Kızlar bende dört ay yaşamış biri olarak sizi anlıyorum. Yalnız sezaryende sonda takılması olayında sıkıntı yaşadım açamadım bacaklarımı yenmeme rağmen. Normal Doğumu yapamazdım sanırım bakalım bunda nasıl olacak süreç11 ay yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorumhayırlısı inşallah normali çok kolay yaparsın . Ama sezeryan da bir doğum şekli sonuçta mecbur kalınca olacak artık .
Hayırlı olsun canim gule gule büyüt bebegini. Sahlikla sıhatle❤33+5 de 2450 gr doğdu canım. Küvöz vs olmadı şükür. Seninkinde de olmaz bir sıkıntı Allahın izniyle kaygılanma sağlıkla kucağına al inşallah. Yüzüne bakınca istemsizce gözyaşlarım akıyor. Allaha binlerce şükür ediyorum heran
Valla bende bazen öyle düşünüyorum Allahtan hayırlısı her acının bi sonu var bitiyor ömür boyu sürmeyecek diyorum. Hele o kafası cıkınca tamam hersey bitiyo inşallah kolay doğumlar nasip olur hepimizeHissediyorum aynendiyorum hatta şu kadarcık şeyde acıtıyor doğarken nasıl olacak falan allah yardımcımız olsun
Az bi hafta daha bekle hemen doğurmaKızlar içime çok yakında doğuracakmışım gibi bir his geldi niye bilmiyorum. Ay hayrolsun inşallah
Hayırlısı olsun canım inşallah sağ salim kucagına alKızlar herhalde bu gece dogum yaparım gibi sancılar yine aktiflesti.niyetim çocukları uyuttuktan sonra hastaneye gitmek.en azından erkek kardeşim bakar gece.bende annemi eşimi almış olurum yanıma. Kafamda bir milyon soru
Kızlar bunlar hastaneye götüremeyip dağıtamayacağım hediyeliklerim.Neyse artık mevlütte falan veririm ya da virüs olayı bittikten sonra görmeye gelenlere.
Eki Görüntüle 2606712
Kızlar sizde de oluyordur bu his bebek hareket ettikçe bazen sanki cıkacak gibi tam vajinada baskı oluyor. Hatta biraz da canımı acıtıyor o baskı yaptıgı zaman. Normaldir tabi ama ileri ki haftalarda nasıl olacak acaba simdiden böyleyse
Kızlar herhalde bu gece dogum yaparım gibi sancılar yine aktiflesti.niyetim çocukları uyuttuktan sonra hastaneye gitmek.en azından erkek kardeşim bakar gece.bende annemi eşimi almış olurum yanıma. Kafamda bir milyon soru
İnşallahAz bi hafta daha bekle hemen doğurma
Sağol canım, öyle olacak mecburen zatençok sevimliler canim...mevlitte verirsin. yine hatırası kalir.
bana da oluyor canım. hele bazen kitlenip kalıyorum..baski çok fazla.
hayırla gelsin insallah minnak.
Maşallah size33+5 de 2450 gr doğdu canım. Küvöz vs olmadı şükür. Seninkinde de olmaz bir sıkıntı Allahın izniyle kaygılanma sağlıkla kucağına al inşallah. Yüzüne bakınca istemsizce gözyaşlarım akıyor. Allaha binlerce şükür ediyorum heran
48 doğdu canım çok fark yokBen en son 2martta gittim kontrole o zaman flsi 6.56ymıs suan ne kadar bilmiyorum. Kaç cm doğdu peki cok fark var mı?
Canım artık ben de sağlıkla gelsinler diyorum şu dönemde. Hayrlısı neyse o olsun bebeğine sağlıkla kavuş inşallahKızlar sabah 10.30da gittim daha yeni geldim eve. 3tane dil altı verdiler 2 tane 1000lik serum takıldı ama sancılar geçmedi. Dr bugün yarın artabilir sancıların hazırlıklı ol gece Gündüz dedi. Şimdi evde dinleniyorum. Bakalım kasılmalar düzene biner inşaallah
Benim de ilk doğumum vajinusmustan dolayı sezeryan olduKim demiş yaşamadığımııı
Ay canım aynen bazende benimde sanki ayagını kaşığıma kadar sokuyo gibi hissediyorum.çok sevimliler canim...mevlitte verirsin. yine hatırası kalir.
bana da oluyor canım. hele bazen kitlenip kalıyorum..baski çok fazla.
hayırla gelsin insallah minnak.
