Tam emin değiliz ki canım çoğu kişi söylüyor pozitif çıkmış diye amaAa hasta kişiyle calismaya devam edilir mi büyük risk canm hemen hastaneye karantinaya alinmali gerekirse gitmesin esin ise saglik bu
Canım fabrika falan mı burası? İlaç fabrikası gibi mi? Yani acil birşey mi üretiyor? Neden kapatmak için pazartesini bekliyorlar? Bir yandan da pozitif çıkan adamı bırakmazlar hastaneden diye düşünüyorum. Bilemedim valla ya.İnan hiç bilmiyorum her kafadan başka ses çıkıyor. 3 vardiya çalışan her vardiyada 6000 kişi olan bir yer. İlk zamanlar ümreden yakını gelen kişileri almamışlar işyerine. Bir kişi saklamış sanırım şimdi onum testi pozitif çıktı diyenler var herkes çok panik olmuş.
Kapatılacak izin verecekler herkese diye laf dolanıyor günlerdir. Şimdi de pazartesi kapanacak diyolar. Gitmese kovulabilir şu am çok karışık kafam çok karıştı
Her gün iki katına çıkıyor... En çok hamileler etkilendi bence psikolojik olarakAmin aminn ..Korkma kuzum akışında olmasi en guzel Rabbim herseyi güzel eylesin yapacak birşey yok
Ama sayının giderek fazla fazla artmasi teşhis konmayan daha birçoklarının oldugunu düşünmek hepimizi endişelendiriyor zor günler yasiyoruz
Canım şikayet edin ne olur karantinaya alsınlar.Eşimin işyerinde bir kişide virüs tespit edilmİş. Annesi ümreden gelmiş ondam bulaşmış. Hala çalışma devam ediyor. Pazartesi günü herkesi izne çıkaracaklarmış öyle bi söylem var. Çok kalabalık çalıştıkları yer. 3 gün daha gidecek mecbur geldiği gibi tüm kıyafetlerini yıkarım. Tuzlu suyla gargara yapar duş alır .umarım birşey olmaz
Dört yıldır çekiyorum bu illeti çok iyi anlıyorum seni inan. Ama bakarız bak cidden. Hiç korkma. Reflü yastığı almadıysan bebeğe ondan al bence çok faydası olacak bize.Bende de anksiyete var biliyo musun. Hemen kötü senaryolar yazarım kafamda sürekli bişeylerden endişe ederim. Sanki hep en kötüsü beni bulacakmış gibiUmarım bende bakabilirim ya
ama kimse hamilelerden bahsetmiyorHer gün iki katına çıkıyor... En çok hamileler etkilendi bence psikolojik olarak
canim sikayet edilsin.tekrar test yapilsin.yalanci pozitiflik oluyormus.bir daha bakilsin.oyle sey mi olur..o fabrika onu orda nasil tutuyor?topluma ihanet resmen !Eşimin işyerinde bir kişide virüs tespit edilmİş. Annesi ümreden gelmiş ondam bulaşmış. Hala çalışma devam ediyor. Pazartesi günü herkesi izne çıkaracaklarmış öyle bi söylem var. Çok kalabalık çalıştıkları yer. 3 gün daha gidecek mecbur geldiği gibi tüm kıyafetlerini yıkarım. Tuzlu suyla gargara yapar duş alır .umarım birşey olmaz
Evet bunları denemek daha mantıklı şu an dimi? Gidip çocuğu daha kendi istemeden doğurmak da istemiyorum. Ha gerekliyse yine sezaryen olur ama bari sancısıyla gelse.Valla hepimiz aynı endişeleri yaşıyoruz ya. Nasıl bir zamana denk geldik. Allaha sığınmaktan, kendi önlemlerimizi almaktan başka çaremiz yok. Bende korkuyorum, özel hastaneye gidiyorum mesela ama vaka sayısı bu hızla artarsa özelleride devlet gibi kullanabilir sağlık bakanlığı. Neticede olan yoğun bakım ve cihazlar yetmeyecek belki bir süre sonra. Sen biraz daha çabala kuzum kendiliğinden gelmesi için. Hurma ye, ilişkiye gir, merdiven çık, squat falan yap. Belki bir faydası dokunur.
