- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Cok duyarsizlar gerçekten çok da önemli birşey değil saglik ocağındaki takip niye böyle zorluyorlarsa acabaSizin sağlık ocağı gelmeyin diye aramış. Benim ki de habire gelsin diye eşimi arıyor en son virüsten dolayı gelmek istemiyor demiş eşim. Tamam demiş ebe
Arkadasım inş olmazda bıcırların ne zaman geleceğini kestiremeyiz sen hazırla koy kenara kafan rahat olsunDaha hastne cantasini hazrlamayan var mi benm gibiyandas ariorm kendimee
Haftan çok erken deil doğsa bile korkma benceCok duyarsizlar gerçekten çok da önemli birşey değil saglik ocağındaki takip niye böyle zorluyorlarsa acababana da kilona flan bakit beni ara yazıyım dedi ama şuan derdim onlar değil hiç hastahaneden geldim özelden daha çok düşmüş aşağı benim oğlan sabırsız her an doğum olabilir de olmayabilirde diyor hastahanede yatması lazım dedi bakalm evdeyim daha uzanıyorum sancım çoğalmadı da bitmedi de ama kalkınca çok ağrım oluyor korkuyorum kafam allak bullak
Önceki artışına bakıp karar veriyor doktor yoksa minyon olur diyo sadece kan akımının normal olup olmadıgı önemli dedi bana birde sadece karın çevresi değil bacak boyu ve bas boyuda önemliymiş onlarda ilerlemiş mi?Kızlar aklıma bişey takıldı uygulamalarda ve imzada da benim haftam için kilo 2800 yazıyo doktorun sorun gördüğü şey1 haftada 100 gram alması. Aslında kilosu normal ama kilo almıyor oluşu sıkıntı, yanlış mı düşünüyorum neden olurki böyle bişey
Doğum için 5 haftam daha var 35+3 oldum bakalm kilosu da 2.660 gr dedi haftası ile uyumlu şükür o konuda bağrı şansım geliyor 30.cu haftamdan beri çekiyorum sancıyı ama bu sefer durum farklı sabırsız bir çocuk var işte. Küveze koyabilirler de koymayanilirler bakalm akciğerine bagli doğunca anlaşılır diyor. Eşim 7 de geliyor karnını doyursun da gideceğim hastahaneye inşallah herşey iyi olur bakalmHaftan çok erken deil doğsa bile korkma benceDinlen bol bol dualarım seninle
Hatrlamaz benceBen hazırlamıştım da etiket yapıştıracaktım, dün eşimle yaptık onu da.. Çantadaki her şeyi anlattım eşime de yanımda bir o olur diye.. Ne kadarını hatırlar bilemiyorum ama
Ole valla tutustum ben de birazck. Son camasrlari da yikadim. Yavastan utuler koyarm artkArkadasım inş olmazda bıcırların ne zaman geleceğini kestiremeyiz sen hazırla koy kenara kafan rahat olsun
Cnm bazen ayaklrini duvara dik agriosa backlrin. Belki ii gelirDoğum için 5 haftam daha var 35+3 oldum bakalm kilosu da 2.660 gr dedi haftası ile uyumlu şükür o konuda bağrı şansım geliyor 30.cu haftamdan beri çekiyorum sancıyı ama bu sefer durum farklı sabırsız bir çocuk var işte. Küveze koyabilirler de koymayanilirler bakalm akciğerine bagli doğunca anlaşılır diyor. Eşim 7 de geliyor karnını doyursun da gideceğim hastahaneye inşallah herşey iyi olur bakalmyatmaktan bacaklarım dahi ağrıyor otursam karnım kalkınca hele daha kötü. Bu gidişle ben galiba bi daha çocuk düşünmeyeceğim
Bu tabloya göre de fena görünmüyorÖnceki artışına bakıp karar veriyor doktor yoksa minyon olur diyo sadece kan akımının normal olup olmadıgı önemli dedi bana birde sadece karın çevresi değil bacak boyu ve bas boyuda önemliymiş onlarda ilerlemiş mi?
Ben gidiyorum canım , randevu telefondan alıyorsun . Doğumu da dün konuştum benimki tüp bebek diye sezeryan olsun dedi doktor .Kızlar KAYSERİ hüma hastanesine giden var mı? Randevular falan nasıl doğumu konuşan var mi ?
Hastane kapatıldı refakatçi yok die duydum o yüzden sordum canımBen gidiyorum canım , randevu telefondan alıyorsun . Doğumu da dün konuştum benimki tüp bebek diye sezeryan olsun dedi doktor .
Canım ben gecen hafta gittim normalde erkilet e gidiyordum hastane kapandığı için hümaya gittim gönül erkan bu saatten sonra suyun gelirse sancın olursa dogumu durdurmayız hareketlerini takip et bi sıkıntı olmazsa virusten dolayı 38 de gel dedi catı muaynesi yaptı normal dogum yapabilirsin dedi normal dogum beklicem büyük ihtimalKızlar KAYSERİ hüma hastanesine giden var mı? Randevular falan nasıl doğumu konuşan var mi ?
Özel hastane canım kapatmadilar erkilet dogum u kapatmışlar oraya gidenleri de sehir hastanesine gidin demişlerHastane kapatıldı refakatçi yok die duydum o yüzden sordum canım
Yok kapatılmadı ama refakatçi konusunda kabul etmiyoruz gibi bir şey dediler , sezeryan olsa bile mi diye sorunca da en fazla bir kişi olur refakatçi dediler . Zaten şu dönemde biz de birden fazla refakatçi götürmeyiz , kimseyi de tehlikeye atmak istemeyiz . Muayene ye girerken de hastahaneye kimseyi almıyorlar hasta dışında .Hastane kapatıldı refakatçi yok die duydum o yüzden sordum canım
Vallahi benim de aklım sizdeydi naptınız diye gözüm hep mesaj aradı herşey olacağına varıyor atlattınız değil mi o süreciCanım bebisin için gözün aydın, sanada çok geçmis olsun. En kisa zamanda Allah seni yavruna sağlikla kavuştursun. Allah ikinizeede nerede varsa şifa versin. Süsleme konusunda cok haklısın. Nasipten öte yol yok zaten ortalık o kadar kötüki, tek derdimiz süslemeydi hediyelikti onlar olsun. Ben burayı okuyorum hic birsey yazamiyorum, piskolejim bozuldu. Tek zıbınla 4 gun pis hastanede kaldım, bu konuda cok konusmakta istemiyorum. Ama herkezin tek onceligi bebeklerini sağlikla alip, evlerinize gitmeniz. Insallah şu kotü dönemler geçer.
Sağlıcakla kucağına al inşallah canımCanım ben gecen hafta gittim normalde erkilet e gidiyordum hastane kapandığı için hümaya gittim gönül erkan bu saatten sonra suyun gelirse sancın olursa dogumu durdurmayız hareketlerini takip et bi sıkıntı olmazsa virusten dolayı 38 de gel dedi catı muaynesi yaptı normal dogum yapabilirsin dedi normal dogum beklicem büyük ihtimal
E bebek internet açık ve ürünleri gayet iiMagazalar hep kapanmis kızlar birsey diyim bana hem gülün hem oh olsun diyin ben daha bebisin alisverisini yapmamıştımyarin bulabildigim kadar bakayim bakayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?