Evet tam gününü doldurmasına 32 gün var bugun itibariyle. Benim için erken ama bilemiyorum zaten sezeryanda da 39.haftayı bekleme taraftarıydı doktorum suan istesemde almaz. Vaka sayısı 359 olmus 4 kişi var ölen. Belki bize yansıtılmayan daha faazlaMalesef herks tedrgin. Senn haftan daha düşük ama en azından bi plan yapılabilir ilerisi için.
Eğer senin gibi kesin sezaryen olacağım belli olsa ben beklemezdim canım. Gelişimi iyiyse bekleyip strese girme derim.Kızlar biz yine sallandık elazığ Sivrice burayı baya etkiliyo. 5.1 büyüklğndeymş baya hissettk. Allahtan tek değldim.
Bşy danışcam size. Burda vaka sayısı 5 olmuş sağlıkçı arkadşlarım söyledi ve hızla artablr dediler. Sezaryen günü için doktrla konuşup bir hafta öne mi çeksem diyorum. Pazartesiye yani. Normalde diğer pazartesi sezaryen günüm.
Şükür canım negatif çıkmış. İnan çok da güzel bakarsın. Bak benim de ilk olacak ki benim anksiyetem var, ona rağmen inanıyorum bakacagima. Şu durumlar o kadar korkuttu ki bebek bakımı konusu benim için daha az kaygı oluşturur oldu.Herşeye canım sıkıldım bunaldım birden
Eşim öksürüyordu hastaneye gitti hemen örnek almışlar negatif çıkmış şükür.
Doğum nasıl olucak, sonrasında kimse yanımda olmassa nasıl bakıcam vs vs. Bunları düşündüm halada düşünüyorum kafamda hiçbirşey net değil
Senden cok güzel bi anne olacak benceEğer senin gibi kesin sezaryen olacağım belli olsa ben beklemezdim canım. Gelişimi iyiyse bekleyip strese girme derim.
Şükür canım negatif çıkmış. İnan çok da güzel bakarsın. Bak benim de ilk olacak ki benim anksiyetem var, ona rağmen inanıyorum bakacagima. Şu durumlar o kadar korkuttu ki bebek bakımı konusu benim için daha az kaygı oluşturur oldu.
Ya can mısın senSenden cok güzel bi anne olacak bence ❣
Kuzum zaten 38. Haftadasin 2 hafta icinde belli olur hersey . Nasil isterse öyle gelsin kuzu stres yapmaÖf kızlar ben bile sezaryen düşünmeye başladımÇok korkuyorum ne olur bir fikir verin bana...
Allah ikimize de hatta hepimize de hayırlı doğum nasip etsin. Dur bakalım içini ferah tut belki kontrol altına alırlar daha iyi hissederek gidersin doğumaKuzum zaten 38. Haftadasin 2 hafta icinde belli olur hersey . Nasil isterse öyle gelsin kuzu stres yapma
Asil ben napcam nisan sonuna 1 ay varhastalik pik yapar hastaneler dolu dizgin olur ben doguma giderim napim akışına biraktim
Amin aminn ..Korkma kuzum akışında olmasi en guzel Rabbim herseyi güzel eylesin yapacak birşey yokAllah ikimize de hatta hepimize de hayırlı doğum nasip etsin. Dur bakalım içini ferah tut belki kontrol altına alırlar daha iyi hissederek gidersin doğumaay inşallah öyle olur ya. Eşim de bekleyelim diyor ben de akışında olsun istiyorum ama işte korkuyo insan
Bende de anksiyete var biliyo musun. Hemen kötü senaryolar yazarım kafamda sürekli bişeylerden endişe ederim. Sanki hep en kötüsü beni bulacakmış gibiEğer senin gibi kesin sezaryen olacağım belli olsa ben beklemezdim canım. Gelişimi iyiyse bekleyip strese girme derim.
Şükür canım negatif çıkmış. İnan çok da güzel bakarsın. Bak benim de ilk olacak ki benim anksiyetem var, ona rağmen inanıyorum bakacagima. Şu durumlar o kadar korkuttu ki bebek bakımı konusu benim için daha az kaygı oluşturur oldu.
