2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
11 ay yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum hayırlısı inşallah normali çok kolay yaparsın . Ama sezeryan da bir doğum şekli sonuçta mecbur kalınca olacak artık .
Kızlar bende dört ay yaşamış biri olarak sizi anlıyorum. Yalnız sezaryende sonda takılması olayında sıkıntı yaşadım açamadım bacaklarımı yenmeme rağmen. Normal Doğumu yapamazdım sanırım bakalım bunda nasıl olacak süreç

Hayırlı olsun canim gule gule büyüt bebegini. Sahlikla sıhatle❤

Hissediyorum aynen diyorum hatta şu kadarcık şeyde acıtıyor doğarken nasıl olacak falan allah yardımcımız olsun
Valla bende bazen öyle düşünüyorum Allahtan hayırlısı her acının bi sonu var bitiyor ömür boyu sürmeyecek diyorum. Hele o kafası cıkınca tamam hersey bitiyo inşallah kolay doğumlar nasip olur hepimize

Hayırlısı olsun canım inşallah sağ salim kucagına al

Kızlar bunlar hastaneye götüremeyip dağıtamayacağım hediyeliklerim. Neyse artık mevlütte falan veririm ya da virüs olayı bittikten sonra görmeye gelenlere.
Eki Görüntüle 2606712

çok sevimliler canim...mevlitte verirsin. yine hatırası kalir.

bana da oluyor canım. hele bazen kitlenip kalıyorum..baski çok fazla.

hayırla gelsin insallah minnak.

Kızlar biz yine sallandık elazığ Sivrice burayı baya etkiliyo. 5.1 büyüklğndeymş baya hissettk. Allahtan tek değldim.
Bşy danışcam size. Burda vaka sayısı 5 olmuş sağlıkçı arkadşlarım söyledi ve hızla artablr dediler. Sezaryen günü için doktrla konuşup bir hafta öne mi çeksem diyorum. Pazartesiye yani. Normalde diğer pazartesi sezaryen günüm.

Maşallah sizeinşallah bebişlerimiz bize herkese mutlyuuk sağlık getirir

Canım artık ben de sağlıkla gelsinler diyorum şu dönemde. Hayrlısı neyse o olsun bebeğine sağlıkla kavuş inşallah

çok sevimliler canim...mevlitte verirsin. yine hatırası kalir.

bana da oluyor canım. hele bazen kitlenip kalıyorum..baski çok fazla.

hayırla gelsin insallah minnak.
Ay canım aynen bazende benimde sanki ayagını kaşığıma kadar sokuyo gibi hissediyorum.
İnşallah belki de yanlış alarmdır ama bilemedim

Sağol canım, öyle olacak mecburen zaten
Yanlış alarmdır bencede
Geçmiş olsun canım haberlerde gördüm bu sefer bizi sallamadı. Doktorun ne diyeceği de önemli ama işte bebek bi gün daha kalsa anne karnında dışarıda bi haftadan iyidir. En doğru kararı doktorun verecek inşallah hayırlısıyla hepimiz doğururuz
48 doğdu canım çok fark yok
Maşallah güzel doğmus minik kuzu

Bende pazartesi konuşacağım cuma alsın istiyorum korkma deyip duruyor doktorum

Ben de 2 yıl sonra yendim, ama gebe kalmıştım, alttan muayeneye izin vermediğim için sezeryana aldılar, aslında hiç acımıyor ama birinin oraya dokunma fikrini yenemedim :/

Sağol canim bakıcam artik.. teşekkür ederim
Maşallah Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
Ben de özelde doğum yapıcam ama 4-5 haftaya ne olur ne biter belki özellere de hasta almaya başlarlar falan diye korkuyorum. Bugün doktora mesaj attım endişeliyim b planı var mı diye henüz görmedi cevap vermedi
Evet cnm şu 1 ay içerisinde ortalık karışır diyorlar hakkımızda hayırlısı bilemedim artik önümüzdeki hafta doğursam ıyi olur

Hangi şehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…