2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sezeryan istediğim için sordum canım refakatçi olayını çok saolun

Sus canm sus belli etmeyelim kendimizi bu kadar kinanacaz ben ne hastane cantasi ne bebise kiyafet benimki kizlarkinden küçük daha diye erteledim ne bileyim virus cikacak ortalik karisacak
Ben de alisverisi gecen hafta bitrdim Allhtan. Ama bez ve camasr deterjanindan 1 tane almisim .hangi akilla yapmisim bole bi hata onud a bilmiorm yani yine biseylrr eksik. Ortalik giderek karisio malesef. Allhtan netten alisveris var yoksa mahfolrduk

Benim kız iki hafta önce 47cm cıkmıstı acaba cok mu uzun ya suan ne kadar bilmiyorum bugun 35+1 haftalığım 2 hafta önce 47cmdi acaba normal mi?
Benimde bebek iki hafta once 47 cm cikmisti, dun doktordaydim yine diyor 47-50 cm arasi artik net olcemiyorlar sanirim, kilosu icinde 2800 gr ama 400 gr ustude olabilir altida ultrason net bilgi vermiuor dedi

Kızlar tek tek etiketleyemedim.hepinizden Allah razı olsun.inşaallah sizlerde sağ salim sorunsuz kucağınıza alırsınız.dualarınızda unutmayın bebeğimi nolur solunum cıhazından biran önce cıksın
Canım geç gördüm insallah bebegin en kısa sürede toparlar kendini yavrucum Allah analı babalı büyütsün inşallah merak etme en kısa sürede toplayacak

umarım vakitlice gelir bebegin ama gelirse de sikma canini büyüdüler artik

Kizlar diyordum ya makatimda agri ve kramo var dun doktorum bebek yan dönmus o yapar dedi ,sabahtan beri cok kotuydum kasiklarimda agri gobek deligimde agri,oturup kalkamiyorum, yururken iki buklumum, ishalim doktorada dun soyledim magnezyumdan falan olabilir dedi,babam geldi oglen aldi kendilerine getirdi sanirim bu bebegin yan dönmesi degil benim bagirsak ve idrar enfeksyonu tekrarladi, 3 hafta once bu yuzden acillik oldum birsuru serum yedim uzerine anyibiyotik ve peribiyotik verdi dahiliye uzmani oyle toparladim yani benim kadin dogum uzmani yine dogru teshis koyamadi sanirim ozamanda bu agrilara kas agrisi olabilir demisti, bugun o ilaclari ictim biraz rahatladim insallah dahada iyi olurum doktorumu aramadim bile cunku bu konuda basindan saviyor dahiliyeye orasi baska yere hastaneye gitmek istemedim umarim boyle toparlarim

Canım benim de yan duruyordu en son ama şikayetim yoktu. Senin başka problem olabilir.

Arkadaşlar,

Sİzce bu kız neden dönmedi? İkincisi birkaç yöntem buldum sıcak soğuk uygulama gibi. Aranızda deneyen var mı?
Bizim haftalarda artık zor oluyormus dönmek öyle dedi benim doktor 3 4 kişi burda donemeyenler olarak gideceğiz doğuma sanirim

Ay hadi inşallah azmine hayranım Vala. Benim bebiş dönmüş ama kilosundan dolayı benimde sezeryan olacak gibi. Bilinmezlik kötü ya.
Olsun en azından bir şekilde çabalayıp dönmüş kuzucuk birde bizimkine bak anası çabalıyor bunda tık yok bu kesin büyüyünce gel kız temizlik yapıcaz dediğimde ya anne ben dışarı çıkıyorum deyip gidecek, bir faydası dokunmayacak bana zillinin şimdiden belli etti kendini üşengeç

Benimde bebek iki hafta once 47 cm cikmisti, dun doktordaydim yine diyor 47-50 cm arasi artik net olcemiyorlar sanirim, kilosu icinde 2800 gr ama 400 gr ustude olabilir altida ultrason net bilgi vermiuor dedi
Ben 3 haftadır gitmiyorum 3 hafta önce 47 demişti pazartesi ya da salı randevuya gidicem acıkcası baya merak etmeye basladım. Ama kilosu daha önemli bu etapta boyu cok sorun değil. Senin bebiş gayet iyi umarım benimki de sağlıklı bi kilo artısı olmuştur.

Umarim guzel haberler alirisn saglikli olsunda, 3 hafta once kac kiloydu kiz bebekmi? Benimki erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…