Baska düşünecek bir seyimiz kalmadiki.Hicbir seyi böyle hayal etmedim. Allah nerede varsa korusun kollasın herkezi. Kizima isitme testi kalca ultrasyonu var. Nasıl gidicem onu dusunuyorum. Hastane gelme diyor sariligim ne durumda bilmiyorum. Su sorun biran evvel kalksa dunyanin en mutlu insani olucam. Ama suan cok mutsuzum.Çok büyük geçmiş olsun Allah ne sana nede bize yaşatmasın bir daha böyle bi durumuo kadar haklısın ki ben şimdiden düşünüyorum bebeğime birşey olsa nasıl hastaneye gidicem diye
O da doğru. Zaten sağlıkçılar ağlıyor, yeterli malzememiz yok tek maskeyle 1 gün hasta bakıyoruz, gelen hastalar maskelerimizi çalıyor diye. Yakında sağlıkçılarda hasta olursa o zaman bittik zaten.Aslında amaç yayılmasını önlemek de değil. Yığılmayı önlemek. Hastanedeki kapasiteleri tek seferde doldurmamak.. Düşünsene birden dolduğunu, e sonradan hasta olanlar nereye gidecek?
Aynen, tek çare sokağa çıkma yasağı artık. Zaten her türlü binli rakamları görücez, belki daha fazla yayılmasını önleriz.
Evet önlemek amac ama asil amac yığılmayı onlemek ..Aslında amaç yayılmasını önlemek de değil. Yığılmayı önlemek. Hastanedeki kapasiteleri tek seferde doldurmamak.. Düşünsene birden dolduğunu, e sonradan hasta olanlar nereye gidecek?
Umarım bunu algılarlar bir an önce ve sokağa çıkma yasağı gelir.Evet önlemek amac ama asil amac yığılmayı onlemek ..
Ama su bir kac hafta yasaklansa zaten hasta hisseden hastaneye gelir hemen izole edilir . Yayilim onlenir . Ama rakamin korkunc hale gelmeyecegi düşünülüyor sanirim insallah oyledir ama umreciler yurt disicilar gezdigi surece ........
Kızlar ne diyeceğimi bilmiyorum cidden artık endişe ediyorum ya sinirlerim bozuldu benim oldugum hastanede salgın hastanesi olma kriterini sağlıyor. Salı randevum vardı ama smdi grupta kuzenim yazmıs pazartesi sokaga cıkma yasagı ilan edilebilirmiş diye. Eczanelerden liste istemişler nöbetçi sisteme döneceklermiş hazırlık yapılıyor sanırım
Testleri baska küçük bir hastane bulursan orda yaptir bahar . Ben hepimiz icin endiseliyim . Benim durum da ayri bir belirsiz . Bebis erken gelmezse Nisan sonuna 1 ay var . O 1 ay sonrasi daha belirsiz . Duzelir mi artar mi kaos mu olur kafamda endise . Allah im darda koymasin bizleriBaska düşünecek bir seyimiz kalmadiki.Hicbir seyi böyle hayal etmedim. Allah nerede varsa korusun kollasın herkezi. Kizima isitme testi kalca ultrasyonu var. Nasıl gidicem onu dusunuyorum. Hastane gelme diyor sariligim ne durumda bilmiyorum. Su sorun biran evvel kalksa dunyanin en mutlu insani olucam. Ama suan cok mutsuzum.
O zaman bu virüsün önünü alamayacaklarkarantina hep bi söylenti ya.yapmiyacagiz diyorlar.
Çünkü beyinsizler. Tek kendileri zarar görse tamam ama binlerce insanı tehlikeye atıyorlar her sokağa çıktıklarında. Sorsan kul hakkı bilirler sözde.Ben en çok da şehirler neden açıklanmıyor onu anlamıyorum ?
Bir de sokakta insan yok denecek kadar azken bile yaşlıların sokakta dolaşıyor olmamak beni delirtiyor bugün hastaneye gidip geldim sokakta hep yaşlılar ya en azından onlara sokağa çıkma yasağı gelse hemen
Aynen o durumdayım işte. O yüzden yeter ki iyi olsunlar deyip kabullendim ama her gün daha kötü bir haber alıyoruz sabrım umudum tükendiBen artık yanımda olmalarını geçtim, yeter ki şu süreci sağlıkla atlatsınlar başka bir şey istemem.
