Gözün aydın canım hoşgelmiş kuzuKızlar sabah doğum gerçekleşti.bebegim yogunbakımda solunum sıkıntısı var ciğerler tam anlamıyla gelişene kadar orada kalacak.dua edin inşaallah.ben iyiyim ağrılarım var biraz. 2200 kg.su. süstü Vs hiç takılmayın ben a dan z ye tüm süslerini hazırladım ama nasip olmadı o beşikte yatması. İnşaallah sağ salim çıksında başka birşey istemiyorum
Gözün aydın canım en kısa sürede cıkar bence küvözden hiç canını sıkma sütünü sağ bol bol stok yapKızlar sabah doğum gerçekleşti.bebegim yogunbakımda solunum sıkıntısı var ciğerler tam anlamıyla gelişene kadar orada kalacak.dua edin inşaallah.ben iyiyim ağrılarım var biraz. 2200 kg.su. süstü Vs hiç takılmayın ben a dan z ye tüm süslerini hazırladım ama nasip olmadı o beşikte yatması. İnşaallah sağ salim çıksında başka birşey istemiyorum
Canım üzülme kilosu gayet iyi bence doktorunu dinle en doğru kararı o verir küvözde kalmaz bile alır gelirsin evineKızlar 37 bitti bugün, bebek 1 haftada sadece 100 gram almışdoktor alalım diyo hafta içi. şimdi nst deyim bekliyorum 2800 olmuş sadece 3 bile değil
Tabi ki dualarımız seninle canım inşallah eenn kısa zamnada toparlanır eve dönersiniz.Kızlar tek tek etiketleyemedim.hepinizden Allah razı olsun.inşaallah sizlerde sağ salim sorunsuz kucağınıza alırsınız.dualarınızda unutmayın bebeğimi nolur solunum cıhazından biran önce cıksın
Canım ben sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum doğsa da. Sağlıkla kucağına al inşallahTşk ederim kızlar etiketleyemedim nst de sancı çıkmadı Pazartesi sabah gel bi daha bakalım biraz daha kalırsa iyi dedi. Karın çevresi de geriden geliyormuş geçen hafta da demişti minyonsun ondan olabilir demişti şimdi de kilo alımı az olunca tedirgin olduk biraz, allah hepimize sağ salim doğumlar nasip etsinKüvözde kalır mı dedim düşük ihtimal dedi
İnşallah canımGözün aydın canım en kısa sürede cıkar bence küvözden hiç canını sıkma sütünü sağ bol bol stok yap
Canım üzülme kilosu gayet iyi bence doktorunu dinle en doğru kararı o verir küvözde kalmaz bile alır gelirsin evine
İnşallah allah hepimizin yavrularını korusunCanım ben sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum doğsa da. Sağlıkla kucağına al inşallah
Güle güle kullansin minik. Yorganı tenis topuyla atabilirsin makineye canım. O zaman toplanmaz.Canim ınsallah biran once toparlanır ve çıkarsınız herşeyden önce sağlık olsun..
Canim biz seninle aynıyiz benimde 2800 cıktı doktor normal dedi 1 hafta içinde sonuçlar çok doğru olmayabiliyor bende haftaya cuma akşamı yada cumartesi gidicem yine.
Bunun yorumları da iyiydi. Bende özdilekten 150 tl ye aldım çok beğendim ama yıkamaya korkuyorum toplanır diyorlar dışarda havalandiriyorum şimdi, zaten hemen kullanmazsin dediler, karacadan aldiğimda açık pembe olan pamuk onuda çok beğendim 75 tl hafif ve yumuşacık.
Senin kız keyfine düşkün olacak bak demedi demeDönmemiş yavrum yine yan yatıyor
İnternetten al canım hiç çıkma evden bunun için. İdaretenlik al sonra gider alırsın hem bebeğinin büyüme hızına göre
Canım benim üzülme, bazen bebekler içerde geliştiğinden daha iyi gelişiyor dışarda. Stres yapma kilosu düşük değil. Doktorunu dinle en doğrusunu söyler.
Nerdeeeeeee yine yan gelip yatıyor mübarek
En iyisini yaparsınız kuzum. Şükür iyiymis bebis de. İnşallah döner de kendi istediği zaman gelir gönlünceKızlar nst'den geldim şimdi. Sancı falan yok maksimum 60'ı gördüm bir sefer. Eşim sıkıntıdan uyuyacaktı, alt tarafı 20 dk durdukdoktoru gördüm hocam ben korkuyorum bu virüsten ötürü haftaya kontrole geldiğimde hala yan yatıyorsa 1 hafta erkene çeksek mi dedim. Güldü, herkes aybı taleple geliyor bana haftaya geldiğinde bakalım kilosu durumu iyiyse konuşuruz 1 hafta öne çekme işini dedi. Tamam dedim. Cumartesi yine gidicem bakalım. Bu arada hastane bomboştu kızlar, girerken ne için geldiğimizi sordular ve ateş ölçtüler. Ziyaretçi belli bir saat aralığında alıyorlarmış ancak ailelere onların sağlığı için almıyorlar demeye karar verdik. Benden de haberler böyle.