Yapılan testler artıkça sayı artar anladığım kadarıyla yapılan testler azdı şimdi arttı sayıda arttıEvet tam gününü doldurmasına 32 gün var bugun itibariyle. Benim için erken ama bilemiyorum zaten sezeryanda da 39.haftayı bekleme taraftarıydı doktorum suan istesemde almaz. Vaka sayısı 359 olmus 4 kişi var ölen. Belki bize yansıtılmayan daha faazla
Keşke en başta umreye yurt dışına çıkışı durdursalardıEşimin işyerinde bir kişide virüs tespit edilmİş. Annesi ümreden gelmiş ondam bulaşmış. Hala çalışma devam ediyor. Pazartesi günü herkesi izne çıkaracaklarmış öyle bi söylem var. Çok kalabalık çalıştıkları yer. 3 gün daha gidecek mecbur geldiği gibi tüm kıyafetlerini yıkarım. Tuzlu suyla gargara yapar duş alır .umarım birşey olmaz
Valla hepimiz aynı endişeleri yaşıyoruz ya. Nasıl bir zamana denk geldik. Allaha sığınmaktan, kendi önlemlerimizi almaktan başka çaremiz yok. Bende korkuyorum, özel hastaneye gidiyorum mesela ama vaka sayısı bu hızla artarsa özelleride devlet gibi kullanabilir sağlık bakanlığı. Neticede olan yoğun bakım ve cihazlar yetmeyecek belki bir süre sonra. Sen biraz daha çabala kuzum kendiliğinden gelmesi için. Hurma ye, ilişkiye gir, merdiven çık, squat falan yap. Belki bir faydası dokunur.Öf kızlar ben bile sezaryen düşünmeye başladımÇok korkuyorum ne olur bir fikir verin bana...
Kız nasıl çalışmaya devam ediyormuş? 184'e şikayet etsenize. Ayrıca madem pozitif onu nasıl bırakmışlarki?Eşimin işyerinde bir kişide virüs tespit edilmİş. Annesi ümreden gelmiş ondam bulaşmış. Hala çalışma devam ediyor. Pazartesi günü herkesi izne çıkaracaklarmış öyle bi söylem var. Çok kalabalık çalıştıkları yer. 3 gün daha gidecek mecbur geldiği gibi tüm kıyafetlerini yıkarım. Tuzlu suyla gargara yapar duş alır .umarım birşey olmaz
Canım Allah senden de razı olsun ❣ moral bozacak seyleri düşünme tetiklemesin suan hiçbişey. burda eminim hepimiz güzel anne olacagız bu kadar düşünüp endişelenmemiz bile her birimizin ne kadar özverili birer anne olacagımızı gösteriyorYa can mısın senŞu umutsuzluk içinde ilaç gibi geldi şu mesajın Allah razı olsun
Evet bende öyle düşünüyorum simdi günde 10-15bin test yapılacakmış sayı artabilir artacaktır daYapılan testler artıkça sayı artar anladığım kadarıyla yapılan testler azdı şimdi arttı sayıda arttı
Aa hasta kişiyle calismaya devam edilir mi büyük risk canm hemen hastaneye karantinaya alinmali gerekirse gitmesin esin ise saglik buEşimin işyerinde bir kişide virüs tespit edilmİş. Annesi ümreden gelmiş ondam bulaşmış. Hala çalışma devam ediyor. Pazartesi günü herkesi izne çıkaracaklarmış öyle bi söylem var. Çok kalabalık çalıştıkları yer. 3 gün daha gidecek mecbur geldiği gibi tüm kıyafetlerini yıkarım. Tuzlu suyla gargara yapar duş alır .umarım birşey olmaz
doktorun ne diyor? bir konuş bakalim. kelin ilacı olsa kendine sürer hesabi ben de çok kararsızım. kendiliginden gelse kuzularımız.Öf kızlar ben bile sezaryen düşünmeye başladımÇok korkuyorum ne olur bir fikir verin bana...
İnan hiç bilmiyorum her kafadan başka ses çıkıyor. 3 vardiya çalışan her vardiyada 6000 kişi olan bir yer. İlk zamanlar ümreden yakını gelen kişileri almamışlar işyerine. Bir kişi saklamış sanırım şimdi onum testi pozitif çıktı diyenler var herkes çok panik olmuş.Kız nasıl çalışmaya devam ediyormuş? 184'e şikayet etsenize. Ayrıca madem pozitif onu nasıl bırakmışlarki?
Aynı fikirdeyim Dünya da yayılmaya başladığında bir hafta izin verip gelmek isteyenler için sonrasında giriş çıkışlar kapatılmalıydı.Ama işte ekonomiKeşke en başta umreye yurt dışına çıkışı durdursalardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?