Daha Türkiye olmaz o zamanItalyada 21 subatta görülüyor ilk vaka . 200 '300 ölümü bulunca 9 martta sokaga cikma yasaklanıyor.
Gümüş göğüs kalkanına başladımBen çoktan göğüs kremine başladım. 1 ayı geçmiştir. İlk doğumumdan sonra çok yara olmuştu göğsüm. Teniniz kuruysa özellikle krem kullanmaya başlayın.
Bence de ben bu sayılara inanmıyorum daha fazlası olmasa okullar hemen tatil edilmez özel hastaneler devreye girmezdiUmutsuz konuşmak istemiyorum ama zaten özel hastanelerde işin içine girdiyse bence durum zaten kötüdür. Allah sonumuzu hayretsin, sağlıkla kavuştursun bizi bebeklerimize
Bencede daha fazla.Gümüş göğüs kalkanına başladım
Bence de ben bu sayılara inanmıyorum daha fazlası olmasa okullar hemen tatil edilmez özel hastaneler devreye girmezdi
Sagol canım ilgin icin. Atlattım ama gelde bana sor,cok üzüldum. Kendimi tanıyamiyorum piskloejim bozuldu.kızımı koruyamama korkusu beni mahfetti hırcınlaştım.Ama hala üzülüyorum maskeleri taktılar bize, ve koşarak çıkmamı açık havaya kadar koşmamı istedi doktor. Kolidorlar korku filmi gibi herkez maskeli herkez birbirine hasta olarak bakıyor. Eve geldim oglum ateşli hastalanmış.Onu gordüm dahada üzuldüm.birde onu göturduk suan iyi şükürler olsun.Hastanede bir tane ünlu vardı ustelik onda olmamasi lazım, bana göre. O kendini koruyamadiysa ben ne yapıcam diye,düsunmek bitirdi beni. Rahatlamama sebebim ya bisi olursa nereye gidicem nasil hastaneye gidicem diye korkuyorum.Vallahi benim de aklım sizdeydi naptınız diye gözüm hep mesaj aradı herşey olacağına varıyor atlattınız değil mi o süreci
Tamda simdilerde olmali ki sonumuz italya olmasin . Ne diyelim bilir kisilerin insallah bildigi vardir .Daha Türkiye olmaz o zaman
Bencede ama uzatabildikleri kadar uzatacaklar bu süreciTamda simdilerde olmali ki sonumuz italya olmasin . Ne diyelim bilir kisilerin insallah bildigi vardir .
Çok büyük geçmiş olsun Allah ne sana nede bize yaşatmasın bir daha böyle bi durumuSagol canım ilgin icin. Atlattım ama gelde bana sor,cok üzüldum. Kendimi tanıyamiyorum piskloejim bozuldu.kızımı koruyamama korkusu beni mahfetti hırcınlaştım.Ama hala üzülüyorum maskeleri taktılar bize, ve koşarak çıkmamı açık havaya kadar koşmamı istedi doktor. Kolidorlar korku filmi gibi herkez maskeli herkez birbirine hasta olarak bakıyor. Eve geldim oglum ateşli hastalanmış.Onu gordüm dahada üzuldüm.birde onu göturduk suan iyi şükürler olsun.Hastanede bir tane ünlu vardı ustelik onda olmamasi lazım, bana göre. O kendini koruyamadiysa ben ne yapıcam diye,düsunmek bitirdi beni. Rahatlamama sebebim ya bisi olursa nereye gidicem nasil hastaneye gidicem diye korkuyorum.
Kesinlikle devlet hastanesinde 4 gun kaldim, acile sancilanarak gelen kac tane dogumu, özele gönderdiler. Acil yapmak zorunda olduklarini aliyolar. Bakirkoy bircok dogumu, florya buruniye yolladıGümüş göğüs kalkanına başladım
Bence de ben bu sayılara inanmıyorum daha fazlası olmasa okullar hemen tatil edilmez özel hastaneler devreye girmezdi
Sırf ekonomik sebeplerden yapmıyorlar bence.. Sanki sağlık sektöründe yığılma olunca ekonomik olarak zorlanmayacakmışız gibi..Tamda simdilerde olmali ki sonumuz italya olmasin . Ne diyelim bilir kisilerin insallah bildigi vardir .
Evet çoğu onların suçu, bak mesela bugün denetim yapmışlar evde duruyorlar mı diye önceki gelen kafileler için hiç biri evde değilmiş. Yaşlılar normalde yerlerinden kalkmaz hepsine bir enerji geldi maşallah fıldır fıldır geziyorlar.Ya bu umre olayı mahvetti ülkeyi bişey söyleyip günaha da girmek istemiyorum....
O kadar güzel anlatmışsın ki hislerimi, hislerimizi...Kızlar şu an artık belli olan göbüşümle, iznimde göğsümü gere gere musmutlu bir halde sağda solda gezmek vardı. Ama bulunduğumuz duruma bakın.. Hamileliğin en güzel zamanlarını eve kapanıp geçiriyoruz. Hamilelik anılarım bunlar mı olacaktı? Tabi ki her şeyin başı sağlık bunu zaten hepimiz biliyoruz ama içimde en ufak burukluk yok diyene de inanmam ben şahsen.. Onca hevesle kimimiz hastane odasını süslemek için hazırlandık, kimimiz hediyelikler yaptırdık, kimimiz fotoğraf çekimi ayarladık. Şimdi hepsi hiç oldu. Yavrumun doğumu buruk olsun hiç istemezdim. Ailelerimiz bile olmayacak bir süre yanımızda belki.. Off off..
