Normalde olsa ben de kalmak isterdim bi gece ama o sivrizekalı virüsli adam heryeri gezdiği gibi benm hastaneye de gelmiş. Bi hemşire gözetim altındaymış. Tedrginim o yüzden.Canım hastanede çok iyi baktılar bana aslında iyi oldu kaldığım, d vitaminime kadar saatli getirdiler. İçini ferah tut gerekirse kalırsın sağlıkla gelirsiniz evinize inşallah
Günaydın canım. Bu bünye ve psikoloji meselesi biraz. Eğer kaldırabileceğini düşünüyorsan izleyebilirsin. Ben izliyorumGünaydın herkese
Kızlar doğum videoları izliyor musunuz? Daha mı iyi geliyor yoksa korkutuyor mu sizi? Hoş şu an korkudan ziyade endişe hissediyorum durumlardan ötürü ama yine de doğum için kaygılarım var ilk sonuçta. Ne dersiniz izleyeyim mi?
Günaydın kızlar.... Yine sancılarım var 30.cu haftadan beri erken doğum riskim vardı o zamnda beri ara ara sancım oluyor bayadır iyiydim derken sancıyla uyandım smdi bel ağrısını hiç katmıyorum 1 haftadır çok zorluyor zaten. Hastahaneye gitmek istemiyorum. Sizler nasi gidiyorsunuz hastahaneye virusten dolayı korkuyorum sancım geçmezse mecbur kalacağım
Günaydın herkese
Kızlar doğum videoları izliyor musunuz? Daha mı iyi geliyor yoksa korkutuyor mu sizi? Hoş şu an korkudan ziyade endişe hissediyorum durumlardan ötürü ama yine de doğum için kaygılarım var ilk sonuçta. Ne dersiniz izleyeyim mi?
Cok sağol canm. Burda da öyle çarşıda yaşlı adamlar kahve desen yok çay ocaklari kapalı boş boş dolanıyorlar öksürerek çok afedersin de iğrenç iğrenç bir de yere tükürüyorlar. Doğuma kadar inşallah biter inşallah diyeceğim böyleler yüzünden zor görünüyorMerhaba, öncelikle geçmiş olsun.
Tedbirimizi aldık geldik ne yazık k mecburen. İnsanları bir görseniz, gerçekten bu bizim toplum çok cahil. Cahillikten ölecekler. Ne maskeleri çar ne de eldiven. Bu aptallar yüzünden hızla yayılıyor
GünaydınHerkese günaydınsağlık dolu günlerimiz olsun inşallah kızlar sancısı olan arkadaşlar geçmiş olsun, umarım hakkınızda hayırlısı olur herşeyin.
Benim onerim izleme kuzum dogumu hic kaygi korku duyma dogum icin . Acisiyla tatlısıyla ömründe cok az yasayacagin duygular diye düşün. Ilkte simdiki aklim olsa asla dogumdan korkmazdım endiselenmezdim akışına birakGünaydın herkese
İnşallah canımcımGünaydınbugün güzel haberler alalım inşallah güzel bigün olsun
Canım bu kilo meselesi sanırım yapıyla alakalı. Bazıları hiç dikkat etmiyo 4 kilo doğryr bazısı herşeye dikkat edp 3 kilo bile doğuramyr. Aman sağlıklı olsunlar da.Selam kizlar bende carsamba gunu kontrole gittim 35+4te 2270 grm cikti kilosu doktor cok az almis dedi bir sorun gormuyorum ama haftaya tekrar bakalim boyle olursa aliriz dedi benim bebeler niye kilo almiyor anlamiyorum ya o kadar da dikkat ediyorum yediklerime
Amin inşallah canm bebeklerimize zamanında sağlıklı siyatli kucagimiza almayı nasip etsin RabbimHerkese günaydınsağlık dolu günlerimiz olsun inşallah kızlar sancısı olan arkadaşlar geçmiş olsun, umarım hakkınızda hayırlısı olur herşeyin.
Bol çerez ye canm muz meyve sebzeye önem göster bunlar kilosuna belki fayda eder inşallah canm ceviz badem flan tüket günlük bir avuçSelam kizlar bende carsamba gunu kontrole gittim 35+4te 2270 grm cikti kilosu doktor cok az almis dedi bir sorun gormuyorum ama haftaya tekrar bakalim boyle olursa aliriz dedi benim bebeler niye kilo almiyor anlamiyorum ya o kadar da dikkat ediyorum yediklerime
Ben hep sol kasıkta hissediyorum benimki baş aşağı pozisyonda uzun zamandır dönmüş olabilir seninki deKızlar ben hıçkırıkları sol kasığımda hissediyorum daha çok. Başı aşağı doğru dönmüş olabilir mi? Ay lütfen olsun çünkü öyle birşeyemekleme işe yaramış olsun.
Yapısal bir şeydir canım. Sağlıklı olsun da kilo alır minnak.Selam kizlar bende carsamba gunu kontrole gittim 35+4te 2270 grm cikti kilosu doktor cok az almis dedi bir sorun gormuyorum ama haftaya tekrar bakalim boyle olursa aliriz dedi benim bebeler niye kilo almiyor anlamiyorum ya o kadar da dikkat ediyorum yediklerime
Hadi bakalım dönmüştür belki kuzucuk.Kızlar ben hıçkırıkları sol kasığımda hissediyorum daha çok. Başı aşağı doğru dönmüş olabilir mi? Ay lütfen olsun çünkü öyle birşeyemekleme işe yaramış olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?