2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım fabrika falan mı burası? İlaç fabrikası gibi mi? Yani acil birşey mi üretiyor? Neden kapatmak için pazartesini bekliyorlar? Bir yandan da pozitif çıkan adamı bırakmazlar hastaneden diye düşünüyorum. Bilemedim valla ya.

Her gün iki katına çıkıyor... En çok hamileler etkilendi bence psikolojik olarak

Canım şikayet edin ne olur karantinaya alsınlar.

Bende de anksiyete var biliyo musun. Hemen kötü senaryolar yazarım kafamda sürekli bişeylerden endişe ederim. Sanki hep en kötüsü beni bulacakmış gibi Umarım bende bakabilirim ya
Dört yıldır çekiyorum bu illeti çok iyi anlıyorum seni inan. Ama bakarız bak cidden. Hiç korkma. Reflü yastığı almadıysan bebeğe ondan al bence çok faydası olacak bize.

canim sikayet edilsin.tekrar test yapilsin.yalanci pozitiflik oluyormus.bir daha bakilsin.oyle sey mi olur..o fabrika onu orda nasil tutuyor?topluma ihanet resmen !

Evet bunları denemek daha mantıklı şu an dimi? Gidip çocuğu daha kendi istemeden doğurmak da istemiyorum. Ha gerekliyse yine sezaryen olur ama bari sancısıyla gelse.
İnşallah sağ salim kavuşuruz kuzum hepimiz yavrularımıza...
Doktorum muhtemelen istediğimi yapar. Yani doğurmak istiyorum desem sezaryene alır hemen. Ama işte bilmiyorum bu iyi mi olur kötü mü? Her şey doğal akışında ilerlesin istiyor gönlüm

Her gün iki katına çıkıyor... En çok hamileler etkilendi bence psikolojik olarak
Bazen cok etkileniyorum gizlice yayilan bir tehlike .. bide şu aralar soguk alginligi cekiyorken göğsüm daraliyor hasta insanlari daha iyi anlıyorum daha fazlasını yasiyorlar ..
Stresten doguracaz ayol

ama kimse hamilelerden bahsetmiyor
dogsun istiyorum ya..erken merken..ama kiyamiyorum da ☹☹☹
Ve düşün biz yine doğuma yaklaştık. Yeni öğrenenler de var, ortasında olanlar da. Kontrole gitmeye korkuyor insanlar. Tüp bebek tedavisi devam edenler var mesela. Ya çok zor. Allah hepimize hayırlısını versin...

Yapıldı canım hastanede doğumdan sonra 2 gece kaldığımız için doktor gelip yaptı. Geçemedi benim minik. Erken doğanlar çoğunlukla geçemiyormuş zaten. Panik yapma 1 ay sonra getir dedi doktor bakalım
Öyledr o zaman canım daha minik sennkiaay inşallah ben bi gece bile kalmadan eve gelirim nası olacaksa sezaryenli halimle. Yaptıkları oluyomş ama. Sabah yapıp akşam gönderdikleri. Onlardan olurum inşallah.
İyi de diyemiyorum kötü de kv işte Eşimin annesi olmasaydı iyi anlaşırdık ama çok düşkün çocuğuna bebek gibi davranıyor saçma sapan triplere kıskaçlık krizlerine giriyor.
Hiç çekilmeyen tiplerden biri de bu bana kalırsa
Bu akşam açıklamayacak galiba saat baya bi geçti
Canım 350 yi geçti 400e dayandı vaka sayısı. Ölüm 4.
Test edilmeyen çok fazla bence. Hala aramızda dolaşan. En fenası o işte. Bazı dojtrlar kesnlkle kabul etmyomş. Bakalım bzmkiler ne dicek
Eğer senin gibi kesin sezaryen olacağım belli olsa ben beklemezdim canım.
Ben de şuan bu fikre daha yakınım. Yarın olsun hayrolsun bakalım.

Bazen cok etkileniyorum gizlice yayilan bir tehlike .. bide şu aralar soguk alginligi cekiyorken göğsüm daraliyor hasta insanlari daha iyi anlıyorum daha fazlasını yasiyorlar ..
Stresten doguracaz ayol
Çok sinsi bir hastalık cidden. Eve kapattım kendimi ama arkadaşım iki sokak ötedeki evinden geliyor ondan bile huylanir oldum. Allah tüm dünyaya unutamayacağı bir ders veriyor. Ya sinir olduğum hala Fink Fink gezen umursamaz bir kesim var. Deli oluyorum. Otur evinde dimi ne işin var yani?

Çok hızlı ilerliyo kızlar ya bu korkutucu gerçkten. Aman çok dikkat etsn eşin canım yüzeylere dokundpnda hemn yıkasın elini. Dezenfektan kolonya allah ne verdyse. Allah bilir bizm eşlermzn olduğu ortamlarda da vardr haberleri yok. Allahım korusun hepimizi.

Ay ne güzel detaylıca anlatmışsın kuzum güle.gule.buyut bebegini insallah sağlıkla.huzurla

Aynen canım yap tabi. Olmazsa da en azından ben gelmesi için herşeyi yaptım dersin. Bak bana dönsün ve normal gelsin diye yerlerde emekliyorum

Tatile gidenlere ne demeli
Bilincsiz davrananlar yüzünden tehlike buyuyor yani illa devlet yasak koymali yoksa tatil çıktı millete gezmeye devam.
Bir an once stresin geçeceği günü bekliyorum cabuk olsa bari

Tatile gidenlere ne demeli
Bilincsiz davrananlar yüzünden tehlike buyuyor yani illa devlet yasak koymali yoksa tatil çıktı millete gezmeye devam.
Bir an once stresin geçeceği günü bekliyorum cabuk olsa bari
Beyinsiz demeli valla. Cidden bu milletin bu denli cahil olması kafayı yedirir insana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…