2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım hastanede çok iyi baktılar bana aslında iyi oldu kaldığım, d vitaminime kadar saatli getirdiler. İçini ferah tut gerekirse kalırsın sağlıkla gelirsiniz evinize inşallah
Normalde olsa ben de kalmak isterdim bi gece ama o sivrizekalı virüsli adam heryeri gezdiği gibi benm hastaneye de gelmiş. Bi hemşire gözetim altındaymış. Tedrginim o yüzden.

Günaydın canım. Bu bünye ve psikoloji meselesi biraz. Eğer kaldırabileceğini düşünüyorsan izleyebilirsin. Ben izliyorum

Reactions: Kuf

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun.

Tedbirimizi aldık geldik ne yazık k mecburen. İnsanları bir görseniz, gerçekten bu bizim toplum çok cahil. Cahillikten ölecekler. Ne maskeleri çar ne de eldiven. Bu aptallar yüzünden hızla yayılıyor

Günaydın canım. Ben izleyemem sanırım kötü etkiler diye düşünüyorum hiç bakmadım.

Cok sağol canm. Burda da öyle çarşıda yaşlı adamlar kahve desen yok çay ocaklari kapalı boş boş dolanıyorlar öksürerek çok afedersin de iğrenç iğrenç bir de yere tükürüyorlar. Doğuma kadar inşallah biter inşallah diyeceğim böyleler yüzünden zor görünüyor

Benim onerim izleme kuzum dogumu hic kaygi korku duyma dogum icin . Acisiyla tatlısıyla ömründe cok az yasayacagin duygular diye düşün. Ilkte simdiki aklim olsa asla dogumdan korkmazdım endiselenmezdim akışına birak

Selam kizlar bende carsamba gunu kontrole gittim 35+4te 2270 grm cikti kilosu doktor cok az almis dedi bir sorun gormuyorum ama haftaya tekrar bakalim boyle olursa aliriz dedi benim bebeler niye kilo almiyor anlamiyorum ya o kadar da dikkat ediyorum yediklerime

Canım bu kilo meselesi sanırım yapıyla alakalı. Bazıları hiç dikkat etmiyo 4 kilo doğryr bazısı herşeye dikkat edp 3 kilo bile doğuramyr. Aman sağlıklı olsunlar da.

Herkese günaydın sağlık dolu günlerimiz olsun inşallah kızlar sancısı olan arkadaşlar geçmiş olsun, umarım hakkınızda hayırlısı olur herşeyin.
Amin inşallah canm bebeklerimize zamanında sağlıklı siyatli kucagimiza almayı nasip etsin Rabbim

Bol çerez ye canm muz meyve sebzeye önem göster bunlar kilosuna belki fayda eder inşallah canm ceviz badem flan tüket günlük bir avuç

Kızlar ben hıçkırıkları sol kasığımda hissediyorum daha çok. Başı aşağı doğru dönmüş olabilir mi? Ay lütfen olsun çünkü öyle birşey emekleme işe yaramış olsun.
Ben hep sol kasıkta hissediyorum benimki baş aşağı pozisyonda uzun zamandır dönmüş olabilir seninki de

Yapısal bir şeydir canım. Sağlıklı olsun da kilo alır minnak.

@BlupBlupBlup canım doğum videosu derken bütün hersey in gösterildiği videolari mi kastediyorsun?,Ben şu ünlü bir kaç doğum doktorunun videolarını bakıyorum ama onlarda pek bir şey olmuyor, hop bebeği kucağına veriyorlar. Zaten keşfet sayfası benim onlarla dolu.

Diğerlerini izlemedim hiç, izlemem de sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…