Canım gözün aydın öncelikle. Bir an önce kavuşursun bebeğine inşallah sağlıkla alırsın kucağınaKızlar sabah doğum gerçekleşti.bebegim yogunbakımda solunum sıkıntısı var ciğerler tam anlamıyla gelişene kadar orada kalacak.dua edin inşaallah.ben iyiyim ağrılarım var biraz. 2200 kg.su. süstü Vs hiç takılmayın ben a dan z ye tüm süslerini hazırladım ama nasip olmadı o beşikte yatması. İnşaallah sağ salim çıksında başka birşey istemiyorum
Kızlar sabah doğum gerçekleşti.bebegim yogunbakımda solunum sıkıntısı var ciğerler tam anlamıyla gelişene kadar orada kalacak.dua edin inşaallah.ben iyiyim ağrılarım var biraz. 2200 kg.su. süstü Vs hiç takılmayın ben a dan z ye tüm süslerini hazırladım ama nasip olmadı o beşikte yatması. İnşaallah sağ salim çıksında başka birşey istemiyorum
Gözün aydın canım sureci saglikla atlatir evinize gecersiniz insallahKızlar sabah doğum gerçekleşti.bebegim yogunbakımda solunum sıkıntısı var ciğerler tam anlamıyla gelişene kadar orada kalacak.dua edin inşaallah.ben iyiyim ağrılarım var biraz. 2200 kg.su. süstü Vs hiç takılmayın ben a dan z ye tüm süslerini hazırladım ama nasip olmadı o beşikte yatması. İnşaallah sağ salim çıksında başka birşey istemiyorum
geçmis olsun canim. inşallah çabucak toparlasin minigin. dualarim sizinle.Kızlar sabah doğum gerçekleşti.bebegim yogunbakımda solunum sıkıntısı var ciğerler tam anlamıyla gelişene kadar orada kalacak.dua edin inşaallah.ben iyiyim ağrılarım var biraz. 2200 kg.su. süstü Vs hiç takılmayın ben a dan z ye tüm süslerini hazırladım ama nasip olmadı o beşikte yatması. İnşaallah sağ salim çıksında başka birşey istemiyorum
dışarıda bulamazsan interntten siparis verirsin canim. internet siteleri açık ya.Magazalar hep kapanmis kızlar birsey diyim bana hem gülün hem oh olsun diyin ben daha bebisin alisverisini yapmamıştımyarin bulabildigim kadar bakayim bakayim
Canım internetten halledebilirsin bence. Ebebekte falan zıbınlar indirimdeydi en son. Lcw da çok iyi bebek kıyafetleri konusunda. Bence çıkma dışarı. İnternetten hallet canım.Magazalar hep kapanmis kızlar birsey diyim bana hem gülün hem oh olsun diyin ben daha bebisin alisverisini yapmamıştımyarin bulabildigim kadar bakayim bakayim
dışarıda bulamazsan interntten siparis verirsin canim. internet siteleri açık ya.
Güya bedenleri gorerek alayim dedim ama sartlar öyle degil artik .Canım internetten halledebilirsin bence. Ebebekte falan zıbınlar indirimdeydi en son. Lcw da çok iyi bebek kıyafetleri konusunda. Bence çıkma dışarı. İnternetten hallet canım.
Belime aniden ağrı girdi geri gitti ama sancım da olunca özele gittim yeni geldim yat kalkma diyor zaten düşmüş diyordu iyice düşmüş açılman yok bu iyi ama hastahanede yatman lazım doğum da başlayabilir diyorKorkuyoruz ama bu haftalar artık doğum haftaları mecbur gitmek zorundayız gerekli önlemlerini al git bence
Elinde neler var? Ona göre eksiklerine bir bak canım. Bende yenidogan takımlardan var 4-5 tane mesela. Bir o kadar zıbın var. Çabuk büyüdükleri için yeni doğan çok olmasa da olur herhalde. Çorap falan yoksa onu alırsın. Kendinden patikli alt al birkaç tane.Güya bedenleri gorerek alayim dedim ama sartlar öyle degil artik .
Internetten Bol bol alirim beden beden cesit cesit hosuma gideni alir olmayani gonderirim artik öyle yapacam . Allah tan abisinden kalanlarda var hic kullanilmayanlar falan
Tecrubeliyim güya ama hicbiri aklimda kalmadi . Hangsinden Beden olarak kac tane alsam ki
Kızlar sabah doğum gerçekleşti.bebegim yogunbakımda solunum sıkıntısı var ciğerler tam anlamıyla gelişene kadar orada kalacak.dua edin inşaallah.ben iyiyim ağrılarım var biraz. 2200 kg.su. süstü Vs hiç takılmayın ben a dan z ye tüm süslerini hazırladım ama nasip olmadı o beşikte yatması. İnşaallah sağ salim çıksında başka birşey istemiyorum
Rabbim kucağına da almayı nasip eder canm en kısa zamanda.Kızlar sabah doğum gerçekleşti.bebegim yogunbakımda solunum sıkıntısı var ciğerler tam anlamıyla gelişene kadar orada kalacak.dua edin inşaallah.ben iyiyim ağrılarım var biraz. 2200 kg.su. süstü Vs hiç takılmayın ben a dan z ye tüm süslerini hazırladım ama nasip olmadı o beşikte yatması. İnşaallah sağ salim çıksında başka birşey istemiyorum
Canım hastanede çok iyi baktılar bana aslında iyi oldu kaldığım, d vitaminime kadar saatli getirdiler. İçini ferah tut gerekirse kalırsın sağlıkla gelirsiniz evinize inşallah
Günaydın hepinize kızlarBenim bebiş tahin pekmez yedikten sonra hıçkırmaya başlıyor. Her sabah rutine bağladık
35+2de yaptım cnm.Rabbim kucağına da almayı nasip eder canm en kısa zamanda.
Kaçıncı haftada doğum oldu canm benim de erken riskim var çok fazla düşmüş yeni geldim hastahaneden sancım var yatıyorum evde heran doğum olabilir dedi
Bende 35+3 oldum net küveze mi koyuyorlar acaba kafam allak bullak oldu. Doğum sancı durumun nasıl oldu benim belden çok fazla girdi sancı hemen de cıktı smdi de sancım var geçmiyor nasıl anladın canm bilemezsem diye de korku var içimde35+2de yaptım cnm.
Haftası güzel. Kilo bazen yanlış çıkabiliyor. 2800 de çok zayıf değil hem..Kızlar 37 bitti bugün, bebek 1 haftada sadece 100 gram almışdoktor alalım diyo hafta içi. şimdi nst deyim bekliyorum 2800 olmuş sadece 3 bile değil
Solunum sıkıntısı yoksa küveze koymayabilirlerBende 35+3 oldum net küveze mi koyuyorlar acaba kafam allak bullak oldu. Doğum sancı durumun nasıl oldu benim belden çok fazla girdi sancı hemen de cıktı smdi de sancım var geçmiyor nasıl anladın canm bilemezsem diye de korku var içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?