şırıngayla verdik sşimdi biberonla saat başı beslemeye çalışıyoruz yoksa bıraksam uyuycak beyfendi dün göbeğini ıslatmadan hızlı bir banyo yaptırdık rahatladı.
E bebekten penye fermuarlı kundak almıştım onu kullanıyorum çok iyi oldu. Tavsiye ediyorum baya kullanışlı bir şey. Bir de aventin göğüs kalkanı çok iyi yara vs olmadı. Çok işe yarıyor biriken süt de ziyan olmuyor. Süt çaylarımı falan almıştım iyiki hazır etmişim. Bebeğin çekmecelerini yerleştirmemiştim. Sabah onları yaptım. Yıkanacaklar var ama ağrılarım tam geçmedi biraz toparlanıp yapacam inşallah. Bizden havadisler bu kadar. Çok özledim hamileliği şimdidentüpleri de kestirdim. Son hamileliğimi doya doya yaşayım derken kısa sürdü ama güzel bitti şükür
Aynı şeyleri ben de düşündüm ama yine de şu dönemde normal yapsam da bir an önce çıksam diyordum hastahaneden . Hayırlısı bakalım artık
Kız yok 10cm açılacak orası içerde kalmaz mutlaka alırlar ama işte kasarsan doğum süren uzar. Ebeyi dinle o ne derse onu yap o zaman daha kolay doğuruyomuşsun. Arkadasım bana öyle demişti saçma salak ıkınmaya çalışma yoruluyosun ebenin dediklerini dinle daha kolay oluyor diye.
Evet benimki de anlık yani tam hareket edip oraya vurunca oluyo. Ama keyfi yerinde ki hareket ediyorlar sürekli
Tikkabilla canım o doğum esnasında öyle bir ıkınma hissi geliyor ki herşeyi unutup ıkınmaya odaklanıyorsun rahat ol.
Sen de bnm kafadansinMillet yıkıyormuş napimYa Çinde hasta olanlar hep marketlerde falan paketlere tükürüyorlarmış başkalarına da bulaşsın diye, videosu da varmış. Ne olur ne olmaz her şeyi yıkadım ben de :)
Kim demiş yaşamadığımıııKızlar işte vajinismus yaşamayan bilemez o kasma olayını.. Orası ne kadar açık olursa olsun bildiğin beton duvara dönüşüyor. Ne kadar dışarıdan bir güç iterse itsin açılmıyor. Umarım doğumda zorluk yaşamam.
Sizin baya sancı var desenize vakitli gelsin inşallahKızlar sabah 10.30da gittim daha yeni geldim eve. 3tane dil altı verdiler 2 tane 1000lik serum takıldı ama sancılar geçmedi. Dr bugün yarın artabilir sancıların hazırlıklı ol gece Gündüz dedi. Şimdi evde dinleniyorum. Bakalım kasılmalar düzene biner inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?