Kız benimki föndüde noldu ne kasılma ne acılma ne sancı 13 gün kalmış tembel dana hiç ugrasmıyor babası kılıklı yatmayı seviyorBizim haftalarda artık zor oluyormus dönmek öyle dedi benim doktor 3 4 kişi burda donemeyenler olarak gideceğiz doğuma sanirim
Her hastane olmaz biz doğururuz ya onlar belli olana kadarozel hastaneler salgin hastanesi ilan edilmis
Hadi inş bir avazda kurtul bu gece geliyor bebiş haberdar et çok heyecanlı merdiven in çık mı yaradı kızKızlar dua edin vallahi sancılarım başladı..
5 dkya bir 7 dkya bir şuan düzensiz ama şiddetli böyle devam edeerse gece giderim düzene girerse tabi
agliyorum ya su anHer hastane olmaz biz doğururuz ya onlar belli olana kadar
Aa nasıl olucak şimdiozel hastaneler salgin hastanesi ilan edilmis
Herşey çok zor gerçekten ama beterin beteri var buna da şükür içinizi karartmayın kızlar dua edinagliyorum ya su an
bi kizim olsun istedim sadece ya
Ya kuzum dert ettiğin şeye bak senin hastanende olmaz belki yapma bebişine yazık değil mi o masumu strese sokma hepimizde aynı kaygı var başka seye yoğunlaş anne sütü koruyomuş bebişi onuda dinledin miagliyorum ya su an
bi kizim olsun istedim sadece ya
Bende de psikopatlık var 7.ayda herseyi topladım bu hafta yeniden ütülerim.eşim gıcık oluyor gelecek yılın planını yaparım hiç sevmiyorum bu huyumu ama yapcak bişey yokHatrlamaz benceustunde ne yazarsa ona gore verr eline
Ole valla tutustum ben de birazck. Son camasrlari da yikadim. Yavastan utuler koyarm artk
sakinlesemiyorum..gunlerdir kendimi neseli tutmaya calisiyorum.ama artik dayanamiyorum.Allahim affetsinYa kuzum dert ettiğin şeye bak senin hastanende olmaz belki yapma bebişine yazık değil mi o masumu strese sokma hepimizde aynı kaygı var başka seye yoğunlaş anne sütü koruyomuş bebişi onuda dinledin mi
Cuma akşamı yarın kandil hamişin duası tutarmış Allaha teslim edicez kendimizi.dogumdan sonrada bir sürü zorluk olucak biz artık arslandın kaplansın yaparsın annelik modunda olmalıyız.hormonlara teslim olma kalk elini yüzünü yıka hersey geçicek inş sakinleşsakinlesemiyorum..gunlerdir kendimi neseli tutmaya calisiyorum.ama artik dayanamiyorum.Allahim affetsin
Çok iştahlı anlatıyo napiyimAllah seni napmasın
Hepsi mi ya? Nereden duydun?ozel hastaneler salgin hastanesi ilan edilmis
Tvde söyledi habertürkte alt yazı geçti biraz öncrÇok iştahlı anlatıyo napiyim
Hepsi mi ya? Nereden duydun?
Yok yok her şey yolunda. Nefes al ver al ver. Blup diye doğur inşallahLaayynn burda doğuracak hatun var strese sokman beni
Yok artık yaTvde söyledi habertürkte alt yazı geçti biraz öncr
Sen nefes egzersizi yap meryem süresini okuyım kız sana yengem hemen doğurmuştu babannem artı bişeyler okumuştu ama artık o da bilmiyor ne okudugunu garibim uyduruyotLaayynn burda doğuracak hatun var strese sokman beni
Çok iştahlı anlatıyo napiyim
Hepsi mi ya? Nereden duydun?
Aynı şeyi bende gördüm ne olacak şimdi yarın falan kontrolü olan var mı arkadaşlar doktora yazsanıza belki Bilgi verirYok artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?