2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gecen hafta benimde kilo alma ıştı çok üzülmüştüm sanırım kuala tavsiyesiydi nesguik içtim bu tarta ekstradan birde aç karna keçiboynuzu pekmezi biraz proteini çoğalttım 400 gram almış banada aynısını demişti hiç telaş etme nasıl toparlanıyor 1 haftada

Kızlar ben hıçkırıkları sol kasığımda hissediyorum daha çok. Başı aşağı doğru dönmüş olabilir mi? Ay lütfen olsun çünkü öyle birşey emekleme işe yaramış olsun.
Şişkinlik çok hissetmiyince anlıyorum başı aşagıda döner seninkide benim kac kere döndü balık kızım son 3 haftadır sakin

Gözün aydın o meleği rabbim korusun bir an önce kucagınıza alın.stres yapma en önemli şey senin sütün 690 gram dogmuş bebişler kocaman oluyor seninki kocaman inş çok az zaman kalır anacıgı

Aynen kesinlikle hatta bayıla bayıla izliyorum bebeklerin ilk ağlama kısımlarını gerçi bazen sezeryanları gösteriyorlar göbekten çekiş anı kokutucu geliyor ama beni kan falan tutmaz o yüzden rahat bakıyorum

Ben izlemiyorum çünkü kolay doğum yok bana göre görüp korkmanin bir anlamida yok cehalet bazı durumlarda mutluluktur
Banada öyle geliyor ilk defa hissetmek daha cesaretlendiriyor kolay olcak diye kendimi gazlıyorum hamileliktede çok kötü vs diyenler oldu dinlemedim çokta güzel geçti normal agrısını yürüyememesini çektim olcak o kadarda kızım rahat doğcak sonrasınada allah kerim

Vanım bence çıkarız muhtemelen polis noktaları olur onlara hesap verilir

İhtilal zamanında doganlar gibi bence askere bilgi verilir kagıt dolduruluyomuş yola devam.dün eşim diyoki doktora eve gelemez misiniz doktor kendini tutamadı bıyık altı güldüşapşik ya utanmasa kendi doğurtcak

Kızlar kapı süsümü yapıyorum fikrinize ihtiyacım var altta ki kudaleler çok boğmuş mu onları çıkarıp orayı da mı çiçekle kapatsam üst tarafada isim gelicek karar veremedim

Bence bu şekliyle çok güzel canım. Kurdelalar gayet hoş olmuş.

Maşallah çok güzel görünüyorlar canım.

Ah canım benim. Rabbim yardımcınız olsun inşallah. Bir an çıksın yoğun bakımdan. Kıyamam ya
Dualarım senin ve bebeğinle

Kızlar kapı süsümü yapıyorum fikrinize ihtiyacım var altta ki kudaleler çok boğmuş mu onları çıkarıp orayı da mı çiçekle kapatsam üst tarafada isim gelicek karar veremedim
Kapıya asılınca güzel durur düz bir alana koy anlıycaksın çiçekleri yeterli bence kapıya tülde takıyolar çok tatlı duruyor

Canım gözün aydın allah tez zamanda kucagına almayı da nasip etsin . Allah şifasını versin üzülme şimdi sana çok ihtiyacı var eminim dualarım seninle .

Benim de öyleydi sürekli takip etti doktor, muz pekmez süt kaşar ne varsa yedim ama pek almadı canım yine de 2850 doğdu ultrasonda 3 hafta botunca 2500 gözükmüştü 37 olduğu gibi aldı doktor

Çok güzelmişler en iyisi bişeylerle oyalanmak ben sarma sarıyorum misafirde gelmiycek ama çıkarır yeriz sonra kitap okumak kesmiyor artık

Dualarım miniğinle canım inşallah hemen toparlayacak iyi bakacaklar ona orda merak etme

Ah benimki çok saf kendide harcamaz dagıtır sadece dün etkili bir konuşma yaptım bakalım artık kızı dogunca anlıycak ilk önce can diycek.neyse kızlar saglık ocagındada çıkmış annemlerin olabildiğince gelmeyin demişler

Canım bebisin için gözün aydın, sanada çok geçmis olsun. En kisa zamanda Allah seni yavruna sağlikla kavuştursun. Allah ikinizeede nerede varsa şifa versin. Süsleme konusunda cok haklısın. Nasipten öte yol yok zaten ortalık o kadar kötüki, tek derdimiz süslemeydi hediyelikti onlar olsun. Ben burayı okuyorum hic birsey yazamiyorum, piskolejim bozuldu. Tek zıbınla 4 gun pis hastanede kaldım, bu konuda cok konusmakta istemiyorum. Ama herkezin tek onceligi bebeklerini sağlikla alip, evlerinize gitmeniz. Insallah şu kotü dönemler geçer.

Canım benim hiç sıkma canını, tez zamanda kollarına alırsın allahın izniyle. Takip etsinler, toparlasın alıp götüreceksin evine. Sen moralini bozma ki sütün gelsin, bol bol sağ ver yavruna şifa olsun. Bizimde dualarımız seninle.

Deniyeyim bende nesquik muz cerez falan yiyorum da
Benim de öyleydi sürekli takip etti doktor, muz pekmez süt kaşar ne varsa yedim ama pek almadı canım yine de 2850 doğdu ultrasonda 3 hafta botunca 2500 gözükmüştü 37 olduğu gibi aldı doktor
Benim ilk dogumumda da boyle oldu 37 de aldi ama bunda daha da dusuk kilosu anlamadim valla

Gozun aydin canim minikte hemen cikar merak etme hic uzme kendini haftan gayet iyi bende 35+6 da dogum yapmistim 2.oglumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…