Gecen hafta benimde kilo alma ıştı çok üzülmüştüm sanırım kuala tavsiyesiydi nesguik içtim bu tarta ekstradan birde aç karna keçiboynuzu pekmezi biraz proteini çoğalttım 400 gram almış banada aynısını demişti hiç telaş etme nasıl toparlanıyor 1 haftadaSelam kizlar bende carsamba gunu kontrole gittim 35+4te 2270 grm cikti kilosu doktor cok az almis dedi bir sorun gormuyorum ama haftaya tekrar bakalim boyle olursa aliriz dedi benim bebeler niye kilo almiyor anlamiyorum ya o kadar da dikkat ediyorum yediklerime
Şişkinlik çok hissetmiyince anlıyorum başı aşagıda döner seninkide benim kac kere döndü balık kızım son 3 haftadır sakinKızlar ben hıçkırıkları sol kasığımda hissediyorum daha çok. Başı aşağı doğru dönmüş olabilir mi? Ay lütfen olsun çünkü öyle birşeyemekleme işe yaramış olsun.
Gözün aydın o meleği rabbim korusun bir an önce kucagınıza alın.stres yapma en önemli şey senin sütün 690 gram dogmuş bebişler kocaman oluyor seninki kocaman inş çok az zaman kalır anacıgıKızlar sabah doğum gerçekleşti.bebegim yogunbakımda solunum sıkıntısı var ciğerler tam anlamıyla gelişene kadar orada kalacak.dua edin inşaallah.ben iyiyim ağrılarım var biraz. 2200 kg.su. süstü Vs hiç takılmayın ben a dan z ye tüm süslerini hazırladım ama nasip olmadı o beşikte yatması. İnşaallah sağ salim çıksında başka birşey istemiyorum
Aynen kesinlikle hatta bayıla bayıla izliyorum bebeklerin ilk ağlama kısımlarını gerçi bazen sezeryanları gösteriyorlar göbekten çekiş anı kokutucu geliyor ama beni kan falan tutmaz o yüzden rahat bakıyorum@BlupBlupBlup canım doğum videosu derken bütün hersey in gösterildiği videolari mi kastediyorsun?,Ben şu ünlü bir kaç doğum doktorunun videolarını bakıyorum ama onlarda pek bir şey olmuyor, hop bebeği kucağına veriyorlar. Zaten keşfet sayfası benim onlarla dolu.
Diğerlerini izlemedim hiç, izlemem de sanırım.
Banada öyle geliyor ilk defa hissetmek daha cesaretlendiriyor kolay olcak diye kendimi gazlıyorum hamileliktede çok kötü vs diyenler oldu dinlemedim çokta güzel geçti normal agrısını yürüyememesini çektim olcak o kadarda kızım rahat doğcak sonrasınada allah kerimBen izlemiyorum çünkü kolay doğum yok bana göre görüp korkmanin bir anlamida yok cehalet bazı durumlarda mutluluktur
Vanım bence çıkarız muhtemelen polis noktaları olur onlara hesap verilirKızlar selamlar, ben de şimdi pita ekmeği yapacağım çok heyecanlıyım ilk kez ekmek yapıyorumAtarım buzluğa, çıkarır çıkarır yeriz artık..
Bir de size bir soru.. Eğer evden çıkma yasağı gelirse ki ben gelsin taraftarıyım, biz o zaman muayene için çıkamayacağız değil mi? Peki diyelim doğum başladı, nasıl çıkacağız? Bir yeri mi aranak gerekiyor yoksa kafana göre çıkıyorsun da hesabını sonra mı veriyorsun, kafamda deli sorular
İhtilal zamanında doganlar gibi bence askere bilgi verilir kagıt dolduruluyomuş yola devam.dün eşim diyoki doktora eve gelemez misiniz doktor kendini tutamadı bıyık altı güldüKızlar selamlar, ben de şimdi pita ekmeği yapacağım çok heyecanlıyım ilk kez ekmek yapıyorumAtarım buzluğa, çıkarır çıkarır yeriz artık..
