2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yok sadece salgına bakmayacaklar, sadece ekstradan artık covid19a da bakacaklar anlamına geliyor. Önceden devletin belirlediği devlet hastanelerine gönderiyorlardı.
İnşallah bizim hastanelerde hasta bulunmaz. Duadan başka elden bir şey gelmiyor artık. Hoş o insanlara da üzülüyorum sonuçta kimse hasta olmak istemez ama. Konu bebek olunca insan bencillesiyor sanırım biraz.

Canım sen dolmuşsun ondan böyle patlama yaşadın normaldir tabi ama bu kadar üzme kendini. Allahın izniyle sağ salim alırsın bebeğini kucağına evine gidersin. Çok hırpalarsan kendini böyle bebeğini koronadan daha büyük riske atıyorsun. Hepimiz artık anneyiz sakinliğimizi korumamız lazım evlatlarımız için. Gerekli önlemleri alacağız ve herşeyin yolunda gitmesini umacağız. Başka yapacak bir şey yok. Bebeklerimizi strese sokmayalım.

Kızlar açık açık yazmışlar.

İnşallah bizim hastanelerde hasta bulunmaz. Duadan başka elden bir şey gelmiyor artık. Hoş o insanlara da üzülüyorum sonuçta kimse hasta olmak istemez ama. Konu bebek olunca insan bencillesiyor sanırım biraz.
bencilleşmek degil bu canim.tabi ki uzuluyoruz o insanlara ama saglikli olan bir hastane komple salgin hastanesi ilan edilmesi olur.siradan doktora giden baska hastalik kapmaz.

geliyor ama tam anlamiyla sut degil.asil sut 3. gun gelmisti.hos bu uzuntuyle sutum kesilmezse iyidir
Göğüsten ilk kolostrum sütü geliyor. Bu sütte bebişin bağışıklığını sağlayan ilk önemli kısmı. Sarımtrak bir süt. Bol bol dua edicez hiç bişey olmıcak inşallah bebeklerimize bize.. Bize.. Ben kendim bakmıştım annem yanımda olsada. Rabbim gücünü de veriyor.

kolostrum 3. gun geldi canim.ilk 2 gun seffaf bisi geldi.doktorum sut kanali aciliyor demisti.

bencilleşmek degil bu canim.tabi ki uzuluyoruz o insanlara ama saglikli olan bir hastane komple salgin hastanesi ilan edilmesi olur.siradan doktora giden baska hastalik kapmaz.
Canım sadece salgın hastalarina ayrılacak anlamına gelmiyormus bu. Ama haberlerde salgın hastanesi ilan edildi deyince millet öyle sanıp ozellere akın edebilir işte o kötü.

haklisin esim de yapma deyip duruyor ama farkindayim hormonal bi durum ama yok sakinlesmiyor icim.hastanemi aradim bize gelen bir bilgi yok dedi.hastanelerinizi arasaniza bakalim sizin ne diyecekelr?

Benim göğüs uçlarım hep sorunlu bıgün acıyordu bakarken sol göğsümden o ilk süt geldi bile hemen dokunmayı kestim boşa gitmesin diye o ilk süt hemen gelir sanırım ve koruyucu olan da o

Canım sadece salgın hastalarina ayrılacak anlamına gelmiyormus bu. Ama haberlerde salgın hastanesi ilan edildi deyince millet öyle sanıp ozellere akın edebilir işte o kötü.
aynen devletin de var kadin dogum poliklinigi ama genel anestezi diye tercih etmedim.napsam acaba oraya mi gitsem.hos ben dogurana kadar orasi da pandemi olur

aynen devletin de var kadin dogum poliklinigi ama genel anestezi diye tercih etmedim.napsam acaba oraya mi gitsem.hos ben dogurana kadar orasi da pandemi olur
Devletler zaten kabul etmek zorunda canım salgın hastalarini.

Benim göğüs uçlarım hep sorunlu bıgün acıyordu bakarken sol göğsümden o ilk süt geldi bile hemen dokunmayı kestim boşa gitmesin diye o ilk süt hemen gelir sanırım ve koruyucu olan da o
Ben çoktan göğüs kremine başladım. 1 ayı geçmiştir. İlk doğumumdan sonra çok yara olmuştu göğsüm. Teniniz kuruysa özellikle krem kullanmaya başlayın.

Kızlar benim moralim çok bozuk nasıl olacak bu iş dua edelim salgın büyümesini eğer büyürse çok kötü,yani koronalılsr ile hamileler aynı hastanede mi olacak yani nasıl olacak cümle kuramıyorum

Kızlar benim moralim çok bozuk nasıl olacak bu iş dua edelim salgın büyümesini eğer büyürse çok kötü,yani koronalılsr ile hamileler aynı hastanede mi olacak yani nasıl olacak cümle kuramıyorum
Umutsuz konuşmak istemiyorum ama zaten özel hastanelerde işin içine girdiyse bence durum zaten kötüdür. Allah sonumuzu hayretsin, sağlıkla kavuştursun bizi bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…