2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
[QUOTE="sengelen, post: 63191638, member: 399717"

Benimde 26. Haftadan beri deli gibi olan sancilarim gitti gram sancim yok o kadar hastanede yat ilac iç sanciyi unuttu vucut saglikla gelsinler gunu belli olunca daha bir degisik oluyor sanki biz henuz gun almadik senin az kalmis artik
[/QUOTE]
Ben de aynı durumdayım yalancı kasılma bile olmuyor artık, karnım yumuşadı, eskiden sürekli kasılırdım

agliyorum ya su an
bi kizim olsun istedim sadece ya
Ya kuzum dert ettiğin şeye bak senin hastanende olmaz belki yapma bebişine yazık değil mi o masumu strese sokma hepimizde aynı kaygı var başka seye yoğunlaş anne sütü koruyomuş bebişi onuda dinledin mi

Hatrlamaz bence ustunde ne yazarsa ona gore verr eline

Ole valla tutustum ben de birazck. Son camasrlari da yikadim. Yavastan utuler koyarm artk
Bende de psikopatlık var 7.ayda herseyi topladım bu hafta yeniden ütülerim.eşim gıcık oluyor gelecek yılın planını yaparım hiç sevmiyorum bu huyumu ama yapcak bişey yok

Ya kuzum dert ettiğin şeye bak senin hastanende olmaz belki yapma bebişine yazık değil mi o masumu strese sokma hepimizde aynı kaygı var başka seye yoğunlaş anne sütü koruyomuş bebişi onuda dinledin mi
sakinlesemiyorum..gunlerdir kendimi neseli tutmaya calisiyorum.ama artik dayanamiyorum.Allahim affetsin

sakinlesemiyorum..gunlerdir kendimi neseli tutmaya calisiyorum.ama artik dayanamiyorum.Allahim affetsin
Cuma akşamı yarın kandil hamişin duası tutarmış Allaha teslim edicez kendimizi.dogumdan sonrada bir sürü zorluk olucak biz artık arslandın kaplansın yaparsın annelik modunda olmalıyız.hormonlara teslim olma kalk elini yüzünü yıka hersey geçicek inş sakinleş

Tüm özel hastaneler diyor internette, ben de moralimi yüksek tutmaya çabalıyorum ama bi yerde kırılma noktası yaşıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…