2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kuzum sağlıkla anneli babalı büyüsün inşallah tez zamanda kavuşur bebeğine evinize çıkarsınız inşallah. Dualarımdasın

Kızlar dua edin vallahi sancılarım başladı..
5 dkya bir 7 dkya bir şuan düzensiz ama şiddetli böyle devam edeerse gece giderim düzene girerse tabi
Ay çok heyecanlandim. Nasıl geliyor nereden vuruyor sancı ?

umarım vakitlice gelir bebegin ama gelirse de sikma canini büyüdüler artik
Artık pek bi umudum yok da syle 1 hafta daha daha dursa ona bile şükür diyeceğim. Devlette insan olup bakmadılar bile basından saviyorlar resmen bi de özele niye gittin diye laf ediyorlar. Böyle pislik olduğunuz için diyemedim içimde kaldı bakmazlar diye. Özel yatman lazım hastahanede diyor bunlar ultrasonla bile bakmadı iyice aşağı düşmüş dediğim halde

Kasım kasım kasılıyorum inşaallah devamı gelirrr
Maşallah baya da sevinçlisin korkun yok benim ödüm kopuyor valla hele buranın devlet hastanesi ilgilenmiyor olmaları daha çok korkutuyor beni köpek gibiler resmen hiç insanliklari yok mecbur olmasam gitmicegim de işte mecbur

Kendi doktorun uzakta mi canım?

canim keşke doktora gitsen. en azından sağlık ocağına kan ve idrar versen. enfeksiyon da önemli çünkü. Allah şifa versin.
5 dkya bir 7 dkya bir şuan düzensiz ama şiddetli böyle devam edeerse gece giderim düzene girerse tabi

inşallah sağlıkla kolaylikla kavuşursun canim bebeğine. hadi bakalim Allah yardımcın olsun.

Kendi doktorun uzakta mi canım?
Genelde devlete gidiyodum arada da özele gittim daha iyi baktığı için çok istiyorlar parayı özel virusten dolayı da doğumu özel de yapiyim dedim yapmıyormuş hastahanesini kapatmışlar yazihanesi var sadece o da muayene yapılıyor net bir doktorum yok anlayacağın devlette de öyle bir şansın olmuyor maalesef

Üzüldüm canım. Yani devlette doğurmak durumundasin şu an. Başka özel yok mu bulunduğun yerde?

Ay kıyamam ben ona. Böyle ilerisini düşünmek bile çok keyifli ama hemen büyümesiner ya. Tadını çıkaralım iyice.

Hadi bakalım Allah yardımcın olsun. Heyecanla bekliyoruz haberini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…