2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın canım. Bu bünye ve psikoloji meselesi biraz. Eğer kaldırabileceğini düşünüyorsan izleyebilirsin. Ben izliyorum
Günaydın canım. Ben izleyemem sanırım kötü etkiler diye düşünüyorum hiç bakmadım.
Benim onerim izleme kuzum dogumu hic kaygi korku duyma dogum icin . Acisiyla tatlısıyla ömründe cok az yasayacagin duygular diye düşün. Ilkte simdiki aklim olsa asla dogumdan korkmazdım endiselenmezdim akışına birak
K Kuf canım izleyipte kendini strese sokma.. Yaşa ve gör o güzel mucizeyi
Evet sanırım izlememek daha iyi fikir kızlar yaşayıp görelim inşallah rahat ve sağlıklı doğumlar yaşarız hepimiz
Kızlar ben hıçkırıkları sol kasığımda hissediyorum daha çok. Başı aşağı doğru dönmüş olabilir mi? Ay lütfen olsun çünkü öyle birşey emekleme işe yaramış olsun.
Evet canım bence dönmüş senin Miniş
Evet canım.her şeyi gösterildiği videoları kastetmistim ama vazgectim
Ben izlemiyorum çünkü kolay doğum yok bana göre görüp korkmanin bir anlamida yok cehalet bazı durumlarda mutluluktur
Kesinlikle
Sıkıntıdan kayınpederime patik ördüm kızlar. Tek eşi kaldı Eki Görüntüle 2607028
Hay maşallah. Ben de kv ye örgü orduruyorum, kıymetini bilsinler valla
Sanirim polis ya da bekciye hesap veririz canım çıkınca. E kocaman göbek zaten bir şey diyemezler.
Kızlar kapı süsümü yapıyorum fikrinize ihtiyacım var altta ki kudaleler çok boğmuş mu onları çıkarıp orayı da mı çiçekle kapatsam üst tarafada isim gelicek karar veremedim
Ben olsam kurdeleleri çıkarır, çiçeği de tek tarafa yoğun olarak yapardım canım.
Dualarım seninle ve miniğinle. Tez zamanda kavuş yavruna inşallah.
Magazalar hep kapanmis kızlar birsey diyim bana hem gülün hem oh olsun diyin ben daha bebisin alisverisini yapmamıştım yarin bulabildigim kadar bakayim bakayim
Netten al canım. Kargoyu da kapıda açıp poşetini hemen at. İçeri sokma kutuyu. Ellerini de iyice yıka aman.

Kızlar bebeğine yün yorgan almak isteyen varsa gördüğüm en düşük fiyat, kargosu da bedava. Ben alma niyetindeyim ama annem ben yaptırıcam dediği için vazgeçtim.

Bide büyüdükçe alalim diger parçaları diyorum ama sogaka cikma yasagi falan gelirse kargolarda durur büyük bedenleri de alalim nolur nolmaz diyorum

Gözün aydın canım sağlıkla kucağına da alırsın inşallah. Ciğer geliştirici iğne olmamış mıydın?

Kızlar 37 bitti bugün, bebek 1 haftada sadece 100 gram almış doktor alalım diyo hafta içi. şimdi nst deyim bekliyorum 2800 olmuş sadece 3 bile değil
Benim bakalım demişti 2 haftadan sonraki gerilikler sorunmuş kan akışına baktı en önemlisi o dedi bana yoksa kordonu 12 gün besliyomuş

Kızlar 37 bitti bugün, bebek 1 haftada sadece 100 gram almış doktor alalım diyo hafta içi. şimdi nst deyim bekliyorum 2800 olmuş sadece 3 bile değil
Canm doktorunu dinle bence . Sermec arkadasin bebegi de kilo almiyordu Allah korusun sorun olmasin hicbir bebekte . Zayif da degil bebegin doktoruna gore davran . Saglik versin Rabbim .