İnşallah sağ salim kavuşuruz kuzum hepimiz yavrularımıza...Canım Allah senden de razı olsun ❣ moral bozacak seyleri düşünme tetiklemesin suan hiçbişey. burda eminim hepimiz güzel anne olacagız bu kadar düşünüp endişelenmemiz bile her birimizin ne kadar özverili birer anne olacagımızı gösteriyor
Evet bende öyle düşünüyorum simdi günde 10-15bin test yapılacakmış sayı artabilir artacaktır da
Doktorum muhtemelen istediğimi yapar. Yani doğurmak istiyorum desem sezaryene alır hemen. Ama işte bilmiyorum bu iyi mi olur kötü mü? Her şey doğal akışında ilerlesin istiyor gönlümdoktorun ne diyor? bir konuş bakalim. kelin ilacı olsa kendine sürer hesabi ben de çok kararsızım. kendiliginden gelse kuzularımız.
çoğu insan stresten erken doğum yapar. benim ki geri kaçıyor sanki. hep aşağıda hissederdim hareketlerini, bugün kaburgami tepikliyor. bu haftaya kadar ilk defa hem de.
Bazen cok etkileniyorum gizlice yayilan bir tehlike .. bide şu aralar soguk alginligi cekiyorken göğsüm daraliyor hasta insanlari daha iyi anlıyorum daha fazlasını yasiyorlar ..Her gün iki katına çıkıyor... En çok hamileler etkilendi bence psikolojik olarak
Ve düşün biz yine doğuma yaklaştık. Yeni öğrenenler de var, ortasında olanlar da. Kontrole gitmeye korkuyor insanlar. Tüp bebek tedavisi devam edenler var mesela. Ya çok zor. Allah hepimize hayırlısını versin...ama kimse hamilelerden bahsetmiyor
dogsun istiyorum ya..erken merken..ama kiyamiyorum da ☹☹☹
Öyledr o zaman canım daha minik sennkiYapıldı canım hastanede doğumdan sonra 2 gece kaldığımız için doktor gelip yaptı. Geçemedi benim minik. Erken doğanlar çoğunlukla geçemiyormuş zaten. Panik yapma 1 ay sonra getir dedi doktor bakalım
Hiç çekilmeyen tiplerden biri de bu bana kalırsaİyi de diyemiyorum kötü de kv işteEşimin annesi olmasaydı iyi anlaşırdık ama çok düşkün çocuğuna bebek gibi davranıyor saçma sapan triplere kıskaçlık krizlerine giriyor.
Canım 350 yi geçti 400e dayandı vaka sayısı. Ölüm 4.Bu akşam açıklamayacak galiba saat baya bi geçti
Test edilmeyen çok fazla bence. Hala aramızda dolaşan. En fenası o işte. Bazı dojtrlar kesnlkle kabul etmyomş. Bakalım bzmkiler ne dicekEvet tam gününü doldurmasına 32 gün var bugun itibariyle. Benim için erken ama bilemiyorum zaten sezeryanda da 39.haftayı bekleme taraftarıydı doktorum suan istesemde almaz. Vaka sayısı 359 olmus 4 kişi var ölen. Belki bize yansıtılmayan daha faazla
Ben de şuan bu fikre daha yakınım. Yarın olsun hayrolsun bakalım.Eğer senin gibi kesin sezaryen olacağım belli olsa ben beklemezdim canım.
Çok sinsi bir hastalık cidden. Eve kapattım kendimi ama arkadaşım iki sokak ötedeki evinden geliyor ondan bile huylanir oldum. Allah tüm dünyaya unutamayacağı bir ders veriyor. Ya sinir olduğum hala Fink Fink gezen umursamaz bir kesim var. Deli oluyorum. Otur evinde dimi ne işin var yani?Bazen cok etkileniyorum gizlice yayilan bir tehlike .. bide şu aralar soguk alginligi cekiyorken göğsüm daraliyor hasta insanlari daha iyi anlıyorum daha fazlasını yasiyorlar ..
