Iyi yapmissin canmBen de alisverisi gecen hafta bitrdim Allhtan. Ama bez ve camasr deterjanindan 1 tane almisim .hangi akilla yapmisim bole bi hata onud a bilmiormyani yine biseylrr eksik. Ortalik giderek karisio malesef. Allhtan netten alisveris var yoksa mahfolrduk
Yok canm büyük bi şehir değil ki bi tane özel var onlar da kapattı virusten dolayı bu gittiğimde sadece muayene işte. Ankaraya flan geliyim desem o da zor kalabalık yer burda acil doğum ameliyat disinda almiyo kimseyi ankara öyle değildir virusten korku var işte ne olur bilmiyorum artık.Üzüldüm canım. Yani devlette doğurmak durumundasin şu an. Başka özel yok mu bulunduğun yerde?
Hayırlısı canım dur bakalım belki devlette doğum sırasında iyi bir doktor ebe denk gelir.Yok canm büyük bi şehir değil ki bi tane özel var onlar da kapattı virusten dolayı bu gittiğimde sadece muayene işte. Ankaraya flan geliyim desem o da zor kalabalık yer burda acil doğum ameliyat disinda almiyo kimseyi ankara öyle değildir virusten korku var işte ne olur bilmiyorum artık.
Ayy canım hadi hayırlısı çok heyecanlıKızlar dua edin vallahi sancılarım başladı..
5 dkya bir 7 dkya bir şuan düzensiz ama şiddetli böyle devam edeerse gece giderim düzene girerse tabi
BenimdeeeManyak mıyım neyim canım sancı çekip doğurmak istedi
Belden giriyaaaaahhh
Sancı geçince tlf elime alıyorum gelince geri bırakıyorum
Manyak mıyım neyim canım sancı çekip doğurmak istedi
Ay kızlar vallahi alemsinizBenimdeee
Aynen ya öle güzel anlatıyo ki bende doğursam hemen şuracıkta dedimManyak mıyım neyim canım sancı çekip doğurmak istedi
Benimdeee
Ay kızlar vallahi alemsiniz
Hadi bu gece doğurup kurtulalımAynen ya öle güzel anlatıyo ki bende doğursam hemen şuracıkta dedim
Bende ilk oglumu 37 +0 da bu sebepten sezeryanla dogurmak zorunda kaldim 1 haftada 100 grm almisti doktor korkuttu alalim dedi aldik 2800 dogdu ikinci oglum sancim kendisi basladi 35+6 gunluk 2600 dogdu,simdi 3. Kiz diye mi artik neyse digerleri kadar bile olmadi 35+4 te gittim kontrole 2270 grm cok az haftaya bakalim yine az almissa aliriz dedi bir sikınti olmaz Allahin izniyle buyuduler artikTşk ederim kızlar etiketleyemedim nst de sancı çıkmadı Pazartesi sabah gel bi daha bakalım biraz daha kalırsa iyi dedi. Karın çevresi de geriden geliyormuş geçen hafta da demişti minyonsun ondan olabilir demişti şimdi de kilo alımı az olunca tedirgin olduk biraz, allah hepimize sağ salim doğumlar nasip etsinKüvözde kalır mı dedim düşük ihtimal dedi
Benimde 26. Haftadan beri deli gibi olan sancilarim gitti gram sancim yok o kadar hastanede yat ilac iç sanciyi unuttu vucut saglikla gelsinler gunu belli olunca daha bir degisik oluyor sanki biz henuz gun almadik senin az kalmis artikKızlar ben de doktora gttm bugün. Nst istedi sıfır sancı şaka gibi yaerken al diyecekken şu oğlanın bana yaptığına bakın. Şükredeceğim şeye ne diyorum allahım ne hallere düştük.
