- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
SormaaaaMaymun etti bizi bu minikler
Beyinsiz demeli valla. Cidden bu milletin bu denli cahil olması kafayı yedirir insana.
Yok canım öyle biryer değil. Söyleyemiyorum burda şu an nerde yaşadığım direkt çıkar ortaya. İnşallah yanlış biliyoruzdurCanım fabrika falan mı burası? İlaç fabrikası gibi mi? Yani acil birşey mi üretiyor? Neden kapatmak için pazartesini bekliyorlar? Bir yandan da pozitif çıkan adamı bırakmazlar hastaneden diye düşünüyorum. Bilemedim valla ya.
İnşallah canımcımYok canım öyle biryer değil. Söyleyemiyorum burda şu an nerde yaşadığım direkt çıkar ortaya. İnşallah yanlış biliyoruzdur
Yarın eşim gitsin aslı varsa şikayet edicem. Ayy bide orda karantinada kalıyomuş eşim düşünmek bile istemiyorumCanım şikayet edin ne olur karantinaya alsınlar.
Bizimki de su ictim hıçkırık tuttu ritmik ritmik harekete basladiOff yine tekme saatleri başladı bu nası kız bebek yaakız bebek biraz naif olur sakin olur
Ben saymadım kaç yıl olduDört yıldır çekiyorum bu illeti çok iyi anlıyorum seni inan. Ama bakarız bak cidden. Hiç korkma. Reflü yastığı almadıysan bebeğe ondan al bence çok faydası olacak bize.
Görümcemler bi akrabalarına oturmaya gitmiş birde fotoğraf paylaşmış ya
Gezmeye mi gittiniz yazdım cevap vermedi. Nasıl kafalar bunlar anlamıyorum ki.
Bebeği görmeye gelmek isteyecekler kesin. Ama hepsi havasını alır
Ay o hıckırıktan ne çekiyorum günde 3 kez banko hıvkırıyo bi de uzun sürünce sinirlenip yine tekmeliyoBizimki de su ictim hıçkırık tuttu ritmik ritmik harekete basladi
Dogunca uykusuzlari oynamasalar bari
Bunaldık evde yazmış Allah akıl fikir versinah insanlar ahh . Karantina dayız sekerim istesemde gelemezsiniz de kacarlar hemen
Başladı valla kızSormaaaaannelik başladı şimdiden
Amin kuzum inşallahstres olmayalim guzel anne hersey cok guzel olacak diyelim guzel olsun Allah in izniyle
Bu yeni nesil kız nerede nahiflikOff yine tekme saatleri başladı bu nası kız bebek yaakız bebek biraz naif olur sakin olur
Kv yakında oturuyor gelip gider. Bir de arkadaşım var benimle yaşıt bekar. Bakicaz artık. Eşim hiç yardım edemez çok korkakBen saymadım kaç yıl oldu
Seninde yanında kimse olmayacak mı ? Annen kv den ?
Aslında eşimle ikimiz üstesinden gelebilirsek gerçekten gurur duyarım kendimle. Hep kimseyi istemiyorum yanımda diyordum büyük konuşmamak lazım ya
Reflü yatağı almadım yan yatırırım diye düşündüm.
en büyük korkum o zaten kusarsa boğazına kaçarsa.Gazını çıkaramazsam. Nasıl yıkıycaz. Ya üşütürsem hasta olursa hep bunları düşünüyorum. He birde sütüm olmassa aç kalırsa ☹
Umarım sabaha güzel haberler verirsin canımYatışım yapıldı kızlar.tekrar sancıyı durdurmak için serum takıldı.sabaha kadar burdayım umarım hersey iyi olur
Olmadı benim kv de de arada gelir gider ihtiyaç olursaBaşladı valla kız
Amin kuzum inşallah
Bu yeni nesil kız nerede nahiflik
Kv yakında oturuyor gelip gider. Bir de arkadaşım var benimle yaşıt bekar. Bakicaz artık. Eşim hiç yardım edemez çok korkakyok yok düşündüğün kötü hiçbir şey olmayacak. Misler gibi bakicaz Allah'ın izniyle
İlla bana benzeyecek yani eşim bile diyo napıyo küçük cadı diyeBaşladı valla kız
Amin kuzum inşallah
Bu yeni nesil kız nerede nahiflik
Kv yakında oturuyor gelip gider. Bir de arkadaşım var benimle yaşıt bekar. Bakicaz artık. Eşim hiç yardım edemez çok korkakyok yok düşündüğün kötü hiçbir şey olmayacak. Misler gibi bakicaz Allah'ın izniyle
Gelsin tabii canım. Elini yüzünü yıkayıp ilgilensin geri gitsin sonra ne var sanki.Olmadı benim kv de de arada gelir gider ihtiyaç olursa
Ayy bizim de hayalimizdi kız olsun benim minyatürüm olsunİlla bana benzeyecek yani eşim bile diyo napıyo küçük cadı diyesen minyatürünü doğuracaksın diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?