İnşallah bizim hastanelerde hasta bulunmaz. Duadan başka elden bir şey gelmiyor artık. Hoş o insanlara da üzülüyorum sonuçta kimse hasta olmak istemez ama. Konu bebek olunca insan bencillesiyor sanırım biraz.Yok sadece salgına bakmayacaklar, sadece ekstradan artık covid19a da bakacaklar anlamına geliyor. Önceden devletin belirlediği devlet hastanelerine gönderiyorlardı.
Canım sen dolmuşsun ondan böyle patlama yaşadın normaldir tabi ama bu kadar üzme kendini. Allahın izniyle sağ salim alırsın bebeğini kucağına evine gidersin. Çok hırpalarsan kendini böyle bebeğini koronadan daha büyük riske atıyorsun. Hepimiz artık anneyiz sakinliğimizi korumamız lazım evlatlarımız için. Gerekli önlemleri alacağız ve herşeyin yolunda gitmesini umacağız. Başka yapacak bir şey yok. Bebeklerimizi strese sokmayalım.ya agliyorum cunku cok buyuk bi salgin var.tamam olen yenidogan yok.ama korkuyorum.bu salgin beni cok korkutuyor.ozel nasilsa almiyor korona diye biraz rahatlamistim.ama simdi bu da olunca daha da korktum.ya sut koruyor evet ama ben sezaryenim.sut 3 gunde geliyor.canim nasil sikilmasin.refakatci yok.hemsireler ilgilenecek ama onlar da ne kadar saglikli?? arkadaslar sizi de uzmek istemiyorum ama ben sanirim saglikli dusunemiyorum.agliyorum agliyorum hep agliyorum....
geliyor ama tam anlamiyla sut degil.asil sut 3. gun gelmisti.hos bu uzuntuyle sutum kesilmezse iyidirSpinal sezaryen olursanız sütünüz hemen gelebilir. Çoğunda hemen gelmiş. Benim ilk doğumumda da öyle oldu.
bencilleşmek degil bu canim.tabi ki uzuluyoruz o insanlara ama saglikli olan bir hastane komple salgin hastanesi ilan edilmesi olur.siradan doktora giden baska hastalik kapmaz.İnşallah bizim hastanelerde hasta bulunmaz. Duadan başka elden bir şey gelmiyor artık. Hoş o insanlara da üzülüyorum sonuçta kimse hasta olmak istemez ama. Konu bebek olunca insan bencillesiyor sanırım biraz.
mantikli olan budur... ama neden boyle bir karar alindi.bacagi kirilip giden bile yok yere korona kapacak..hele cocuk ve hamileler
Hiç bilmiyorum kızlar ne halt yiyeceğimizi.Valla özelde dogum yapicam ama boyle ozellerede geliyorsa bu viruslu hastalar nasil olucak durumumuz
Göğüsten ilk kolostrum sütü geliyor. Bu sütte bebişin bağışıklığını sağlayan ilk önemli kısmı. Sarımtrak bir süt. Bol bol dua edicez hiç bişey olmıcak inşallah bebeklerimize bize.. Bize.. Ben kendim bakmıştım annem yanımda olsada. Rabbim gücünü de veriyor.geliyor ama tam anlamiyla sut degil.asil sut 3. gun gelmisti.hos bu uzuntuyle sutum kesilmezse iyidir
kolostrum 3. gun geldi canim.ilk 2 gun seffaf bisi geldi.doktorum sut kanali aciliyor demisti.Göğüsten ilk kolostrum sütü geliyor. Bu sütte bebişin bağışıklığını sağlayan ilk önemli kısmı. Sarımtrak bir süt. Bol bol dua edicez hiç bişey olmıcak inşallah bebeklerimize bize.. Bize.. Ben kendim bakmıştım annem yanımda olsada. Rabbim gücünü de veriyor.
Canım sadece salgın hastalarina ayrılacak anlamına gelmiyormus bu. Ama haberlerde salgın hastanesi ilan edildi deyince millet öyle sanıp ozellere akın edebilir işte o kötü.bencilleşmek degil bu canim.tabi ki uzuluyoruz o insanlara ama saglikli olan bir hastane komple salgin hastanesi ilan edilmesi olur.siradan doktora giden baska hastalik kapmaz.
Canım sen dolmuşsun ondan böyle patlama yaşadın normaldir tabi ama bu kadar üzme kendini. Allahın izniyle sağ salim alırsın bebeğini kucağına evine gidersin. Çok hırpalarsan kendini böyle bebeğini koronadan daha büyük riske atıyorsun. Hepimiz artık anneyiz sakinliğimizi korumamız lazım evlatlarımız için. Gerekli önlemleri alacağız ve herşeyin yolunda gitmesini umacağız. Başka yapacak bir şey yok. Bebeklerimizi strese sokmayalım.
aynenCanım sadece salgın hastalarina ayrılacak anlamına gelmiyormus bu. Ama haberlerde salgın hastanesi ilan edildi deyince millet öyle sanıp ozellere akın edebilir işte o kötü.
Devletler zaten kabul etmek zorunda canım salgın hastalarini.aynendevletin de var kadin dogum poliklinigi ama genel anestezi diye tercih etmedim.napsam acaba oraya mi gitsem.hos ben dogurana kadar orasi da pandemi olur
Bu seferin öyle olmaz inşallahkolostrum 3. gun geldi canim.ilk 2 gun seffaf bisi geldi.doktorum sut kanali aciliyor demisti.
yok sadece kadin dogum poliklinik binalari oluyor ya ayri.ondam bahsediyorum.orasi alamaz ki olan doktorlarin hepsi kadin dogum.Devletler zaten kabul etmek zorunda canım salgın hastalarini.
insAllahBu seferin öyle olmaz inşallah
Ben çoktan göğüs kremine başladım. 1 ayı geçmiştir. İlk doğumumdan sonra çok yara olmuştu göğsüm. Teniniz kuruysa özellikle krem kullanmaya başlayın.Benim göğüs uçlarım hep sorunlu bıgün acıyordu bakarken sol göğsümden o ilk süt geldi bile hemen dokunmayı kestim boşa gitmesin diye o ilk süt hemen gelir sanırım ve koruyucu olan da o
Umutsuz konuşmak istemiyorum ama zaten özel hastanelerde işin içine girdiyse bence durum zaten kötüdür. Allah sonumuzu hayretsin, sağlıkla kavuştursun bizi bebeklerimizeKızlar benim moralim çok bozuk nasıl olacak bu iş dua edelim salgın büyümesini eğer büyürse çok kötü,yani koronalılsr ile hamileler aynı hastanede mi olacak yani nasıl olacak cümle kuramıyorum
8. Madde çok düşündürdü beni gittiğimiz hastanede salğınkı birine bkmış ve bulaşmış bir hemşire bize bulaşturabilirKızlar açık açık yazmışlar.
Eki Görüntüle 2607185
Eki Görüntüle 2607186
Eki Görüntüle 2607187
Eki Görüntüle 2607188
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?