Bebeginkini hazırladım kendiminki duruyorDaha hastne cantasini hazrlamayan var mi benm gibiyandas ariorm kendimee
Benmki hazır gibi gibiDaha hastne cantasini hazrlamayan var mi benm gibiyandas ariorm kendimee
ayy canim. şu bebelerin bize ettiğine bak hele. vakti gelmeden 100 er 100er çıkan sancilardan vakti gelince çit yokKızlar ben de doktora gttm bugün. Nst istedi sıfır sancı şaka gibi yaerken al diyecekken şu oğlanın bana yaptığına bakın. Şükredeceğim şeye ne diyorum allahım ne hallere düştük.
Neyse ben pazartesi alsak nolur çok problrm olr mu dedim. Alamam dedi. 38 dolmadan herhangi bir problem yoksa almam dedi. 28ine tam 38+0 oluyr o gine çekebilirim ancak dedi. Yani sadece iki gün çekmiş oldu. 28 marta gün aldık. 12de gdp öğleden sonra alcklar bebeğimi inşallah hayrlısıyla. Cumartesi gününe denk grliyo o yizden ben bi tesrgin oldum çocuk doktru bulablrmyz hemn diye çinkü ben hepatit taşıyıcısıym. O gün nöbetçi olacak olan dojtru bulduk konuştuk sıkıntı olmaz ben olmasam bile yeni doğan katında hep bi çocuk doktoru var dedi. Eşim de doktr da haftasonu olması daha iyi olr kimse olmaz hastanede dediler öyle ikna oldum. Bakalım hakkımızda hayrlısı1 hafta kaldı yani allahım çok heyecanlıyım
Sennki koly iki uc esya kalmis.Bebeginkini hazırladım kendiminki duruyor
Sen zaten ibretliksinBenmki hazır gibi gibihala tam olarak değil canım cumartesi doğumum var düşün.
Daha hastne cantasini hazrlamayan var mi benm gibiyandas ariorm kendimee
Kızlar ben de doktora gttm bugün. Nst istedi sıfır sancı şaka gibi yaerken al diyecekken şu oğlanın bana yaptığına bakın. Şükredeceğim şeye ne diyorum allahım ne hallere düştük.
Neyse ben pazartesi alsak nolur çok problrm olr mu dedim. Alamam dedi. 38 dolmadan herhangi bir problem yoksa almam dedi. 28ine tam 38+0 oluyr o gine çekebilirim ancak dedi. Yani sadece iki gün çekmiş oldu. 28 marta gün aldık. 12de gdp öğleden sonra alcklar bebeğimi inşallah hayrlısıyla. Cumartesi gününe denk grliyo o yizden ben bi tesrgin oldum çocuk doktru bulablrmyz hemn diye çinkü ben hepatit taşıyıcısıym. O gün nöbetçi olacak olan dojtru bulduk konuştuk sıkıntı olmaz ben olmasam bile yeni doğan katında hep bi çocuk doktoru var dedi. Eşim de doktr da haftasonu olması daha iyi olr kimse olmaz hastanede dediler öyle ikna oldum. Bakalım hakkımızda hayrlısı1 hafta kaldı yani allahım çok heyecanlıyım
Sorma valla şimdiden kendini belli etti, babası kılıklıGüle güle kullansin minik. Yorganı tenis topuyla atabilirsin makineye canım. O zaman toplanmaz.
Senin kız keyfine düşkün olacak bak demedi deme
En iyisini yaparsınız kuzum. Şükür iyiymis bebis de. İnşallah döner de kendi istediği zaman gelir gönlünce
Hıh bak seni alabilirjm yandas olrakBen başlamadım henüz. Ama haftasonu halletmeyi düşünüyorum. File falan almıştım bebiş kıfayetleri için onların gelmesini bekledim.
Ben bile heyecanlandım.
Nisana az bir kişi kalacağız bu gidişle.
Hayırlı sağlıkla gelsin minik.
Sizin sağlık ocağı gelmeyin diye aramış. Benim ki de habire gelsin diye eşimi arıyor en son virüsten dolayı gelmek istemiyor demiş eşim. Tamam demiş ebeBelim hiç geçmiyor canm bu da doğum belirtisi midir anlayamadim. Doğum pozisyonunu 30.cu haftada almıştı 2 haftadır da çok düştü dediler daha dikkatli olmam gerektiğini söylediler. Dogum nasil anlarim nasil olur bir bilgim de yok ama sanciya alistim resmen bazen geciyor bekleyecegim evde. Alttan bakiyorlar acilmaya surekli o da tetikler ona da korkuyorum
Burda 2 vaka cıktı virüs olarak başka şehire sevk edildiler özel bir hastahane var kapattılar sadece acile açık normal kontrole gidemiyorum oraya malesef. Saglik ocaginda takip vardi gelme diye aradılar ortalık karışık diye..
Şimdi görüyorum canım hayırlı olsun bebişinizKızlar sabah doğum gerçekleşti.bebegim yogunbakımda solunum sıkıntısı var ciğerler tam anlamıyla gelişene kadar orada kalacak.dua edin inşaallah.ben iyiyim ağrılarım var biraz. 2200 kg.su. süstü Vs hiç takılmayın ben a dan z ye tüm süslerini hazırladım ama nasip olmadı o beşikte yatması. İnşaallah sağ salim çıksında başka birşey istemiyorum
Ben hazırlamıştım da etiket yapıştıracaktım, dün eşimle yaptık onu da.. Çantadaki her şeyi anlattım eşime de yanımda bir o olur diye.. Ne kadarını hatırlar bilemiyorum amaDaha hastne cantasini hazrlamayan var mi benm gibiyandas ariorm kendimee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?