Stresten doguracaz ayol
Çok hızlı ilerliyo kızlar ya bu korkutucu gerçkten. Aman çok dikkat etsn eşin canım yüzeylere dokundpnda hemn yıkasın elini. Dezenfektan kolonya allah ne verdyse. Allah bilir bizm eşlermzn olduğu ortamlarda da vardr haberleri yok. Allahım korusun hepimizi.Eşimin işyerinde bir kişide virüs tespit edilmİş. Annesi ümreden gelmiş ondam bulaşmış. Hala çalışma devam ediyor. Pazartesi günü herkesi izne çıkaracaklarmış öyle bi söylem var. Çok kalabalık çalıştıkları yer. 3 gün daha gidecek mecbur geldiği gibi tüm kıyafetlerini yıkarım. Tuzlu suyla gargara yapar duş alır .umarım birşey olmaz
Ay ne güzel detaylıca anlatmışsın kuzum güle.gule.buyut bebegini insallah sağlıkla.huzurlaSelam kızlar çok takip edemiyorum @baharumutduru2018 veCocoChanelmademoiselle dan haber var mı?
Biz 3 günlük olduksürekli uyumak istemesi dışında bir sıkımtımız yok şükür. Sürekli beslemeye çalışıyoruz. Sütüm geldi sağıp veriyorum. Önce şırıngayla verdik sşimdi biberonla saat başı beslemeye çalışıyoruz yoksa bıraksam uyuycak beyfendi dün göbeğini ıslatmadan hızlı bir banyo yaptırdık rahatladı.
E bebekten penye fermuarlı kundak almıştım onu kullanıyorum çok iyi oldu. Tavsiye ediyorum baya kullanışlı bir şey. Bir de aventin göğüs kalkanı çok iyi yara vs olmadı. Çok işe yarıyor biriken süt de ziyan olmuyor. Süt çaylarımı falan almıştım iyiki hazır etmişim. Bebeğin çekmecelerini yerleştirmemiştim. Sabah onları yaptım. Yıkanacaklar var ama ağrılarım tam geçmedi biraz toparlanıp yapacam inşallah. Bizden havadisler bu kadar. Çok özledim hamileliği şimdidentüpleri de kestirdim. Son hamileliğimi doya doya yaşayım derken kısa sürdü ama güzel bitti şükür
Aynen canım yap tabi. Olmazsa da en azından ben gelmesi için herşeyi yaptım dersin. Bak bana dönsün ve normal gelsin diye yerlerde emekliyorumEvet bunları denemek daha mantıklı şu an dimi? Gidip çocuğu daha kendi istemeden doğurmak da istemiyorum. Ha gerekliyse yine sezaryen olur ama bari sancısıyla gelse.
İnşallah sağ salim kavuşuruz kuzum hepimiz yavrularımıza...
Doktorum muhtemelen istediğimi yapar. Yani doğurmak istiyorum desem sezaryene alır hemen. Ama işte bilmiyorum bu iyi mi olur kötü mü? Her şey doğal akışında ilerlesin istiyor gönlüm
Tatile gidenlere ne demeliÇok sinsi bir hastalık cidden. Eve kapattım kendimi ama arkadaşım iki sokak ötedeki evinden geliyor ondan bile huylanir oldum. Allah tüm dünyaya unutamayacağı bir ders veriyor. Ya sinir olduğum hala Fink Fink gezen umursamaz bir kesim var. Deli oluyorum. Otur evinde dimi ne işin var yani?
Maymun etti bizi bu miniklerAynen canım yap tabi. Olmazsa da en azından ben gelmesi için herşeyi yaptım dersin. Bak bana dönsün ve normal gelsin diye yerlerde emekliyorum
Beyinsiz demeli valla. Cidden bu milletin bu denli cahil olması kafayı yedirir insana.Tatile gidenlere ne demeli
Bilincsiz davrananlar yüzünden tehlike buyuyor yani illa devlet yasak koymali yoksa tatil çıktı millete gezmeye devam.
Bir an once stresin geçeceği günü bekliyorum cabuk olsa bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?