- 15 Kasım 2019
- 349
- 606
- 33
- 30
Sezeryan istediğim için sordum canım refakatçi olayını çok saolunYok kapatılmadı ama refakatçi konusunda kabul etmiyoruz gibi bir şey dediler , sezeryan olsa bile mi diye sorunca da en fazla bir kişi olur refakatçi dediler . Zaten şu dönemde biz de birden fazla refakatçi götürmeyiz , kimseyi de tehlikeye atmak istemeyiz . Muayene ye girerken de hastahaneye kimseyi almıyorlar hasta dışında .
İnşallah canım hepimiz saglıklıca kucagımıza alırız inşallahSağlıcakla kucağına al inşallah canım
Sus canm sus belli etmeyelim kendimizi bu kadar kinanacazDaha hastne cantasini hazrlamayan var mi benm gibiyandas ariorm kendimee
Ben de alisverisi gecen hafta bitrdim Allhtan. Ama bez ve camasr deterjanindan 1 tane almisim .hangi akilla yapmisim bole bi hata onud a bilmiormSus canm sus belli etmeyelim kendimizi bu kadar kinanacazben ne hastane cantasi ne bebise kiyafet benimki kizlarkinden küçük daha diye erteledim ne bileyim virus cikacak ortalik karisacak
Ay hadi inşallahKasım kasım kasılıyorum inşaallah devamı gelirrr
Ne kadar rahat duruyorsunuz. Bravo sizeKasım kasım kasılıyorum inşaallah devamı gelirrr
Benimde bebek iki hafta once 47 cm cikmisti, dun doktordaydim yine diyor 47-50 cm arasi artik net olcemiyorlar sanirim, kilosu icinde 2800 gr ama 400 gr ustude olabilir altida ultrason net bilgi vermiuor dediBenim kız iki hafta önce 47cm cıkmıstı acaba cok mu uzun ya suan ne kadar bilmiyorum bugun 35+1 haftalığım 2 hafta önce 47cmdiacaba normal mi?
Canım geç gördüm insallah bebegin en kısa sürede toparlar kendini yavrucum Allah analı babalı büyütsün inşallah merak etme en kısa sürede toplayacakKızlar tek tek etiketleyemedim.hepinizden Allah razı olsun.inşaallah sizlerde sağ salim sorunsuz kucağınıza alırsınız.dualarınızda unutmayın bebeğimi nolur solunum cıhazından biran önce cıksın
hadi bakalim bir avazda inşallahKasım kasım kasılıyorum inşaallah devamı gelirrr
Belime aniden ağrı girdi geri gitti ama sancım da olunca özele gittim yeni geldim yat kalkma diyor zaten düşmüş diyordu iyice düşmüş açılman yok bu iyi ama hastahanede yatman lazım doğum da başlayabilir diyor
Canım benim de yan duruyordu en son ama şikayetim yoktu. Senin başka problem olabilir.Kizlar diyordum ya makatimda agri ve kramo var dun doktorum bebek yan dönmus o yapar dedi ,sabahtan beri cok kotuydum kasiklarimda agri gobek deligimde agri,oturup kalkamiyorum, yururken iki buklumum, ishalim doktorada dun soyledim magnezyumdan falan olabilir dedi,babam geldi oglen aldi kendilerine getirdi sanirim bu bebegin yan dönmesi degil benim bagirsak ve idrar enfeksyonu tekrarladi, 3 hafta once bu yuzden acillik oldum birsuru serum yedim uzerine anyibiyotik ve peribiyotik verdi dahiliye uzmani oyle toparladim yani benim kadin dogum uzmani yine dogru teshis koyamadi sanirim ozamanda bu agrilara kas agrisi olabilir demisti, bugun o ilaclari ictim biraz rahatladim insallah dahada iyi olurum doktorumu aramadim bile cunku bu konuda basindan saviyor dahiliyeye orasi baska yere hastaneye gitmek istemedim umarim boyle toparlarim
Bizim haftalarda artık zor oluyormus dönmek öyle dedi benim doktor 3 4 kişi burda donemeyenler olarak gideceğiz doğuma sanirimArkadaşlar,
Sİzce bu kız neden dönmedi? İkincisi birkaç yöntem buldum sıcak soğuk uygulama gibi. Aranızda deneyen var mı?
Kızlar yerde emekleyip sonrasında 20 squat yaptım nefes nefese kaldımallahım ne günlere kaldık ya
Olsun en azından bir şekilde çabalayıp dönmüş kuzucukAy hadi inşallah azmine hayranım Vala. Benim bebiş dönmüş ama kilosundan dolayı benimde sezeryan olacak gibi. Bilinmezlik kötü ya.
Bizim haftalarda artık zor oluyormus dönmek öyle dedi benim doktor 3 4 kişi burda donemeyenler olarak gideceğiz doğuma sanirim
[/QUOT
Ay lütfen dönsünler yaaaa. Sezeryan istemiyorum ben
Ben 3 haftadır gitmiyorum 3 hafta önce 47 demişti pazartesi ya da salı randevuya gidicem acıkcası baya merak etmeye basladım. Ama kilosu daha önemli bu etapta boyu cok sorun değil. Senin bebiş gayet iyi umarım benimki de sağlıklı bi kilo artısı olmuştur.Benimde bebek iki hafta once 47 cm cikmisti, dun doktordaydim yine diyor 47-50 cm arasi artik net olcemiyorlar sanirim, kilosu icinde 2800 gr ama 400 gr ustude olabilir altida ultrason net bilgi vermiuor dedi
Umarim guzel haberler alirisn saglikli olsunda, 3 hafta once kac kiloydu kiz bebekmi? Benimki erkekBen 3 haftadır gitmiyorum 3 hafta önce 47 demişti pazartesi ya da salı randevuya gidicem acıkcası baya merak etmeye basladım. Ama kilosu daha önemli bu etapta boyu cok sorun değil. Senin bebiş gayet iyi umarım benimki de sağlıklı bi kilo artısı olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?