Ben izlemiyorum çünkü kolay doğum yok bana göre görüp korkmanin bir anlamida yok cehalet bazı durumlarda mutlulukturGünaydın herkese
Kızlar doğum videoları izliyor musunuz? Daha mı iyi geliyor yoksa korkutuyor mu sizi? Hoş şu an korkudan ziyade endişe hissediyorum durumlardan ötürü ama yine de doğum için kaygılarım var ilk sonuçta. Ne dersiniz izleyeyim mi?
Korkuyoruz ama bu haftalar artık doğum haftaları mecbur gitmek zorundayız gerekli önlemlerini al git benceGünaydın kızlar.... Yine sancılarım var 30.cu haftadan beri erken doğum riskim vardı o zamnda beri ara ara sancım oluyor bayadır iyiydim derken sancıyla uyandım smdi bel ağrısını hiç katmıyorum 1 haftadır çok zorluyor zaten. Hastahaneye gitmek istemiyorum. Sizler nasi gidiyorsunuz hastahaneye virusten dolayı korkuyorum sancım geçmezse mecbur kalacağım
Ayy öyle mi diosun yalancisi böyleyse gerçeğinde napacaksamSeninki kasılma canım. Yalancı sancı.
Yapıyla genetikle alakalı olabilir , vücudunun taşıyabileceği kadar gelişiyor olabilir, genelde zayıf kişilerin bebekleri daha kilolu doğuyor gözlemlediğim.Selam kizlar bende carsamba gunu kontrole gittim 35+4te 2270 grm cikti kilosu doktor cok az almis dedi bir sorun gormuyorum ama haftaya tekrar bakalim boyle olursa aliriz dedi benim bebeler niye kilo almiyor anlamiyorum ya o kadar da dikkat ediyorum yediklerime
Bencede yapıyla alakalı. Mesela ben oldum olası zayıftım hala da öyleyim ama bebek neredeyse bi hafta önden gidiyor şaşırtıcı ama bazen bende şaşırıyorum benim gibi ufak tefek birinin bebegi de kendim gibi olur diye düşünüyorumYapıyla genetikle alakalı olabilir , vücudunun taşıyabileceği kadar gelişiyor olabilir, genelde zayıf kişilerin bebekleri daha kilolu doğuyor gözlemlediğim.
Ayyy inşallahBen hep sol kasıkta hissediyorum benimki baş aşağı pozisyonda uzun zamandır dönmüş olabilir seninki de
İnşallah canısı
Hadi bakalım dönmüştür belki kuzucuk.
Ayy öyle mi diosun yalancisi böyleyse gerçeğinde napacaksam
Ben de zayıfım, her gören iki kilo doğurursan şükret diyor ama ilk iki kızım 3,5 doğdu. Tabi önemli olan sağlıklı olmaları 2 kilo doğuran kilolu arkadaşların bebekleri bizi hemen geçti benim kızlar anasının genetiğe ayak uydurdu.Bencede yapıyla alakalı. Mesela ben oldum olası zayıftım hala da öyleyim ama bebek neredeyse bi hafta önden gidiyor şaşırtıcı ama bazen bende şaşırıyorum benim gibi ufak tefek birinin bebegi de kendim gibi olur diye düşünüyorumHaftaiçi kontrolüm var merak ediyorum hala önde mi diye
Ebe dokunursa anlar canım, onlar bebeğin nesi nerede şak diye biliyorlar.Ayyy inşallahbugün nst'ye gidicem eşimin işi erken biterse eğer orda anlaşılır mı?
İnşallah canısı
Canım bu kilo meselesi sanırım yapıyla alakalı. Bazıları hiç dikkat etmiyo 4 kilo doğryr bazısı herşeye dikkat edp 3 kilo bile doğuramyr. Aman sağlıklı olsunlar da.
Bol çerez ye canm muz meyve sebzeye önem göster bunlar kilosuna belki fayda eder inşallah canm ceviz badem flan tüket günlük bir avuç
Donmustur muhtemelen benimde oyle oldu asagida hissettim hickirigi donmustuKızlar ben hıçkırıkları sol kasığımda hissediyorum daha çok. Başı aşağı doğru dönmüş olabilir mi? Ay lütfen olsun çünkü öyle birşeyemekleme işe yaramış olsun.
Yapısal bir şeydir canım. Sağlıklı olsun da kilo alır minnak.
Yapıyla genetikle alakalı olabilir , vücudunun taşıyabileceği kadar gelişiyor olabilir, genelde zayıf kişilerin bebekleri daha kilolu doğuyor gözlemlediğim.
Sagolun kizlae sanirim oyle benim oglanlarda kucuk dogdu ama kiz daha da minik ister istemez uzuluyorum neler neler yiyorum ama yok kilo almiyor biliyorum da aslinda diger cocuklarimda dogduktan sonra cok kilo aldilar icerde almiyorlar ama bilsem de uzuluyorum degisik bir duyguBen de zayıfım, her gören iki kilo doğurursan şükret diyor ama ilk iki kızım 3,5 doğdu. Tabi önemli olan sağlıklı olmaları 2 kilo doğuran kilolu arkadaşların bebekleri bizi hemen geçti benim kızlar anasının genetiğe ayak uydurdu.