Bir de size bir soru.. Eğer evden çıkma yasağı gelirse ki ben gelsin taraftarıyım, biz o zaman muayene için çıkamayacağız değil mi? Peki diyelim doğum başladı, nasıl çıkacağız? Bir yeri mi aranak gerekiyor yoksa kafana göre çıkıyorsun da hesabını sonra mı veriyorsun, kafamda deli sorular
Kızlar kapı süsümü yapıyorum fikrinize ihtiyacım var altta ki kudaleler çok boğmuş mu onları çıkarıp orayı da mı çiçekle kapatsam üst tarafada isim gelicek karar veremedim
Bizde de durumlar böle sağolsun canım kızım gelmeden son bir iki şey kaldı onlarda haftasonu elimize ulaşınca bunların yanında yerini alıcak . Şuan kendimi bu güzel şeylerle avutuyorum sağlıkla zamanında gelsin minnoş kızım .. Buğlemim güzel kızım ..
Kızlar sabah doğum gerçekleşti.bebegim yogunbakımda solunum sıkıntısı var ciğerler tam anlamıyla gelişene kadar orada kalacak.dua edin inşaallah.ben iyiyim ağrılarım var biraz. 2200 kg.su. süstü Vs hiç takılmayın ben a dan z ye tüm süslerini hazırladım ama nasip olmadı o beşikte yatması. İnşaallah sağ salim çıksında başka birşey istemiyorum
Kapıya asılınca güzel durur düz bir alana koy anlıycaksın çiçekleri yeterli bence kapıya tülde takıyolar çok tatlı duruyorKızlar kapı süsümü yapıyorum fikrinize ihtiyacım var altta ki kudaleler çok boğmuş mu onları çıkarıp orayı da mı çiçekle kapatsam üst tarafada isim gelicek karar veremedim
Kızlar sabah doğum gerçekleşti.bebegim yogunbakımda solunum sıkıntısı var ciğerler tam anlamıyla gelişene kadar orada kalacak.dua edin inşaallah.ben iyiyim ağrılarım var biraz. 2200 kg.su. süstü Vs hiç takılmayın ben a dan z ye tüm süslerini hazırladım ama nasip olmadı o beşikte yatması. İnşaallah sağ salim çıksında başka birşey istemiyorum
Benim de öyleydi sürekli takip etti doktor, muz pekmez süt kaşar ne varsa yedim ama pek almadı canım yine de 2850 doğdu ultrasonda 3 hafta botunca 2500 gözükmüştü 37 olduğu gibi aldı doktorSelam kizlar bende carsamba gunu kontrole gittim 35+4te 2270 grm cikti kilosu doktor cok az almis dedi bir sorun gormuyorum ama haftaya tekrar bakalim boyle olursa aliriz dedi benim bebeler niye kilo almiyor anlamiyorum ya o kadar da dikkat ediyorum yediklerime
Çok güzelmişler en iyisi bişeylerle oyalanmak ben sarma sarıyorum misafirde gelmiycek ama çıkarır yeriz sonra kitap okumak kesmiyor artıkBizde de durumlar böle sağolsun canım kızım gelmeden son bir iki şey kaldı onlarda haftasonu elimize ulaşınca bunların yanında yerini alıcak . Şuan kendimi bu güzel şeylerle avutuyorum sağlıkla zamanında gelsin minnoş kızım .. Buğlemim güzel kızım ..
Dualarım miniğinle canımKızlar sabah doğum gerçekleşti.bebegim yogunbakımda solunum sıkıntısı var ciğerler tam anlamıyla gelişene kadar orada kalacak.dua edin inşaallah.ben iyiyim ağrılarım var biraz. 2200 kg.su. süstü Vs hiç takılmayın ben a dan z ye tüm süslerini hazırladım ama nasip olmadı o beşikte yatması. İnşaallah sağ salim çıksında başka birşey istemiyorum
Ah benimki çok saf kendide harcamaz dagıtır sadece dün etkili bir konuşma yaptım bakalım artık kızı dogunca anlıycak ilk önce can diycek.neyse kızlar saglık ocagındada çıkmış annemlerin olabildiğince gelmeyin demişlerCanım çok haklısın. Eşine söyle bebeğinin rızkını başkasına vermesin. Oraya vereceği parayla bebeğinin bir ihtiyacı görülür yani. Açlardır gerçekten tabiki yardım edilir. Yeğenlere playstation için para vermek ne yani. Senin bebeğin olacak yakın zamanda bir sürü masraf..
