2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yok canım öyle biryer değil. Söyleyemiyorum burda şu an nerde yaşadığım direkt çıkar ortaya. İnşallah yanlış biliyoruzdur

Dört yıldır çekiyorum bu illeti çok iyi anlıyorum seni inan. Ama bakarız bak cidden. Hiç korkma. Reflü yastığı almadıysan bebeğe ondan al bence çok faydası olacak bize.
Ben saymadım kaç yıl oldu
Seninde yanında kimse olmayacak mı ? Annen kv den ?
Aslında eşimle ikimiz üstesinden gelebilirsek gerçekten gurur duyarım kendimle. Hep kimseyi istemiyorum yanımda diyordum büyük konuşmamak lazım ya
Reflü yatağı almadım yan yatırırım diye düşündüm.
en büyük korkum o zaten kusarsa boğazına kaçarsa.Gazını çıkaramazsam. Nasıl yıkıycaz. Ya üşütürsem hasta olursa hep bunları düşünüyorum. He birde sütüm olmassa aç kalırsa

ah insanlar ahh . Karantina dayız sekerim istesemde gelemezsiniz de kacarlar hemen

Sormaaaa annelik başladı şimdiden
Başladı valla kız
stres olmayalim guzel anne hersey cok guzel olacak diyelim guzel olsun Allah in izniyle
Amin kuzum inşallah
Off yine tekme saatleri başladı bu nası kız bebek yaa kız bebek biraz naif olur sakin olur
Bu yeni nesil kız nerede nahiflik
Kv yakında oturuyor gelip gider. Bir de arkadaşım var benimle yaşıt bekar. Bakicaz artık. Eşim hiç yardım edemez çok korkak yok yok düşündüğün kötü hiçbir şey olmayacak. Misler gibi bakicaz Allah'ın izniyle

Olmadı benim kv de de arada gelir gider ihtiyaç olursa

İlla bana benzeyecek yani eşim bile diyo napıyo küçük cadı diye sen minyatürünü doğuracaksın diyo

İlla bana benzeyecek yani eşim bile diyo napıyo küçük cadı diye sen minyatürünü doğuracaksın diyo
Ayy bizim de hayalimizdi kız olsun benim minyatürüm olsun kıvır kıvır saçlar, bıcır bıcır bir kız bebek şimdi minik bey nasıl olacak çok merak ediyorum babası gibi merhametli olur inşallah

Kızlar bende bir şey danisacagim sancı kısmı illa vajinasal olmak zorunda mi benim kız yukarda ya kafası inanılmaz acıtıyor canımı bugün geçmedi taş gibi karnım ve baya zorluyor buda kasılma mi napmaliyim doktora dünden önceki gün gittim daha bilgisi olan bana akıl versin cidden nefesim kesiliyor çünkü artık vajinamda agrım sızım yok düzenli ama karnim yirtilacak givi gergin sancı mi buda yoksa başka bir şey mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…