Aa cok guzel olmus ellerine saglik
Hiç üzülme sağlıklı olduktan sonra kilo fos, içerden daha önemlisi dışarda besleyebilmek, benimkiler kilolu doğup sonra zayıflıyor bu kez herkes yok sütün yaramadı yok bakamadın diye sinir bozuyor.bu arada hamilelik boyunca aç geziyorum gibi şu son ay normalim, oldum olası yemek yemeyi sevmem,iki öğün beslenirim ama bebek kilo alıyor bi şekilde ben hala zayıfımSagolun kizlae sanirim oyle benim oglanlarda kucuk dogdu ama kiz daha da minik ister istemez uzuluyorum neler neler yiyorum ama yok kilo almiyor biliyorum da aslinda diger cocuklarimda dogduktan sonra cok kilo aldilar icerde almiyorlar ama bilsem de uzuluyorum degisik bir duygu
Nst de anlaşılmaz ama ebe ellere belki anlayabilir nerede oldugunuAyyy inşallahbugün nst'ye gidicem eşimin işi erken biterse eğer orda anlaşılır mı?
İnşallah canısı
Bencede önemli olan sağlıklı olmaları 4 kilo doğsa ne farkeder bebekler genelde ilk aylarda zayıfta doğsa normal kiloya yetişiyor beslendiği takdirde. Ben o yüzden cok kafama takmıyorum az cok olması gereken sınırlarda iseBen de zayıfım, her gören iki kilo doğurursan şükret diyor ama ilk iki kızım 3,5 doğdu. Tabi önemli olan sağlıklı olmaları 2 kilo doğuran kilolu arkadaşların bebekleri bizi hemen geçti benim kızlar anasının genetiğe ayak uydurdu.
Canım bence cok aşağı bi kiloda değilse korkma hher bebek aynı sekilde büyüme hızına erişmiyor doğunca güzel bakar beslersinDonmustur muhtemelen benimde oyle oldu asagida hissettim hickirigi donmustu
Sagolun kizlae sanirim oyle benim oglanlarda kucuk dogdu ama kiz daha da minik ister istemez uzuluyorum neler neler yiyorum ama yok kilo almiyor biliyorum da aslinda diger cocuklarimda dogduktan sonra cok kilo aldilar icerde almiyorlar ama bilsem de uzuluyorum degisik bir duygu
Bunu bende düşünüyorum yasak olsa nolur diye. Ama biz sonucta gebeyiz mutlaka kontrollere gitmemiz lazım sokaga cıksak cok cok polis cevirir onlarda görecek doktora gidiyoruz hamileyim desen adam yok geç evine demez benceKızlar selamlar, ben de şimdi pita ekmeği yapacağım çok heyecanlıyım ilk kez ekmek yapıyorumAtarım buzluğa, çıkarır çıkarır yeriz artık..
Bir de size bir soru.. Eğer evden çıkma yasağı gelirse ki ben gelsin taraftarıyım, biz o zaman muayene için çıkamayacağız değil mi? Peki diyelim doğum başladı, nasıl çıkacağız? Bir yeri mi aranak gerekiyor yoksa kafana göre çıkıyorsun da hesabını sonra mı veriyorsun, kafamda deli sorular
Aa o zaman nstye gidersem sorayımEbe dokunursa anlar canım, onlar bebeğin nesi nerede şak diye biliyorlar.
Ekmek yapmak çok zevkli, ben çok seviyorum. Hem çok daha doyurucu oluyor hazır alınanlardan. Kolay gelsin sana daKızlar selamlar, ben de şimdi pita ekmeği yapacağım çok heyecanlıyım ilk kez ekmek yapıyorumAtarım buzluğa, çıkarır çıkarır yeriz artık..
Bir de size bir soru.. Eğer evden çıkma yasağı gelirse ki ben gelsin taraftarıyım, biz o zaman muayene için çıkamayacağız değil mi? Peki diyelim doğum başladı, nasıl çıkacağız? Bir yeri mi aranak gerekiyor yoksa kafana göre çıkıyorsun da hesabını sonra mı veriyorsun, kafamda deli sorular
İnşallah canımDonmustur muhtemelen benimde oyle oldu asagida hissettim hickirigi donmustu
Sagolun kizlae sanirim oyle benim oglanlarda kucuk dogdu ama kiz daha da minik ister istemez uzuluyorum neler neler yiyorum ama yok kilo almiyor biliyorum da aslinda diger cocuklarimda dogduktan sonra cok kilo aldilar icerde almiyorlar ama bilsem de uzuluyorum degisik bir duygu
Okey o zaman ben bir ebeye ellettirem kendimiNst de anlaşılmaz ama ebe ellere belki anlayabilir nerede oldugunu
Bencede önemli olan sağlıklı olmaları 4 kilo doğsa ne farkeder bebekler genelde ilk aylarda zayıfta doğsa normal kiloya yetişiyor beslendiği takdirde. Ben o yüzden cok kafama takmıyorum az cok olması gereken sınırlarda ise
Canım bence cok aşağı bi kiloda değilse korkma hher bebek aynı sekilde büyüme hızına erişmiyor doğunca güzel bakar beslersin
Bunu bende düşünüyorum yasak olsa nolur diye. Ama biz sonucta gebeyiz mutlaka kontrollere gitmemiz lazım sokaga cıksak cok cok polis cevirir onlarda görecek doktora gidiyoruz hamileyim desen adam yok geç evine demez bencehele doğum başlasa zaten kimse ne diyecek ki git evinde doğur diyemezler herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?