2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Iyi yapmissin canm kargolar da kapatmazsa kendini netten alisveris var bakalim yarin yapayim cocugum donsuz kalacak yoksa bezleri almıştım tek hazırlığım o

Üzüldüm canım. Yani devlette doğurmak durumundasin şu an. Başka özel yok mu bulunduğun yerde?
Yok canm büyük bi şehir değil ki bi tane özel var onlar da kapattı virusten dolayı bu gittiğimde sadece muayene işte. Ankaraya flan geliyim desem o da zor kalabalık yer burda acil doğum ameliyat disinda almiyo kimseyi ankara öyle değildir virusten korku var işte ne olur bilmiyorum artık.

Hayırlısı canım dur bakalım belki devlette doğum sırasında iyi bir doktor ebe denk gelir.

Bende ilk oglumu 37 +0 da bu sebepten sezeryanla dogurmak zorunda kaldim 1 haftada 100 grm almisti doktor korkuttu alalim dedi aldik 2800 dogdu ikinci oglum sancim kendisi basladi 35+6 gunluk 2600 dogdu,simdi 3. Kiz diye mi artik neyse digerleri kadar bile olmadi 35+4 te gittim kontrole 2270 grm cok az haftaya bakalim yine az almissa aliriz dedi bir sikınti olmaz Allahin izniyle buyuduler artik
Benimde 26. Haftadan beri deli gibi olan sancilarim gitti gram sancim yok o kadar hastanede yat ilac iç sanciyi unuttu vucut saglikla gelsinler gunu belli olunca daha bir degisik oluyor sanki biz henuz gun almadik senin az kalmis artik

Hiç deme yaa100e vuruyodu üstelk düzenli. Bugün 5lerde düzensizhey allahım dedim. Neyse vardr bi hayır. Az kaldı canm şükür haftaya cumartesi alck doktr bakalm tam 38+0.
Sen zaten ibretliksin coktan kapatman lazmdi agzini
Hiç gülesim yoktu güldrdn beni. Yarın kapatcm inşallah bikaç ekleme yapmam lazım çarşaf falan. Malum heryer virüs.
Ben bile heyecanlandım.
Nisana az bir kişi kalacağız bu gidişle.
Hayırlı sağlıkla gelsin minik.
Dimi ya kaçıncı okursa olsun aynı heyecan ne acaip. Hepmz sağlıkla kavuşalım inşallah
Geçmiş olsun canım inşallah toparlarsın hemen

Evet yaa bizm bebişler bi acaipgünü saati herşeyi belli olunca ben de bi heyecanlandmallahım hepmzi sağlıkla kavuştrsun bebeğine.

Bugün çok şaşırdım ama ben kızlar. Hastane boommboştu ya. Bikaç kişi vardı sadece çok şaşırdım. Mimlendi diye mi acaba kimse bu hastaneye gelmiyo diye bi tırstım hatta önce. Sonra hastane müdryle konştuk hemşirelere test yapıldığını ve hepsnn negatif çıktığını söyledi. İnşallh doğrudur

Bu tabloya göre de fena görünmüyor bacak boyundan baş çevresinden bahsetmedi Pazartesi sorayım canım boşuna mı korkutuyor beni acaba ya ufff tam kafa yemelik
Ultrasonun var mı hepsi yazıyor biz gittiğimizde doktorlar tedbir amaclı yapıyodur bence

Eklentiler

• Screenshot_20200317-122303_Chrome.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20200317-122250_Chrome.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20200317-122242_Chrome.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 33
Sus canm sus belli etmeyelim kendimizi bu kadar kinanacaz ben ne hastane cantasi ne bebise kiyafet benimki kizlarkinden küçük daha diye erteledim ne bileyim virus cikacak ortalik karisacak
İnternette hersey çok daha ucuz en gereklilerini listele zaten birazda öbür çocuktan vardır gerisini sonra halledersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…