Evet baska problem var bu bebegin durusuyla ilgili bir durum degil yasadigim enfeksiyon durumuma benziyorCanım benim de yan duruyordu en son ama şikayetim yoktu. Senin başka problem olabilir.
Kuzum sağlıkla anneli babalı büyüsün inşallah tez zamanda kavuşur bebeğine evinize çıkarsınız inşallah. DualarımdasınKızlar sabah doğum gerçekleşti.bebegim yogunbakımda solunum sıkıntısı var ciğerler tam anlamıyla gelişene kadar orada kalacak.dua edin inşaallah.ben iyiyim ağrılarım var biraz. 2200 kg.su. süstü Vs hiç takılmayın ben a dan z ye tüm süslerini hazırladım ama nasip olmadı o beşikte yatması. İnşaallah sağ salim çıksında başka birşey istemiyorum
Evt canm yapıyorum şişiyor o da ağrı yapıyor ama fazla değil Allahtan ki maden suyu içiyorum rahatlatiyorCnm bazen ayaklrini duvara dik agriosa backlrin. Belki ii gelir
Hadi kız inşallah az kaldı bu kez sanırımKasım kasım kasılıyorum inşaallah devamı gelirrr
Ay çok heyecanlandim. Nasıl geliyor nereden vuruyor sancı ?Kızlar dua edin vallahi sancılarım başladı..
5 dkya bir 7 dkya bir şuan düzensiz ama şiddetli böyle devam edeerse gece giderim düzene girerse tabi
Artık pek bi umudum yok da syle 1 hafta daha daha dursa ona bile şükür diyeceğim. Devlette insan olup bakmadılar bile basından saviyorlar resmen bi de özele niye gittin diye laf ediyorlar. Böyle pislik olduğunuz için diyemedim içimde kaldı bakmazlar diye. Özel yatman lazım hastahanede diyor bunlar ultrasonla bile bakmadı iyice aşağı düşmüş dediğim haldeumarım vakitlice gelir bebegin ama gelirse de sikma canini büyüdüler artik
Evet kız bebek o zaman 2180di kilosuUmarim guzel haberler alirisn saglikli olsunda, 3 hafta once kac kiloydu kiz bebekmi? Benimki erkek
Ayy cok heyecanlandım sağlıkla gelsin inşallahKızlar dua edin vallahi sancılarım başladı..
5 dkya bir 7 dkya bir şuan düzensiz ama şiddetli böyle devam edeerse gece giderim düzene girerse tabi
Maşallah baya da sevinçlisin korkun yok benim ödüm kopuyor valla hele buranın devlet hastanesi ilgilenmiyor olmaları daha çok korkutuyor beni köpek gibiler resmen hiç insanliklari yok mecbur olmasam gitmicegim de işte mecburKasım kasım kasılıyorum inşaallah devamı gelirrr
Kızlar yerde emekleyip sonrasında 20 squat yaptım nefes nefese kaldımallahım ne günlere kaldık ya
Kendi doktorun uzakta mi canım?Maşallah baya da sevinçlisin korkun yok benim ödüm kopuyor valla hele buranın devlet hastanesi ilgilenmiyor olmaları daha çok korkutuyor beni köpek gibiler resmen hiç insanliklari yok mecbur olmasam gitmicegim de işte mecbur
Kizlar diyordum ya makatimda agri ve kramo var dun doktorum bebek yan dönmus o yapar dedi ,sabahtan beri cok kotuydum kasiklarimda agri gobek deligimde agri,oturup kalkamiyorum, yururken iki buklumum, ishalim doktorada dun soyledim magnezyumdan falan olabilir dedi,babam geldi oglen aldi kendilerine getirdi sanirim bu bebegin yan dönmesi degil benim bagirsak ve idrar enfeksyonu tekrarladi, 3 hafta once bu yuzden acillik oldum birsuru serum yedim uzerine anyibiyotik ve peribiyotik verdi dahiliye uzmani oyle toparladim yani benim kadin dogum uzmani yine dogru teshis koyamadi sanirim ozamanda bu agrilara kas agrisi olabilir demisti, bugun o ilaclari ictim biraz rahatladim insallah dahada iyi olurum doktorumu aramadim bile cunku bu konuda basindan saviyor dahiliyeye orasi baska yere hastaneye gitmek istemedim umarim boyle toparlarim
Kızlar dua edin vallahi sancılarım başladı..
Genelde devlete gidiyodum arada da özele gittim daha iyi baktığı için çok istiyorlar parayı özel virusten dolayı da doğumu özel de yapiyim dedim yapmıyormuş hastahanesini kapatmışlar yazihanesi var sadece o da muayene yapılıyor net bir doktorum yok anlayacağın devlette de öyle bir şansın olmuyor maalesefKendi doktorun uzakta mi canım?
Üzüldüm canım. Yani devlette doğurmak durumundasin şu an. Başka özel yok mu bulunduğun yerde?Genelde devlete gidiyodum arada da özele gittim daha iyi baktığı için çok istiyorlar parayı özel virusten dolayı da doğumu özel de yapiyim dedim yapmıyormuş hastahanesini kapatmışlar yazihanesi var sadece o da muayene yapılıyor net bir doktorum yok anlayacağın devlette de öyle bir şansın olmuyor maalesef
Manyak mıyım neyim canım sancı çekip doğurmak istediBelden giriyaaaaahhh
Sancı geçince tlf elime alıyorum gelince geri bırakıyorum
ohh hadi bakalim. bu gece gelecek inşallah küçük hanim.Belden giriyaaaaahhh
Sancı geçince tlf elime alıyorum gelince geri bırakıyorum
Olsun en azından bir şekilde çabalayıp dönmüş kuzucukbirde bizimkine bak anası çabalıyor bunda tık yok bu kesin büyüyünce gel kız temizlik yapıcaz dediğimde ya anne ben dışarı çıkıyorum deyip gidecek, bir faydası dokunmayacak bana zillinin şimdiden belli etti kendini üşengeç
Kızlar dua edin vallahi sancılarım başladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?