Benim geçen carsambaydi canım. Korka korka gittim. Maskeni eldivenini tak, kolonyani al aman dikkatli ol sen de eşin de. Gelir gelmez de ustunuzdekileri makineye at, kendiniz de banyoya girin. Lanet olsun ki o gün sular yoktu banyo yapamadım. Bugün de yok. Ya bu kadar aksilik nasıl ustuste gelir aklım almıyor artık.Olabilir mantıklı. Doğurcaz inşallah az daha sabır. Benim kontrole birkaç gün kaldı senin ne zaman?
En çok canımı yakan annemle babamın yanımda olmayacak olması... Nasıl heveslenmislerdi kıyamam. Ama ona bile alıştım yeter ki iyi olsunlar dedim. Ama yok yok bitmiyor aksilikler delircem valla.Kızlar şu an artık belli olan göbüşümle, iznimde göğsümü gere gere musmutlu bir halde sağda solda gezmek vardı. Ama bulunduğumuz duruma bakın.. Hamileliğin en güzel zamanlarını eve kapanıp geçiriyoruz. Hamilelik anılarım bunlar mı olacaktı? Tabi ki her şeyin başı sağlık bunu zaten hepimiz biliyoruz ama içimde en ufak burukluk yok diyene de inanmam ben şahsen.. Onca hevesle kimimiz hastane odasını süslemek için hazırlandık, kimimiz hediyelikler yaptırdık, kimimiz fotoğraf çekimi ayarladık. Şimdi hepsi hiç oldu. Yavrumun doğumu buruk olsun hiç istemezdim. Ailelerimiz bile olmayacak bir süre yanımızda belki.. Off off..
Ya evet her yerde yaşlılar var, anlamıyorlar hala. Kör cahil bizim milletimizin bir kesimi ne desen anlatamıyorsun. Konya 65 yaş üzeri ücretsiz ulaşımı iptal etmiş mesela bence tüm ülkede geçerli olmalı.Ben en çok da şehirler neden açıklanmıyor onu anlamıyorum ?
Bir de sokakta insan yok denecek kadar azken bile yaşlıların sokakta dolaşıyor olmamak beni delirtiyor bugün hastaneye gidip geldim sokakta hep yaşlılar ya en azından onlara sokağa çıkma yasağı gelse hemen
Aynen su icmeye mecalleri olmaz banklari sökmüş belediye son çareEvet çoğu onların suçu, bak mesela bugün denetim yapmışlar evde duruyorlar mı diye önceki gelen kafileler için hiç biri evde değilmiş. Yaşlılar normalde yerlerinden kalkmaz hepsine bir enerji geldi maşallah fıldır fıldır geziyorlar.
O kadar güzel anlatmışsın ki hislerimi, hislerimizi...
Ben artık yanımda olmalarını geçtim, yeter ki şu süreci sağlıkla atlatsınlar başka bir şey istemem.Benim geçen carsambaydi canım. Korka korka gittim. Maskeni eldivenini tak, kolonyani al aman dikkatli ol sen de eşin de. Gelir gelmez de ustunuzdekileri makineye at, kendiniz de banyoya girin. Lanet olsun ki o gün sular yoktu banyo yapamadım. Bugün de yok. Ya bu kadar aksilik nasıl ustuste gelir aklım almıyor artık.
En çok canımı yakan annemle babamın yanımda olmayacak olması... Nasıl heveslenmislerdi kıyamam. Ama ona bile alıştım yeter ki iyi olsunlar dedim. Ama yok yok bitmiyor aksilikler delircem valla.
Aynen öyle yaparım canım inşallah birşey olmazBenim geçen carsambaydi canım. Korka korka gittim. Maskeni eldivenini tak, kolonyani al aman dikkatli ol sen de eşin de. Gelir gelmez de ustunuzdekileri makineye at, kendiniz de banyoya girin. Lanet olsun ki o gün sular yoktu banyo yapamadım. Bugün de yok. Ya bu kadar aksilik nasıl ustuste gelir aklım almıyor artık.
En çok canımı yakan annemle babamın yanımda olmayacak olması... Nasıl heveslenmislerdi kıyamam. Ama ona bile alıştım yeter ki iyi olsunlar dedim. Ama yok yok bitmiyor aksilikler delircem valla.
Gerçekten olmalı madem riskli olan grup onlar salmayacaklar dışarı adamların umrunda değil.Ya evet her yerde yaşlılar var, anlamıyorlar hala. Kör cahil bizim milletimizin bir kesimi ne desen anlatamıyorsun. Konya 65 yaş üzeri ücretsiz ulaşımı iptal etmiş mesela bence tüm ülkede geçerli olmalı.
Aynen, tek çare sokağa çıkma yasağı artık. Zaten her türlü binli rakamları görücez, belki daha fazla yayılmasını önleriz.Aynen su icmeye mecalleri olmaz banklari sökmüş belediye son çare
Aaa öyle muamele görseler ortalık ayağa kalkar, suçlu müdahale eden olur bizim ülkemizde.Gerçekten olmalı madem riskli olan grup onlar salmayacaklar dışarı adamların umrunda değil.
Çin deki gibi polis zoruyla ite kakıla muamele görmek istiyorlar herhalde anlamıyorum
Aslında amaç yayılmasını önlemek de değil. Yığılmayı önlemek. Hastanedeki kapasiteleri tek seferde doldurmamak.. Düşünsene birden dolduğunu, e sonradan hasta olanlar nereye gidecek?Aynen, tek çare sokağa çıkma yasağı artık. Zaten her türlü binli rakamları görücez, belki daha fazla yayılmasını önleriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?