Güle güle sağlıkla kullansın bebişin çok güzeller
Canım çok geçmiş olsun. Bol sıvı tüket. Evi sık sık havalandır. Evin sıcaklığı çok yüksek olmasın. Sarımsak sirke tüketin. Doğal antibiyotik. Temizliği de yavaş yavaş yaparsın sıkma canını. Bana bir arkadaş ses kaydı gönderdi bugün. Ne kadar doğru bilmiyorum ama sokağa çıkma yasağı ilan edilecekmiş bugün yarın. Yakınmış diyorlar ama tabi bilgi kirliliği var hemen inanmamak lazım.
Maşallah canım gözün aydın
Canım bebisin için gözün aydın, sanada çok geçmis olsun. En kisa zamanda Allah seni yavruna sağlikla kavuştursun. Allah ikinizeede nerede varsa şifa versin. Süsleme konusunda cok haklısın. Nasipten öte yol yok zaten ortalık o kadar kötüki, tek derdimiz süslemeydi hediyelikti onlar olsun. Ben burayı okuyorum hic birsey yazamiyorum, piskolejim bozuldu. Tek zıbınla 4 gun pis hastanede kaldım, bu konuda cok konusmakta istemiyorum. Ama herkezin tek onceligi bebeklerini sağlikla alip, evlerinize gitmeniz. Insallah şu kotü dönemler geçer.Kızlar sabah doğum gerçekleşti.bebegim yogunbakımda solunum sıkıntısı var ciğerler tam anlamıyla gelişene kadar orada kalacak.dua edin inşaallah.ben iyiyim ağrılarım var biraz. 2200 kg.su. süstü Vs hiç takılmayın ben a dan z ye tüm süslerini hazırladım ama nasip olmadı o beşikte yatması. İnşaallah sağ salim çıksında başka birşey istemiyorum
Canım benim hiç sıkma canını, tez zamanda kollarına alırsın allahın izniyle. Takip etsinler, toparlasın alıp götüreceksin evine. Sen moralini bozma ki sütün gelsin, bol bol sağ ver yavruna şifa olsun. Bizimde dualarımız seninle.Kızlar sabah doğum gerçekleşti.bebegim yogunbakımda solunum sıkıntısı var ciğerler tam anlamıyla gelişene kadar orada kalacak.dua edin inşaallah.ben iyiyim ağrılarım var biraz. 2200 kg.su. süstü Vs hiç takılmayın ben a dan z ye tüm süslerini hazırladım ama nasip olmadı o beşikte yatması. İnşaallah sağ salim çıksında başka birşey istemiyorum
Deniyeyim bende nesquik muz cerez falan yiyorum daGecen hafta benimde kilo alma ıştı çok üzülmüştüm sanırım kuala tavsiyesiydi nesguik içtim bu tarta ekstradan birde aç karna keçiboynuzu pekmezi biraz proteini çoğalttım 400 gram almış banada aynısını demişti hiç telaş etme nasıl toparlanıyor 1 haftada
Benim ilk dogumumda da boyle oldu 37 de aldi ama bunda daha da dusuk kilosu anlamadim vallaBenim de öyleydi sürekli takip etti doktor, muz pekmez süt kaşar ne varsa yedim ama pek almadı canım yine de 2850 doğdu ultrasonda 3 hafta botunca 2500 gözükmüştü 37 olduğu gibi aldı doktor
Gozun aydin canim minikte hemen cikar merak etme hic uzme kendini haftan gayet iyi bende 35+6 da dogum yapmistim 2.oglumuKızlar sabah doğum gerçekleşti.bebegim yogunbakımda solunum sıkıntısı var ciğerler tam anlamıyla gelişene kadar orada kalacak.dua edin inşaallah.ben iyiyim ağrılarım var biraz. 2200 kg.su. süstü Vs hiç takılmayın ben a dan z ye tüm süslerini hazırladım ama nasip olmadı o beşikte yatması. İnşaallah sağ salim çıksında başka birşey istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?