Aynen öyle, başıma ağrı girdi stresten.Ya ne kadar mutluyduk bugün doğumlar sancilar vs. Şu virüs mahvetti yine bizi
Canım çağıramazlar artık bence. Yasal hak süresi çünkü.saglikçi arkadaslar vardı.insAlalh iyilerdir.hamilelerin izni iptal falan dendi amaca 32 hastadan sonrayi da kapsiyor mu? ebrulardan biriydi ama hangisiydi hemsire olan?
Gebelik boyunca anksiyetem azmasin, bebeğe yansimasin diye hiçbir şeyi kafama takmamaya çalıştım. Duymadım görmedim salak salak devamlı güldüm ki o ruh haline girmeyeyim. Şu hale bak. Hala sakin kalmaya çalışıyorum ama her geçen gün başka bir olumsuzluk çıkıyor.Aynen öyle, başıma ağrı girdi stresten.
Bende şaşırıyorum kendime normalde şu an çıldırmam lazımdı ama sakinimGebelik boyunca anksiyetem azmasin, bebeğe yansimasin diye hiçbir şeyi kafama takmamaya çalıştım. Duymadım görmedim salak salak devamlı güldüm ki o ruh haline girmeyeyim. Şu hale bak. Hala sakin kalmaya çalışıyorum ama her geçen gün başka bir olumsuzluk çıkıyor.
Sanırım yalnız olmadığımız için. Kendimizden öte bir cana karşı sorumlu hissediyoruz. O yüzden beynimiz panik haline izin vermemeye çalışıyor ama artık sınıra geldim ben. Kriz geçirmeden dogursaydim su bebeyi.Bende şaşırıyorum kendime normalde şu an çıldırmam lazımdı ama sakinim
Olabilir mantıklı. Doğurcaz inşallah az daha sabır. Benim kontrole birkaç gün kaldı senin ne zaman?Sanırım yalnız olmadığımız için. Kendimizden öte bir cana karşı sorumlu hissediyoruz. O yüzden beynimiz panik haline izin vermemeye çalışıyor ama artık sınıra geldim ben. Kriz geçirmeden dogursaydim su bebeyi.
Zaten hala niye ilan edilmedi anlamıyorum ya evinde kal diyeceklerine sokağa çıkmayın desinler.Kızlar ne diyeceğimi bilmiyorum cidden artık endişe ediyorum ya sinirlerim bozuldu benim oldugum hastanede salgın hastanesi olma kriterini sağlıyor. Salı randevum vardı ama smdi grupta kuzenim yazmıs pazartesi sokaga cıkma yasagı ilan edilebilirmiş diye. Eczanelerden liste istemişler nöbetçi sisteme döneceklermiş hazırlık yapılıyor sanırım
Aynen öyle kendi akrabaları olsa nasıl iyi olurlar. Bundan önce sancıyla gittiğimde de nst bağlıyordu ebe elinin ucuyla karnımı sıkarak yaptı dedim çok agrittin iyi dedi düzeltti çıkarırken de elinin ucuyla çıkardı alttan baktı canımı aldı sanki 5 6 kere oldu baktılar kimi gayet iyi kimi de umursamaz tavırla can yakıyor. Tek bi umudum vardı burdaki özel de doğum olsun diyordum o da virüs yüzünden kapandı büyük şehire gitsem daha çok risk Rabbim sen hayırlısını verBen de o yuzd3n hep özele gittim 1 kere devlete gittim bana bebekle ilgili yek söylediği canlı bir gebeligin var olmuştu başka bir şey yokAllah vicdan versin onlara da ya Allah korusun ters bir şey olsa nasıl verceekler hesabını
Ya bu umre olayı mahvetti ülkeyi bişey söyleyip günaha da girmek istemiyorum....Zaten hala niye ilan edilmedi anlamıyorum ya evinde kal diyeceklerine sokağa çıkmayın desinler.
Aynen bende zor tutuyorum kendimi bişey dememek için. Gitmeleri neysede geldikten sonra niye sorumsuz davranıyolar yaYa bu umre olayı mahvetti ülkeyi bişey söyleyip günaha da girmek istemiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?