Yanlış alarmdır bencedeİnşallahbelki de yanlış alarmdır ama bilemedim
Sağol canım, öyle olacak mecburen zaten
Geçmiş olsun canım haberlerde gördüm bu sefer bizi sallamadı. Doktorun ne diyeceği de önemli ama işte bebek bi gün daha kalsa anne karnında dışarıda bi haftadan iyidir. En doğru kararı doktorun verecek inşallah hayırlısıyla hepimiz doğururuzKızlar biz yine sallandık elazığ Sivrice burayı baya etkiliyo. 5.1 büyüklğndeymş baya hissettk. Allahtan tek değldim.
Bşy danışcam size. Burda vaka sayısı 5 olmuş sağlıkçı arkadşlarım söyledi ve hızla artablr dediler. Sezaryen günü için doktrla konuşup bir hafta öne mi çeksem diyorum. Pazartesiye yani. Normalde diğer pazartesi sezaryen günüm.
Maşallah güzel doğmus minik kuzu48 doğdu canım çok fark yok
Bende pazartesi konuşacağım cuma alsın istiyorum korkma deyip duruyor doktorumKızlar biz yine sallandık elazığ Sivrice burayı baya etkiliyo. 5.1 büyüklğndeymş baya hissettk. Allahtan tek değldim.
Bşy danışcam size. Burda vaka sayısı 5 olmuş sağlıkçı arkadşlarım söyledi ve hızla artablr dediler. Sezaryen günü için doktrla konuşup bir hafta öne mi çeksem diyorum. Pazartesiye yani. Normalde diğer pazartesi sezaryen günüm.
Ben de 2 yıl sonra yendim, ama gebe kalmıştım, alttan muayeneye izin vermediğim için sezeryana aldılar, aslında hiç acımıyor ama birinin oraya dokunma fikrini yenemedim :/Canım o zaman az çok biliyorsundur. 2 buçuk yıla yakın cebelleştim bu belayla.. En sonunda atlattım ama hiçbir zaman pat diye giriş olamadı maalesef, her seferinde ultrason jeli kullanmak zorundayız ve benim konsantre olmam gerekiyor hala daha.. :/
Sağol canim bakıcam artik.. teşekkür ederimCanımmm
Benim eşim yataşta çalışıyor.
Geçen minikoyu sorduk 480 tl demiş patronu bi kurış aşa inmeyince babymall mağazaya gittik. Ordan işbirin yatağını aldık. Aynı minikonun özellikleri varmış. Bizim beşik 70*130 yatak ve alezi ile 400 tlye aldk. Yatağı 340 tl idi. İstersen sende bi bak çok beğendi eşim yatağı zaten işbir birde yataş alacaksın almışken diyor.
Maşallah Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin33+5 de 2450 gr doğdu canım. Küvöz vs olmadı şükür. Seninkinde de olmaz bir sıkıntı Allahın izniyle kaygılanma sağlıkla kucağına al inşallah. Yüzüne bakınca istemsizce gözyaşlarım akıyor. Allaha binlerce şükür ediyorum heran
Evet cnm şu 1 ay içerisinde ortalık karışır diyorlar hakkımızda hayırlısı bilemedim artik önümüzdeki hafta doğursam ıyi olurBen de özelde doğum yapıcam ama 4-5 haftaya ne olur ne biter belki özellere de hasta almaya başlarlar falan diye korkuyorum. Bugün doktora mesaj attım endişeliyim b planı var mı diye henüz görmedi cevap vermedi
Hangi şehirKızlar biz yine sallandık elazığ Sivrice burayı baya etkiliyo. 5.1 büyüklğndeymş baya hissettk. Allahtan tek değldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?