Herşeye canım sıkıldım bunaldım birdenNe krizi canım hayirdir? Hastalık korkusu mu?
Bende ciddi ciddi sezeryen mi istesem diye düşünüyorum ama doktorum bu fikre sıcak bakmazAnladım canım. Şuanki benm dönemim gibi olacak nisanın ilk haftası sennki de.
Hiç mi kimse yok canım güvenebileceğin? Eşin yanında olabilecek mi peki? Olursa ikiniz yetersiniz bence.Herşeye canım sıkıldım bunaldım birden
Eşim öksürüyordu hastaneye gitti hemen örnek almışlar negatif çıkmış şükür.
Doğum nasıl olucak, sonrasında kimse yanımda olmassa nasıl bakıcam vs vs. Bunları düşündüm halada düşünüyorum kafamda hiçbirşey net değil
Benm doktrum da 30undan önceye sıcak bakmaz bence ama yine de bi konuşcm. 38i devirelim bari diyp duruyodu en son. Belki bu son duyumlardan sonra fikri değşmş olablr. Benm gibi. Hakkımızda hayrlısı olsun. Nolcğnı neler yaşacğmızı tahmn bile edemyruz artık herşy biranda çok hızlı değişyr.Bende ciddi ciddi sezeryen mi istesem diye düşünüyorum ama doktorum bu fikre sıcak bakmaz
Aynen canım. O zamanda bir sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum zaten.Anladım canım. Şuanki benm dönemim gibi olacak nisanın ilk haftası sennki de.
Evet eşim yanımda olucak. Kv dem gelebilir ama onuda hiç istemiyorum. Acemi olmasam bebek bakımı konusunda hiç korkmıycam.Hiç mi kimse yok canım güvenebileceğin? Eşin yanında olabilecek mi peki? Olursa ikiniz yetersiniz bence.
Bakalım bu akşam ki vaka sayısı kaç olucakBenm doktrum da 30undan önceye sıcak bakmaz bence ama yine de bi konuşcm. 38i devirelim bari diyp duruyodu en son. Belki bu son duyumlardan sonra fikri değşmş olablr. Benm gibi. Hakkımızda hayrlısı olsun. Nolcğnı neler yaşacğmızı tahmn bile edemyruz artık herşy biranda çok hızlı değişyr.
Eşin yanında olcaksa hiç dert etme çok daha iyi halledersnz canım. Kayv nasıl biri blmyrum gerçi. Yardmcı olcğnı düşünüyosan olablr ama şu dnemde gelip gtmesi ne kadar doğru olur bilemedim.Evet eşim yanımda olucak. Kv dem gelebilir ama onuda hiç istemiyorum. Acemi olmasam bebek bakımı konusunda hiç korkmıycam.
BakalımBakalım bu akşam ki vaka sayısı kaç olucak
Malesef herks tedrgin. Senn haftan daha düşük ama en azından bi plan yapılabilir ilerisi için.Salı günü kontrolüm var bende mi konussam doktorumla bakalım ne diyecek ne olacak belki o da bana bi öneride bulunur. Şimdi bende düşünmeye başladım
Kızlar çok mutlu oldular canım. Başından ayrılmıyorlar gidip gelip kontrol ediyorlar. Kıskanma yok daha çok küçük anne modundalar şimdilikKızlar ne tepki verdi canım ya bende kızlarımı düşünüyorum kısmanırlar mı acaba.
Maşaallah paşaya yarasın et olsun sağlıkla büyüsün.
Aslında bugün çağırmışlardı. Pazartesi doğum oldu perşembe gelin dediler. Cuma sağlık ocağında topuk kanı verecez o yüzden cuma gidelim dedik kontrole de yarın çıkmış olacağız bakalımOyy paşaya baksen neyin uykusu bu.
Ama duymuştum böyle uyuduklarını.
Neyse bir şekilde aslında gıdasını.
Kontrolünüz ne zaman?
Ooyş ne güzel maşallah sizeKızlar çok mutlu oldular canım. Başından ayrılmıyorlar gidip gelip kontrol ediyorlar. Kıskanma yok daha çok küçük anne modundalar şimdilik☺
Duyma testi yaptrdınız mı canım?Aslında bugün çağırmışlardı. Pazartesi doğum oldu perşembe gelin dediler. Cuma sağlık ocağında topuk kanı verecez o yüzden cuma gidelim dedik kontrole de yarın çıkmış olacağız bakalım
Oyy maşallah gözün aydın sağlıkla büyüsün darısı hayırlısı ile bizlerin başına..33+5 de 2450 gr doğdu canım. Küvöz vs olmadı şükür. Seninkinde de olmaz bir sıkıntı Allahın izniyle kaygılanma sağlıkla kucağına al inşallah. Yüzüne bakınca istemsizce gözyaşlarım akıyor. Allaha binlerce şükür ediyorum heran
Yapıldı canım hastanede doğumdan sonra 2 gece kaldığımız için doktor gelip yaptı. Geçemedi benim minik. Erken doğanlar çoğunlukla geçemiyormuş zaten. Panik yapma 1 ay sonra getir dedi doktor bakalımDuyma testi yaptrdınız mı canım?
İyi de diyemiyorum kötü de kv işteEşin yanında olcaksa hiç dert etme çok daha iyi halledersnz canım. Kayv nasıl biri blmyrum gerçi. Yardmcı olcğnı düşünüyosan olablr ama şu dnemde gelip gtmesi ne kadar doğru olur bilemedim.
Bu akşam açıklamayacak galiba saat baya bi geçtiBakalıminşallh düşüş olur da bu düşündklerimiz bize kalır. Düşün düşün yorulduk valla.
5 gece kaldım ben hastanede o yüzden sürekli yanıma gelenlerden istedim canım ihtiyaçlarımı sorun olmadı.öyle ihtiyaç duyduğum birşey olmadı.bebeğe 3 takım koymuştum. 2 tane kullandım. Kendime 3 takım pijama koymuştum hepsini kullandım.kirlileri eve yolladım falan.Oyy maşallah gözün aydın sağlıkla büyüsün darısı hayırlısı ile bizlerin başına..
en taze anne olarak hastane çantasında hazırladıklarının hepsini kullandın mı..şunu daha çok alsaymışım yada bunu gereksiz koymuşum dediklerin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?