2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
misskokulumm
canım kacıncı haftada kac kg dogmustu? benımde bu geceden berı kasıklarda hafıf agrı ve altta zonklama hıssedıyorum.
33+5 de 2450 gr doğdu canım. Küvöz vs olmadı şükür. Seninkinde de olmaz bir sıkıntı Allahın izniyle kaygılanma sağlıkla kucağına al inşallah. Yüzüne bakınca istemsizce gözyaşlarım akıyor. Allaha binlerce şükür ediyorum heran

misskokulumm maşallah güzel haberler canımcım. Darısı başımıza inşallah. Memden emmiyor mu onu merak ettim. Ay ne güzel hisler.
Emiyor canım da uyanamıyor. Beklesem 3 saati geçiyor. Doğum kilosu 3 ün üstünde olsaydı beklerdim uyanmasını. Ama küçük olunca sık beslemek gerekiyor. Uyku arasında verince emip uyuyor sağdığım sütü

Oyy paşaya baksen neyin uykusu bu.
Ama duymuştum böyle uyuduklarını.
Neyse bir şekilde aslında gıdasını.
Kontrolünüz ne zaman?

Bu dogum sancisi olabilirmi peki ama cok aık degil
Yani anlattığım gibi sanki büyük tuvaletin gelmiş gibi oluyor böyle ıkınıyorsun filan bişey yok ki ıkınmamak gerekiyor,gazın var gibi oluyor,bir süre sonra sancı lar başlıyor düzenli ordan anlıyorsun,Dr unu arayıp sorabilirsin

Yaşamasssın canım hiç korkma dikişler bu zamana kadar getirdi seni zaten sıkıntılı süreci atlattın bi 10gün daha yat dinlen hersey yoluna girecek. 1 gece kalcaksın sezeryan olsa da sonra evindesin öyle düşün
Yaa malesef o kadar ayrıntılı bilmiyorum canım ama sen simdiden öyle düşünüp kendini korkutma o ebeler bi şekilde doğurtuyo seni ite kaka sen nefes egzersizleri yap vajinismusu unut sil hayatından at gitsin gelmesin geri

Benim ikinci oluyor bu, ilki de sanırım bir buçuk ay önce falandı. Kandiriyo minik bey

Canım sadece kv gelsin o da yardıma. Doktor misafir kabul etmeyin dedi de.

Ben kolonyalı mendille siliyorum öyle yap sen de
37. Hafta bitti bugün 38 e giriyoruz çok şükür artık doğurabilirim ama hiç niyeti yok benim kızın Dünya nın halini biliyor gelmek istemiyor herhalde
Kv dem gelsin istiyorum bende bir tek bakalım duruma göre düşünücem bişeyler.
Bugün bayağı bi kriz geçirdim şimdi iyiyim çok şükür. Hastanede vaka yokmuş hiç bir kişide tespit edilmiş oda başka bi şehre üniversite hastanesine sevk edilmiş.
evi de toparladım biraz yarın da yerleri sileyim diyorum içim rahat etsin. Balkon çok tozlu eşimde bende hastayız oda öyle kalıversin

Ben de özelde doğum yapıcam ama 4-5 haftaya ne olur ne biter belki özellere de hasta almaya başlarlar falan diye korkuyorum. Bugün doktora mesaj attım endişeliyim b planı var mı diye henüz görmedi cevap vermedi

Kim demiş yaşamadığımııı
Canım o zaman az çok biliyorsundur. 2 buçuk yıla yakın cebelleştim bu belayla.. En sonunda atlattım ama hiçbir zaman pat diye giriş olamadı maalesef, her seferinde ultrason jeli kullanmak zorundayız ve benim konsantre olmam gerekiyor hala daha.. :/

11 ay yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum hayırlısı inşallah normali çok kolay yaparsın . Ama sezeryan da bir doğum şekli sonuçta mecbur kalınca olacak artık .

Canım ne güzel duygulardır şimdi ya çok heyecan yaptım Ebebekten ben de o fermuarlı kundaktan ve aventin göğüs kalkanından almıştım. Çok sevindim memnun kaldığına. Ya anca dikkatimi çekti ve muhtemelen bilgi verdin ama ben atlamışım. Seninle benim sat aynıymış. Senin doğum erken mi oldu nolmuştu kafam durdu

36. haftada niye durdurmaya çalışıyorlar sancıları? Doğum için çok mu erken?

Hissediyorum aynen diyorum hatta şu kadarcık şeyde acıtıyor doğarken nasıl olacak falan allah yardımcımız olsun

Ben göğüs kalkanı yada gümüş kapak almadım. Almalımıyım sizce. Bilemedim ne yapsam. Yakında bu kargolar da çalışmaz sanırım

36. haftada niye durdurmaya çalışıyorlar sancıları? Doğum için çok mu erken?
Dr 1hafta daha kalsa daha iyi olur emme refleksi tam anlamıyla daha iyi olur ve sarılık olmaması için en az düzeyde geçirmek için ama Dr 1hafta kalmaz bu gidişle dedi. Ve doğsada yine çok sıkıntımız olmaz dedi

Kızlar herhalde bu gece dogum yaparım gibi sancılar yine aktiflesti.niyetim çocukları uyuttuktan sonra hastaneye gitmek.en azından erkek kardeşim bakar gece.bende annemi eşimi almış olurum yanıma. Kafamda bir milyon soru

Kolestazdan dolayı erken oldu diye biliyorum canım.

Ben göğüs kalkanı yada gümüş kapak almadım. Almalımıyım sizce. Bilemedim ne yapsam. Yakında bu kargolar da çalışmaz sanırım

Ben düşünüyorum almayı. Gümüş kapak sonrası için yara olursa ama öncesinde bulunsun diye gögüs kalkanı alacağım. Nolur nolmaz.

Canım hayırlısı olsun inşallah. Yine de stres olma. Belki yalancı sancılardır yine. Sakin sakin bekle bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…