- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.531
- 448
Günaydın canım. Bu bünye ve psikoloji meselesi biraz. Eğer kaldırabileceğini düşünüyorsan izleyebilirsin. Ben izliyorum
Günaydın canım. Ben izleyemem sanırım kötü etkiler diye düşünüyorum hiç bakmadım.
Benim onerim izleme kuzum dogumu hic kaygi korku duyma dogum icin . Acisiyla tatlısıyla ömründe cok az yasayacagin duygular diye düşün. Ilkte simdiki aklim olsa asla dogumdan korkmazdım endiselenmezdim akışına birak
Evet sanırım izlememek daha iyi fikir kızlar
Evet canım bence dönmüş senin MinişKızlar ben hıçkırıkları sol kasığımda hissediyorum daha çok. Başı aşağı doğru dönmüş olabilir mi? Ay lütfen olsun çünkü öyle birşeyemekleme işe yaramış olsun.
Evet canım.her şeyi gösterildiği videoları kastetmistim ama vazgectimK Kuf canım doğum videosu derken bütün hersey in gösterildiği videolari mi kastediyorsun?,Ben şu ünlü bir kaç doğum doktorunun videolarını bakıyorum ama onlarda pek bir şey olmuyor, hop bebeği kucağına veriyorlar. Zaten keşfet sayfası benim onlarla dolu.
Diğerlerini izlemedim hiç, izlemem de sanırım.
KesinlikleBen izlemiyorum çünkü kolay doğum yok bana göre görüp korkmanin bir anlamida yok cehalet bazı durumlarda mutluluktur
Hay maşallah. Ben de kv ye örgü orduruyorum, kıymetini bilsinler valla
Sanirim polis ya da bekciye hesap veririz canım çıkınca. E kocaman göbek zaten bir şey diyemezler.Kızlar selamlar, ben de şimdi pita ekmeği yapacağım çok heyecanlıyım ilk kez ekmek yapıyorumAtarım buzluğa, çıkarır çıkarır yeriz artık..
Bir de size bir soru.. Eğer evden çıkma yasağı gelirse ki ben gelsin taraftarıyım, biz o zaman muayene için çıkamayacağız değil mi? Peki diyelim doğum başladı, nasıl çıkacağız? Bir yeri mi aranak gerekiyor yoksa kafana göre çıkıyorsun da hesabını sonra mı veriyorsun, kafamda deli sorular
Ben olsam kurdeleleri çıkarır, çiçeği de tek tarafa yoğun olarak yapardım canım.Kızlar kapı süsümü yapıyorum fikrinize ihtiyacım var altta ki kudaleler çok boğmuş mu onları çıkarıp orayı da mı çiçekle kapatsam üst tarafada isim gelicek karar veremedim
Dualarım seninle ve miniğinle. Tez zamanda kavuş yavruna inşallah.Kızlar sabah doğum gerçekleşti.bebegim yogunbakımda solunum sıkıntısı var ciğerler tam anlamıyla gelişene kadar orada kalacak.dua edin inşaallah.ben iyiyim ağrılarım var biraz. 2200 kg.su. süstü Vs hiç takılmayın ben a dan z ye tüm süslerini hazırladım ama nasip olmadı o beşikte yatması. İnşaallah sağ salim çıksında başka birşey istemiyorum
Netten al canım. Kargoyu da kapıda açıp poşetini hemen at. İçeri sokma kutuyu. Ellerini de iyice yıka aman.Magazalar hep kapanmis kızlar birsey diyim bana hem gülün hem oh olsun diyin ben daha bebisin alisverisini yapmamıştımyarin bulabildigim kadar bakayim bakayim