Gördüm ben de canım. İzlemem aman kalsın. Salgın Türkiye'ye gelmeden birkaç gün önce rüyamda görmüştüm. O gece öyle korkmustum ki. İzlersem yine rüyama girer.Aynen öyle yaparım canım inşallah birşey olmaz
Salgın diye bir film var kanal d de
Oğlumu rumeliye göturdüm kalabalığı görmen lazım. Randevu vermediler kayit olduk. Ben dısarda bekledim siramı, esim haber verdi girdim. Özel hastanelerin devletten farkı kalmamıski. Dezenfekteleri ve kagıt peçeteleri çalmışlar, hastanede korunmak gerekiyorken millet evine almış.Testleri baska küçük bir hastane bulursan orda yaptir bahar . Ben hepimiz icin endiseliyim . Benim durum da ayri bir belirsiz . Bebis erken gelmezse Nisan sonuna 1 ay var . O 1 ay sonrasi daha belirsiz . Duzelir mi artar mi kaos mu olur kafamda endise . Allah im darda koymasin bizleri
Benim geçen carsambaydi canım. Korka korka gittim. Maskeni eldivenini tak, kolonyani al aman dikkatli ol sen de eşin de. Gelir gelmez de ustunuzdekileri makineye at, kendiniz de banyoya girin. Lanet olsun ki o gün sular yoktu banyo yapamadım. Bugün de yok. Ya bu kadar aksilik nasıl ustuste gelir aklım almıyor artık.
En çok canımı yakan annemle babamın yanımda olmayacak olması... Nasıl heveslenmislerdi kıyamam. Ama ona bile alıştım yeter ki iyi olsunlar dedim. Ama yok yok bitmiyor aksilikler delircem valla.
Aradım canim. Burada yağmur yağınca heyelan oluyor, borular mahvoluyor. Tamir ediyorlar sözde her seferinde aynı. İki saate gelecek dediler gece oldu hala yok. Allah bildiği gibi yapsın.canim nasil sular olmaz.sular olmasi kesinlesti.kesilmeme sozu verildi.ara bir arizayi
Canım burası ilçe. Heyelan olmuş yine borular gitmiş. Tamir ediliyormuş. Allah bildiği gibi yapsın hepsini vasıfsız köpekler.
Belirsizlik endişe önünü görememe hayaller nasılda hepsi bir araya geldi bizimde günlerimiz yakın seninle bebişler aceleci çıkmazsa daha bir ay var ve o zamana durum daha da mı ilerler yoksa düzelmeye mi başlar muamma..şimdilerde doğsalar Allah korusun daha haftaları küçük küvete falan kalsalar daha da sıkıntı...iki ucu ..... deynek...Rabbim feraha çıkartsın bizi ülkemizi ve tüm dünyayı inş.biz hamileyiz dua edelim bol bol dualarımız kabul olacak inanıyorum Rabbimin emaneti bebeklerimizi yine O koruyacak ve sağlıkla kavuşacağız inş.diye kendimi avutmaya çalışıyorumTestleri baska küçük bir hastane bulursan orda yaptir bahar . Ben hepimiz icin endiseliyim . Benim durum da ayri bir belirsiz . Bebis erken gelmezse Nisan sonuna 1 ay var . O 1 ay sonrasi daha belirsiz . Duzelir mi artar mi kaos mu olur kafamda endise . Allah im darda koymasin bizleri
Susuzlukta hic cekilecek şey degil hele su donemde . Stres etme canm gelir insallah bir an önceCanım burası ilçe. Heyelan olmuş yine borular gitmiş. Tamir ediliyormuş. Allah bildiği gibi yapsın hepsini vasıfsız köpekler.
İnşallah canım sağ ol.Susuzlukta hic cekilecek şey degil hele su donemde . Stres etme canm gelir insallah bir an önce
Amin cok amin .. Ayni duygu ve düşünceler icindeyiz maalesef.. dua ve tevekkül tek ümidimiz .Belirsizlik endişe önünü görememe hayaller nasılda hepsi bir araya geldi bizimde günlerimiz yakın seninle bebişler aceleci çıkmazsa daha bir ay var ve o zamana durum daha da mı ilerler yoksa düzelmeye mi başlar muamma..şimdilerde doğsalar Allah korusun daha haftaları küçük küvete falan kalsalar daha da sıkıntı...iki ucu ..... deynek...Rabbim feraha çıkartsın bizi ülkemizi ve tüm dünyayı inş.biz hamileyiz dua edelim bol bol dualarımız kabul olacak inanıyorum Rabbimin emaneti bebeklerimizi yine O koruyacak ve sağlıkla kavuşacağız inş.diye kendimi avutmaya çalışıyorum
Hepimizi aynı süreç bekliyor umarım bir an önce geçer gider şu illet. Hatta sen şanslı grupta bile olabilirsin ilerleyen haftalarda hastaneler ne durumda olucak bilmiyoruz kiBaska düşünecek bir seyimiz kalmadiki.Hicbir seyi böyle hayal etmedim. Allah nerede varsa korusun kollasın herkezi. Kizima isitme testi kalca ultrasyonu var. Nasıl gidicem onu dusunuyorum. Hastane gelme diyor sariligim ne durumda bilmiyorum. Su sorun biran evvel kalksa dunyanin en mutlu insani olucam. Ama suan cok mutsuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?