2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sağol canım Tesekkur ederim

Canım hastanede çok iyi baktılar bana aslında iyi oldu kaldığım, d vitaminime kadar saatli getirdiler. İçini ferah tut gerekirse kalırsın sağlıkla gelirsiniz evinize inşallah

Sancı vajinada olmuyor ki zaten. Yani iki doğumda da vajinada sancı hissetmedim. En fazla baskı oluyor o da doğumun ikinci evresinde. Yani tam açıklık olduktan sonra, bebeğin çıkmaya başladığı o evrede.

Benim Sancilarim bel ve kasik ağrısı şeklinde oluyordu. Adet sancisina benzer. Hatta bel ağrısı ile başlayıp, kasiklari saran bir sancı geliyordu sonra gidiyordu. Kiminin sadece alt karnı agriyormus ama. Sırt ağrısı şeklinde olan da duydum. Karın sertlesiyordu tabi ama bunu bazen farketmeyebilirsin. Özellikle Sancilarin arttığı dönemlerde.

Canım sağol benim ufak ufak ağrılarım vardı sanırım onlar da doğum başlangıcı değil en büyük sıkıntım sertlik karnimda nefes alamadım gece çok zorlandım yani ama yatinca biraz rahatladim 2 3 saat uyuyup tekrar açtım gözlerimi ☺ açıklaman için teşekkür ediyorum

Günaydın herkese
Kızlar doğum videoları izliyor musunuz? Daha mı iyi geliyor yoksa korkutuyor mu sizi? Hoş şu an korkudan ziyade endişe hissediyorum durumlardan ötürü ama yine de doğum için kaygılarım var ilk sonuçta. Ne dersiniz izleyeyim mi?

Bu arada günaydın herkese dün son doz ciğer geliştiricim yapıldı tüm gece bel agrısı ve kasılma yaşadım alfamet mucize gibi geldi 3 gündür devam ediyorum ara ara yükselse de toparlıyoruz muhtemelen 27 mart spinal sezeryan doğum olacak bende endişeliyim son durumlardan ama hepimiz için herşey çok güzel olsun inşallh

Günaydın kızlar.... Yine sancılarım var 30.cu haftadan beri erken doğum riskim vardı o zamnda beri ara ara sancım oluyor bayadır iyiydim derken sancıyla uyandım smdi bel ağrısını hiç katmıyorum 1 haftadır çok zorluyor zaten. Hastahaneye gitmek istemiyorum. Sizler nasi gidiyorsunuz hastahaneye virusten dolayı korkuyorum sancım geçmezse mecbur kalacağım

Yaa canım önlemini al git bence bel ağrında varsa bekleme. Maskeni eldivenini fln tak git.

Yaa canım önlemini al git bence bel ağrında varsa bekleme. Maskeni eldivenini fln tak git.
Belim hiç geçmiyor canm bu da doğum belirtisi midir anlayamadim. Doğum pozisyonunu 30.cu haftada almıştı 2 haftadır da çok düştü dediler daha dikkatli olmam gerektiğini söylediler. Dogum nasil anlarim nasil olur bir bilgim de yok ama sanciya alistim resmen bazen geciyor bekleyecegim evde. Alttan bakiyorlar acilmaya surekli o da tetikler ona da korkuyorum

Burda 2 vaka cıktı virüs olarak başka şehire sevk edildiler özel bir hastahane var kapattılar sadece acile açık normal kontrole gidemiyorum oraya malesef. Saglik ocaginda takip vardi gelme diye aradılar ortalık karışık diye..

Seninki kasılma canım. Yalancı sancı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…