Neyse ben pazartesi alsak nolur çok problrm olr mu dedim. Alamam dedi. 38 dolmadan herhangi bir problem yoksa almam dedi. 28ine tam 38+0 oluyr o gine çekebilirim ancak dedi. Yani sadece iki gün çekmiş oldu. 28 marta gün aldık. 12de gdp öğleden sonra alcklar bebeğimi inşallah hayrlısıyla. Cumartesi gününe denk grliyo o yizden ben bi tesrgin oldum çocuk doktru bulablrmyz hemn diye çinkü ben hepatit taşıyıcısıym. O gün nöbetçi olacak olan dojtru bulduk konuştuk sıkıntı olmaz ben olmasam bile yeni doğan katında hep bi çocuk doktoru var dedi. Eşim de doktr da haftasonu olması daha iyi olr kimse olmaz hastanede dediler öyle ikna oldum. Bakalım hakkımızda hayrlısı1 hafta kaldı yani allahım çok heyecanlıyım
Hiç deme yaaayy canim. şu bebelerin bize ettiğine bak hele. vakti gelmeden 100 er 100er çıkan sancilardan vakti gelince çit yok
ben de vazgeçtim gibi doğumun erkene alınmasından. pazartesi yine gidecegim ama doktora en az 38 bitsin diye teklif edeyim diyorum. tabi o zamana kadar paşanın gelesi tutmazsa.
senin de çok az kalmış. hadi bakalim hayirla sağlıkla gelsin kuzucuk.
Sen zaten ibretliksincoktan kapatman lazmdi agzini
Dimi ya kaçıncı okursa olsun aynı heyecan ne acaip. Hepmz sağlıkla kavuşalım inşallahBen bile heyecanlandım.
Nisana az bir kişi kalacağız bu gidişle.
Hayırlı sağlıkla gelsin minik.
Geçmiş olsun canım inşallah toparlarsın hemenKizlar diyordum ya makatimda agri ve kramo var dun doktorum bebek yan dönmus o yapar dedi ,sabahtan beri cok kotuydum kasiklarimda agri gobek deligimde agri,oturup kalkamiyorum, yururken iki buklumum, ishalim doktorada dun soyledim magnezyumdan falan olabilir dedi,babam geldi oglen aldi kendilerine getirdi sanirim bu bebegin yan dönmesi degil benim bagirsak ve idrar enfeksyonu tekrarladi, 3 hafta once bu yuzden acillik oldum birsuru serum yedim uzerine anyibiyotik ve peribiyotik verdi dahiliye uzmani oyle toparladim yani benim kadin dogum uzmani yine dogru teshis koyamadi sanirim ozamanda bu agrilara kas agrisi olabilir demisti, bugun o ilaclari ictim biraz rahatladim insallah dahada iyi olurum doktorumu aramadim bile cunku bu konuda basindan saviyor dahiliyeye orasi baska yere hastaneye gitmek istemedim umarim boyle toparlarim
Evet yaa bizm bebişler bi acaipBende ilk oglumu 37 +0 da bu sebepten sezeryanla dogurmak zorunda kaldim 1 haftada 100 grm almisti doktor korkuttu alalim dedi aldik 2800 dogdu ikinci oglum sancim kendisi basladi 35+6 gunluk 2600 dogdu,simdi 3. Kiz diye mi artik neyse digerleri kadar bile olmadi 35+4 te gittim kontrole 2270 grm cok az haftaya bakalim yine az almissa aliriz dedi bir sikınti olmaz Allahin izniyle buyuduler artik
Benimde 26. Haftadan beri deli gibi olan sancilarim gitti gram sancim yok o kadar hastanede yat ilac iç sanciyi unuttu vucut saglikla gelsinler gunu belli olunca daha bir degisik oluyor sanki biz henuz gun almadik senin az kalmis artik
Doktor doğum yaptirmiyormus zaten kaç sefer gittim bi tane iyi bir ebeye denk geldim doğuma giriyormuş da işte bende şans olsa zaten böyle olmazdıHayırlısı canım dur bakalım belki devlette doğum sırasında iyi bir doktor ebe denk gelir.
Allah seni napmasınManyak mıyım neyim canım sancı çekip doğurmak istedi
Ultrasonun var mı hepsi yazıyor biz gittiğimizde doktorlar tedbir amaclı yapıyodur benceBu tabloya göre de fena görünmüyorbacak boyundan baş çevresinden bahsetmedi Pazartesi sorayım canım boşuna mı korkutuyor beni acaba ya ufff tam kafa yemelik
İnternette hersey çok daha ucuz en gereklilerini listele zaten birazda öbür çocuktan vardır gerisini sonra halledersinSus canm sus belli etmeyelim kendimizi bu kadar kinanacazben ne hastane cantasi ne bebise kiyafet benimki kizlarkinden küçük daha diye erteledim ne bileyim virus cikacak ortalik karisacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?