Canım sorun ne? O kısmı kaçırdım sanırımsakinlesemiyorum..gunlerdir kendimi neseli tutmaya calisiyorum.ama artik dayanamiyorum.Allahim affetsin
Amin Tesekkur ederimHiç deme yaa100e vuruyodu üstelk düzenli. Bugün 5lerde düzensiz hey allahım dedim. Neyse vardr bi hayır. Az kaldı canm şükür haftaya cumartesi alck doktr bakalm tam 38+0.
Hiç gülesim yoktu güldrdn beni. Yarın kapatcm inşallah bikaç ekleme yapmam lazım çarşaf falan. Malum heryer virüs.
Dimi ya kaçıncı okursa olsun aynı heyecan ne acaip. Hepmz sağlıkla kavuşalım inşallah
Geçmiş olsun canım inşallah toparlarsın hemen
Bende anlamadım birşey salgın hastanesi olunca ne oluyor bilen biri yazsın lütfenKızlar özel hastaneler önceden koronalı hastaları devlete gönderiyorlarmış, artık kabul etmek zorundalarmış. Özel hastanelerin salgın hastanesi ilan edilmesi bu oluyor değil mi yanlışım yok?
Hadi canım valla doğur kurtul bir avazda, sağlıkla al kucağınaKızlar dua edin vallahi sancılarım başladı..
5 dkya bir 7 dkya bir şuan düzensiz ama şiddetli böyle devam edeerse gece giderim düzene girerse tabi
Bence de hemen büyümesinler ya ama uyju düzeni oluşcak aya gelsinler istiyorum bir an önceAy kıyamam ben ona. Böyle ilerisini düşünmek bile çok keyifli ama hemen büyümesiner ya. Tadını çıkaralım iyice.
Hadi bakalım Allah yardımcın olsun. Heyecanla bekliyoruz haberini.
Küvöze gitmeyeceğine emin olsam, sağlıkla eve getirmek için doğururdum vallaHadi bu gece doğurup kurtulalım
Sadece salgın hastalara bakan hastanelere dönüştürüyorlar. Bu dönüşüm eğer bir hastalarında korona teşhisi konulmuşsa olucakmış. O zamana kadar aynı devam edicekKızlar özel hastaneler önceden koronalı hastaları devlete gönderiyorlarmış, artık kabul etmek zorundalarmış. Özel hastanelerin salgın hastanesi ilan edilmesi bu oluyor değil mi yanlışım yok?
İlk defa başımıza geliyor ya böyle şeyler hiç birimizin fikri yok ki.Bende anlamadım birşey salgın hastanesi olunca ne oluyor bilen biri yazsın lütfen
Eskiden hastalık şüphesiyle gelenleri devlete gönderiyormuş özel hastaneler artık vakalara bakmak zorundaymış nette böyle yazıyo.İlk defa başımıza geliyor ya böyle şeyler hiç birimizin fikri yok ki.
Ee sayı böyle artarak devam edecekse zaten hepsinde çıkar illa. Off ağlıcam artık ya,bu ne şansSadece salgın hastalara bakan hastanelere dönüştürüyorlar. Bu dönüşüm eğer bir hastalarında korona teşhisi konulmuşsa olucakmış. O zamana kadar aynı devam edicek
Canım sorun ne? O kısmı kaçırdım sanırım
Yok sadece salgına bakmayacaklar, sadece ekstradan artık covid19a da bakacaklar anlamına geliyor. Önceden devletin belirlediği devlet hastanelerine gönderiyorlardı.Sadece salgın hastalara bakan hastanelere dönüştürüyorlar. Bu dönüşüm eğer bir hastalarında korona teşhisi konulmuşsa olucakmış. O zamana kadar aynı devam edicek
Böyle yapacaklarına keşke belli devlet hastanelerini tamamen kapatıp sadece enfekte hastaları toplasalar daha iyi olmaz mı ya? Yani sadece coronalı hastalarla ilgilense diğer hastanelere bulaşmasa böylece.Eskiden hastalık şüphesiyle gelenleri devlete gönderiyormuş özel hastaneler artık vakalara bakmak zorundaymış nette böyle yazıyo.
evet ama sartlar var gogus enfeksiyon ve dahiliye 2 ser dr sarti var.ama yakinda bu sart da kalkabilir..Kızlar özel hastaneler önceden koronalı hastaları devlete gönderiyorlarmış, artık kabul etmek zorundalarmış. Özel hastanelerin salgın hastanesi ilan edilmesi bu oluyor değil mi yanlışım yok?
Masallah ozaman en az benim oğlum kadar olmuştur 2800-3000 gr kadarEvet kız bebek o zaman 2180di kilosu
mantikli olan budur... ama neden boyle bir karar alindi.bacagi kirilip giden bile yok yere korona kapacak..hele cocuk ve hamilelerBöyle yapacaklarına keşke belli devlet hastanelerini tamamen kapatıp sadece enfekte hastaları toplasalar daha iyi olmaz mı ya? Yani sadece coronalı hastalarla ilgilense diğer hastanelere bulaşmasa böylece.
Valla özelde dogum yapicam ama boyle ozellerede geliyorsa bu viruslu hastalar nasil olucak durumumuzBöyle yapacaklarına keşke belli devlet hastanelerini tamamen kapatıp sadece enfekte hastaları toplasalar daha iyi olmaz mı ya? Yani sadece coronalı hastalarla ilgilense diğer hastanelere bulaşmasa böylece.
Spinal sezaryen olursanız sütünüz hemen gelebilir. Çoğunda hemen gelmiş. Benim ilk doğumumda da öyle oldu.ya agliyorum cunku cok buyuk bi salgin var.tamam olen yenidogan yok.ama korkuyorum.bu salgin beni cok korkutuyor.ozel nasilsa almiyor korona diye biraz rahatlamistim.ama simdi bu da olunca daha da korktum.ya sut koruyor evet ama ben sezaryenim.sut 3 gunde geliyor.canim nasil sikilmasin.refakatci yok.hemsireler ilgilenecek ama onlar da ne kadar saglikli?? arkadaslar sizi de uzmek istemiyorum ama ben sanirim saglikli dusunemiyorum.agliyorum agliyorum hep agliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?