2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Amin Tesekkur ederim

Kızlar özel hastaneler önceden koronalı hastaları devlete gönderiyorlarmış, artık kabul etmek zorundalarmış. Özel hastanelerin salgın hastanesi ilan edilmesi bu oluyor değil mi yanlışım yok?
Bende anlamadım birşey salgın hastanesi olunca ne oluyor bilen biri yazsın lütfen

Kızlar dua edin vallahi sancılarım başladı..
5 dkya bir 7 dkya bir şuan düzensiz ama şiddetli böyle devam edeerse gece giderim düzene girerse tabi
Hadi canım valla doğur kurtul bir avazda, sağlıkla al kucağına
Ay kıyamam ben ona. Böyle ilerisini düşünmek bile çok keyifli ama hemen büyümesiner ya. Tadını çıkaralım iyice.

Hadi bakalım Allah yardımcın olsun. Heyecanla bekliyoruz haberini.
Bence de hemen büyümesinler ya ama uyju düzeni oluşcak aya gelsinler istiyorum bir an önce
Hadi bu gece doğurup kurtulalım
Küvöze gitmeyeceğine emin olsam, sağlıkla eve getirmek için doğururdum valla

Kızlar özel hastaneler önceden koronalı hastaları devlete gönderiyorlarmış, artık kabul etmek zorundalarmış. Özel hastanelerin salgın hastanesi ilan edilmesi bu oluyor değil mi yanlışım yok?
Sadece salgın hastalara bakan hastanelere dönüştürüyorlar. Bu dönüşüm eğer bir hastalarında korona teşhisi konulmuşsa olucakmış. O zamana kadar aynı devam edicek

Sadece salgın hastalara bakan hastanelere dönüştürüyorlar. Bu dönüşüm eğer bir hastalarında korona teşhisi konulmuşsa olucakmış. O zamana kadar aynı devam edicek
Ee sayı böyle artarak devam edecekse zaten hepsinde çıkar illa. Off ağlıcam artık ya,bu ne şans

Canım sorun ne? O kısmı kaçırdım sanırım

ya agliyorum cunku cok buyuk bi salgin var.tamam olen yenidogan yok.ama korkuyorum.bu salgin beni cok korkutuyor.ozel nasilsa almiyor korona diye biraz rahatlamistim.ama simdi bu da olunca daha da korktum.ya sut koruyor evet ama ben sezaryenim.sut 3 gunde geliyor.canim nasil sikilmasin.refakatci yok.hemsireler ilgilenecek ama onlar da ne kadar saglikli?? arkadaslar sizi de uzmek istemiyorum ama ben sanirim saglikli dusunemiyorum.agliyorum agliyorum hep agliyorum....

D dilzar bakalim iyi olmazsam pazartesi saglik ocagina gider idrar veririm ama saglik ocaklarida tahlil yapmayacak dedi doktorum yine arar sorarim tesekkur ederim ilgin icin

Yok sadece salgına bakmayacaklar, sadece ekstradan artık covid19a da bakacaklar anlamına geliyor. Önceden devletin belirlediği devlet hastanelerine gönderiyorlardı.

Eskiden hastalık şüphesiyle gelenleri devlete gönderiyormuş özel hastaneler artık vakalara bakmak zorundaymış nette böyle yazıyo.
Böyle yapacaklarına keşke belli devlet hastanelerini tamamen kapatıp sadece enfekte hastaları toplasalar daha iyi olmaz mı ya? Yani sadece coronalı hastalarla ilgilense diğer hastanelere bulaşmasa böylece.

evet ama sartlar var gogus enfeksiyon ve dahiliye 2 ser dr sarti var.ama yakinda bu sart da kalkabilir..

Böyle yapacaklarına keşke belli devlet hastanelerini tamamen kapatıp sadece enfekte hastaları toplasalar daha iyi olmaz mı ya? Yani sadece coronalı hastalarla ilgilense diğer hastanelere bulaşmasa böylece.
mantikli olan budur... ama neden boyle bir karar alindi.bacagi kirilip giden bile yok yere korona kapacak..hele cocuk ve hamileler

Valla özelde dogum yapicam ama boyle ozellerede geliyorsa bu viruslu hastalar nasil olucak durumumuz

Spinal sezaryen olursanız sütünüz hemen gelebilir. Çoğunda hemen gelmiş. Benim ilk doğumumda da öyle oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…