Kızlar tek tek etiketleyemedim.hepinizden Allah razı olsun.inşaallah sizlerde sağ salim sorunsuz kucağınıza alırsınız.dualarınızda unutmayın bebeğimi nolur solunum cıhazından biran önce cıksın
Canim ınsallah biran once toparlanır ve çıkarsınız herşeyden önce sağlık olsun..
Canim biz seninle aynıyiz benimde 2800 cıktı doktor normal dedi 1 hafta içinde sonuçlar çok doğru olmayabiliyor bende haftaya cuma akşamı yada cumartesi gidicem yine.
Kızlar bebeğine yün yorgan almak isteyen varsa gördüğüm en düşük fiyat, kargosu da bedava. Ben alma niyetindeyim ama annem ben yaptırıcam dediği için vazgeçtim.
Eki Görüntüle 2607078
Bunun yorumları da iyiydi. Bende özdilekten 150 tl ye aldım çok beğendim ama yıkamaya korkuyorum toplanır diyorlar dışarda havalandiriyorum şimdi, zaten hemen kullanmazsin dediler, karacadan aldiğimda açık pembe olan pamuk onuda çok beğendim 75 tl hafif ve yumuşacık.

Eklentiler

• 1584712397557951782166.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 38
  • 15847124707742002047976.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar haftaya kontrolüm var ama devlet hastanelerinde acil dışında muayeneler kapatılmış diye duydum. Son haftalar olmasa gitmem ama artık eli kulağında. Kadın Doğum poliklinikleri kapanmamıştır değil mi

Tşk ederim kızlar etiketleyemedim nst de sancı çıkmadı Pazartesi sabah gel bi daha bakalım biraz daha kalırsa iyi dedi. Karın çevresi de geriden geliyormuş geçen hafta da demişti minyonsun ondan olabilir demişti şimdi de kilo alımı az olunca tedirgin olduk biraz, allah hepimize sağ salim doğumlar nasip etsin Küvözde kalır mı dedim düşük ihtimal dedi

Şişkinlik çok hissetmiyince anlıyorum başı aşagıda döner seninkide benim kac kere döndü balık kızım son 3 haftadır sakin
Dönmemiş yavrum yine yan yatıyor
Magazalar hep kapanmis kızlar birsey diyim bana hem gülün hem oh olsun diyin ben daha bebisin alisverisini yapmamıştım yarin bulabildigim kadar bakayim bakayim
İnternetten al canım hiç çıkma evden bunun için. İdaretenlik al sonra gider alırsın hem bebeğinin büyüme hızına göre
Canım benim üzülme, bazen bebekler içerde geliştiğinden daha iyi gelişiyor dışarda. Stres yapma kilosu düşük değil. Doktorunu dinle en doğrusunu söyler.
Nerdeeeeeee yine yan gelip yatıyor mübarek

Arkadaşlar,

Sİzce bu kız neden dönmedi? İkincisi birkaç yöntem buldum sıcak soğuk uygulama gibi. Aranızda deneyen var mı?

Kızlar nst'den geldim şimdi. Sancı falan yok maksimum 60'ı gördüm bir sefer. Eşim sıkıntıdan uyuyacaktı, alt tarafı 20 dk durduk doktoru gördüm hocam ben korkuyorum bu virüsten ötürü haftaya kontrole geldiğimde hala yan yatıyorsa 1 hafta erkene çeksek mi dedim. Güldü, herkes aybı taleple geliyor bana haftaya geldiğinde bakalım kilosu durumu iyiyse konuşuruz 1 hafta öne çekme işini dedi. Tamam dedim. Cumartesi yine gidicem bakalım. Bu arada hastane bomboştu kızlar, girerken ne için geldiğimizi sordular ve ateş ölçtüler. Ziyaretçi belli bir saat aralığında alıyorlarmış ancak ailelere onların sağlığı için almıyorlar demeye karar verdik. Benden de haberler böyle.

Arkadaşlar,

Sİzce bu kız neden dönmedi? İkincisi birkaç yöntem buldum sıcak soğuk uygulama gibi. Aranızda deneyen var mı?
Bende döndürmeye çalışıyorum. Secde pozisyonu ve yerde emekleme deniyorum ama bir işe yaramamış. Neyse 1 hafta daha devam edicem. Bakalım dönecek mi

Deneyeceğim. Döndü mü peki sizin ki? Fikriniz için Çok teşekkürler.
Sancım başlayana kadar bekledik sancıyla döner diye ama dönmedi 40+1 de sezeryan oldum, ama ben çok stresli bir gebelik geçirdim hep gergindim ve sadece dönmesine odaklanmıştım. Stres yapmamaya gevşemeye çalışın hakkınızda hayırlısı olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…