2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gözün aydın canım hoşgelmiş kuzuinşallah çok kalması gerekmez de hemn evinize geçersinizdualarım sizinle.

Gözün aydın canım en kısa sürede cıkar bence küvözden hiç canını sıkma sütünü sağ bol bol stok yap
Kızlar 37 bitti bugün, bebek 1 haftada sadece 100 gram almış doktor alalım diyo hafta içi. şimdi nst deyim bekliyorum 2800 olmuş sadece 3 bile değil
Canım üzülme kilosu gayet iyi bence doktorunu dinle en doğru kararı o verir küvözde kalmaz bile alır gelirsin evine

Kızlar tek tek etiketleyemedim.hepinizden Allah razı olsun.inşaallah sizlerde sağ salim sorunsuz kucağınıza alırsınız.dualarınızda unutmayın bebeğimi nolur solunum cıhazından biran önce cıksın
Tabi ki dualarımız seninle canım inşallah eenn kısa zamnada toparlanır eve dönersiniz.

Canım ben sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum doğsa da. Sağlıkla kucağına al inşallah

A ayse4401 canım hayırlı olsun sağlıkla alırsın yavrunu inşallah bozma moralini tedbir amaçlıdır sadece

Kızlar benim 3-4 gündür sadece sol göğsümün ucu kaşınıyor. ama ne bir kuruma ne de yara hiçbir şey yok delireceğim

Kızlar ben de doktora gttm bugün. Nst istedi sıfır sancı şaka gibi yaerken al diyecekken şu oğlanın bana yaptığına bakın. Şükredeceğim şeye ne diyorum allahım ne hallere düştük.
Neyse ben pazartesi alsak nolur çok problrm olr mu dedim. Alamam dedi. 38 dolmadan herhangi bir problem yoksa almam dedi. 28ine tam 38+0 oluyr o gine çekebilirim ancak dedi. Yani sadece iki gün çekmiş oldu. 28 marta gün aldık. 12de gdp öğleden sonra alcklar bebeğimi inşallah hayrlısıyla. Cumartesi gününe denk grliyo o yizden ben bi tesrgin oldum çocuk doktru bulablrmyz hemn diye çinkü ben hepatit taşıyıcısıym. O gün nöbetçi olacak olan dojtru bulduk konuştuk sıkıntı olmaz ben olmasam bile yeni doğan katında hep bi çocuk doktoru var dedi. Eşim de doktr da haftasonu olması daha iyi olr kimse olmaz hastanede dediler öyle ikna oldum. Bakalım hakkımızda hayrlısı1 hafta kaldı yani allahım çok heyecanlıyım

Güle güle kullansin minik. Yorganı tenis topuyla atabilirsin makineye canım. O zaman toplanmaz.
Senin kız keyfine düşkün olacak bak demedi deme
En iyisini yaparsınız kuzum. Şükür iyiymis bebis de. İnşallah döner de kendi istediği zaman gelir gönlünce

ayy canim. şu bebelerin bize ettiğine bak hele. vakti gelmeden 100 er 100er çıkan sancilardan vakti gelince çit yok

ben de vazgeçtim gibi doğumun erkene alınmasından. pazartesi yine gidecegim ama doktora en az 38 bitsin diye teklif edeyim diyorum. tabi o zamana kadar paşanın gelesi tutmazsa.

senin de çok az kalmış. hadi bakalim hayirla sağlıkla gelsin kuzucuk.

Daha hastne cantasini hazrlamayan var mi benm gibi yandas ariorm kendimee

Ben başlamadım henüz. Ama haftasonu halletmeyi düşünüyorum. File falan almıştım bebiş kıfayetleri için onların gelmesini bekledim.

Ben bile heyecanlandım.
Nisana az bir kişi kalacağız bu gidişle.
Hayırlı sağlıkla gelsin minik.

Sorma valla şimdiden kendini belli etti, babası kılıklı babasıda çok düşkündür keyfine inşallah bakalım cumartesine kadar vakti var

Hıh bak seni alabilirjm yandas olrak icim rahatldi. Zamnimz da ayniymis ii bari ben de bu hafta halldicem insllh. Daha yikanio benmkiler

Sizin sağlık ocağı gelmeyin diye aramış. Benim ki de habire gelsin diye eşimi arıyor en son virüsten dolayı gelmek istemiyor demiş eşim. Tamam demiş ebe

Şimdi görüyorum canım hayırlı olsun bebişiniz Allahın izniyle de kucağına alırsın inşallah hemencik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…