2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım gözün aydın öncelikle. Bir an önce kavuşursun bebeğine inşallah sağlıkla alırsın kucağına

Hadi gözünüz aydın. Kuzu bir an önce toparlanıp evine dönere umarım. Sağlıklı uzun ömürleri olsun

Gözün aydın canım sureci saglikla atlatir evinize gecersiniz insallah

geçmis olsun canim. inşallah çabucak toparlasin minigin. dualarim sizinle.

Magazalar hep kapanmis kızlar birsey diyim bana hem gülün hem oh olsun diyin ben daha bebisin alisverisini yapmamıştım yarin bulabildigim kadar bakayim bakayim
dışarıda bulamazsan interntten siparis verirsin canim. internet siteleri açık ya.

Magazalar hep kapanmis kızlar birsey diyim bana hem gülün hem oh olsun diyin ben daha bebisin alisverisini yapmamıştım yarin bulabildigim kadar bakayim bakayim
Canım internetten halledebilirsin bence. Ebebekte falan zıbınlar indirimdeydi en son. Lcw da çok iyi bebek kıyafetleri konusunda. Bence çıkma dışarı. İnternetten hallet canım.

dışarıda bulamazsan interntten siparis verirsin canim. internet siteleri açık ya.
Canım internetten halledebilirsin bence. Ebebekte falan zıbınlar indirimdeydi en son. Lcw da çok iyi bebek kıyafetleri konusunda. Bence çıkma dışarı. İnternetten hallet canım.
Güya bedenleri gorerek alayim dedim ama sartlar öyle degil artik .
Internetten Bol bol alirim beden beden cesit cesit hosuma gideni alir olmayani gonderirim artik öyle yapacam . Allah tan abisinden kalanlarda var hic kullanilmayanlar falan
Tecrubeliyim güya ama hicbiri aklimda kalmadi . Hangsinden Beden olarak kac tane alsam ki

Korkuyoruz ama bu haftalar artık doğum haftaları mecbur gitmek zorundayız gerekli önlemlerini al git bence
Belime aniden ağrı girdi geri gitti ama sancım da olunca özele gittim yeni geldim yat kalkma diyor zaten düşmüş diyordu iyice düşmüş açılman yok bu iyi ama hastahanede yatman lazım doğum da başlayabilir diyor

Elinde neler var? Ona göre eksiklerine bir bak canım. Bende yenidogan takımlardan var 4-5 tane mesela. Bir o kadar zıbın var. Çabuk büyüdükleri için yeni doğan çok olmasa da olur herhalde. Çorap falan yoksa onu alırsın. Kendinden patikli alt al birkaç tane.

Gözün aydın kuzum üzülme annesi onlar çok güçlü oluyorlar. İnşaallah büyüsün ciğerleri gelişsin de çıksın evine gelsin kardeşlerinin yanına. O arada kendine iyi bak moralini yüksek tutmaya çalış evlatların için..

Rabbim kucağına da almayı nasip eder canm en kısa zamanda.

Kaçıncı haftada doğum oldu canm benim de erken riskim var çok fazla düşmüş yeni geldim hastahaneden sancım var yatıyorum evde heran doğum olabilir dedi

Canım hastanede çok iyi baktılar bana aslında iyi oldu kaldığım, d vitaminime kadar saatli getirdiler. İçini ferah tut gerekirse kalırsın sağlıkla gelirsiniz evinize inşallah

D vitamini demisken bu korona d vitamini destegi olanlara zarar veremiyormus.herhalde hamilelere ondan pek zarar etmiyor D vitamini onemli kizlar

Kızlar 37 bitti bugün, bebek 1 haftada sadece 100 gram almış doktor alalım diyo hafta içi. şimdi nst deyim bekliyorum 2800 olmuş sadece 3 bile değil
Haftası güzel. Kilo bazen yanlış çıkabiliyor. 2800 de çok zayıf değil hem..

Solunum sıkıntısı yoksa küveze koymayabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…