2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben de o yuzd3n hep özele gittim 1 kere devlete gittim bana bebekle ilgili yek söylediği canlı bir gebeligin var olmuştu başka bir şey yok Allah vicdan versin onlara da ya Allah korusun ters bir şey olsa nasıl verceekler hesabını

8. Madde çok düşündürdü beni gittiğimiz hastanede salğınkı birine bkmış ve bulaşmış bir hemşire bize bulaşturabilir
Aynen canım, artık herşey ihtimal dahilinde zaten. Ama herhalde virüslü hastaya bakan hemşire ve doktorları ayırırlar diye düşünüyorum. Gerçi ayırsa nolcak bir dikkatsizlik anıyla bir yere dokunma vs yine bulaşabilir.

Herşey çok zor gerçekten ama beterin beteri var buna da şükür içinizi karartmayın kızlar dua edin
agladim ben agladikca kizim asiri hareketlendi.sonra bir anda durdu cok korktum.tamam dedim kizim herseyden onemli.virusun de kizimin da benim de oglumun da sahibi Allah.ona siginicam.

Kizlar rabbim korur bebislerimiz korkmayın, sakin olalim içimizde onlarda strese giriyorlar korkuyorlar ne yapacagiz bilmiyorum ama hiç mi düşünmezler hamile ve yeni doganlari serefsizler !

felaket senaryosu yazmayayim ama diyelim ayirdi.saglikci ve esi de saglikci diyelim.biri salgina bakiyor biri kadin dogum ..tamam sustum.yok dusunmiycem

yok sadece kadin dogum poliklinik binalari oluyor ya ayri.ondam bahsediyorum.orasi alamaz ki olan doktorlarin hepsi kadin dogum.
Öyle bir şansın varsa bence direkt oraya git zaten canım

Benim hastahanemde kadın doğum , çocuk doktoru ve radyoloji uzmanı var sadece . Şartları sağlamıyor sanırım sadece kadın doğum hastahanesi . Salgın hastahanesi olamaz sanırım
Sanırım benim hastane de karsilamiyor şartları. Yani eğer sitesinde yazan doktor branşları guncelse sadece dahiliye var.

saglikçi arkadaslar vardı.insAlalh iyilerdir.hamilelerin izni iptal falan dendi amaca 32 hastadan sonrayi da kapsiyor mu? ebrulardan biriydi ama hangisiydi hemsire olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…