İnşallah canımAyy bizim de hayalimizdi kız olsun benim minyatürüm olsunkıvır kıvır saçlar, bıcır bıcır bir kız bebek şimdi minik bey nasıl olacak çok merak ediyorum babası gibi merhametli olur inşallah
Cesaret edebilirsem tabii ikinciyeİnşallah canımAy ikincisi kız olur belki küçük bir blup olsun
Sağol canım Tesekkur ederimCanım çok haklısın. Eşine söyle bebeğinin rızkını başkasına vermesin. Oraya vereceği parayla bebeğinin bir ihtiyacı görülür yani. Açlardır gerçekten tabiki yardım edilir. Yeğenlere playstation için para vermek ne yani. Senin bebeğin olacak yakın zamanda bir sürü masraf..
Güle güle sağlıkla kullansın bebişin çok güzeller
Canım çok geçmiş olsun. Bol sıvı tüket. Evi sık sık havalandır. Evin sıcaklığı çok yüksek olmasın. Sarımsak sirke tüketin. Doğal antibiyotik. Temizliği de yavaş yavaş yaparsın sıkma canını. Bana bir arkadaş ses kaydı gönderdi bugün. Ne kadar doğru bilmiyorum ama sokağa çıkma yasağı ilan edilecekmiş bugün yarın. Yakınmış diyorlar ama tabi bilgi kirliliği var hemen inanmamak lazım.
Maşallah canım gözün aydın
Canım hastanede çok iyi baktılar bana aslında iyi oldu kaldığım, d vitaminime kadar saatli getirdiler. İçini ferah tut gerekirse kalırsın sağlıkla gelirsiniz evinize inşallahÖyledr o zaman canım daha minik sennkiaay inşallah ben bi gece bile kalmadan eve gelirim nası olacaksa sezaryenli halimle. Yaptıkları oluyomş ama. Sabah yapıp akşam gönderdikleri. Onlardan olurum inşallah.
Hiç çekilmeyen tiplerden biri de bu bana kalırsa
Canım 350 yi geçti 400e dayandı vaka sayısı. Ölüm 4.
Test edilmeyen çok fazla bence. Hala aramızda dolaşan. En fenası o işte. Bazı dojtrlar kesnlkle kabul etmyomş. Bakalım bzmkiler ne dicek
Ben de şuan bu fikre daha yakınım. Yarın olsun hayrolsun bakalım.
NasılsınYatışım yapıldı kızlar.tekrar sancıyı durdurmak için serum takıldı.sabaha kadar burdayım umarım hersey iyi olur
Sancı vajinada olmuyor ki zaten. Yani iki doğumda da vajinada sancı hissetmedim. En fazla baskı oluyor o da doğumun ikinci evresinde. Yani tam açıklık olduktan sonra, bebeğin çıkmaya başladığı o evrede.Kızlar bende bir şey danisacagim sancı kısmı illa vajinasal olmak zorunda mi benim kız yukarda ya kafası inanılmaz acıtıyor canımı bugün geçmedi taş gibi karnım ve baya zorluyor buda kasılma mi napmaliyim doktora dünden önceki gün gittim daha bilgisi olan bana akıl versin cidden nefesim kesiliyor çünkü artık vajinamda agrım sızım yok düzenli ama karnim yirtilacak givi gerginsancı mi buda yoksa başka bir şey mi
Canım sağol benim ufak ufak ağrılarım vardı sanırım onlar da doğum başlangıcı değil en büyük sıkıntım sertlik karnimda nefes alamadım gece çok zorlandım yaniSancı vajinada olmuyor ki zaten. Yani iki doğumda da vajinada sancı hissetmedim. En fazla baskı oluyor o da doğumun ikinci evresinde. Yani tam açıklık olduktan sonra, bebeğin çıkmaya başladığı o evrede.
Benim Sancilarim bel ve kasik ağrısı şeklinde oluyordu. Adet sancisina benzer. Hatta bel ağrısı ile başlayıp, kasiklari saran bir sancı geliyordu sonra gidiyordu. Kiminin sadece alt karnı agriyormus ama. Sırt ağrısı şeklinde olan da duydum. Karın sertlesiyordu tabi ama bunu bazen farketmeyebilirsin. Özellikle Sancilarin arttığı dönemlerde.
Benim bebek pozisyonu bu değil ya bütün baskı o yüzden mi üstte oluyor diye düşündüm
Aynen o bölümde çalışan herkes karantinaya alınmalı hatta siz de dikkat edin çalışamazlarKız nasıl çalışmaya devam ediyormuş? 184'e şikayet etsenize. Ayrıca madem pozitif onu nasıl bırakmışlarki?
Yaa canım önlemini al git bence bel ağrında varsa bekleme. Maskeni eldivenini fln tak git.Günaydın kızlar.... Yine sancılarım var 30.cu haftadan beri erken doğum riskim vardı o zamnda beri ara ara sancım oluyor bayadır iyiydim derken sancıyla uyandım smdi bel ağrısını hiç katmıyorum 1 haftadır çok zorluyor zaten. Hastahaneye gitmek istemiyorum. Sizler nasi gidiyorsunuz hastahaneye virusten dolayı korkuyorum sancım geçmezse mecbur kalacağım
Belim hiç geçmiyor canm bu da doğum belirtisi midir anlayamadim. Doğum pozisyonunu 30.cu haftada almıştı 2 haftadır da çok düştü dediler daha dikkatli olmam gerektiğini söylediler. Dogum nasil anlarim nasil olur bir bilgim de yok ama sanciya alistim resmen bazen geciyor bekleyecegim evde. Alttan bakiyorlar acilmaya surekli o da tetikler ona da korkuyorumYaa canım önlemini al git bence bel ağrında varsa bekleme. Maskeni eldivenini fln tak git.
Seninki kasılma canım. Yalancı sancı.Canım sağol benim ufak ufak ağrılarım vardı sanırım onlar da doğum başlangıcı değil en büyük sıkıntım sertlik karnimda nefes alamadım gece çok zorlandım yaniama yatinca biraz rahatladim 2 3 saat uyuyup tekrar açtım gözlerimi ☺ açıklaman için teşekkür ediyorum
Naptın canım iyimisinYatışım yapıldı kızlar.tekrar sancıyı durdurmak için serum takıldı.sabaha kadar burdayım umarım hersey iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?