2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ne krizi canım hayirdir? Hastalık korkusu mu?
Herşeye canım sıkıldım bunaldım birden
Eşim öksürüyordu hastaneye gitti hemen örnek almışlar negatif çıkmış şükür.
Doğum nasıl olucak, sonrasında kimse yanımda olmassa nasıl bakıcam vs vs. Bunları düşündüm halada düşünüyorum kafamda hiçbirşey net değil

Hiç mi kimse yok canım güvenebileceğin? Eşin yanında olabilecek mi peki? Olursa ikiniz yetersiniz bence.

Bende ciddi ciddi sezeryen mi istesem diye düşünüyorum ama doktorum bu fikre sıcak bakmaz
Benm doktrum da 30undan önceye sıcak bakmaz bence ama yine de bi konuşcm. 38i devirelim bari diyp duruyodu en son. Belki bu son duyumlardan sonra fikri değşmş olablr. Benm gibi. Hakkımızda hayrlısı olsun. Nolcğnı neler yaşacğmızı tahmn bile edemyruz artık herşy biranda çok hızlı değişyr.

Hiç mi kimse yok canım güvenebileceğin? Eşin yanında olabilecek mi peki? Olursa ikiniz yetersiniz bence.
Evet eşim yanımda olucak. Kv dem gelebilir ama onuda hiç istemiyorum. Acemi olmasam bebek bakımı konusunda hiç korkmıycam.

Bakalım bu akşam ki vaka sayısı kaç olucak

Salı günü kontrolüm var bende mi konussam doktorumla bakalım ne diyecek ne olacak belki o da bana bi öneride bulunur. Şimdi bende düşünmeye başladım

Evet eşim yanımda olucak. Kv dem gelebilir ama onuda hiç istemiyorum. Acemi olmasam bebek bakımı konusunda hiç korkmıycam.
Eşin yanında olcaksa hiç dert etme çok daha iyi halledersnz canım. Kayv nasıl biri blmyrum gerçi. Yardmcı olcğnı düşünüyosan olablr ama şu dnemde gelip gtmesi ne kadar doğru olur bilemedim.

Salı günü kontrolüm var bende mi konussam doktorumla bakalım ne diyecek ne olacak belki o da bana bi öneride bulunur. Şimdi bende düşünmeye başladım
Malesef herks tedrgin. Senn haftan daha düşük ama en azından bi plan yapılabilir ilerisi için.

Kızlar ne tepki verdi canım ya bende kızlarımı düşünüyorum kısmanırlar mı acaba.
Maşaallah paşaya yarasın et olsun sağlıkla büyüsün.
Kızlar çok mutlu oldular canım. Başından ayrılmıyorlar gidip gelip kontrol ediyorlar. Kıskanma yok daha çok küçük anne modundalar şimdilik

Oyy paşaya baksen neyin uykusu bu.
Ama duymuştum böyle uyuduklarını.
Neyse bir şekilde aslında gıdasını.
Kontrolünüz ne zaman?
Aslında bugün çağırmışlardı. Pazartesi doğum oldu perşembe gelin dediler. Cuma sağlık ocağında topuk kanı verecez o yüzden cuma gidelim dedik kontrole de yarın çıkmış olacağız bakalım

Kızlar çok mutlu oldular canım. Başından ayrılmıyorlar gidip gelip kontrol ediyorlar. Kıskanma yok daha çok küçük anne modundalar şimdilik☺
Ooyş ne güzel maşallah sizebakalım benm kız napack daha çok küçük muhtemelen orasına burasına dokunmaya çalışck bi şaşırcak falan

Duyma testi yaptrdınız mı canım?

Oyy maşallah gözün aydın sağlıkla büyüsün darısı hayırlısı ile bizlerin başına..
en taze anne olarak hastane çantasında hazırladıklarının hepsini kullandın mı..şunu daha çok alsaymışım yada bunu gereksiz koymuşum dediklerin var mı?

Eşin yanında olcaksa hiç dert etme çok daha iyi halledersnz canım. Kayv nasıl biri blmyrum gerçi. Yardmcı olcğnı düşünüyosan olablr ama şu dnemde gelip gtmesi ne kadar doğru olur bilemedim.
İyi de diyemiyorum kötü de kv işte Eşimin annesi olmasaydı iyi anlaşırdık ama çok düşkün çocuğuna bebek gibi davranıyor saçma sapan triplere kıskaçlık krizlerine giriyor.

5 gece kaldım ben hastanede o yüzden sürekli yanıma gelenlerden istedim canım ihtiyaçlarımı sorun olmadı.öyle ihtiyaç duyduğum birşey olmadı.bebeğe 3 takım koymuştum. 2 tane kullandım. Kendime 3 takım pijama koymuştum hepsini kullandım.kirlileri eve yolladım falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…